Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 17, 2012

SaLuSa, 17 Οκτωβρίου 2012

Αντιλαμβάνεστε ότι ειδικά αυτό το έτος έχετε ανεβάσει τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας και έχετε φθάσει στο σημείο να εξισορροπήσετε περισσότερο τις σκοτεινές ενέργειες. Αυτό επετεύχθη προσελκύοντας μέσα σας το Φως και γειώνοντάς το επάνω στη Γη. Αυτό συνέβαλε στον τερματισμό της κυριαρχίας των σκοτεινών, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μόνο φόβο και να καθυστερήσουν την αναπόφευκτη ήττα τους. Δεν έχουν τελειώσει, αλλά τώρα μπορούμε να τους περιορίσουμε πλήρως και να προστατεύσουμε τους συμμάχους μας. Η απόλυτη αποχώρησή τους πρόκειται να είναι μια απλή τυπική διαδικασία. Αυτοί μπορούν πλέον να στραφούν για συμβουλές στους ερπετοειδείς, αλλά δεν είναι πλέον παρά μια αχνή αντανάκλαση αυτού που ήταν οι ίδιοι στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι οι τελευταίες εβδομάδες πριν από την Ανάληψη δεν θα είναι τόσο καταστροφικές, όπως αναφέρουν μερικές από τις παλιές προβλέψεις. Πράγματι, με την παρουσία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός που θα έχει την εξουσία να αποτρέψει οποιαδήποτε σημαντική οπισθοδρόμηση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έχετε μια αμερόληπτη και άνετη διαδρομή για το υπόλοιπο του ταξιδιού σας.

Εν τω μεταξύ καλούμε όλους τους εργάτες του Φωτός να μην χαλαρώσουν τις προσπάθειές τους και να προχωρήσουν για τις αλλαγές στο εσωτερικό των ίδιων των κοινοτήτων τους. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε σε τοπικό επίπεδο για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της κυριαρχίας σας, και σημειώνουμε ότι υπάρχουν κινήσεις για να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Σας ενθαρρύνουμε στην προσέγγιση αυτή, δεδομένου ότι θα θέσετε τα θεμέλια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς θα πρέπει να επανεξετάσετε τους νόμους και την νομοθεσία όταν σας αφαιρούν τα δικαιώματά σας. Η πονηριά των σκοτεινών δυνάμεων σταδιακά τους απομάκρυνε, χωρίς να καταλάβετε τι συμβαίνει. Καθώς τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα έχετε όλα, και ενώ είσαστε στα πρόθυρα της συνολικής υποδούλωσης, αυτή δεν κατέστη πλέον δυνατή. Δεν απέχετε πολύ από την απελευθέρωση από του ελέγχου που σας στέρησε την ελευθερία.

Η πρόοδος προχωρά πάντα αργά στη Γη, αλλά εξακολουθεί να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ, πριν αρχίσουν να συμβαίνουν γεγονότα που θα σημάνουν ότι οι έσχατοι καιροί είναι πραγματικά σε εξέλιξη. Ξέρουμε ότι θα επιθυμούσατε την παρουσία μας στη Γη πολύ νωρίτερα, αλλά σε βάθος χρόνου θα καταλάβετε ότι δεν έχετε χάσει τίποτα. Όλα αυτά που έχουμε υποσχεθεί σας περιμένουν και χρονικά τα θέματα έχουν ξεπεράσει το στάδιο όπου οι σκοτεινοί μπορούσαν να τα εμποδίσουν. Αυτό που έχετε επιτύχει μέχρι σήμερα χωρίς εμάς είναι αξιοσημείωτο, καθώς και η αφύπνισή σας εξακολουθεί την άνοδό της με ταχύτερους ρυθμούς. Αυτό θα διευκολύνει την αποδοχή της εμφάνισής μας από τους ανθρώπους, και συνεχίζουμε ακόμα να συζητάμε με τους ηγέτες σας γι’ αυτό. Είναι σαφές ότι μάλλον θα μπορούσαμε να τα βρούμε μαζί τους, αλλά γι’ αυτό έχουμε θέσει τη δική μας τελευταία προθεσμία . Αν χρειαστεί, θα λάβουμε τα μέτρα μας, ώστε να διασφαλιστεί η αποκάλυψη δίχως μεγάλη καθυστέρηση.

Θαυμάζουμε τους Εργάτες του Φωτός που έχουν εργαστεί σκληρά με τις αποστολές τους, συχνά χωρίς να γνωρίζουν για πόσο καιρό θα χρειαστεί να το κάνουν. Για τον καθένα το τέλος της δυαδικότητας έρχεται όλο και πιο κοντά, και θα μάθουν ότι η σκληρή δουλειά τους έχει αποδώσει καρπούς. Η αφοσίωσή τους θα ανταμειφθεί όταν μάθουν πόση διαφορά έχουν επιτύχει και θα καταλάβουν πόσες ψυχές έχουν βοηθήσει να εξελιχθούν. Μετά την Ανάληψη η ζωή θα γίνει πολύ ευκολότερη, και δεν θα υπάρχει σύγκρουση ή αρνητικότητα στην αντιμετώπιση. Αν μπορούσατε να φανταστείτε πώς θα σας άρεσε όταν θα είσαστε μαζί με τις άλλες όμοιες ψυχές, θα είχατε κάποια ιδέα του πόσο υπέροχα θα αισθάνεστε. Μέχρι τότε θα έχετε επίσης συναντηθεί με τους αδελφούς και τις αδελφές σας από το εσωτερικό της Γης που έχουν από καιρό μετακομίσει στο Φως. Θα είναι πραγματικά μια χρονική στιγμή μεγάλης γιορτής και φυσικά θα γιορτάζουμε και εμείς μαζί σας.

Μπορεί να κουραστήκατε και να ανυπομονείτε γι’ αυτή την μετακίνησή σας από την δυαδικότητα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε διαισθητικά αν το ταξίδι σας έχει ολοκληρωθεί. Για κάποιους από εσάς οι τελευταίες μέρες πρόκειται να είναι αρκετά κουραστικές, γιατί εξακολουθείτε να έχετε καρμικά θέματα να τελειώσετε. Κάνε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να πάρετε καμία από τις παλιές δονήσεις μαζί σας. Το πιο πιθανό για την περίπτωσή σας είναι ένας απλός προσωπικός τρόπος και αν δεν είστε σίγουροι γι’ αυτό, βρείτε στιγμές ηρεμίας μέσα σας και ζητήστε από εκεί τις απαντήσεις. Στην πραγματικότητα, όλη η γνώση βρίσκεται μέσα σας, αλλά συνήθως δεν θυμάστε πώς να τη χρησιμοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι το Εγώ σας δεν δέχεται αυτόν τον τρόπο και θα παρακάμψει τον Ανώτερο Εαυτό σας, δεδομένου ότι λειτουργεί για λογαριασμό του παλιού εαυτού σας. Με τον καιρό δεν θα έχετε φυσικά κανένα πρόβλημα με αυτά τα θέματα, καθώς θα έχετε αποκτήσει ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Η δύναμη του κόσμου εξακολουθεί να βρίσκεται μαζί με εσάς, τους ανθρώπους, και αυτός είναι ο λόγος που οι Ιλλουμινάτοι προσπάθησαν να σας αφαιρέσουν τα δικαιώματά σας με ψευδή και δυσάρεστα μέσα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ενωθείτε για ένα κοινό σκοπό και με μια ισχυρή πρόθεση, και τότε θα εκπλαγείτε, όταν μάθετε πόση ενέργεια μεταφέρετε. Η σκέψη είναι ισχυρή, αλλά πρέπει να υποστηρίζεται από την πίστη, αν πρόκειται να έχετε οποιαδήποτε πιθανότητα για την επίτευξη των στόχων σας. Για ένα χρονικό διάστημα έχετε συνεισφέρει σε διαφορετικά κινήματα της ειρήνης, και αυτό θα σας έχει φέρει πολύ πιο κοντά στην απόκτησή της. Η παγκόσμια ειρήνη πρέπει να έρθει και έχει οριστεί από πολύ καιρό πριν. Οι πόλεμοι είναι σαν επιδημία και δεν έχουν επιτύχει τίποτα εκτός από τη δυστυχία και το χρέος μεταξύ των εμπλεκόμενων χωρών. Αναλογιστείτε τις αναρίθμητες συντετριμμένες οικογένειες που υπέφεραν από τους ανόητους πολέμους, χάνοντας αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπορούμε να σας πούμε ότι εκείνοι που υπηρετούν τις χώρες τους απογοητεύονται όλο και περισσότερο από αυτό που βιώνουν. Επίσης, όσο ανεβαίνει το επίπεδο της συνειδητότητας, τόσο αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις υπηρεσίες τους. Ο πόλεμος είναι ένα βάναυσο παιχνίδι και γίνεται πιο καταστροφικό με τις τεχνολογικές προόδους του εξοπλισμού. Αυτό όπως και οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση στο μέλλον, δεν μπορεί να διατηρήσει την ύπαρξή του και θα αχρηστευτεί. Γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι αν η ίδια ενέργεια είχε τεθεί στην εδραίωση της παγκόσμιας ειρήνης πολλά χρόνια πριν, θα μπορούσατε να ζείτε ενωμένοι και θα απολαμβάνατε ένα καλό επίπεδο ζωής, χωρίς φτώχεια ή ανάγκη.

Φυσικά, μιλάμε για τη δική σας ειρήνη η οποία είναι δική σας ούτως ή άλλως και η οποία θα έρθει πολύ πιο γρήγορα από ότι έχετε προβλέψει. Έχουμε συνεργαστεί με τις αρχές σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για την ύπαρξή της, αν αυτό είναι δυνατόν, το θέσαμε ως στόχο να σας έρθει πριν από το τέλος του έτους. Είναι κάτι που θα μας επιτραπεί να επιβάλουμε και διαθέτουμε τις δυνατότητες να το πράξουμε. Τίποτα δεν μπορεί να μας κρυφτεί, και επίσης γνωρίζουμε αν μας έχουν ειπωθεί ψέματα όσον αφορά το κλείσιμο των συμφωνιών. Το θεωρούμε απίθανο οι άνθρωποι αυτοί να έχουν «δικαίωμα» να καθοδηγούν ένα άλλο έθνος. Δεν υπάρχει χρόνος να παίζουν με το μέλλον όλων σας, ως εκ τούτου, θα ασχοληθούμε μόνο με εκείνους που σκέπτονται θετικά και έχουν τα συμφέροντά σας στην καρδιά τους.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και θα ευχαριστήσω όσους εργάζονται επιμελώς και ειλικρινά για να φέρουν πίσω την ελευθερία σας.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light


Share |