Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 17, 2012

SaLuSa, February 17, 2012

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε όταν έχετε αρκετή πίστη, και δεν έχετε καταλάβει ακόμη πόσο ισχυροί είστε. Δημιουργείτε συνεχώς είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Μέσα από πολλές ζωές, εσείς είστε αυτοί που δημιουργήσατε όλα αυτά που βιώνετε τώρα και προφανώς θα εκπλαγείτε για το πώς γίνεται αυτό. Να θυμάστε ότι δεν έχετε ασκήσει συχνά αυτές τις δυνάμεις για να σταματήσετε την πορεία των Σκοτεινών. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι ενέργειές τους ήταν πολύ ύπουλες, υπήρξε μικρή αντίσταση στους στόχους τους. Ωστόσο, μόνο τα τελευταία χρόνια αρχίσατε να καταλαβαίνετε τι έχει συμβεί γύρω σας. Χωρίς απαραίτητα να αντιλαμβάνεστε τι πετυχαίνατε με την εστίαση σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, έχετε δημιουργήσει μια ενέργεια για την αλλαγή που έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ και άνοιξε μία ισχυρή χρονο-γραμμή για την Ανάληψη. Τώρα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τι πρέπει να κάνετε για να φέρετε αυτόν τον κύκλο σε μια επιτυχή κατάληξη.

Κοιτάξτε γύρω σας, Αγαπητοί μου, και δείτε τα σημάδια που υπάρχουν για να τα δουν όλοι, καθώς έξω από το φαινομενικό χάος τα νέα ξεκινήματα γίνονται εμφανή. Σωστά ακούτε για ένα παγκόσμιο σχέδιο από πολλές χώρες που αποσκοπεί να ανατρέψει το καθεστώς των Illuminati, και να παρουσιάσει στον κόσμο ένα νέο σύστημα που δημιουργεί μια νέα συμφωνία σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα. Θα εξαλείψει την παράνομη δομή και τις μεθόδους που σας έχουν φέρει σε μια κοινωνία που κλυδωνίζονται από το χρέος και κινδυνεύει να καταρρεύσει. Το γεγονός ότι έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι αυτή η σημαντική ευκαιρία που μπορεί να ληφθεί για την εφαρμογή του. Θα αφαιρέσει το βάρος που τόσοι πολλοί από σας φέρουν και τις δυσκολίες που προκαλεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα επιτρέψει την αναδιανομή του πλούτου, πολύς από τον οποίο έχει αποκτηθεί από εγκληματικές πράξεις. Σας έχουν κρατήσει σκόπιμα στην φτώχεια σαν έναν τρόπο να σας κρατήσουν υπό έλεγχο. Αντίστοιχα παραμείνατε σε άγνοια για την κατάσταση και την ιστορία σας και αυτός είναι ο λόγος που πρόκειται να ενημερωθείτε πλήρως για το παρελθόν σας και τον λόγο ύπαρξής σας στη Γη.

Η ζωή σας μπορεί να είναι σε πολύ κακά χάλια και να μην διαθέτει τις ανέσεις που έχουν οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι, αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτό αποτελεί μέρος των εμπειριών σας που έχετε αναλάβει. Σε διαφορετικές χρονικές στιγμές έχετε ζήσει στην πολυτέλεια και ασκήσατε εξουσία, αλλά για ισορροπία, στις άλλες ζωές έχετε δοκιμάσει όλα τα διαφορετικά επίπεδα. Ακούμε την κραυγή, "Γιατί είμαι εδώ", καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας προφανής σκοπός, αλλά αυτό που είναι σε εξέλιξη είναι μια εμπειρία που ανεβάζει το επίπεδο της συνείδησης σας. Ο απώτερος στόχος είναι να σας προετοιμάσει για μια επιστροφή στην πλήρη συνειδητότητα και την Ανάληψη, έτσι ώστε να μπορέσετε επιτέλους να αφήσετε πίσω σας τη δυαδικότητα, όπως την ξέρατε. Κάποιοι αναρωτιούνται πώς μπορεί να ήταν στις προηγούμενες ζωές τους, αλλά μην ασχολείστε και πολύ μ’ αυτές. Σε κάποιο στάδιο θα έχετε τη δύναμη της πλήρους ανάκλησης, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχετε μάθει από αυτές, και οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Το σήμερα είναι αυτό που μετράει, σε ότι σας αφορά, καθώς είστε το συνολικό άθροισμα όλων των εμπειριών σας. Για πολλούς από εσάς είναι αυτό που αποδεικνύει ότι έχετε εξελιχθεί αρκετά για να κατανοήσετε τη φύση της άνευ όρων αγάπης, και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο επίτευγμα.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, υπάρχει ανάγκη οι άνθρωποι να έρθουμε κοντά και να χρησιμοποιήσουμε τη συλλογική μας δύναμη ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να βοηθήσουμε στην εκδήλωση των απαραίτητων αλλαγών. Συζητήστε μεταξύ σας, καθώς πολλοί είναι μπερδεμένοι με ότι συμβαίνει και πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τι είναι πίσω από αυτό. Η αλήθεια θα τους σοκάρει και θα τους κυριεύσει ο φόβος και εκεί είναι που μπορείτε να δώσετε εκ νέου τη διαβεβαίωση ότι όλα διαμορφώνουν το μέλλον, το οποίο θα είναι τέτοιο που θα είναι ευπρόσδεκτο. Δεδομένου ότι θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής σας, είναι σαφώς κάτι το επιθυμητό. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία βάζουμε ένα χέρι σε ό, τι συμβαίνει για να εξασφαλίσουμε την εκπλήρωση, και μας επιτρέπεται να βοηθήσουμε αρκεί να είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, στην ευρύτερη εικόνα, βλέπετε ένα Θεϊκό Σχέδιο για την Ανάληψη του Σύμπαντος.

Έχοντας διανύσει μια τόσο μεγάλη απόσταση και ενώ κοντεύετε να δρέψετε τα οφέλη του ταξιδιού σας, αυτή η τελική επίλυση απαιτεί να κρατήσετε τα μάτια σας στη γραμμή του τερματισμού. Μην αποσπάστε από ορισμένες τελευταίες απόπειρες των σκοτεινών δυνάμεων, να στρέψουν την προσοχή σας στην αυξημένη ποσότητα παραπληροφόρησης που είναι γύρω σας. Φυσικά, μέχρι που δεν θα μπορούν πλέον να επηρεάζουν τα μέσα ενημέρωσης και θα παραιτηθούν από τον έλεγχό τους, ελπίζουν να προκαλέσουν σύγχυση και αμφιβολία. Μέχρι τώρα όσοι από εσάς έχουν μετακινηθεί στο Φως, δεν θα πρέπει να έχουν πραγματικά κανένα πρόβλημα στο να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψευδή δημοσιεύματα. Γενικά μπορείτε να πείτε ότι αν δεν το αισθάνεστε σωστό, τότε δεν είναι σωστό. Ο χρόνος θα τα δείξει όλα και όταν θα ανοίξει η πλήρες επαφή μαζί σας, η διαφώτιση θα είναι η ημερήσια διάταξη. Θα είναι υπέροχες εποχές, όταν θα αποδεσμεύεστε από την ένταση των χαμηλών ενεργειών. Πολλές γενναίες ψυχές έχουν βγει μπροστά για να αρχίσουν να βγάζουν την αλήθεια προς τα έξω, έτσι, προσδιορίστε τους ήρωές σας και προσκολληθείτε σ’ αυτούς.

Έχουν κυκλοφορήσει τόσο πολλές πληροφορίες τον τελευταίο καιρό, που οι σκοτεινές δυνάμεις δεν θα μπορούν να διορθώσουν τις διαρροές. Έτσι κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και μάθετε από πρώτο χέρι τα μυστήρια που διαλευκαίνονται και την αλήθεια που βγαίνει προς τα έξω. Στα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει σύντομα να επιτραπεί η ελευθερία αναφοράς, αφού το καθήκον τους είναι να σας κρατάνε ενήμερους, αλλά μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί αυστηρά. Θα είναι εντελώς ελεύθερα μόλις απομακρυνθούν οι Illuminati, και αυτή η ενέργεια γίνεται όλο και πιο πιθανή κάθε μέρα που περνάει. Οι μυστικές δυνάμεις που εργάζονται για το Φως δεν ήταν ποτέ αδρανής, και τώρα πλησιάζουν σε όσους είναι στις θέσεις της εξουσίας. Γνωρίζουν τώρα ότι δεν μπορούν να κρατηθούν σ’ αυτές, και εξαναγκάζονται να φύγουν. Αυτό παίρνει χρόνο, αλλά πρόκειται να έχει επιτυχία μαζί με τη βοήθειά μας.

Η κατάρρευση του παλιού δεν είναι μια όμορφη θέα ή μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά πρέπει να γίνει. Όσο το δυνατόν καλύτερα, οι αλλαγές σχεδιάζονται να είναι γρήγορες και ακριβείς, αλλά θα υπάρχουν πάντα δυσκολίες, αφού κάποιοι θα αντιταχθούν σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε μια αποστολή που ξεκίνησε πριν από εκατοντάδες χρόνια, και δεν θα ανατραπεί όταν είμαστε τόσο κοντά στην ολοκλήρωσή της. Το πιο ευχάριστο μέρος θα έρθει, όταν θα μπορέσουμε να σας συναντήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί στην τελική ευθεία, και μάλιστα σαν μια οικογένεια του Φωτός. Οι κακουχίες σας θα τελειώσουν, και από τότε θα έχετε πλήρη επίγνωση για τον αληθινό εαυτό σας, τον σκοπό και τη θέση σας στον Γαλαξία. Προς το παρόν, όλοι δεν είστε παρά μια σκιά του ποιοι πραγματικά είστε, και έχετε μικρή ιδέα για το τι είναι να είσαι στην Ενότητα Όλης της Ύπαρξης. Είναι ευτυχία και ειρήνη που δεν μπορείτε να φανταστείτε, όμως δεν είναι πια τόσο μακριά και περιμένει την παρουσία σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και περιμένω με ανυπομονησία τις αλλαγές που θα μας επιτρέψουν μεγαλύτερη επαφή μαζί σας. Χαιρετίζουμε όλους εσάς για τη μεγάλη αποφασιστικότητά σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |