Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 18, 2012

SaLuSa, January 18, 2012

Εμπιστευτείτε εμάς και τον Θεό ότι τα γεγονότα πρόκειται να προχωρήσoυν, όπως σας έχουμε υποσχεθεί και μην ανησυχείτε για το χρονοδιάγραμμα, καθώς θα γίνει με έναν τρόπο που είναι ακριβώς σωστός για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης να είστε σίγουροι ότι οι έσχατοι καιροί θα λειτουργήσουν όπως έχει προγραμματιστεί, και ότι η ευθύνη είναι δική μας και τα πάντα είναι απολύτως έτοιμα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για τον ιδιαίτερο ρόλο σας και τι θα συμβεί σε σας, αφού κάθε ένας από σας θα ζήσει ακριβώς αυτό που έχει προγραμματίσει. Μερικοί από εσάς έχουν επιλέξει να εγκαταλείψουν τη Γη στις αρχές, και άλλοι θα δουν το τελευταίο έτος μέχρι το τέλος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχει γίνει η επιλογή σας, και όλοι θα αφήσουν τελικά την παλιά Γη που ξέρετε προς το παρόν.

Για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε άσχημα κομμάτια εμπειριών απλά κρατήστε το μυαλό και την εστίασή σας και επικεντρωθείτε στην Ανάληψη, γιατί καθώς προχωρά ο χρόνος και κυριαρχούν οι υψηλότερες δονήσεις, ειρήνη θα έρθει στη Γη. Ήδη υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές στα μαζικά επίπεδα συνειδητότητας που μπορούν να καταγραφούν από εμάς, και περισσότερες ψυχές από ποτέ εξυψώνονται. Η αφύπνιση επιταχύνεται και θα αγγίξει όλες τις ψυχές, πριν τις τελευταίες ημέρες αυτού του κύκλου. Το πώς ανταποκριθεί ο καθένας είναι κάτω από την επιλογή του, αλλά καμιά ψυχή δεν θα αφήσει αυτή τη Γη χωρίς να έχει κατανοήσει την ευκαιρία της ανάληψης. Σαφώς δεν θα τους ελκύσει όλους, καθώς μερικές ψυχές θα αισθάνονται εκτός τόπου στις ανώτερες διαστάσεις.

Εντωμεταξύ οι Εργάτες του Φωτός προχωρούν με τα καθήκοντά τους δημιουργώντας τις βάσεις που απαιτούνται για να εξελιχθούν τα γεγονότα. Σαν κάποιος που γνωρίζει, η καλύτερη συμβολή σας είναι να μοιράζεστε το Φως σας με όλους τους άλλους, και μάλιστα αρκετά ελεύθερα. Μεταδώστε διανοητικά το Φως σας μακριά και ευρέως και αν θέλετε να θεραπεύσετε, δείτε με το μάτι του μυαλού σας τις περιοχές της Γης που έχουν την περισσότερη ανάγκη. Η Μέση Ανατολή συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία, καθώς οι αρνητικές ενέργειες είναι βαθιά ριζωμένες ως αποτέλεσμα των αιώνων πολέμου. Η οδηγία μας είναι να διασφαλιστεί ότι τα προβλήματα δεν θα κλιμακωθούν ή δεν θα φέρουν πόλεμο και θα προλάβουμε κάτι τέτοιο πριν ξεσπάσει. Οι σκοτεινοί φυσικά θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν μια τέτοια κατάσταση, αλλά λογαριάζουν χωρίς την Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Γνωρίζουμε τα σχέδιά τους και συνεπώς μπορούμε να ελέγχουμε τι γίνεται, και τους έχουμε ήδη δείξει τι μπορούμε να κάνουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μητρικά μας σκάφη είναι αυτό που λέγατε, αερομεταφερόμενες πόλεις και μπορούν να παραμένουν σταματημένα πάνω από τη Γη σας για εξαιρετικά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Περιέχουν κυριολεκτικά τα πάντα για φυσιολογική ζωή, και είναι μια ευχάριστη και ικανοποιητική ζωή. Έχουμε βάσεις στη Γη, όπως επίσης και οι σύμμαχοί μας από την Κοίλη Γη, οι οποίοι τελικά θα βγουν για να σας συναντήσουν και πάλι. Υπάρχουν, επίσης, βάσεις στον πυθμένα της θάλασσας, μερικές από τις οποίες λειτουργούν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μας έχουν επιτρέψει μεγάλη απομόνωση και ιδιωτική ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, με το να μην μπορούν να τις πλησιάσουν τα υποβρύχιά σας και οι ρομποτικοί ερευνητές. Μερικές βάσεις είναι πολύ μεγάλες και αυτό-υποστηριζόμενες, και μπορεί να φιλοξενήσουν εκατοντάδες προσωπικού.

Μερικές από τις βάσεις μας είναι βαθιά μέσα στα βουνά, και είναι αρκετά ασφαλής από την συστηματική σας διερεύνηση. Οι είσοδοι δεν είναι ορατές και αυτό κρατά έξω τους περίεργους. Ήταν πιο δραστήριες σε περασμένες εποχές, όταν συναντηθήκαμε και βοηθήσαμε τους ντόπιους, και τέτοιου είδους συναντήσεις έχουν καταγραφεί από αυτούς. Έτσι βλέπετε Αγαπητοί Μας, ότι, εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που πιέζουν για αποκάλυψη, κάποιος που έχει την πρόθεση να βρει τα στοιχεία των επισκέψεων μας στη Γη δεν θα δυσκολευόταν καθόλου να το πράξει. Δυστυχώς, όσα αποδεικτικά στοιχεία βρέθηκαν ότι σε μεγάλο βαθμό αγνοήθηκαν ή κρύφτηκαν γιατί δεν ταιριάζουν με την αποδεκτή εκδοχή του παρελθόντος σας. Όλα αυτά τελικά θα αλλάξουν, και η αλήθεια θα σας δοθεί υποστηριζόμενη από πολλές αποδείξεις. Στο παρελθόν, αυτοί που έλεγαν την αλήθεια διωκονταν ή εξοστρακίζονταν και συχνά θανατώνονταν για τις πεποιθήσεις τους.

Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε πόσο ψεύτικη ήταν η πραγματικότητα σας και πώς δημιουργήθηκε για να σας κάνει να αγνοήσετε την κυριαρχία σας και να είστε απόλυτα εξαρτημένοι από εκείνους που σας έχουν σκλαβωμένους. Η ζωή θα μπορούσε να είναι τόσο διαφορετική αν δεν είχε πέσει από την χάρη της Ατλάντειας εποχής, η οποία απολάμβανε στιγμές μεγάλης πνευματικότητας και κατανόησης. Σχεδόν όλοι έχετε περάσει ζωές στη συγκεκριμένη περίοδο, και ακόμα έχετε μνήμες από αυτήν βαθιά στο υποσυνείδητο σας. Έχετε πάει ακόμη πιο πίσω, σε κάποια πολιτισμούς που είναι μόνο ονόματα στην αρχαία ιστορία. Να θυμάστε ότι μόλις συμπληρώνεται έναν Ηλιακό Κύκλο περίπου 26.500 ετών και ήσασταν μέσα και έξω από αυτόν τόσες πολλές φορές, επιλέγοντας πού και πότε θα επεκτείνετε περαιτέρω τις εμπειρίες σας. Θα μπορούσαμε να σας μεταφέρουμε ακόμη πιο πίσω όταν κάποιοι από εσάς έζησαν σε άλλους πλανήτες, μόνο για να σας δείξουμε ότι είστε πολύ παλιές ψυχές.

Αυτή η ιδιαίτερη ζωή στην οποία βρίσκεστε, είναι το αποκορύφωμα πολλών προηγούμενων και είναι αρκετά μοναδική και πολύ σημαντική για την εξέλιξη σας. Δεν υπάρχει καμία απορία γιατι τόσες ψυχές ήθελαν να περάσουν από αυτόν τον κύκλο, δεδομένου ότι προσφέρει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και την ευκαιρία να αφήσετε τον κύκλο της επαναγέννησης. Ήταν μια μακρά και κυρίως βαρετή διαδρομή, αλλά όπως όλες οι εμπειρίες μπορεί εύκολα να μείνει πίσω σας όταν θα έχει τελειώσει. Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας είναι η δύναμή σας να ξεπερνάτε τις πιο σοβαρές δυσκολίες και αναποδιές. Οι εμπειρίες αυτές θα σας πάνε μπροστά και σα σας εξυπηρετήσουμε αρκετά όταν θα έρθετε αντιμέτωποι με παρόμοιες προκλήσεις. Οι υπηρεσίες σας θα αναζητούνται από εκείνους που δεν έχουν ακόμη τις εμπειρία που έχετε εσείς.

Η ζωή μπροστά σας θα είναι θαυμάσια ικανοποιητική, και πολύ ανταμειβόμενη. Η σκληρή δουλειά σας και η αφοσίωση στην πνευματική σας ανάπτυξη θα έχουν εξασφαλίσει την εξύψωσή σας σε υψηλότερες διαστάσεις. Είναι το πραγματικό σας σπίτι και όσο όμορφες και αν είναι κάποιες εμπειρίες στη Γη, δεν θα συγκρίνονται με την απόλυτη ευτυχία και ευδαιμονία που θα ζήσετε. Η αληθινή ελευθερία είναι κάτι που δεν έχετε απολαύσει ακόμη πραγματικά, αλλά όταν πάρετε τη θέση σας σαν Γαλαξιακά Όντα, τα πάντα θα απλώνονται μπροστά σας. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο υπέροχα θα νιώθετε και την ομορφιά και την αγάπη που θα σας περιβάλλουν. Όλα είναι σε αρμονία και ισορροπία σε αντίθεση με τις εμπειρίες σας στη δυαδικότητα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ξέρω ότι θα ενθουσιαστείτε και θα θαυμάσετε τα μητρικά σκάφη μας και τα θαύματα της πολύ προηγμένης τεχνολογίας μας. Μπορεί επίσης να σας πάρουμε να επισκεφθείτε ένα, ή ακόμα να απολαύσετε την εμπειρία της επίσκεψης σε μια από τις πόλεις του Φωτός, που ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στη Γη. Επίσης, είναι παραδείγματα του τι μπορεί να γίνει με τη χρήση των τεχνολογιών μας για το καλό όλων. Έτσι, μην απελπίζεστε και συνεχίστε να ψάχνετε τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, αφού σύντομα θα έρθει η ημέρα που όλοι θα ζούμε με ειρήνη και ελευθερία.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |