Home > > Mike Quinsey - 27 Νοεμβρίου 2015

Mike Quinsey - 27 Νοεμβρίου 2015

Mike Quinsey

Παρότι δεν καταλαγιάζουν τα γεγονότα επάνω στη Γη που οδηγούν στην απώλεια ζωών, αυτό που βλέπετε δεν είναι παρά η διαδραμάτιση του κάρμα το οποίο χρειάζεται να καθαρθεί. Η ευκαιρία για κάτι τέτοιο σύντομα θα παρέλθει, και καθώς συνεχίζουν να αυξάνονται οι δονήσεις, οι αρνητικές ενέργειες θα σβήσουν. Ήδη οι αλλαγές επιταχύνονται, κι ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει ελπίδα για μια ειρηνικότερη ζωή. Εκείνοι από εσάς που κουβαλάτε υπερήφανα το Φως και δεν εμπλέκεστε με τους σκοτεινούς ηγείστε του δρόμου προς την ελευθερία. Οι καιροί αυτοί είναι των μεγάλων αλλαγών οι οποίες δεν θα σταματήσουν, και θα απαγγείλουν τον ερχομό της Νέας Εποχής. Η έναρξη καταστρώνεται σε αρκετά σημεία επάνω στη Γη, έτσι ώστε όταν ξεκινήσει να προοδεύσει και τάχιστα να εξαπλωθεί παντού επάνω στη Γη.

Να ξέρετε ότι υπάρχουν πανίσχυρες δυνάμεις τριγύρω σας, κι όταν αυτές θα συγκλίνουν το κύμα των θετικών δραστηριοτήτων θα είναι απότομο. Τότε θα ξέρετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Νέα Εποχή είναι καθ’ οδόν κι ότι δεν θα υπάρχει γυρισμός στα παλιά. Ενδείξεις του είδους των αλλαγών που θα συμβούν υπάρχουν εδώ και καιρό. Θα συντελεστεί μια ομαλή πρόοδος η οποία και θα φέρει ευπρόσδεκτες αλλαγές που θα καταδεικνύουν καθαρά την κατεύθυνση στην οποία οδεύετε. Τα παλιά πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν, αφού οι αλλαγές θα σας ανεβάσουν σε ένα νέο επίπεδο ζωής. Με τον καιρό η ανισορροπία που τώρα πολλοί βιώνουν θα εξαλειφτεί, κι όλοι τελικά θα απολαμβάνουν ένα πολύ αποδεκτό επίπεδο μέσα στη ζωή τους.

Η ώρα να προσπελάσετε αυτά που καταφέρατε στη ζωή σας είναι τώρα, προκειμένου να κάνετε κάποιες τυχόν τελευταίες αλλαγές οι οποίες χρειάζονται σε αυτά. Ίσως κάποιοι να δυσκολεύονται με αυτό, εάν όμως νιώθετε έστω και λίγο δυσαρεστημένοι, τότε σίγουρα έχετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αρκετοί από εσάς έχετε προοδεύσει στην κάθαρση του κάρμα σας κι ό,τι έχει απομείνει μετά τον ερχομό των αλλαγών θα τύχει Απαλλαγής. Οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να έχετε έως τώρα καθάρει όλο σας το κάρμα, εκτός ίσως από κάποια μικρά ζητήματα, τα οποία σίγουρα δε μπορούν να σας κρατήσουν πίσω. Όταν εισχωρήσατε σε τούτο το χρονικό πλαίσιο αυτής σας της ζωής, ξέρατε επακριβώς ποια ήτανε τα σχέδιά σας, και είχατε σε όλη σας τη ζωή άπλετη βοήθεια για να τα εκτελέσετε. Να είσαστε σίγουροι ότι κανείς δεν έλαβε περισσότερα από όσα θα μπορούσε να χειριστεί.

Ως ψυχές με περισσότερη επίγνωση από τους περισσότερους, μπορείτε να προσφέρετε συμβουλές εκεί που πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε μιαν άλλη ψυχή. Το πόσο πολύ θα προχωρήσετε εξαρτάται από την αίσθηση που έχετε για το επίπεδο κατανόησης και πράξης του άλλου. Σαφώς αυτοί που έχουνε προχωρήσει στην κατανόησή τους είναι εκείνοι αρμόζουν καλύτερα στο να βοηθήσουν τους άλλους. Καθώς οι δονήσεις ανατείνονται, πολλές περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται προς την αλήθεια, και την διαμοιράζουν ακόμα ευκολότερα. Θα πρέπει να υπάρχει ενθάρρυνση ώστε να ωθούνται οι άλλοι στην αναζήτηση της αλήθειας από μόνοι τους, καθότι οι νέες ενέργειες ανοίγουν το νου του κόσμου προς κάτι τέτοιο.

Όταν βλέπετε ανθρώπους να εμπλέκονται μέσα σε αρνητικές δραστηριότητες στείλτε τους την αγάπη σας, κι ευχηθείτε τους κατανόηση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Κάποιες ψυχές είναι ακόμα ανήμπορες να ανυψωθούν από μόνες τους έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις, αλλά πάντοτε υπάρχει κάτι το οποίο μπορούνε να μάθουνε μέσα από οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία βρεθούν. Να θυμόσαστε ότι κάθε ψυχή που συναντάτε είναι είτε αδελφός ή αδελφή σας, και πως κατ’ ουσία δεν διαφέρει από εσάς. Όλοι κάνουν το ταξίδι τους πίσω στο Φως, αλλά απλά βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο της διαδρομής, συνεπώς κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλον. Σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο πιο εξελιγμένες ψυχές οι οποίες έχουν ενσαρκωθεί ειδικά για να υπηρετήσουν τους άλλους σε τούτη την κρίσιμη στιγμή.

Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις επιβεβαιώνουν ότι οι σκοτεινοί βρίσκονται υπό έλεγχο, έτσι ώστε να μην μπορούν να επέμβουν στα σχέδια εκείνα που διασφαλίζουν την Ανάληψή σας. Αρκούν παρά λίγοι από αυτούς για να προκαλέσουν τον χαμό, τώρα όμως που οι ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν ακόμα θετικότερο ρόλο στη διασφάλιση της ειρήνης, οι δραστηριότητές τους συρρικνώνονται. Οι σκοτεινοί έχουν εισβάλει σε όλα τα επίπεδα της Ανθρωπότητας, όμως πλέον αναγνωρίζονται για το ποιόν τους. Όταν θα βγουν στη φόρα δεν θα μπορούν να συνεχίσουνε όπως πριν, τότε που κρύβονταν πίσω από αυτούς που εκτελούσαν τις εντολές τους. Στο τέλος θα συλληφθούν και θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους ενάντια στην Ανθρωπότητα. Ίσως να ακούγεται οξύμωρο, αλλά σας ζητάμε να τους στείλετε Φως για να τους βοηθήσετε ν’ αναταθούν πάλι, γιατί δεν θα πρέπει κανένας να εύχεται να δει μιαν άλλη ψυχή να κατρακυλάει, καθότι είσαστε Όλοι σας Ένα.

Θα πάρει καιρό πριν μπορέσουν οι Γαλαξιακές Δυνάμεις να προσγειωθούν με ασφάλεια επάνω στη Γη, αυτή όμως είναι από καιρό η πρόθεσή τους. Ο εορτασμός τότε θα είναι μεγάλος, καλωσορίζοντας το τέλος της κυριαρχίας των σκοτεινών. Τα γεγονότα αυτά θα συμβούν στις ζωές των περισσότερων σας και δεν απέχουν παρά μερικά χρόνια. Καθώς δε αυτά θα πλησιάζουν, θα μαθαίνεται ακόμα περισσότερα για τα χρόνια αυτά, παρότι έχετε ήδη πάρει κάποια ιδέα από αυτά που πρόσφατα έχετε μάθει. Και καθώς συμβαίνουν όλες σας οι αλλαγές, έτσι η Μητέρα Γη κάνει και τις δικές της, και στόχος είναι να επιστρέψει το κλίμα στην αρχική του κατάσταση. Τότε οι παλιές δονήσεις δε θα είναι πλέον παρούσες, και η δυαδικότητα θα έχει προ πολλού εξαφανιστεί.

Με το πέρασμα του καιρού θα δουλεύετε ακόμα περισσότερο με τις Γαλαξιακές Δυνάμεις, θα μπορείτε όμως να έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε και τις δικές σας επιθυμίες. Τους καιρούς εκείνους θα δουλεύετε εξ ολοκλήρου για το Φως και θα μπορείτε να το κάνετε απόλυτα ελεύθεροι από κάθε επιρροή. Εσείς θα επιλέξετε τη φύση της εργασίας σας και με ποιόν θα θέλετε να την κάνετε, παρότι θα υπάρχουν διαθέσιμες μπόλικες και καλές συμβουλές. Η ελευθερία που θα έχετε θα είναι άπλετη και με πολύ λίγους περιορισμούς. Τη στιγμή αυτή κάποιοι άνθρωποι μιλούν ακόμα για το ότι διαθέτουν ελευθερία, αλλά αυτή κείτεται μονάχα μέσα στα πλαίσια που έχουν θέσει οι ιλλουμινάτι, οι οποίοι έχουν επέβαλαν σιγά-σιγά ολοένα και περισσότερους περιορισμούς. Αυτό φυσικά θα αλλάξει πολύ σύντομα και η ελευθερία σας σταδιακά θα αποκατασταθεί.

Σε όποιο επίπεδο και να είσαστε να μην ξεχνάτε ποτέ σας ότι είσαστε ένα Ον Αγάπης και Φωτός κι ότι αυτή είναι η φυσική σας κατάσταση. Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να αντιμετωπίζετε τους άλλους με τον σεβασμό και την αγάπη που επίσης επιθυμείτε από τους άλλους τριγύρω σας. Το απλόχερο δόσιμο της αγάπης δίχως αναμονή ανταπόδοσης αγάπης θα είναι το πώς θα ζείτε τη ζωή σας στο εξής. Εντούτοις, καθότι θα είσαστε με άλλες ψυχές παρόμοιες στο δικό σας επίπεδο, είναι σίγουρο ότι θα λαμβάνετε τόσο καλό όσο αυτό που δίνετε. Οι ζωές σας επάνω στη Γη θα σας έχουν δώσει το σθένος να αντιμετωπίσετε τις τυχόν δοκιμασίες με εμπιστοσύνη.

Να έχετε εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε κάνετε και να ξέρετε ότι αυτός ο κύκλος σε αντίθεση με τους άλλους, θα τελειώσει με επιτυχία και Ανάληψη γι’ αυτούς που έχουνε ήδη προετοιμαστεί. Ορισμένοι από εσάς δεν είναι σίγουροι για το εάν έχουν καταφέρει να φτάσουν στο απαιτούμενο επίπεδο για να το κάνουν αυτό. Εάν ήσασταν θετικοί και προσπαθούσατε πάντοτε να δουλεύετε μέσα στο Φως, τότε σίγουρα θα αναφθείτε. Η Ανάληψη δεν είναι κάτι που επίτηδες έχει γίνει δύσκολο στην επίτευξή του, και το πόσο καλά θα τα πάτε εξαρτάται από εσάς. Εντούτοις, έχοντας τις καλύτερες προθέσεις και ζώντας όσο καλύτερα μπορείτε σύμφωνα με την κατανόησή σας για το τι απαιτείται να ζεις μέσα στο Φως, θα έχετε κάνει αυτά που χρειάζονται. Το πηλίκο του Φωτός επάνω στη Γη αυξάνεται διαρκώς, κι όσες περισσότερες είναι οι ψυχές εκείνες που το καλούνε μέσα τους, τόσο αυτό θα συνεχίζει να αυξάνεται. Συνεχίστε να το προσκαλείτε καθώς έτσι βοηθάτε την ανάταση της Ανθρωπότητας. Ευλογώ όλες τις ψυχές όπου και αν βρίσκονται στην σκάλα του Φωτός.

Είμαι ο Mike Quinsey και σας στέλνω την Αγάπη και τις Ευχές μου.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |