Home > > Mike Quinsey - 15 Ιανουαρίου 2016

Mike Quinsey - 15 Ιανουαρίου 2016

Mike Quinsey

Τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα και ασκείται πίεση σε εκείνους που αναμένεται να προβούν σε Αποκαλύψεις, ώστε να προχωρήσουν δίχως καθυστέρηση. Αυτός που ασκεί την πίεση είναι ο Πρόεδρος Πούτιν, που την ώρα αυτή ηγείται των πράξεων προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα όσο το δυνατόν συντομότερα. Εν τω μεταξύ η Γη λειτουργεί κάτω από μια ασπίδα προστασίας που διασφαλίζει την προστασία της απέναντι σε εξωτερικές επιρροές. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το μέλλον σας βρίσκεται στα χέρια εκείνων που η τεράστια δύναμη που ασκούν είναι προς την επίτευξη της επιτυχίας του Φωτός. Οι σκοτεινοί συνειδητοποιούν την αδυναμία τους ως προς την επίτευξη των σκοπών τους στο να επιφέρουν έναν ακόμα Παγκόσμιο Πόλεμο. Οπότε συνεχίστε την ημέρα σας γνωρίζοντας ότι το μέλλον της Γης και της Ανθρωπότητας βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Πανίσχυρες δυνάμεις του Φωτός αναμένουν να κληθούν και να φέρουν μια ανώτερη επίγνωση, οδηγώντας σας προς την κατανόηση της αληθινής σας ιστορίας. Μια από τις αποκαλύψεις που θα σας φέρει ανακούφιση αφορά την λανθάνουσα ισχύ κάθε Όντος του Φωτός. Σας έκαναν να πιστεύετε ότι είσαστε αδύναμοι, τη στιγμή που οι δυνατότητές σας είναι άπειρες. Μαζί με αυτό έρχεται και η ευθύνη να το χρησιμοποιήσετε αυτό με σύνεση, και καθώς ο χρόνος θα προχωράει η βοήθεια που θα λαμβάνετε θα είναι άφθονη, αντάμα με τις αντίστοιχες οδηγίες.

Τίποτε απολύτως δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να γίνετε πλήρως Γαλαξιακά Όντας, εκτός από τον εαυτό σας. Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις εργάζονταν εδώ και πάρα πολύ καιρό για ετούτη την περίοδο των επιτεύξεων, το επιτυχές όμως αποτέλεσμα άπτεται της προόδου σας και της δυνατότητάς σας να ενσωματώσετε το Φως μέσα σας. Αφότου φτάσετε σε κάποιο συγκεκριμένο όριο η ολική επιτυχία σας θα μπορεί μετά να είναι διασφαλισμένη, και ως συλλογικότητα Όντων του Φωτός θα ανυψωθείτε και θα αφήσετε τις χαμηλότερες δονήσεις πίσω σας. Δεν γίνεται να γίνει αλλιώς, γιατί ο Νόμος της Έλξης θα προκαλέσει την Ανάληψή σας. Στο δε ενδιάμεσο διάστημα θα περάσετε από διάφορα στάδια ανύψωσης, τα οποία και τελικά θα σας οδηγήσουν στην πλήρη συνειδητότητα. Προς το παρόν αρχίζετε απλά να αφυπνίζεστε προς τις πλήρεις δυνατότητές σας και θα έχετε κάθε βοήθεια ώστε ο δρόμος σας να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερος.

Εάν ποτέ σας αμφιβάλατε ως προς την επιτυχία σας να αντιμετωπίσετε τις πολλές προσπάθειες των σκοτεινών να εμποδίσουν την Ανάληψή σας, να ξέρετε ότι ο Θεός το έχει διατάξει αυτό. Όταν οι πανίσχυρες δυνάμεις του Φωτός θα παραταχθούν απέναντι στην αντίσταση, να είσαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κανένα άλλο από αυτό που προτίθενται οι ανώτερες δυνάμεις. Άσχετα με το τι συμβαίνει τριγύρω σας, εσείς να συνεχίζετε την εργασία σας με απόλυτη σιγουριά για την επιτυχία. Οι Εργάτες του Φωτός συγκαλούνται για να βοηθήσουν τους συνταξιδιώτες τους, γιατί με το ξεκίνημα των αλλαγών πολλές ψυχές θα μπερδευτούν σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν. Σημαντικότερο όλων είναι να ξεκαθαρίσετε ότι το αποτέλεσμα θα οδηγήσει κάθε ψυχή στο ανώτερο σημείο της εξέλιξής της, κι ότι κανείς δεν θα στερηθεί τη θέση που δικαιούται. Θα βρεθείτε ακριβώς εκεί που αποκτήσατε το δικαίωμα να είσαστε, και όλες οι ψυχές θα βρεθούν ξεκάθαρα, ήρεμα και άνετα στις αντίστοιχες δονήσεις τους. Θα ξέρετε από πριν το πού οδεύετε και θα σας δοθεί πλήρης εξήγηση για το πώς φτάσατε στις επιτεύξεις σας. Καθ’ όλη την διάρκεια θα σας συνοδεύουν Όντα του Φωτός προκειμένου να μην φοβόσαστε το μέλλον.

Η ζωή επάνω στη Γη απείχε τόσο πολύ από την αλήθεια που θα χαρείτε μαζί και θα εκπλαγείτε όταν την ανακαλύψετε μαζί με τις πραγματικές σας δυνατότητες ως Όντα Γαλαξιακά. Αφήνετε πίσω σας έναν κόσμο ονειρικό που ήτανε εφιάλτης συγκρινόμενος με αυτά που θα βιώσετε καθώς θα ανυψώνεστε από τις χαμηλότερες δονήσεις. Το όνειρο αυτό ήτανε συνδεδεμένο με την Κόλαση επάνω στη Γη που την επέφεραν οι σκοτεινοί που σας κρατούσαν αιχμάλωτους δίχως εσείς να το γνωρίζετε. Οι μέρες αυτές τελειώνουν καθώς το Φως μετουσιώνει τις αρνητικές δονήσεις οι οποίες εξαφανίζονται με αυξανόμενο ρυθμό, και θα συνεχίσει μέχρι αυτές τελικά να εκλείψουν.

Εσείς που διαβάζετε το μήνυμα αυτό είσαστε Εκείνοι που μπορούν να βοηθήσουν τις ανησυχίες του κόσμου γύρω σας ο οποίος θα φοβηθεί από αυτά που γι’ αυτούς είναι ‘άγνωστα’ για το μέλλον τους. Κάποιοι θα ανησυχήσουν εξίσου από την αλήθεια καθώς αυτή θα τους ξεβολέψει, ειδικά όταν συνειδητοποιήσουν το πόσα είναι όλα αυτά που αλλάζουν με τα οποία ένοιωθαν οικεία. Στην αρχή θα φαίνεται ότι επικρατεί χάος, μέσα από αυτό όμως θα έρθουν θετικές ενδείξεις για το ότι έπονται καλύτερες ημέρες. Τα παλιά θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους στα καινούργια και να είσαστε σίγουροι πως δεν θα πάρει τόσο πολύ όσο ενδεχομένως νομίζετε. Ήδη οι σχεδιασμένες αλλαγές έχουν αρχίσει να συμβαίνουν και επηρεάζουν όλες τις μορφές της ζωής. Στην φύση κάποιες αλλαγές είναι ήδη παρατηρήσιμες καθώς τις ασπάζεται το ζωικό βασίλειο. Κάποια είδη θα εξαφανιστούν εντελώς κι αυτό δεν είναι ασύνηθες κατά τη διάρκεια ενός κύκλου.

Όλοι σας είχατε πολλές ζωές επάνω στη Γη και όλοι έχετε ωφεληθεί από αυτές. Εκείνοι από εσάς που έχετε μάθει τα μαθήματα της 3ης διάστασης, σίγουρα θα έχετε μια εσώτερη αίσθηση ότι θα αναληφθείτε. Όπως και να’ χει θα βρεθείτε ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είσαστε ώστε να συνεχίσετε με την εξέλιξή σας. Στο τέλος όλες οι ψυχές θα ανυψωθούν, κάποιοι όμως θα χρειαστούν πολλές ακόμα ζωές πριν καταστούν έτοιμοι να το καταφέρουν. Έχετε όσο χρόνο θέλετε για να εξελιχθείτε και με την βοήθεια που θα έχετε στην πορεία σας, κάθε ζωή σας θα είναι σχεδιασμένη έχοντας την εξέλιξή σας κατά νου. Οι Οδηγοί σας θα διασφαλίζουν να σας κρατούν όσο το δυνατόν κοντύτερα στο πλάνο της ζωής σας, όμως ακόμα θα διαθέτετε ελεύθερη βούληση και μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιο άλλο μονοπάτι ή να κάνετε αλλαγές κατά πώς εσείς θέλετε.

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πολύ περισσότερη ζωή μέσα στο Σύμπαν σας από ότι αρχικά πιστεύατε δυνατό. Κι αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι η Γη προστατεύονταν από επισκέπτες που θα είχαν αλλιώς επηρεάσει την εξέλιξή σας. Οι εξωγήινοι επισκέπτες είχαν προσκληθεί από τους ιλλουμινάτι ως μέρος μιας συμφωνίας που τους επέτρεπε να έχουν βάσεις επάνω στη Γη, με αντάλλαγμα προηγμένη τεχνολογία. Από τότε εδώ και περίπου 70 χρόνια πριν όπως φαντάζεστε, οι ιλλουμινάτι έχουν φυσικά προοδεύσει πέρα από τις προσδοκίες σας και βρίσκονται πολλά χρόνια εμπρός από εσάς. Παρόλα αυτά όμως, αυτό δεν θα τους επιτρέψει να πετύχουν αυτά στα οποία προσβλέπουν, γιατί πλέον δεν είναι επιλογή τους να κάνουν αυτά που θέλουν, όπως σας έχουμε εξηγήσει.

Βδομάδα με τη βδομάδα αυτά που συμβαίνουν παντού στον κόσμο είναι πολλά, και οι Εργάτες του Φωτός εργάζονται βοηθώντας. Οι σκοτεινοί χειραγωγούν την οικονομία για να επιφέρουν τα αποτελέσματα που θέλουν τα οποία δεν είναι πάντοτε προς το δικό σας συμφέρον. Όμως αυτοί που εμπλέκονται δεν θα ωφεληθούν γιατί το μέλλον δεν είναι στα χέρια τους, αφού τον πλήρη έλεγχο τον έχουνε τα Ανώτερα Όντα. Αφότου απομακρυνθούν εκείνοι που προσπάθησαν να καταλάβουν τον κόσμο, η πρόοδος θα είναι τάχιστη και όλοι θα ωφεληθούν. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε την ωφέλεια νέων τεχνολογιών οι οποίες σας αποκρύφτηκαν επί τόσο καιρό. Οι ημέρες των σκοτεινών είναι μετρημένες και οι δραστηριότητές τους βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Όντων του Φωτός.

Το μήνυμα αυτό προέρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με αγάπη και ευχές, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες σας και το δρόμο της ολοκλήρωσης.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |