Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 21, 2012

SaLuSa, March 21, 2012

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια, τα επίπεδα της συνείδησής σας έχουν μεγαλώσει αρκετά σημαντικά σε ότι αφορά εμάς. Υπάρχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για μας και τα σκάφη μας, εν μέρει λόγω της συχνότητας με την οποία εμφανιζόμαστε τώρα στους ουρανούς σας. Σαν μια πράξη παραπληροφόρησης και μόνο, δεν υπήρξε ποτέ μια αναφορά που να σχετίζεται με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία που να ήμασταν εχθρικοί χωρίς λόγο. Ακόμα και τότε δεν προκαλούμε το θάνατο και όπου είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε προστατευτικά μέτρα, απομακρύνονται πρώτα οι επιβαίνοντες στο σκάφος σας πριν να καταστραφεί. Συχνά είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε μια τέτοια θέση, όταν αγνοούνται οι εντολές μας, και τις οποίες δίνουμε μόνο όταν έχουμε τη άδεια να παρέμβουμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συμβαίνει όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα, και όλες οι κυβερνήσεις σας έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Πιστέψτε μας, Αγαπητοί Μου, μερικοί από τους στρατιωτικούς διοικητές σας εξακολουθούν να θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν για να ξεκινήσουν έναν νέο πόλεμο. Ο δρόμος προς την Ανάληψη προστατεύεται από εμάς και δεν είναι η θέση μας να σας σώσουμε, αλλά να διασφαλίσουμε ότι η ευκαιρία είναι εκεί για σας. Στην πραγματικότητα, ούτε εσείς ούτε η Μητέρα Γη θα είχατε φτάσει σήμερα εδώ, αν δεν ήταν οι δράσεις μας. Ο Θεός έχει μιλήσει για το θέμα αυτό, και εμείς προασπίζουμε το διάταγμα ότι αυτός ο κύκλος θα κλείσει με την Ανάληψη.

Η Γη είναι το πετράδι του στέμματος, που αναζητήθηκε πολύ από άλλους πολιτισμούς. Έχουν γίνει προσπάθειες να σας καταλάβουν και τις έχουμε εμποδίσει, αλλά η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή σας έχει έρθει από μέσα. Πολύ σύντομα θα μάθετε τα πάντα για την ιστορία σας, και με λεπτομέρειες όταν πρόκειται για τα τελευταία χρόνια. Έχετε δώσει μια μάχη χωρίς να συνειδητοποιείτε σε τι ήσασταν ενάντια, και ένα μεγάλο μέρος της έχει γίνει στα υψηλότερα επίπεδα. Συνολικά, η πραγματική μάχη υπήρξε ανάμεσα στο Φως και στο σκοτάδι, και μόνο πρόσφατα την κερδίσατε. Είχατε έρθει τόσο κοντά στην ήττα, και είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα να έχετε ξεπεράσει τους σκοτεινούς. Μένει μόνο να κόψετε εντελώς τους δεσμούς τους, και να τους απομακρύνετε σε σημείο που δεν θα αποτελούν πλέον κίνδυνο για εσάς.

Μεγάλο μέρος προς το παρόν εξαρτάται από τις κυβερνητικές αλλαγές που οργανώνονται. Φυσικά θα υπάρχει αντιπολίτευση, αλλά και για εκείνους των οποίων η μοίρα έχει αποφασισθεί δεν θα υπάρχει κανένα επιχείρημα που θα τους σώσει. Ξέρουμε την αλήθεια, και το πιο σημαντικό, το κίνητρο πίσω από τις προθέσεις τους. Η δωροδοκία και η διαφθορά είναι αχαλίνωτη σε ορισμένες περιοχές, αλλά αυτό θα αλλάξει, και τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τη θέσπιση των νέων Κυβερνήσεων. Τότε και μόνο τότε θα δείτε τις ημέρες του εορτασμού σας να γίνονται πραγματικότητα, και την ειρήνη γρήγορα να δηλώνεται σε όλο τον κόσμο. Με ένα χτύπημα θα βάλετε τα πόδια σας σταθερά στο δρόμο της Ανάληψης, και πλέον το μέλλον σας δεν θα είναι υπό απειλή.

Καιροφυλακτείτε καθώς συνεχίζεται ο καθαρισμός, και να είστε σίγουροι ότι δεν θα επιτραπούν καθυστερήσεις ή παρέμβαση στις σχέσεις μας μαζί σας. Οι ανάγκες σας θα καλύπτονται, συμπεριλαμβανομένης και της θεραπείας με μεθόδους γενικά καινούριες σε σας, που δεν απαιτούν τη χρήση φαρμάκων ή το μαχαίρι χειρούργων. Θα είναι μια εποχή για να προχωρήσετε και να πατήσετε σταθερά προς τον 21ο αιώνα με όλες τις νέες τεχνολογίες του. Το αδύνατο, θα αποδειχθεί ότι είναι δυνατό και η ταχύτητα και αποτελεσματικότητα συνώνυμο μας. Ναι, ο χρόνος επιταχύνεται, αλλά μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιεσδήποτε ανάγκες, και είναι η έκταση των πόρων μας που θα εξασφαλίσει την ολοκλήρωση, όπως απαιτείται από εσάς.

Ακούμε τις φωνές σας και ξέρουμε την απελπισία σας, καθώς η υπομονή σας εξαντλείται, αλλά όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές - η αναμονή θα αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένετε και περισσότερα από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να εκτιμήσουν ή θα μπορούσαν να φανταστούν. Η άνεση και η ευτυχία σας είναι ψηλά στην λίστα μας, και περιλαμβάνει όλα όσα θα ξεριζώσουν την φτώχεια και την πείνα. Υπάρχει μια απάντηση που περιμένουμε για να λύσουμε κάθε πρόβλημα που υπάρχει σήμερα, και όλα θα αντιμετωπιστούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Οι προσφορές επιθυμίας σας να βοηθήσετε έχουν σημειωθεί, και ξέρουμε πού θα κληθούν τόσοι πολλοί από εσάς να βοηθήσουν. Κάποια κατάρτιση και προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στα σκάφη μας εκ των προτέρων, αλλά δεν θα χρειαστεί πολύ με αυτόν τον τρόπο, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι πολύ προσαρμόσιμοι και πρόθυμοι να μάθουν.

Απλά συνεχίστε με την καθημερινή σας ρουτίνα, και κρατήστε τα μάτια σας για τα τεκταινόμενα γύρω σας από τα οποία μπορείτε να μάθετε την αλήθεια για το τι συμβαίνει. Δεν θα πάρει πάρα πολύ πριν ορισμένα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν θα έχουν άλλη επιλογή παρά να αναφέρουν σημαντικά γεγονότα. Η ιδέα της εσκεμμένης απόκρυψης ή αλλοίωσης των πραγματικών περιστατικών θα εξαφανιστεί, με μια καινούρια αποφασιστικότητα για ορθή δημοσιογραφία, που θα έχει την ελευθερία της αληθινής πληροφόρησης. Είναι λίγες, εάν υπάρχουν, οι μεγάλες οργανώσεις που δεν έχουν επινοηθεί για να παρουσιάσουν μόνο αυτό που σας κρατά υπό τον έλεγχο τους, και δυστυχώς η θρησκεία είναι μία από αυτές τις ενόχους. Οι περισσότερες θρησκείες έχουν βασιστεί σε μια αλλοίωση των πραγματικών περιστατικών, τυλιγμένα γύρω από απερίφραστα ψεύδη. Όπως με όλα τα άλλα θα εκκαθαριστούν μέχρι να μείνει μόνο η αλήθεια, και αν κάποιος επιθυμεί να επιβιώσει σε οποιαδήποτε μορφή, θα πρέπει να αναγνωρίσει την αλήθεια και την τήρησή της.

Όπως μπορείτε τώρα να συνειδητοποιήσετε, οι αλλαγές θα είναι εκτεταμένες, έτσι ώστε να μην ζείτε πλέον το ψέμα που έχει περάσει ως αλήθεια. Δεν έχετε σκεφτεί συχνά ότι πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που έχετε βιώσει. Το ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος σκοπός στη ζωή και όχι η άσκοπη ρουτίνα, αυτό είναι που σας κράτησε δεμένους στις προσταγές των Illuminati. Το γεγονός ότι τώρα έχετε βοήθεια για να σηκώσετε το πέπλο που σας εμπόδιζε να δείτε την αλήθεια, πρέπει να σας ενθαρρύνει να σταθείτε ψηλά και να διεκδικήσετε την ελευθερία που σας έχουν αρνηθεί. Κάθε ψυχή έχει αγαπηθεί δεν έχει σημασία ποιος είναι ο ρόλος που παίζει αυτή τη στιγμή, και έχετε όλοι μια ίση ευκαιρία να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της Ανάληψης. Μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο στο θέμα αυτό με την υποστήριξη εκείνων που ξυπνάνε, και μερικές φορές μπερδεμένοι από αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Θα είναι πράγματι ένα σοκ όταν θα διαπιστώσετε ότι έχετε παραπλανηθεί σκοπίμως σχετικά με τον αληθινό σκοπό της ζωής.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα πλάσματα της Γης, καθώς με τις φυσικές αλλαγές πολλά είδη βρίσκονται σε κίνδυνο. Ο άνθρωπος δεν ήταν πάντα ευγενικός μαζί τους και όμως είναι εδώ για να εξελιχθούν όπως και εσείς. Τα κατοικίδια ζώα έχουν γενικά καλή μεταχείριση, αλλά μαζί με εκείνα που αποκαλείτε άγρια, όλοι χρειάζονται την καλοσύνη και την αγάπη. Μερικές ψυχές έχουν αφοσιωθεί σε αυτό το έργο, αλλά στο εγγύς μέλλον θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη βοήθεια.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και θα σας πω ότι έχουμε πλάσματα στον πλανήτη μας, και ότι η σχέση μας είναι από σεβασμό και αγάπη για τον άλλον.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |