Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 19, 2012

SaLuSa, 19 Οκτωβρίου 2012

Είμαστε εδώ, στο κατώφλι ενός μεγάλου κεφαλαίου στο ταξίδι σας μέσα από τη δυαδικότητα, που θα τελειώσει με αυτούς που είναι έτοιμοι να αναληφθούν, αφήνοντας την παρούσα διάστασή σας. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα θα αλλάξουν αμέσως, αλλά θα έχουν ως αποτέλεσμα να ανυψωθείτε σε μια υψηλότερη διάσταση, όπου και θα συναντηθείτε με άλλες ψυχές παρόμοιας δόνησης. Αυτό θα σας εξασφαλίσει μια ζωή αρμονίας και μια εύθυμη σχέση με όλες τις ψυχές. Η σκληρότητα και η αντιπαράθεση που βιώνετε τώρα θα εξαφανιστούν για πάντα, καθώς οι υπάρξεις που προκαλούν αυτά τα προβλήματα δεν είναι έτοιμες να αναληφθούν. Η Ανάληψη είναι για εκείνους από εσάς που έχουν αφυπνιστεί με τον αληθινό εαυτό τους, και λαχταρούν την ανύψωσή τους. Όταν επιτύχετε να δέχεστε τους όλους τους άλλους ως Ένα μαζί σας, και να ζείτε τη ζωή σας με τον τρόπο που εκπέμπετε την Άνευ Όρων Αγάπη, τότε θα είστε ένα τέλειο παράδειγμα κάποιου που είναι έτοιμος.

Εάν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας έτοιμο, αλλά παρόλα αυτά επιθυμείτε να αναληφθείτε, επικεντρωθείτε στην ανύψωση του εαυτού σας κάνοντας το καλύτερό σας για να το επιτύχετε. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το κάνετε αυτό τον καιρό, καθώς υπάρχουν τεράστιες εισροές ενέργειας στον κόσμο σας και τις προσελκύετε στον εαυτό σας. Γνωρίζετε ότι αυτό συμβαίνει καθώς είναι ελάχιστες οι ψυχές που μπορούν να λάβουν την ενέργεια χωρίς την αίσθηση του επηρεασμού. Αυτή μπορεί να παρουσιαστεί με την αίσθηση μιας ελαφριάς ζάλης και μιας γενικής ελαφρότητας μέσα στο σώμα σας. Υπάρχουν και άλλες καταστάσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν να πιστέψετε ότι είστε άρρωστοι, όμως αυτό θα περάσει σύντομα χωρίς επιπτώσεις. Σίγουρα θα συλλάβετε τον εαυτό σας να παραμένει κάτω από έλεγχο, όταν έρχεστε αντιμέτωπος με διασπαστικές δυνάμεις, και αυτό είναι η χαλάρωση των συναισθημάτων που θα σας δώσει τη δυνατότητα να φθάσετε σε τέτοιο επίπεδο. Ταυτόχρονα, θα γίνετε ένα πρότυπο παράδειγμα για τους άλλους που θα επωφεληθούν από την παρουσία σας.

Το Φως όπως πάντα συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία και σας μεταφέρει προς τα εμπρός πιο γρήγορα από ποτέ. Θα θεωρηθεί ως το βέλτιστο επίπεδο την 21η Δεκεμβρίου του 2012 και θα προκαλέσει την Ανάληψη της Μητέρας Γης και όλων εκείνων των ψυχών που είναι έτοιμες να προχωρήσουν μαζί της. Μέχρι τότε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια και το μέλλον εκείνων που ακολουθούν ένα διαφορετικό μονοπάτι, και όλα συμβαίνουν όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο. Αλλά απλά σας αναφέρουμε ότι δεν θα υπάρξει ψυχή που να μπορέσει να κινηθεί προς τα πάνω, μέχρι να φτάσει σε μια παρόμοια δόνηση. Για όλα έχει ληφθεί μέριμνα και από τη στιγμή που θα φθάσει ο γύρος της Αναλήψεως, ο καθένας θα πρέπει να γνωρίζει τι πρόκειται να του συμβεί. Δεδομένου ότι τελειώνει ένας κύκλος, θα υπάρξουν φυσικές αλλαγές, οι οποίες θα ανοίξουν την επόμενη φάση του ταξιδιού σας και θα προσπαθήσουν να σας ανεβάσουν υψηλότερα. Οι ευκαιρίες είναι πάντα εκεί για κάθε ψυχή.

Σε κάποιο βαθμό η ζωή συνεχίζεται όπως πριν, αλλά ήδη βλέπετε τα σημάδια της αλλαγής η οποία είναι αναπόφευκτη. Το πόσο θα υποφέρετε εξαρτάται από τις κυβερνήσεις σας, και από το πόσο γρήγορα θα υιοθετήσουν τους νέους τρόπους που τους προσφέρονται. Οι στρατιωτικές δυνάμεις ίσως να μην καθυστερήσουν τις αλλαγές, αν και οι Ιλλουμινάτι πρότειναν να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον μας, αν προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε την εμφάνισή μας στη Γη σας. Εμείς μπορούμε να χειριστούμε με ευκολία τέτοιου είδους απειλές, αλλά δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες που μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση επάνω σας. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να αποκαλυφθούμε το συντομότερο δυνατό, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει σε ένα πλαίσιο ειρήνης. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έρθει τουλάχιστον όταν θα υπάρξουν περισσότερες από μία χώρες που θα στηρίξουν μια τέτοια ανακοίνωση.

Έχετε υπομείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και το έχουμε εκτιμήσει αυτό, αλλά να ξέρετε ότι τα γεγονότα θα πρέπει να δρομολογηθούν πολύ - πολύ σύντομα. Είμαστε έτοιμοι και βασιζόμαστε στους συμμάχους μας να προετοιμάσουν το έδαφος, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Μέχρι τότε προχωρήστε κανονικά και δεχθείτε τα γεγονότα όπως έρχονται μέρα με την ημέρα. Με τον καιρό θα ληφθεί μέριμνα για όλες τις ανάγκες σας, έστω και αν κάποιοι από εσάς αντέχουν περισσότερο στην ταλαιπωρία από τους άλλους. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τι είναι πιθανό να συμβεί, και δεν θα αφήσουμε τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Σας παρακολουθούμε και καθοδηγούμε την πορεία σας για αρκετό διάστημα, καθώς η παρουσία μας εδώ τώρα είναι εμφανέστερη από ποτέ. Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να αποκαλύψουμε περισσότερα από τα σκάφη μας, μέχρι να απομακρυνθεί η απειλή εναντίον μας. Ωστόσο, μόλις αυτό συμβεί, θα θέσουμε μια λαμπρή οθόνη για να σας χαιρετήσουμε όλους.

Κατά τις παλιότερες εποχές της εμφάνισης των σκαφών μας θα επικοινωνούσαμε τακτικά με αυτούς που εσείς αποκαλείτε «απλούς ανθρώπους» που ακόμα και έτσι η εμπειρία τους προμελετημένα σας είχε αποκρυφτεί. Τους πήραμε ακόμα σε ένα ταξίδι γύρω από το Ηλιακό σας Σύστημα, αποδεικνύοντάς τους ότι υπάρχει νοήμων ζωή και σε άλλους πλανήτες, και έγιναν ακόμα και προσπάθειες για να κατασταλούν οι λεπτομέρειες. Με την αποκάλυψη τα αποδεικτικά στοιχεία θα είναι εντελώς αναμφισβήτητα, καθώς θα μπορείτε να γνωριστείτε με ανθρωποειδή όχι μόνο από το σύστημά σας αλλά και από άλλα αστρικά συστήματα. Έχουμε διαχωριστεί από εσάς για πάρα πολύ καιρό και μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό σας με την σκέψη της συνάντησής σας.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας στρατιωτικός σχηματισμός, όμως μέσα στο Σύμπαν υπάρχουν ενάντιες δυνάμεις από τις οποίες πρέπει να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Ως επί το πλείστον είναι οι σκοτεινοί της ομάδας των ερπετοειδών, αλλά σπεύδουμε να προσθέσουμε ότι υπάρχουν και άλλοι με ειρηνική πρόθεση. Στη Γαλαξιακή σας ιστορία υπάρχουν πολλές ιστορίες για ισχυρούς πολέμους μεταξύ των πολιτισμών. Ωστόσο, αυτή η εποχή έχει περάσει και η ειρήνη έχει κηρυχθεί μεταξύ των αντιμαχόμενων παρατάξεων, καθώς και μέρος του καθήκοντός μας είναι να διασφαλίσουμε την τήρησή της. Στη Γη σας υπάρχουν ακόμα αποδείξεις των επισκέψεών τους, αλλά δεν αναγνωρίζονται πάντα για αυτό που είναι και αγνοούνται, διότι δεν ταιριάζουν με αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας σας. Στην πραγματικότητα ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας σας είναι φανταστικό και διαφέρει από την αλήθεια. Αυτά είναι τα ζητήματα που θα αντιμετωπίσουμε, καθώς είναι σημαντικό να γίνουν γνωστά τα γεγονότα.

Κρατήστε το βλέμμα στραμμένο στα γεγονότα που είναι έτοιμα να απογειωθούν και δεν θα απογοητευθείτε. Οι σκοτεινοί θα είναι πιο καλοί όσο θα τελειώνουν, όταν πρόκειται να ασκήσουν την θέλησή τους πάνω σας. Είναι σαν την τίγρη χωρίς δόντια, αλλά ακόμα πρέπει να αποφεύγονται και να διατηρούνται κάτω έως ότου να απομακρυνθούν. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ποιοι είναι οι ηγέτες, όπως γνωρίζουμε και εμείς, και δεν θα τους επιτρέψουμε και πάλι να ανέβουν. Με χρήματα συνεχίζουν να αγοράζουν τον χρόνο τους, αλλά ποτέ δεν θα αγοράσουν την ελευθερία τους, ώστε να διαφύγουν της δικαιοσύνης για τα εγκλήματά τους εναντίον σας. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά γι’ αυτούς να αλλάξουν και να καταγραφούν στα αρχεία ως πολύ καλοί, αν εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους να συνεχίσουν όπως πριν.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και βλέπουμε την ώρα του μεσονυχτίου να αρχίζει να χτυπά, έτσι ώστε η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Επομένως, σας παρακαλώ, διατηρήστε την ψυχραιμία σας για λίγο περισσότερο, καθώς όλα έρχονται σε αυτόν που περιμένει. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light


Share |