Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 23, 2012

SaLuSa, 23 Νοεμβρίου 2012

Για να ξεκινήσει μια παγκόσμια ειρήνη, θα πρέπει να σταματήσουν όλοι οι μαχόμενοι, καθώς εάν το κρίνουμε απαραίτητο, έχουμε τον τρόπο να διασφαλίσουμε αυτό να γίνει. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περιοχή για τόσο χαμηλές δονήσεις στη Νέα Εποχή. Δεδομένου, ότι είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί η επιτυχία τώρα, καθώς η άνοδος των επιπέδων της συνειδητότητας οδηγεί περισσότερες ψυχές στο να απορρίπτουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πόλεμο. Ακόμη και μερικοί από εκείνους τους σκληρούς βετεράνους, είναι έτοιμοι να αλλάξουν τρόπο αντιμετώπισης, να δουν τις αρετές και να εργαστούν για την ειρήνη. Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται, ότι καλώντας τους να προστατεύσουν την πατρίδα τους, χρησιμοποιήθηκαν από ύπουλα απώτερα κίνητρα. Όταν τέτοιοι άνθρωποι αρχίζουν να αφυπνίζονται στην αλήθεια, γνωρίζετε, ότι οι Ιλλουμινάτοι χάνουν γρήγορα την εξουσία και τον έλεγχό τους επάνω στις ένοπλες δυνάμεις. Ήταν πράγματι μια δύναμη γι’ αυτούς για να περνούν οτιδήποτε ήθελαν, και αυτό δεν θα τους επιτραπεί.

Στο άμεσο μέλλον σας, στην πραγματικότητα δεν θα χρειάζονται καθόλου οι ένοπλες δυνάμεις, αλλά θα διαθέτετε συστήματα προστασίας για να σας κρατούν μακριά από τους ανεπιθύμητους εισβολείς της γης σας. Υπάρχει επίσης, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός μας, που λειτουργεί ως υπηρεσία προστασίας του Σύμπαντος. Οι τεχνολογίες μας είναι τέτοιες που μπορούν να εντοπίζουν εύκολα τα σκάφη που εισέρχονται στο χώρο ενός άλλου πλανήτη. Αν παραστεί ανάγκη μπορούμε να μετακινούμεθα πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός, καθώς έχουμε ευθύνες για τους διάφορους χώρους του Σύμπαντος. Υπάρχει επίσης η Διοίκηση του Ashtar που επίσης λειτουργεί σχεδόν όπως και εμείς, και έχει τις δικές της ιδιαίτερες ευθύνες. Συνολικά κάθε πλανήτης είναι καλά προστατευμένος και οι άνθρωποί του μπορούν να ζουν σε συνθήκες ελευθερίας και ειρήνης. Η Παλιά Γη σας, επίσης προστατεύεται από παρεμβολές, έτσι ώστε να σας επιτραπεί η ελεύθερη επιλογή για την εξέλιξή σας. Ωστόσο, με τέτοιες χαμηλές δονήσεις είχαμε να επιτρέψουμε σε παρόμοιους πολιτισμούς να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Μόλις περάσετε στην επόμενη φάση για την Ανάληψη, θα ανοίξετε στους επισκέπτες σας που φέρουν παρόμοιες δονήσεις της Αγάπης και του Φωτός. Ως εκ τούτου, θα είστε σε θέση να τους εμπιστεύεστε, και να απολαμβάνετε την εκμάθηση του πώς ζουν οι άλλοι πολιτισμοί. Θα αποκτήσετε μεγάλη εμπειρία με τις επισκέψεις σας σε άλλους πλανήτες, που θα είναι ένα μείγμα των μεγεθών και μερικές φορές μεγαλύτερο από τον σημερινό σας Ήλιο. Οι περισσότεροι προηγμένοι πολιτισμοί θεωρούν ότι είναι πιο αποδεκτό να ζουν στο εσωτερικό των πλανητών τους, καθώς οι περισσότεροι είναι κούφιοι για το λόγο αυτό. Όπως και με τα Όντα στο εσωτερικό της Γης σας, καθώς έχουν τον Ήλιο τους και δεν θα μπορούσατε να καταλάβετε ότι βρίσκεστε υπογείως. Είναι περισσότερο εξελιγμένοι από ότι είστε εσείς, και πολύ σύντομα θα επιλέξουν την κατάλληλη στιγμή για να γνωριστείτε. Πρόκειται για τους προγόνους σας που διέφυγαν στο εσωτερικό της Γης μετά τη διάλυση της Λεμουρίας. Μερικοί από τους δικούς σας ανθρώπους, τους έχουν επισκεφθεί συγκριτικά τα τελευταία χρόνια, και ακόμα υπάρχουν ιστορίες τους που έχουν βρεθεί.

Υπάρχει τόσο πολλή γνώση που εσκεμμένα σας την έχουν κρατήσει κρυφή, ενώ υπάρχουν πολλά που έχετε να αναπληρώσετε μετά την Ανάληψη. Τίποτα πλέον δεν θα σας αποκρύπτεται, ούτε θα σας λένε αναλήθειες, όπως συχνά σας έλεγαν, «η αλήθεια θα σας ελευθερώσει». Η στρέβλωση του χρόνου που σας έχει κρατηθεί, θα ανοίξει στο τέλος, εμείς θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τι είναι αληθές και τι όχι. Αν μερικοί άνθρωποι είναι δύσπιστοι, έχουμε τον τρόπο να αποδείξουμε αυτό που σας δίνουμε ως αλήθεια. Εμείς δεν σας το επιβάλουμε, αν και κάποιοι θα εξακολουθούν να μένουν σταθεροί τις ψευδείς πεποιθήσεις τους. Αυτό δεν έχει σημασία, είναι θέμα χρόνου για να διαπιστωθεί η αλήθεια. Έχετε το δικό σας Θάλαμο Καταχώρησης που καλύπτει το σύνολο της ζωής σας, έτσι εκεί δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφισβήτηση που να τους αφορά. Το χρησιμοποιούσαν, όταν κάνατε την αναθεώρηση της ζωής σας μετά από κάθε ενσάρκωση, η οποία είναι μια όντως αφυπνιστική σκέψη για μερικούς ανθρώπους.

Πιστέψτε μας Αγαπητοί μου, όταν σας λέμε, ότι εμείς διασκεδάζουμε, δεν σημαίνει ότι παίρνουμε στα σοβαρά τη ζωή με το να μην μπορούμε να αστειευόμαστε. Ζούμε τη ζωή μας μέσα στη χαρά και δενόμαστε πιο πολύ συναισθηματικά, όταν μπορούμε να μοιραστούμε το χιούμορ. Φυσικά δεν έχουμε τις ανησυχίες ή τα ενδιαφέροντά σας, αλλά μπορείτε να φωτίζετε την ημέρα σας καθώς και των άλλων, προσφέροντας ένα γλυκό χαμόγελο. Το γέλιο είναι συμπαντικό και όλες οι ψυχές φέρουν την εσωτερική κατανόηση για να εκτιμήσουν μια αστεία κατάσταση ή ένα σχόλιο. Το γέλιο είναι τόσο ενθαρρυντικό που ανεβάζει το πνεύμα και τις δονήσεις. Ωστόσο, δεν προσφέρει ευχαρίστηση με το να γελοιοποιείται κάποιος. Στην καρδιά σας είστε όλοι παιδιά, αλλά αποκτάτε ένα μέτρο επιφυλακτικότητας καθώς μεγαλώνετε, επειδή θεωρείτε ότι βρίσκεστε πέρα από αυτό που εσείς ονομάζετε παιδική διασκέδαση. Αφήστε τον εαυτό σας να προχωρήσει και να γίνει και πάλι όπως ένα παιδί, και τότε θα δείτε την αστεία πλευρά της ζωής.

Είστε τόσο κοντά για να δείτε τα πρώτα σημάδια των μεγάλων αλλαγών που έρχονται, καθώς οι σύμμαχοί μας εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν την ευκαιρία, που αναζητούμε να τους ενώσει. Ξέρουν ποιες είναι οι ευθύνες τους, και είναι αφιερωμένοι να σας εξυπηρετήσουν, ώστε να καταστεί δυνατή η τελική ώθηση προς την κατεύθυνση της Ανάληψης. Αυτή, φυσικά, θα συμβεί ούτως ή άλλως, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένα γεγονότα αναβληθούν για λίγο. Ωστόσο, ορισμένες αλλαγές έχουν μεγαλύτερη σημασία από ότι άλλες, και αναζητούμε τις πρώτες ενδείξεις της Αποκάλυψης που έχουν ανακοινωθεί. Κατά μία έννοια, όπως γενικά γνωρίζετε, είναι ότι υπάρχουμε και είμαστε μαζί σας τώρα, παρ’ ότι δεν βλέπετε κάποια επείγουσα εμπλοκή. Ωστόσο, χρειαζόμαστε την αναγνώριση από τις αρχές σας, έτσι ώστε να μπορούμε επιτέλους να έρθουμε ανοικτά.

Εξακολουθούμε να έχουμε τη δυνατότητα να αναγκάσουμε τα γεγονότα, αλλά αυτή θα είναι η τελευταία φάση της δράσης μας. Με όλο το σεβασμό, θα προτιμούσαμε να είσαστε εσείς που θα φέρνατε την Αποκάλυψη μέσα από τις δικές σας προσπάθειες. Για να είμαστε δίκαιοι, επικαλεστήκατε και ζητήσατε από τους ηγέτες σας, για τόσες πολλές φορές να προχωρήσουν, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν είχε την τόλμη να το πράξει. Εκτιμούμε την προσεκτική σας αυτή προσέγγιση, αλλά τώρα είναι η ώρα να ρίξετε την προσοχή σας στον αέρα και να ανακοινώσετε αυτό που ήδη γνωρίζει ένα μεγάλο μέρος του κοινού. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, εμείς θα κάνουμε τους εαυτούς μας ορατούς πιο συχνά, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που γινόμαστε αποδεκτοί χωρίς φόβο, όπως υπήρχε κάποτε. Πιστεύουμε ότι είστε έτοιμοι να μας χαιρετήσετε και αυτό επιταχύνει την αντίδρασή μας.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και σας μεταφέρω τις επιθυμίες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, ότι θα πρέπει να εξαπλώσετε όλη την αγάπη σας σε όλο τον κόσμο. Ποτέ δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ, επίσης να βοηθήσετε ώστε να αυξάνεται με τέτοια γεωμετρική πρόοδο, που σε κάποια στιγμή, θα είστε σχεδόν έτοιμοι να Αναληφθείτε. Η Γη παρουσιάζει μια υπέροχη επίδειξη φωτός που προέρχεται από όλους εσάς, και αυτό δείχνει το πόσο καλά ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα τις προετοιμασίας για την Ανάληψη. Είχατε πολύ βοήθεια, και ποτέ δεν υπήρξε πρόθεση ότι θα αντιμετωπίζατε τις προκλήσεις μόνοι σας, και αυτό είναι που κατευθύνει την πορεία σας μέσα από τις υψηλότερες διαστάσεις.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούσα

Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

Πηγή: http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/salusa-november-23-2012
Website: Tree of the Golden Light


Share |