Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 20 Φεβρουαρίου 201

SaLuSa, 20 Φεβρουαρίου 201

Εδώ και καιρό η επιρροή της ενέργειας από τις ανώτερες διαστάσεις είναι μεγαλύτερη, καθώς κι ο ρόλος της στις ζωές σας. Αυτό θα αυξηθεί σταδιακά καθώς ο ορισμός των νέων ενεργειών από τις παλιές θα γίνεται καθαρότερος. Οι χαμηλότερες ενέργειες μετασχηματίζονται περισσότερο και χάνουν έτσι την ικανότητά τους να παρεμποδίζουν την πρόοδο του Φωτός. Κι όντως, όπως θα λέγατε, η ρότα έχετε αλλάξει και τίποτε άλλο δε κείτεται μπροστά παρά μονάχα επιτυχία. Στο μεταξύ εσείς μπορεί να μη βλέπετε καμία αλλαγή σε πολλά πράγματα, αλλά συμβαίνουν θετικές αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Οι παλιοί τρόποι του διαχωρισμού πλέον δε γίνονται αποδεκτοί, κι ο κόσμος ξυπνάει μπροστά στο γεγονός πως θα πρέπει να δουλεύετε μαζί για το κοινό καλό ως μία Ανθρώπινη Φυλή. Αυτοί με τα εντεταλμένα συμφέροντα που σας κρατούσαν για τόσο καιρό να μάχεστε μεταξύ σας, κατάφεραν να διαιωνίσουν το αίσθημα της ατομικότητας αντί αυτού της κοινής συνεργασίας. Παρόλα αυτά όμως, εσείς οι άνθρωποι αφυπνίζεστε και συνειδητοποιείτε πως ως Μία Φυλή, συμφέρον σας είναι να δουλεύετε μαζί. Έχουμε προσέξει πως συνενώνεστε πραγματικά σε μεγάλες καταστάσεις, και παρουσιάζετε μια ενοποιημένη δύναμη για το καλό.

Γι’ αυτό Αγαπημένοι Μας, μη σκεφτείτε ποτέ σας ότι οι προσπάθειές σας για την επίτευξη μια μόνιμης ειρήνης στη Γη πάνε στράφι. Πετυχαίνετε πολλά περισσότερα από αυτά που αντιλαμβάνεστε και σας παροτρύνουμε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διαμοιράσετε το Φως. Αυτό δε σημαίνει να το παραθέτετε εμπρός σ’ αυτούς που δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτό, αλλά να δίνετε λίγο περισσότερο εκεί που ξέρετε ότι θα γίνει αποδεκτό. Όμως, να είσαστε σίγουροι ότι μιλάτε για την αλήθεια όπως την κατανοείτε, γιατί δε θα θέλατε να προσθέσετε στην παραπληροφόρηση που υπάρχει τριγύρω. Όσο περνάει ο καιρός θα σας δίνεται πιο άμεση πληροφόρηση, και σταδιακά θ’ αναδυθεί μια πιο καθαρή εικόνα. Στο παρελθόν η αλήθεια των πραγμάτων μπορούσε μονάχα να παρουσιαστεί στον κόσμο με τρόπο που θα μπορούσε να την καταλάβει, και έπρεπε να δίνεται προσοχή ώστε να αποφεύγονται οι λεπτομέρειες και οι πολυπλοκότητες. Φυσικά υπήρχε η δυσκολία στην εύρεση λέξεων για την περιγραφή ενός πράγματος τη στιγμή που αυτές δεν υπήρχαν. Όμως τώρα, η ίδια σας η επιστήμη έχει προχωρήσει με καταπληκτική ταχύτητα, και τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο ήταν.

Η εξέλιξή σας έχει προχωρήσει αλματωδώς και παρότι η αλήθεια σας αποκρύπτεται κατά πολύ, οι επιστημονικές σας πρόοδοι προπορεύονται αυτών που έχουν ήδη αποκαλυφτεί. Ήδη έχετε τη δυνατότητα για διαστημικά ταξίδια στο Φεγγάρι, κι έχετε στήσει εγκαταστάσεις στον Άρη που είναι πολύ πιο προηγμένες σε σχέση μ’ ό,τι είναι ήδη γνωστό. Όμως, εμείς θέλουμε να δούμε να επιτυγχάνονται ειρηνικές φιλοδοξίες, πράγμα αδύνατο ακόμα με την επιρροή των σκοτεινών. Σας λέμε με σιγουριά ότι η κατάσταση αυτή θα αλλάξει, κι ότι εμπεριέχεται στο μέλλον σας η συνάντησή σας με τους ηλιακούς ομόλογούς σας. Τότε και μόνο τότε μπορείτε να περιμένετε να λάβετε τη θέση σας ανάμεσά τους, και να προχωρήσετε μέσα στο Φως.

Κάνατε μακρύ ταξίδι για να φτάσετε σε τούτο το σημείο της εξέλιξής σας, και μπορείτε δίκαια να το δείτε αυτό ως ανταμοιβή για την αφοσίωσή σας στην αλήθεια και που διασκορπίσατε το Φως. Τείνατε να εξελιχτείτε επάνω στη Γη με τον πιο δύσκολο τρόπο, καθώς οι σκοτεινοί είχαν την ελευθερία να κάνουν αυτό που ήθελαν για να σας σταματήσουν από το να βρείτε την αλήθεια για τους εαυτούς σας. Αλλά η αλήθεια είναι το ισχυρότερο εργαλείο και εμμένει παρά τις προσπάθειες διαστρέβλωσης και εξάλειψής της. Πλέον αφυπνίζονται ολοένα και περισσότερες ψυχές, κι έχει μεγαλώσει μια τεράστια δύναμη για το καλό που τις οδηγεί προς την αλήθεια που σας παρακρατήθηκε. Όπως πάντοτε και απολύτως φυσικά, θα έλκεστε από ψυχές παρόμοιας δόνησης, ειδικά όταν αυτές θα μπορούν να σας βοηθήσουν στη μελλοντική σας πρόοδο. Πολύ εύστοχα λέτε ότι ‘όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε παρουσιάζεται ο Δάσκαλος’ κι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεστε σταθερά και με ρυθμό που αρμόζει στο στάδιο της εξέλιξής σας. Οπότε μην ανησυχείτε για την προσωπική σας εξέλιξη, γιατί τα πράγματα θα εξελιχτούν όπως και όταν η ώρα θα είναι η σωστή.

Σίγουρα δεν έγινε να μην προσέξατε τα αυξανόμενα σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως, κι όσο κι αν προσπαθούν αυτοί που εμπλέκονται, δε μπορούν να κατακρατήσουν πίσω την αλήθεια. Για την περίοδο αυτή έχει ειπωθεί στο παρελθόν, κι αυτά που ήσαν κρυφά θα αποκαλυφτούν. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήρθε η ώρα όπου το Φως δε θ’ αφήσει καμία πέτρα αγύριστη. Το εάν ο κόσμος παίρνει τα μυστικά του μαζί του όταν πεθαίνει δεν παίζει καμία διαφορά, γιατί κάθε ψυχή θα αντικρίσει την αλήθεια της ζωής της. Ό,τι κι αν σκέφτεστε την ώρα αυτή, δε θα μπορείτε να το κρύψετε όταν θα είσαστε μέσα στις ανώτερες δονήσεις, γιατί όπως ενδεχομένως ήδη γνωρίζετε, μόνο η αλήθεια μπορεί να υπάρχει μέσα στο Φως. Οπότε εάν έχετε τυχόν κάποια σκοτεινά μυστικά, σκεφτείτε να βρείτε τώρα τη γαλήνη σας αντί για αργότερα.

Προσπαθήστε όπως θα λέγατε να ‘ηγηθείτε του πλήθους’ και να ζήσετε τη ζωή σας όπως την κατανοείτε εάν βρισκόσασταν μέσα στο Φως. Φερθείτε ισάξια σε όλες τις ψυχές γιατί πίσω από το άτομο του έξω ανθρώπου που αντικρίζετε, είναι μια ψυχή σαν εσάς που ήρθε αιώνες πριν από τις Σφαίρες των Αγγέλων. Κάθε ψυχή επάνω στη Γη παίζει το ρόλο της ως μέλος της Ανθρώπινης Φυλής, και ενδύεται με ένα σώμα που εξυπηρετεί το σκοπό της ανάλογα με το πού ζει. Επιπλέον, έχει εφοδιαστεί γεννητικά με οτιδήποτε χρειαστεί για να διαδραματίσει το ρόλο της επάνω στη Γη. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μην κρίνετε τους άλλους σύμφωνα με το πώς ‘βλέπετε’ το άτομο αυτό, αλλά να τους βλέπετε ως συντρόφους ταξιδευτές που έχουν τις εμπειρίες που χρειάζονται προκειμένου να εξελιχτούν. Δεν αμφιβάλουμε ότι κάποιοι θα ρωτήσουν, ότι εφόσον αρχικά αυτοί υπήρξαν Άγγελοι γιατί τώρα να μη διαθέτουν περισσότερο Φως. Η απάντηση είναι πως μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις όπως η τρέχουσα τρισδιάστατη δική σας, είναι δύσκολο για κάποιον να φέρει μαζί τους τα υψηλότερα επίπεδα Φωτός.

Παρόλα αυτά, αντικειμενικός σας σκοπός είναι να φέρετε περισσότερο Φως και να αυξήσετε το επίπεδο της δόνησής σας. Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον όντως θα τα καταφέρετε, κι ως αποτέλεσμα να είσαστε έτοιμοι να ανυψωθείτε μέσα στις ανώτερες διαστάσεις. Πράγματι, όταν θα είσαστε έτοιμοι θα ανυψωθείτε, αλλά θα μπορείτε ακόμα να επισκέπτεστε τις χαμηλότερες δονήσεις καθώς θα μπορείτε να κατεβάζετε τις δονήσεις σας για να το κάνετε αυτό.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και αυτή είναι η πιο χαρμόσυνη στιγμή καθώς βλέπουμε ν’ αναδύεται Φως από τη Γη, και να γίνεται ισχυρότερο. Συνεχίστε την καλή σας εργασία και να ξέρετε ότι είμαστε πάντοτε μαζί σας, προστατεύοντάς σας και βοηθώντας σας όταν χρειάζεται. Όπως πάντα, σας αφήνω με Αγάπη και Φως.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis


Share |