Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 19, 2012

SaLuSa, 19 Νοεμβρίου 2012

Αναλογιστείτε, ότι μετά από την προετοιμασία που κάνετε στον εαυτόν σας εδώ και αρκετά χρόνια να είστε έτοιμοι για την Ανάληψη, αυτός ο χρόνος είναι σχεδόν μπροστά σας. Ξαφνικά ότι είχατε ονειρευτεί, σας έχει προσεγγίσει αρκετά για να πάρετε μια ιδέα του το πώς θα αισθάνεστε όταν θα αντιμετωπίζετε τις υψηλότερες ενέργειες. Από τη στιγμή που θα τις βιώσετε, δεν θα τις ξεχάσετε ποτέ, καθώς θα είναι ένα εκστατικό συναίσθημα της απόλυτης χαράς και της ευτυχίας, της ειρήνης και της ικανοποίησης. Φανταστείτε, να βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση της ευδαιμονίας κανονικά από τη μια μέρα στην άλλη, και απαλλαγμένοι από τα χαμηλότερα συναισθήματα. Θα είναι ο πραγματικός τρόπος ζωής για εκείνους από εσάς που είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε έξω από δυαδικότητα. Μερικοί από εσάς που πάντα αισθανόσαστε ότι κάτι σας έλειπε από τη ζωή σας, τώρα έχετε βρει τι είναι αυτό.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτές οι αλλαγές εμφανίζονται ξαφνικά στους ανθρώπους που εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα για το τι έρχεται. Μπορούν ακόμα ξαφνικά να αφυπνιστούν καθώς οι ενέργειες θα τους προκαλούν ένα ανακάτεμα μέσα τους, και ένα νέο επίπεδο συνειδητότητας. Το ερώτημα είναι κατά πόσον θα είναι σε θέση να αποτινάξουν τις χαμηλότερες ενέργειες, οι οποίες εμποδίζουν την πρόοδό τους. Για κάποιους η μεταμόρφωση θα ζητήσει πάρα πολλά, επειδή είναι εξαρτώμενοι από αυτές στην καθημερινή τους ζωή. Δεν θα είναι εύκολο να εκφράσετε τα πλεονεκτήματα που θα έχετε αποκτήσει από την ανύψωση του εαυτό σας, αλλά αυτοί πάντα θα τα θυμούνται. Οι λέξεις είναι μερικές φορές ανεπαρκής για να περιγράψετε τη ζωή, όταν αυτή βασίζεται στην αρμονία και την ισορροπία που οι υψηλότερες ενέργειες θα σας προσφέρουν. Όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους με αυτό που αποκαλούμε «αγάπη» που διαπερνά ολόκληρο το Σύμπαν, και στην ουσία είναι όλα, εκεί που είναι.

Σιγά-σιγά σας έχουμε δώσει να καταλάβετε, πως θα είναι όταν βρεθείτε στις υψηλότερες διαστάσεις. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική ποιότητα ζωής, και πολύ καλύτερη από αυτή που βιώνετε τώρα. Θα είναι τόσο καλύτερη, που θα αναρωτιέστε πώς καταφέρατε και επιβιώσατε σε μια τέτοια χαμηλή δόνηση. Αυτή είναι όλη η αναγνώριση για την αντοχή σας και την αποφασιστικότητά σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που έχετε αντιμετωπίσει. Το πρόβλημα ήταν ότι οδηγηθήκατε να πιστέψετε ότι αυτό που ζούσατε ήταν μια απολύτως φυσιολογική ζωή, καθώς σας είχαν αρνηθεί κάθε ευκαιρία βελτίωσης. Η σκοτεινή κλίκα σας διατηρούσε σε μόνιμη κατάσταση ανάγκης, και έτσι με αυτόν τον τρόπο σας κρατούσε υπόδουλους, και είσαστε εξαρτώμενοι από αυτούς για όλα τα πράγματα. Ωστόσο, με τα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, αφυπνιστήκατε στο ότι είσαστε αντικείμενο εκμετάλλευσης και πολεμήσατε για την ελευθερία σας.

Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με το πόσο καιρό έχετε στη δυαδικότητα, βρήκατε τη φωνή σας και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσετε την κυριαρχία σας. Φυσικά είχατε τεράστια υποστήριξη από την άλλη πλευρά του πέπλου, αλλά μπορέσατε να την προσελκύσετε και με την θετική σας προσέγγιση στο έργο προχώρησε. Συν το γεγονός ότι το σχέδιο για την άνοδό σας ήταν ήδη σε ισχύ. Σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πολλοί πολιτισμοί από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός έχουν έρθει προς ενίσχυσή σας, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία 100 χρόνια. Παρόλο που προορίζονταν για την επιτυχία, ο τρόπος τον οποίο ασκούσατε ήταν εξ ολοκλήρου δικός σας. Στην πραγματικότητα, δουλέψατε τόσο καλά, σε σημείο που ελαττώσατε την επίδρασή του, κάτι που διαφορετικά θα ήταν μια πολύ τραυματική περίοδος. Πολλές προβλέψεις έχουν πέσει έξω, επειδή ανυψώσατε τις δονήσεις σε ένα σημείο όπου έχουν γίνει περιττές. Σε μια χρονιά που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν πολύ πιο σεισμική η δραστηριότητα, δεν ήταν καθόλου ασυνήθιστη.

Είστε στα σκαριά να γίνετε Γαλαξιακά Όντα και σύντομα θα ζείτε τη ζωή σας, όπως και εμείς, με όλα τα πλάσματα θα μπορούν να έχουν όλες τις ανέσεις που ενδεχομένως να χρειάζεστε. Προς το παρόν ξοδεύετε πολύ χρόνο περιοδεύοντας τριγύρω, και πάντα αναρωτιέστε γιατί δεν τελειώνει τίποτα. Αυτός είναι ένας σημαντικός τομέας που ήδη είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε. Οι αλλαγές δεν μπορεί να συμβούν εν μία νυκτί, αλλά επιδεικνύοντας την ευελιξία σας γίνετε προτεραιότητα, έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε μια πολύ πιο εύκολη ζωή. Υπάρχουν τρόποι προηγμένων μεταφορών που θα καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες σας, από τα καθημερινά σας προσωπικά ταξίδια στα σκάφη που μπορεί να φεύγετε από τη γη για άλλους πλανήτες. Τελικά θα έχετε ένα μηχανογραφικό σύστημα που θα λειτουργεί εντελώς αυτόματα και χωρίς οδηγούς για τα ταξίδια της γης σας. Περιττό να σας πούμε, ότι θα είναι εντελώς ελεύθερη από την ρύπανση και θα λειτουργεί με ελεύθερη ενέργεια.

Υπάρχουν ήδη στη Γη, πολλές καινοτομίες ελεύθερης ενέργειας, αλλά έχει εμποδιστεί η ανάπτυξή τους για να υποστηρίξουν και να διατηρήσουν τις εταιρείες από τις οποίες επηρεάζονται. Ωστόσο, δεν μπορείτε να σταματήσετε την πρόοδο επ 'αόριστον, σύντομα θα μετακομίσετε στη Νέα Εποχή. Θα διαπιστώσετε ότι σταδιακά θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, για τον ελεύθερο χρόνο σας και για άλλα ενδιαφέροντα. Οι εργασίες, όπως τις ξέρετε τώρα δεν θα είναι τόσο απαιτητικές καθώς θα λειτουργούν με λίγο ανθρώπινο δυναμικό, λόγω της ανώτερης τεχνολογίας. Η ψυχαγωγία θα είναι εντελώς διαφορετική, δεν θα δίνετε τόση έμφαση στα παιχνίδια ή στις ταινίες με τους ένδοξους πολέμους καθώς και άλλες τέτοιες αρνητικές ενέργειες. Οι ανώτερες διαστάσεις δεν είναι χώρος για οτιδήποτε φέρει χαμηλές δονήσεις.

Θα είστε πλήρως ενθουσιασμένοι με την ικανοποίηση της εξερεύνησης του ηλιακού σας συστήματος και την ευρύτερη γνώση σχετικά με τη Γη σας. Μετακινούμενοι πίσω και εμπρός στο χρόνο θα σας δημιουργείτε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για όσους αγαπούν την ιστορία και την αρχαιολογία. Κάθε ταξίδι έξω στο Σύμπαν θα είναι μια περιπέτεια, έτσι δεν θα στερείστε από τις ευκαιρίες να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Η πνευματική ανάπτυξή σας δεν θα παραμεληθεί, αλλά θα είναι πολύ πιο αργή από ό, τι σήμερα που είστε ακόμα στη δυαδικότητα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, είστε Πολεμιστές του Φωτός που έχετε κερδίσει μια μεγάλη νίκη επί των σκοτεινών δυνάμεων, μετά την κατάρρευση της Λεμουρίας και της Ατλαντιδας και τις προηγούμενες δυσάρεστες εμπειρίες σας. Έχετε μάθει καλά τα μαθήματα σε καταστάσεις που είχαν να σας προσφέρουν σκληρό έλεγχο. Αυτό είναι όλο, τώρα τελείωσε και η Μητέρα Γη ετοιμάζεται να ανέβει μαζί σας έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη θαυμάσια νέα γη, όπως θα είναι αυτή.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και είμαι μόνο ένας από τους πολλούς που έχουν παρακολουθήσει στενά την πρόοδό σας για πολλά, πολλά χρόνια. Τώρα είστε τόσο κοντά στην Ανάληψη και εμείς το απολαμβάνουμε με πολύ ενθουσιασμό. Η υπομονή σας είναι θαυμάσια παρά τις καθυστερήσεις, και είστε σχεδόν στο τέλος της μακράς αναμονής σας. Σας αγαπάμε για αυτό που είστε, ως Θεϊκά Όντα που εκφράζετε τον αληθινό εαυτό σας μέσα από το φως και την αγάπη σας.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα
Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/11/19/salusa-11192012/#more-2211
Website: Tree of the Golden Light


Share |