Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 14, 2011

SaLuSa, December 14, 2011

Το οικονομικό έπος στην Ευρώπη απέχει πολύ από το τέλος του και οι επιπτώσεις του θα ταξιδεύουν ευρέως και για πολύ. Δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη επιθυμία για το αποτέλεσμα, αλλά βλέπουμε να προκύπτει η ευκαιρία να θέσουμε σε εφαρμογή το τελικό πλάνο που θα σας απελευθερώσει από το παλιό κατεστημένο. Θα εμφανιστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καθώς δεν υπάρχει επιστροφή στους παλιούς τρόπους διαχείρισης των υποθέσεων σας. Ως δια μαγείας, το ερχόμενο έτος 2012 θα απελευθερώσει περισσότερες ενέργειες που θα σας ανεβάσουν πολύ πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Ακόμη και αυτοί ανάμεσα σας που σκέφτονταν πολύ λίγο τη σημασία του, θα αισθανθούν τις δυναμικές αλλαγές να συμβαίνουν. Θα κυκλοφορούν φήμες τόσο για άρνηση όσο και για αποδοχή, προκαλώντας κάποιες διαφωνίες, αλλά τελικά η αλήθεια θα εμφανιστεί. Δεν μπορεί να αποσιωπείται για πάντα και θα είναι πάντα εκεί, άσχετα από τις προσπάθειες απόκρυψης της. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε ζήσει στις ψευδαισθήσεις για τόσο καιρό που είναι δύσκολο να δείτε την αλήθεια που θα τις αντικαταστήσει.

Είναι αναγκαίο να μπείτε στην ερχόμενη περίοδο με κάποιες συγκεκριμένες ιδέες, που θα επιδέχονται αλλαγές, οι οποίες θα σας δείξουν ξεκάθαρα την κατεύθυνση στην οποία βαδίζει ο πολιτισμός σας. Σίγουρα είναι η Ανάληψη, αλλά ο δρόμος της θα είναι κάπως δαιδαλώδης πριν απλωθεί μπροστά σας. Αφήστε την να εκτυλιχθεί στην δική της κατάλληλη στιγμή, και εμείς θα είμαστε εκεί να σας κατευθύνουμε στην σωστή κατεύθυνση. Οι περισσότεροι Εργάτες του Φωτός έχουν μια καλή ιδέα του τι θα συμβεί, αλλά όχι απαραίτητα και τις παραμικρές λεπτομέρειες. Εμείς στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, είμαστε όπως μπορείτε να πείτε στην άκρη του καθίσματός μας, καθώς η πίεση να προχωρήσουμε είναι σχεδόν αφόρητη. Όμως, θα πούμε ξανά και ξανά, ότι υπάρχει μία κατάλληλη στιγμή γι’ αυτό που ήρθαμε να κάνουμε και έτσι θα προχωρήσουν όλα πολύ καλύτερα. Από μια άποψη δεν υπάρχει βιασύνη, δεδομένου ότι ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, εσείς θα φτάσετε στην Ανάληψη όπως προορίζεται. Από την άλλη, ξέρουμε ότι όσο πιο γρήγορα μπορούμε να αρχίσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε την υποστήριξη σας.

Έτσι σας ζητάμε Αγαπημένοι μας, να συγκεντρωθείτε στο πού θέλετε να πάτε και να αφήσετε ότι έχει σχέση με τις χαμηλότερες δονήσεις να σας προσπεράσει. Αρχίσατε να μπαίνετε στις υψηλότερες δονήσεις εδώ και λίγο καιρό και αυτές σας υποστηρίζουν στην αναζήτηση σας για εξύψωση. Το ταξίδι κάθε ψυχής μπορεί να είναι κάπως διαφορετικό από το ταξίδι μιας άλλης, αλλά κατά κανόνα ψάχνετε όλοι σας για ένα ανοδικό δρόμο που θα σας βγάλει έξω από την παρούσα δυσχέρεια. Εάν δεν φοβόσαστε τόσο πολύ να αντιμετωπίσετε την αλλαγή, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος γα να μην δεχτείτε ευπρόσδεκτα την εξύψωση πέρα από τις παρούσες εμπειρίες σας. Εντοπίζουμε την κούραση και την έλλειψη κινήτρων που κρατάει πίσω κάποιους από εσάς, αλλά οι απαντήσεις έρχονται πολύ γρήγορα και θα σας δώσουν μια ώθηση έξω από την κατήφια. Να έχετε πίστη σε ότι έχει σχεδιαστεί για τον πολιτισμό σας ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος της δυαδικότητας με υψηλή ποιότητα. Τώρα διανύετε τις τελευταίες μέρες και αν πάρετε ένα άλλο μονοπάτι που είναι γεμάτο υποσχέσεις για το μέλλον, θα εμπλακείτε ενεργά στις αλλαγές που θα σας γοητεύσουν και θα φέρουν ειρήνη στη ζωή σας.

Είναι καιρός να μοιραστείτε τις γνώσεις σας, αφού θα είναι πολλές οι ερωτήσεις που θα προκύψουν μόλις ανακοινωθεί η αλήθεια για την παρουσία μας. Φυσικά μπορούμε να μιλήσουμε για τους εαυτούς μας, αλλά σε πολύ βασικό επίπεδο, η συμβολή σας θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος για να ειπωθούν οι μεγαλύτερες αλήθειες. Να έχετε στο νου σας ότι δεν έχουν όλη πρόσβαση στο Internet και κάποιοι είναι εντελώς άσχετοι με αυτά που έρχονται. Αυτό αφορά σε σημαντικό βαθμό τους ηλικιωμένους σας, οι οποίοι προέρχονται από γενιές που συνήθως έχουν μια εντελώς διαφορετική αντίληψη, και χρειάζονται την βοήθεια σας. Να είστε ευγενικοί μαζί τους και να τους δώσετε μόνο όσα νομίζετε ότι μπορούν να κατανοήσουν, και να βεβαιωθείτε πως καταλαβαίνουν ότι όλα θα πάνε καλά.

Αφήστε μας να τονίσουμε ότι όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο και τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Σε διάφορες φάσεις μέχρι τώρα, έχει δοθεί στους αρχηγούς σας ένα περίγραμμα του ρόλου μας στις αλλαγές του κόσμου. Έτσι η ανακοίνωση για την παρουσία μας δεν είναι τόσο μεγάλη έκπληξη όσο μπορεί να φαντάζεστε. Θα είχαν το χρόνο να παραδεχτούν ότι ο ρόλος μας να σας οδηγήσουμε στην Ανάληψη δεν είναι διαπραγματεύσιμος, καθώς ανταποκρινόμαστε σε πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές στη Γη. Σε κάθε περίπτωση οι έσχατοι καιροί θα ήταν εντελώς διαφορετικοί χωρίς εμάς. Είμαστε η διαβεβαίωση ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει το θεϊκό σχέδιο που διεξάγουμε σαν αίτημα το Δημιουργού. Γι’ αυτό σας ικετεύουμε συνεχώς να κρατάτε τα μάτια σας σε αυτά που οδηγηθήκατε να περιμένετε. Η σειρά των γεγονότων είναι λίγο ή πολύ καθορισμένη, αλλά σε κάποια πράγματα εμπλέκονται και οι δικές μας επιθυμίες. Οι αλλαγές διευθετούνται εύκολα, αφού έχουμε κάθε τι πολύ καθαρά καθορισμένο και με μεγάλη λεπτομέρεια σχεδιασμένο.

Ακόμη και καθώς προετοιμαζόμαστε για την αποστολή μας να ξεκινήσουμε ένθερμα τα διάφορα πρότζεκτ, προσέξαμε την επιδείνωση του πληθυσμού, καθώς η πείνα συνεχίζει αμείωτη. Είναι δυνατόν να δέχονται οι αρχηγοί σας ότι αυτό το πρόβλημα μπορεί να παραμένει χωρίς να του δίνεται προσοχή για τόσο καιρό, καθώς οι αριθμοί παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Καταλαβαίνουμε ότι χωρίς παρέμβαση οι θάνατοι από υποσιτισμό θα φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ. Για να μην αναφέρουμε τις συνεπαγόμενες ασθένειες που επίσης μένουν κατά κύριο λόγο χωρίς θεραπεία. Αγαπημένοι μας, τα προβλήματα είναι ήδη πάνω από τις δυνατότητες ή τη θέληση σας να τα επιλύσετε, κάτι το οποίο οι Σκοτεινοί αγνοούν λόγω της επιθυμίας τους για μείωση του πληθυσμού της Γης. Είμαστε έτοιμοι να τα χειριστούμε και έχουμε μεθόδους παροχής διατροφής με τις οποίες θα υπερνικηθεί γρήγορα η πείνα.

Θέλουμε να καταλάβετε τι μπορεί να γίνει με τις φυσικές πηγές του κόσμου σας, οι οποίες επαρκούν για τη διατροφή όλου του πληθυσμού αν χειριστούν σωστά. Κανονικά, θα σας δώσουμε τεχνολογία για να φτιάξετε τα καλύτερα από αυτά που έχετε. Αυτή θα περάσει σε σας, αλλά η ανάγκη της χρήσης της θα έχει σύντομη διάρκεια, μιας και όταν αναληφθείτε θα εισαχθεί ένα ακόμη πιο καινούριο σκεπτικό για την παραγωγή τροφής. Στα σκάφη μας ήδη υπάρχει, και τα μητρικά μας σκάφη είναι αυτόνομες φάρμες, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την περιγραφή. Κανονικά, λόγω των υψηλών δονήσεων του σώματος μας, οι ανάγκες μας για τροφή είναι πολύ περιορισμένες, αλλά μπορούμε να απολαμβάνουμε φρούτα σαν τα δικά σας. Στην πραγματικότητα, παρέχουμε τρόφιμα και σε Όντα διαφορετικά από εμάς, που δουλεύουν μαζί μας. Η βασική παροχή είναι από έναν Αντιγραφέα που παρέχει ότι επιθυμείτε, κάτι που είναι χρήσιμο για τους Γήινους Ανθρώπους σε περίπτωση που θα μείνουν μαζί μας για λίγο.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και περιμένω ανυπόμονα αυτή την εποχή του χρόνου που πολλοί από εσάς έχετε ευγενικές σκέψεις γι’ αυτούς που δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο εσείς. Όταν εμφανίζεται, η βαθιά αγάπη που ξυπνάει αυτές τις στιγμές, σας δείχνει τον πραγματικό σας εαυτό.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.