Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 19, 2012

SaLuSa, March 19, 2012

Είναι πλέον γνωστό στον περισσότερο κόσμο ότι, ένα μεγάλο ταρακούνημα πρόκειται να γίνει στις αίθουσες της εξουσίας και το γεγονός αυτό θα επιτρέψει πολύ μεγαλύτερες αλλαγές να προχωρήσουν. Είναι σημαντικό εκείνοι που εμποδίζουν την πρόοδο και τις ζωτικής σημασίας αλλαγές, οι οποίες είναι απαραίτητες να σας ελευθερώσουν από τον έλεγχο, να απομακρυνθούν τελείως. Η διαδικασία αυτή βρίσκεται σε καλό δρόμο και εκείνοι που βρίσκονται στο δρόμο μας γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους τελείωσε. Δεν υπάρχει διέξοδος γι’ αυτούς και τα εγκλήματά τους είναι καλά τεκμηριωμένα με βεβαιωμένες αποδείξεις της συμμετοχής τους. Συζητάμε για εβδομάδες παρά για μήνες πριν φανούν οι δράσεις μας. Είμαστε επομένως αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά πολύ σύντομα, που θα είναι τέτοιο ώστε θα το μάθετε. Έχουμε κάποια υποστήριξη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πιστεύουμε ότι δεν θα πάρει πολύ πριν να αναφερθεί ευρέως και με ακρίβεια τι συμβαίνει. Δεν επιδιώκουμε εντυπωσιασμό, αλλά παρʼ όλα αυτά, τα γεγονότα θα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Θέλουμε να γίνει γνωστό ότι το παλιό καθεστώς δεν έχει πλέον εξουσία και ότι θα αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα εκπροσωπεί πραγματικά τους ανθρώπους. Το φως επιστρέφει Αγαπητοί μου, και θα περιβάλλει την ζωή όλων προς το καλύτερο.

Για να φθάσετε σ’ αυτό το σημείο της εξέλιξης σας, χρειάστηκε πολύς χρόνος και κατά καιρούς απαιτήθηκε μεγάλη πίστη. Τώρα είσαστε στα πρόθυρα της ανταμοιβής σας με μια σειρά από αλλαγές που θα σας βγάλουν από την φτώχεια και θα σας δώσουν μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά την Ανάληψη. Μετά από χιλιάδες χρόνια διακριτικού ελέγχου που αφαίρεσε σταδιακά τα δικαιώματα σας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να το έχετε αποδεχθεί ως φυσιολογικό, πρόκειται επιτέλους να βιώσετε την ελευθερία σε ένα επίπεδο με το οποίο δεν είσαστε εξοικειωμένοι. Οι Σκοτεινοί σκόπιμα δημιούργησαν τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην εικονική φυλάκισή σας μέσα στα ίδια σας τα σπίτια. Σαν Πνευματικά Όντα είσαστε τα παιδιά του Θεού και ελεύθεροι να επιλέγετε τις δικές σας εμπειρίες. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσουμε, ότι έχετε επιλέξει την δυαδικότητα ως μέσο για την επέκταση και την επιτάχυνση της εξέλιξής σας.

Αυτό που απέμεινε από τον παρόν κύκλο, δεν έχει πλέον τίποτα να σας φοβίζει, γιατί οι σκοτεινές δυνάμεις απέτυχαν στην προσπάθεια τους να επιτύχουν τους στόχους τους. Έχετε μάθει πολλά από αυτούς, αλλά δεν προορίζονταν να είστε εξ΄ ολοκλήρου στο έλεός τους ή την επιθυμία τους να έχουν απόλυτο έλεγχο επάνω σας. Το μεγάλο σας μάθημα ήταν να βιώσετε τον αποχωρισμό από την Πηγή, να δείτε πώς είναι να πετυχαίνετε και πάλι τη σύνδεσή σας με το Φως. Σας δόθηκε κάθε ευκαιρία για να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα και κατά καιρούς, σε παλαιότερους πολιτισμούς πετύχατε υφηλά επίπεδα ειρήνης και ηρεμίας. Ωστόσο, οι Σκοτεινοί δεν απείχαν ποτέ πολύ από το να σχεδιάζουν την πτώση σας και υπήρχαν ίσες περίοδοι σκότους που είχαν ως αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση των τελευταίων δύο πολιτισμών.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως περίεργο το γεγονός, ότι η δυαδικότητα εξυπηρετεί διττό σκοπό, όπου στο τέλος ωφελεί όλες τις ψυχές που έχουν λάβει μέρος σʼ αυτήν. Κάθε εμπειρία έχει αξία για όλους τους εμπλεκόμενους και λάβετε υπόψη ότι, αν και σήμερα μπορεί να συντάσσεστε πλήρως με το Φως, θα υπήρξαν αναμφίβολα, περίοδοι που θα υπηρετούσατε και τους Σκοτεινούς. Αφού δεν υπάρχει καμία κρίση, δεν έχετε κανένα λόγο να κοιτάζετε πίσω και να αισθάνεστε ενοχές. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι αν έχετε μάθει τα μαθήματα που σας δόθηκαν και που μπορεί να τα πήρατε πάνω από μία φορά. Το Εγώ σας θα τροφοδοτήσει τον αφυπνιζόμενο νου σας και δεν μπορεί να παρέμβει σε αποφάσεις που βασίζονται στα επίπεδα συνείδησή σας. Εδώ είναι που μπαίνει ο Ανώτερος Εαυτός σας και τότε γίνεται συχνά μια μάχη επιθυμιών. Θα περιμέναμε όσοι από εσάς έχουν κατευθύνει τους εαυτούς τους στην πορεία της Ανάληψης, να ζήσουν τη ζωή τους και να παίρνουν τις αποφάσεις με βάση την Αγάπη και το Φως και να καθοδηγούνται από τον Ανώτερο Εαυτό τους.

Θα πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε για να ξέρετε πως ότι δυσκολίες υπομένετε αυτό τον καιρό, θα αντιμετωπιστούν πριν το τέλος του έτους. Προσπαθήστε να δείτε τα υπόλοιπα καρμικά μαθήματα που περιλαμβάνονται στις τελικές εμπειρίες σας, ιδιαίτερα αφού συνήθως οι πιο δύσκολες δοκιμασίες αφήνονται για τα τελευταία στάδια της ζωής σας. Μπορούμε να σας πούμε ότι ποτέ δεν σας δίνονται περισσότερα από όσα μπορείτε να αντιμετωπίσετε, ανεξάρτητα το πώς εσείς το αντιλαμβάνεστε. Όποια και αν είναι η κατάσταση, πρέπει να έχει μόνο περιορισμένη επίδραση επάνω σας, και καθώς τα επίπεδα συνειδητότητάς σας ανεβαίνουν, είσαστε περισσότερο ικανοί να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα είναι εποχή που αν έχετε αδικηθεί δεν πρέπει να σκέφτεστε την τιμωρία, γιατί αυτό απλά θα συσσωρεύσει νέο κάρμα.

Η συγχώρεση είναι μια ζωτική και απαραίτητη προϋπόθεση αν πρόκειται να συνεχίσετε να ανεβαίνετε και όσο πιο σύντομα μπορείτε να τα ξεχάσετε τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν αφορά οικογενειακές βεντέτες ή διαφωνίες, αφού θα θελήσετε να αφήσετε την δυαδικότητα, όντας σε ειρήνη με όλους. Θυμηθείτε ότι σε κάποιο στάδιο θα επανεξετάσετε τη ζωή σας και οι διαφορές που μπορεί να είχατε μπορεί να μην είναι πάντα όπως τις αντιλαμβάνεστε τώρα. Μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτικές, όταν ακούσετε την άλλη πλευρά των διαφορών ή επιχειρημάτων στα οποία εμπλακήκατε.

Με τόσο λίγο χρόνο που έμεινε γι’ αυτόν τον κύκλο, επικεντρωθείτε στις άμεσες ανάγκες σας, που θα σας εξασφαλίσουν ότι είστε έτοιμοι να ανεβείτε. Να είστε αυτό που φαντάζεστε ότι θα πρέπει να είστε για να το πετύχετε και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι είναι σχετικά εύκολο να ζήσετε τη ζωή σας με αυτό τον τρόπο όταν διατηρείτε το Φως σας ανά πάσα στιγμή. Δείτε πως ανταποκρίνονται οι άνθρωποι γύρω σας και πρσέξτε ότι η παρουσία σας συχνά τους βοηθά να αισθάνονται καλά. Είναι επειδή η ενέργεια που δίνεται είναι αρμονική και ευχάριστη. Στην ευρύτερη εικόνα, όταν πολλές ψυχές το κάνουν αυτό, η εξύψωση ανεβαίνει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Αν λάβετε υπόψη σας την αντίστροφη κατάσταση, θα δείτε πόσο εύκολο μπορεί να είναι για τις ψυχές να έλκονται προς τα κάτω από τις χαμηλότερες ενέργειες.

Εδώ και αρκετό καιρό η Γη σας έχει κατακλυστεί από ενέργειες υψηλότερες από ποτέ, και το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι οι χαμηλότερες ενέργειες μεταλλάσσονται. Ο καθαρισμός συνεχίζεται και με την απομάκρυνση των Σκοτεινών, θα πραγματοποιηθεί ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός. Θα ξεπεραστεί όταν, οι ακτίνες του Ήλιου σας θα ευθυγραμμιστούν με πολλούς άλλους πλανήτες καθώς και με τον Κεντρικό Ήλιο. Τότε θα αλλάξετε εν ριπή οφθαλμού και θα ανακαλύψετε ότι έχετε αναληφθεί στην ομορφιά της Νέας σας Γης. Κάτι που δε θα μοιάζει, καθόλου με τα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα, τα όμορφα χρώματα, τα σχήματα, τα μεγέθη και η ζωντάνια από το Φως, θα είναι όλα εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας για την Γαλαξιακή Ομοσπονδία που σας αγκαλιάζει με αγάπη και την οποία σύντομα θα γνωρίσετε καλύτερα.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Voula

Share |