Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 16, 2012

SaLuSa, January 16, 2012

Τα γεγονότα προχωράνε προς την αναπόφευκτη κατάληξη τους και πλησιάζει η στιγμή που θα πάρετε κάποιες απτές ενδείξεις για το τι βρίσκεται μπροστά σας. Οι Σκοτεινοί παραμένουν υπό έλεγχο και θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν είναι πλέον σε θέση να υπαγορεύουν τι συμβαίνει στον κόσμο. Τα ιδρύματα τους καταρρέουν και μαζί μ’ αυτά και η ικανότητά τους να καθοδηγούν τι συμβαίνει στις διάφορες αγορές. Η απληστία και η υπεροψία τους τους οδήγησε στο δρόμο προς την καταστροφή, και δεν θα τους επιτραπεί να επανιδρύσουν την αυτοκρατορία τους. Συνεπώς, είστε ακόμα στη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, και οι σύμμαχοί μας ολοκληρώνουν σταδιακά τις απαραίτητες κινήσεις που θα επιτρέψουν να εξελιχθούν οι αλλαγές.

Όπως πάντα, το φως συνεχίζει να εξελίσσεται και να βοηθάει εκείνες τις ψυχές που έχουν μόλις αφυπνιστεί. Είναι μεγάλη η απαίτηση για ορισμένους από αυτούς το να αλλάξουν τις πεποιθήσεις που είχαν για όλη τους τη ζωή, με νέες που είναι τόσο διαφορετικές ώστε να τις θεωρούν υπερβολικές. Μέρος του προβλήματος είναι ότι το κατεστημένο είχε διατηρήσει τις λανθασμένες αντιλήψεις, αντί να παραδεχθεί την αλήθεια. Γνωρίζετε ότι παρακολουθούμε την πρόοδο της ανθρωπότητας εδώ και χιλιάδες χρόνια, και τα στοιχεία της επαφής μας μαζί σας εξακολουθούν να υφίστανται. Ωστόσο, οδηγηθήκατε να πιστεύετε ότι δεν υπάρχουμε, και ότι το Διάστημα ερευνάται για αποδείξεις της ύπαρξής μας. Ευτυχώς, πολλοί από σας έχουν δει τώρα τα σκάφη μας στους ουρανούς σας, και έχουν την ευφυΐα να αντιληφθούν ότι στην πλειοψηφία τους είναι τα οχήματα που χρησιμοποιούμε. Έχετε μια σειρά από πρώτο χέρι μαρτυρίες επαφής ότι τα σκάφη μας έχουν προσγειωθεί στη Γη, καθώς και αποδείξεις για συναντήσεις με τις κυβερνήσεις σας. Η συγκάλυψη γίνεται για να προλάβει ερωτήσεις που μπορεί να γίνουν και να αποφευχθεί η αμηχανία που προκύπτει από την υποχρέωση να παραδεχτούν ότι έχουμε συχνά προσφερθεί να φέρουμε την ειρήνη στη Γη, και το αρνήθηκαν.

Ωστόσο, πιέζουμε συνεχώς για την αποκάλυψη αφού έως ότου αναγνωριστούμε επίσημα και γίνουμε αποδεκτοί, δεν μπορούμε να διενεργήσουμε μαζικές προσγειώσεις, αλλά θα συμμετέχουμε σε υπέργειες διαβάσεις. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι δεν πρέπει να φαίνεται ότι σας επιβαλλόμαστε και η επαφή πρέπει να είναι σε απάντηση της έκκλησης και της άδειά σας για να μπορέσουμε να πράξουμε έτσι. Αν αγνοήσουμε αυτή την προϋπόθεση, θα σας επηρεάσουμε αδικαιολόγητα όταν πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ταξίδι για τις ψυχές σας. Προφανώς, όταν μπορέσουμε να σας συναντήσουμε ανοιχτά, θα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα προτιμούσαν να μην είχαμε έρθει, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, όταν η πλειοψηφία είναι υπέρ της άφιξής μας. Η προτεραιότητα είναι να ασχοληθούμε με την έλλειψη και την ανάγκη γρήγορης προετοιμασίας για την κίνησή σας στο μέλλον, παρέχοντας όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα μέσα από νέες ανακαλύψεις που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένες από εσάς.

Τα καθήκοντα μπροστά μας είναι αρκετά αξιοσέβαστα, αλλά θα επιβεβαιώσουμε και πάλι ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να φέρουμε τις νέες τεχνολογίες γρήγορα στη διάθεσή σας. Οι σύμμαχοί μας κινούνται με προσοχή πριν να ξεκινήσουν τη δράση τους τους, αλλά η στιγμή πρέπει να είναι η κατάλληλη και δεν θέλουμε να τους δούμε να μπαίνουν σε μπελάδες. Μόλις αρχίσουν, αυτό θα σημάνει μια σειρά γεγονότων που θα σας εξυψώσουν και θα ξέρετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Νέα Εποχή έχει αρχίσει. Υπάρχουν ορισμένοι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν πριν από την Ανάληψη, και η συμμετοχή μας θα διασφαλίσει ότι αυτό θα γίνει. Κανένα έργο δεν είναι πολύ μεγάλο για μας, αφού έχουμε εκατομμύρια σκάφη που μπορούμε να καλέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, τα σχέδια για την αποστολή μας ανανεώνονται συχνά, έτσι ώστε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για την εξουσιοδότηση να ξεκινήσουμε. Αυτή η άδεια δεν θα καθυστερήσει πολύ πια, και είναι τόσο κοντά που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την προοπτική.

Η Ανάληψη απαιτεί να συνεχίζετε την προετοιμασία σας γι 'αυτήν, χωρίς επιβράδυνση. Καθώς το επίπεδο των δονήσεων αυξάνεται θα πρέπει να τις μεταφέρετε στον εαυτό σας, και να είστε αρκετά βέβαιοι ότι θα αρχίσετε να παρατηρείτε πόσο σας ενισχύουν. Σε αντίθεση με πολλά χρόνια πριν, όταν η πρόοδος ήταν αργή και διακρίνονταν δύσκολα, τώρα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι είστε πολύ καλοί γνώστες και μπορείτε να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο ηρεμίας σε όλες τις καταστάσεις, ακόμη και εν μέσω ενεργειών με χαμηλές δονήσεις. Δημιουργείται μια κρίσιμη μάζα που μέχρι το τέλος του έτους θα βοηθήσει να ενισχυθεί η διέλευση σας από την Αστρική Πύλη. Αυτή τη φορά, μόνο εκείνοι που έχουν ετοιμάσει με επιτυχία τον εαυτό τους, θα προχωρήσουν και θα αναληφθούν. Αν η ιδέα της ανάληψης σας ελκύει και είναι στις προθέσεις να το κάνετε, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το πετύχετε. Χρειάζεται προσπάθεια και εφαρμογή, αλλά δεν είναι πια και τόσο δύσκολο όσο κάποιοι από εσάς φαντάζεστε.

Σαφώς και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιεσδήποτε προσπάθεια των Σκοτεινών να αμαυρώσουν τις προσδοκίες σας καθώς εξελίσσεται αυτό το έτος, καθώς δεν θα μπορούν να βάλουν χέρι στο τι συμβαίνει και καμία παρέμβαση δεν θα γίνει ανεκτή από εμάς. Ο χρόνος τους έχει σχεδόν τελειώσει και έχουν πλήρη επίγνωση της επικείμενης απομάκρυνσής τους από την εξουσία. Έχουμε παροτρύνει τους συμμάχους μας να εντείνουν τις προσπάθειες τους, καθώς οι καταστάσεις σε όλο τον κόσμο φαίνονται ασταθείς και θα επωφεληθούν από τις αλλαγές που αναμένονται. Μόλις βρεθούν οι σωστοί άνθρωποι στο τιμόνι τότε μπορούμε όλοι να προχωρήσουμε με τις ευθύνες μας ο ένας στον άλλο. Να θυμίσουμε ότι πριν έρθετε σ’ αυτή τη ζωή, ξέρατε ότι θα είστε μέρος της διαδικασίας της Ανάληψης και πολλοί από εσάς θα έχετε ειδική δουλειά να κάνετε. Αυτό δείχνει πόσο καλά έχει γίνει το σχέδιο του Θεού για να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωσή του μέσα στην δεδομένη χρονική κλιμάκωση. Όλα ήταν προγραμματισμένα από την αρχή με τελειότητα, και αυτό σημαίνει ότι οι Σκοτεινοί ήταν καταδικασμένοι στην αποτυχία. Αυτή η γνώση θα πρέπει να κάνει πιο εγκάρδιο όποιον είχε αμφιβολίες.

Η Μητέρα Γη ήταν σχετικά ήρεμη λαμβάνοντας υπόψιν ότι βρίσκεται στις ωδίνες του δικού της καθαρισμού. Ωστόσο, να εξακολουθείτε να είστε προσεκτικοί, αφού θα πρέπει να γίνουν κάποιες ακόμη φυσικές αλλαγές πριν από το κλείσιμο αυτού του κύκλου. Ακολουθήστε την εσωτερική σας προτροπή αφού όλοι σας είστε διαισθητικοί αλλά πολύ λίγοι προσέχουν πραγματικά αυτό που σας δίνεται. Μην το μπερδεύετε με την αντίδρασή σας στο φόβο, αφού αυτό θα σας προκαλέσει πανικό σε μια στιγμή που έχετε σημαντική οδηγία να παραμείνετε ήρεμοι. Πράγματι, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να σας φέρει χαρά, αφού θα ξέρετε σίγουρα ότι διαδραματίζονται οι τελικές σας εμπειρίες. Κρατήστε το επόμενο διάστημα στις σκέψεις σας και το υπέροχο φινάλε που θα εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις που σας δόθηκαν, που είναι εξυψωτικές και θα φέρουν πλήρη ειρήνη και ευτυχία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και λαμβάνω τις σκέψεις σας που απευθύνονται σε μένα. Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη σας και τις ενέργειες αγάπης που αποστέλλονται στα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Ευφραίνει τις καρδιές μας που δεν αναγνωρίζετε μόνο την παρουσία μας, αλλά χαίρεστε να μας θυμάστε στις σκέψεις σας. Όσο περισσότερο συνδεόμαστε τόσο πιο πολύ ενωνόμαστε στην Αγάπη και το Φως.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |