Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 12, 2012

SaLuSa, 12 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητοί μου, τα γεγονότα ανασυντάχθηκαν και απογειώνονται με τον ερχομό της ημερομηνίας 11:11, η οποία άνοιξε μια πύλη μέσω της οποίας πέρασε πολύ φως και μέσα από εσάς στη Γη. Όσοι από εσάς παραβλέψατε το χρόνο, για να συνεργαστείτε με το φως, όχι μόνο έχουν αυξηθεί οι δονήσεις σας, αλλά και εκείνες του πλανήτη.Είναι πιθανό με αυτό το αποτέλεσμα να αισθανθήκατε μια ανύψωση από ένα κατευθυνόμενο φως, αλλά και μια αίσθηση εξισορρόπησης. Ίσως κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή μέσα σας, που ήταν και η αναγνώρισή σας από μια βαθύτερη αίσθηση της ηρεμίας και της ειρήνης. Καθώς μπορείτε να συμμετέχετε και σε περαιτέρω εξάρσεις, θα ενσωματώνεστε ακόμη περισσότερο με την Μονάδα, και οι άλλοι θα «αισθάνονται» τις ισχυρές ενέργειες που τους στέλνετε. Τώρα βιώνετε τη χρονική στιγμή την οποία περιμένατε, και κοιτάζοντας γύρω σας, θα βλέπετε τις αλλαγές που θα συμβαίνουν παντού, καθώς η ύπαρξή σας θα γεμίζει από χαρά και ευτυχία, θα ανεβαίνουν πάλι οι δονήσεις σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τις προετοιμασίες σας για την Ανάληψη. Ανεξάρτητα από τη μορφή που περιμένετε να λάβετε, θα Αναληφθείτε και στη συνέχεια όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν μία σύντομη διαδικασία. Μην απασχολείτε τον εαυτό σας με τα υλικά πράγματα, καθώς οτιδήποτε χρειάζεστε θα το έχετε στη διάθεσή σας, και μάλιστα περισσότερα. Το σχέδιο για να αισθάνεστε καλά έχει εξεταστεί από όλες τις πτυχές των αναγκών σας, και θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση από τη σημερινή διάσταση σας στην 5η διάσταση. Η ρύθμιση για την απόλαυση της εμπειρίας σας θα είναι μοναδική και θα έχετε το προνόμιο να είστε εσείς που θα επιλέξετε αυτό. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να φοβηθείτε, καθώς κάθε ψυχή θα έχει την αγάπη και την φροντίδα σε κάθε στάδιο. Θα σας συνοδεύουμε και θα σας εξασφαλίσουμε να περάσετε μέσα από τη διαδικασία ομαλά, και θα σας καλωσορίσουμε στις υψηλότερες σφαίρες.

Επειδή τα μυαλά σας σκέφτονται με άλλο τρόπο, υπάρχει μια πτυχή από την μελλοντική σας ζωής που δεν φαίνεται να έχετε δώσει μεγάλη προσοχή. Αναφερόμαστε σε γάμους ή συνεργασίες σας καθώς θα σχετίζεστε με τις υψηλότερες διαστάσεις. Δεν θα έχετε πλέον να συνδέεστε με τις τρισδιάστατες υποσχέσεις και θα εναπόκειται σε κάθε άτομο το αν θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, καθώς θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε πολύ περισσότερη ελευθερία. Επίσης, εν αντιθέσει με τη Γη, όπου η έλξη είναι ισχυρότερη από μια φυσική φύση, η αγάπη των άλλων ψυχών είναι μια ανταλλαγή ενέργειας που είναι απολύτως φυσιολογική, καθώς με εκείνους που θα είστε μαζί, θα έχουν όλοι μια δόνηση που θα συνυπάρχει σε αρμονία με τη δική σας. Ωστόσο, μπορείτε να "ενταχθείτε" με τις ενέργειες που βρίσκονται σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και οποιοσδήποτε σκοπός σας να γίνετε ένας. Μπορεί για παράδειγμα, να υπηρετείτε το φως μαζί, ακόμα και να εισάγετε μια άλλη ψυχή στον κόσμο σας. Μια τέτοια ένωση είναι πολύ πέρα από οτιδήποτε θα έχετε ήδη βιώσει.

Όπως σας έχουμε πει και στο παρελθόν, σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σας, όπως εσείς το αντιλαμβάνεστε, τώρα θα αλλάξει. Πολύ γρήγορα θα προσαρμοστείτε σε ένα νέο διευρυμένο τρόπο ζωής, που θα σας προσφέρει τόσες πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε, ενώ προηγουμένως είχατε περιορισθεί στη Γη. Όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης και στις υψηλότερες διαστάσεις, όπου κάποιες ψυχές είναι έτοιμες να πάρετε τις θέσεις τους. Η Γη σας έχει θεωρηθεί ως "ο πλανήτης φυλακή" και είναι μια ακριβής περιγραφή, καθώς λόγω της χαμηλής δόνησής σας, σας έχει απαγορευθεί η έξοδος από αυτή. Επίσης είναι, γιατί οι ενέργειες της Γης είχαν περιοριστεί για να μην ρυπαίνουν το διάστημα πέρα από αυτή.

Για τους ίδιους λόγους επίσης και εσείς είχατε μπει σε καραντίνα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί, ότι το πείραμα της δυαδικότητας που βιώνετε, να μην είναι σε θέση να προχωρήσει σε εξωτερικές παρεμβάσεις. Η μόνη εξαίρεση ήταν, ότι είχαν δώσει την άδεια σε ορισμένους εξωγήινους να επικοινωνούν μαζί σας, επειδή είχαν παρόμοια χαμηλή δόνηση με τη δική σας. Φυσικά, καθώς οι δονήσεις σας έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 30 χρόνια, έχετε προσελκύσει την προσοχή των ατόμων που είναι περισσότερο εξελιγμένοι. Έτσι θα δύναστε να ανταποκρίνεστε στην πραγματικότητα με άλλους πολιτισμούς των οποίων έχετε ελάχιστη ή καμία γνώση επί του παρόντος. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, είμαστε ήδη γνωστοί σε εσάς σας ως οι μακροχρόνιοι φίλοι και η οικογένειά σας.

Η Γη θα κρατά πάντα φιλικές αναμνήσεις για εσάς, παρά τα τραύματα και τη δυστυχία μέσα από τις πολλές ζωές που έχει διακόψει τις προκλήσεις σας. Αυτό μπορεί να αντισταθμιστεί από τη ραγδαία πνευματική ανάπτυξη που έχει προκύψει από τέτοιου είδους εμπειρίες. Πουθενά αλλού στο Σύμπαν δεν έχουν προσφερθεί παρόμοιες ευκαιρίες ανάπτυξης, και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πήρατε τέτοιες προκλήσεις. Τελικά οι αναμνήσεις σας από την περίοδο αυτή, θα εξασθενίσουν στο παρασκήνιο, αλλά πάντα θα επωφελείσθε από την αύξηση των επιπέδων της συνείδησής σας. Θα αφήσετε την δυαδικότητα ως μια πολύ μεγαλύτερη οντότητα από αυτή που εισήλθατε για πρώτη φορά, αιώνες πριν. Απολαύστε λοιπόν τις επόμενες εβδομάδες που πρόκειται να τεθούν σε δράση και θα σας φέρουν πολλές από τις αλλαγές που περιμένατε.

Το παλιό μοντέλο καταρρέει, πέρα από κάθε περίπτωση για να μπορέσει να αποκατασταθεί, και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να φέρετε το νέο σε λειτουργία. Πράγματι, πίσω από τα παρασκήνια εδώ γίνονται πολλά γι’ αυτή την κατάληξη και θα προχωρήσουν αρκετά σύντομα. Συνεχίζουμε να κάνουμε περισσότερες εμφανίσεις στους ουρανούς σας από όσες ποτέ πριν, και όταν επιτέλους αρχίσουμε τις υπερπτήσεις μας, ξέρουμε ότι θα γίνουν δεκτές με ενθουσιασμό. Πιστεύουμε ότι επιτέλους θα αρχίσετε να χαλαρώνετε και να δέχεστε τα γεγονότα καθώς θα συμβαίνουν, γνωρίζοντας ότι όλα είναι εντάξει και θα επωφεληθείτε από τη βοήθεια μας, η οποία θα επιταχύνει τα γεγονότα. Οτιδήποτε απαιτείται για να πραγματοποιηθεί από την πλευρά της Αναλήψεως θα έρθει περίπου όπως θα έπρεπε.

Μακάρι τα μέσα ενημέρωσής σας να ήταν απελευθερωμένα από τον περιορισμό εκείνων που νοθεύουν τις ειδήσεις σας, συχνά σκόπιμα στρεβλώνουν τα γεγονότα για να σας παραπλανήσουν. Επίσης, έχουν εισαχθεί τόσοι πολλοί νόμοι που θα πρέπει να αλλάξουν, ώστε να έχετε περισσότερη ελευθερία της πληροφόρησης, και να μην επιτρέπεται το απόρρητο ως δικαιολογία για να κρύψουν την αλήθεια. Έχετε κρατηθεί στο σκοτάδι για τόσο πολύ καιρό, που δεν μπορείτε να το φανταστείτε και θα εκπλαγείτε από τα προγράμματα που έχουν αναπτυχθεί στο διάστημά σας. Θα μάθετε, επίσης ότι με τη βοήθεια των εξωγήινων, έχουν γίνει καταπληκτικές εξελίξεις σε διαστημικά ταξίδια,. Σήμερα αρκετά σκάφη που βλέπετε στους ουρανούς σας είναι δικά σας, τα οποία εμποδίζονται να αναγνωριστούν από εσάς.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και ανυπομονούμε για την ευκαιρία, που θα μπορούμε να σας συναντήσουμε και να ανταλλάξουμε φιλικούς χαιρετισμούς. Θα μας αποδεχθείτε με ευκολία, καθώς θα είστε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Έχουμε τόσα πολλά να μοιραστούμε μαζί σας, και θα είναι μια υπέροχη στιγμή. Η αγάπη μας ρέει ελεύθερα σε εσάς ανά πάσα στιγμή.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα

Κανάλι: Mike Quinsey.
Μετάφραση: Βούλα
Πηγή: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/November2012/salusa__12november2012.htm
Website: Tree of the Golden Light


Share |