Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 13 Φεβρουαρίου 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 13 Φεβρουαρίου 2015


Η ψευδαίσθηση που ζείτε ενώ βρισκόσαστε επάνω στη Γη είναι δική σας επινόηση, κι αυτό γιατί σας δόθηκε η ελευθερία της επιλογής ενόσω ζείτε την εμπειρία του διαχωρισμού σας από το όλον. Φυσικά αυτοί που είναι Πνεύμα και σας συνοδεύουν στα πολλά ταξίδια των ζωών σας προσπάθησαν να σας καθοδηγήσουν προς το Φως. Ο κύκλος στον οποίο βρίσκεστε στο στάδιο αυτό κλείνει, και έχετε την τελευταία σας ευκαιρία για να φτάσετε στο στάδιο εκείνο της εξέλιξής σας όπου δε θα χρειάζεστε πια να ζείτε μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Για όσο διάστημα βρισκόσαστε μέσα στον κύκλο αυτό, που για τους περισσότερους κλείνει τα 26.500 χρόνια από την αρχή του, οι ευκαιρίες που είχατε για να εξελιχθείτε ήτανε μέσα από τις εμπειρίες σας. Όμως, κάποιες ψυχές έχασαν τόσο πολύ το Φως και προσκολλήθηκαν στις χαμηλότερες δονήσεις, που έχουν ελάχιστη έως και καθόλου αίσθηση πια για το πώς ν' ανυψωθούν ή να βρουν την αληθινή τους φύση. Μαζί με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς, προσπαθούμε και εμείς επίσης να τους διαφωτίσουμε, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε άρνηση. Συνεπώς στο τέλος του κύκλου αυτού να είσαστε σίγουροι ότι υπήρξε κάθε ευκαιρία και κάθε βοήθεια για την αφύπνιση των ψυχών προς τους πραγματικούς τους εαυτούς.

Υπάρχουν εντούτοις πολλές ευκαιρίες για τις 'χαμένες' ψυχές να αφυπνιστούν, και δεν εγκαταλείπονται ποτέ, ούτε κι αφήνονται να προοδεύσουν μόνες τους. Επιπρόσθετα, έχουν όσο χρόνο χρειάζονται για ν' αρχίσουν το ταξίδι τους πίσω στο Φως. Γι' αυτούς που δεν εξελίχτηκαν ικανοποιητικά ώστε να πάρουν τη θέση τους μέσα στις ανώτερες δονήσεις, τους περιμένει μια καινούργια αρχή μέσα σ' ένα νέο κύκλο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ντροπή προς τις ψυχές αυτές που ακόμα βρίσκονται στα πρώιμα στάδια της εξέλιξής τους και δεν υπολείπονται βοήθειας προκειμένου να μπορέσουν να βρεθούν πίσω στο μονοπάτι του Φωτός. Οι ψυχές εκείνες η ανάγκη των οποίων για περαιτέρω ενσαρκώσεις μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις έχει φτάσει στο τέλος της, θα αφυπνιστούν και θα τύχουν μεγαλύτερης κατανόησης της αλήθειας. Η απλή αλήθεια είναι ότι δεν είσαστε το σώμα σας, κι ότι δεν το χρειαζόσαστε όταν επιστρέφετε στις Νοητικές Διαστάσεις, αλλά θα μπορείτε να 'σκέφτεστε' τον εαυτό σας με όποια μορφή θελήσετε.

Η πραγματική πνευματική ζωή δε διαφέρει από αυτήν που έχετε συνηθίσει, παρότι θα έχετε βοήθεια κατά τη διάρκεια των ανώτερων επιπέδων της εξέλιξής σας. Τα επίπεδα που επισκέπτεστε στις ενσαρκώσεις σας είναι κυρίως αυτά των χαμηλότερων δονήσεων, και θα διατηρήσετε την γήινη μορφή σας για όσο έχετε την ανάγκη να ενσαρκώνεστε ξανά. Έχετε κάθε φορά καθοδήγηση για το ποιες αλλαγές θα πρέπει να κάνετε στην επιλογή σας για το ποιους επιλέγετε ως συντρόφους σας. Κάποιες φορές αυτοί επιλέγονται για εσάς προκειμένου να έχετε βιώματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, και θα συμφωνείτε με αυτό. Οπότε ακόμα και εάν τώρα είσαστε δυστυχισμένοι με τους συντρόφους σας, να θυμόσαστε ότι επιλέξατε αυτούς που μπορούν να σας δώσουν τις εμπειρίες εκείνες που χρειαζόσαστε για να εξελιχτείτε. Φυσικά τη μεγαλύτερη επιρροή επάνω σας όταν είσαστε νέοι την έχουν οι γονείς σας, και η περίοδος αυτή είναι η σημαντικότερη όλης της υπόλοιπης ζωής σας. Να γνωρίζετε πως μπορεί να υπήρχαν πρότερες περιστάσεις όπου είχατε την τρέχουσα οικογένειά σας μαζί σας με διαφορετικές σχέσεις μεταξύ σας. Οπότε μη θεωρείτε απαραίτητα πως τους γνωρίζετε για πρώτη φορά, παρότι αυτό συμβαίνει συχνότερα. Να ευλογείτε τις ψυχές που συμφώνησαν ν' αποτελέσουν μέρος της ζωής σας, γιατί η καθεμία τους προσφέρθηκε για τα δικά σας βιώματα. Αυτό φυσικά ισχύει και για τα δικά τους σε σχέση με εσάς. Στην πραγματικότητα, όλες οι ψυχές που έρχονται στη ζωή σας εκτυλίσσουν το δικό τους σχέδιο ζωής, οπότε είσαστε υπεύθυνοι ο καθένας σας μεταξύ σας. Οι ψυχές έρχονται και φεύγουν στη ζωή σας σύμφωνα με το πώς απαιτείται, γι' αυτό να χειρίζεστε πάντοτε τους νέους σας φίλους με στοργή καθότι μπορεί να σας είναι σημαντικοί. Όταν αυτοί θα πρέπει να αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, να' σαστε σίγουροι ότι θα διατηρείτε δεσμούς μαζί τους. Εάν πρόκειται για απλά συμπτωματικές γνωριμίες, τότε δε θα παίζουν καθόλου επιπλέον ρόλο στη ζωή σας.

Η αναστάτωση που υπάρχει στον κόσμο οφείλεται στους παλιούς τρόπους που πλέον δε φέρνουν αποτέλεσμα, κι αυτοί που διοικούν γραπώνονται στην εξουσία τους αλλά δίχως όφελος. Κάποιες φορές αυτό οδηγεί στη βία καθότι καμία πλευρά δε συναινεί στην ήττα της, αλλά δε θ' αργήσει να έρθει η μέρα που θα δείτε ν' αναλαμβάνουν οι εκπρόσωποι του Φωτός. Όμως δε μπορούν απαραίτητα να φέρουν άμεσες αλλαγές, αλλά όπως και ο Πρόεδρος Ομπάμα πρέπει να περιμένουν την ώρα τους κάνοντας ό,τι μπορούν, κρατώντας στο μεταξύ θέσεις ισχύος. Να' σαστε σίγουροι ότι νικητής στο τέλος θα βγει το Φως, και παρότι θα υπάρχουν ακόμη εμπόδια μπροστά του, δε θα μπορέσουν εντούτοις αυτά να σταματήσουν την αναπόφευκτη νίκη των Δυνάμεων του Φωτός που αγωνίζονται. Γνωρίζοντάς το αυτό μπορείτε ν' αντέξετε την καταιγίδα, γιατί ό,τι και να συμβεί, η τελική νίκη είναι διασφαλισμένη. Το μόνο που μπορούμε να σας ζητήσουμε είναι να συνεχίσετε να είσαστε δυνατοί στην αποφασιστικότητά σας να κρατήσετε το μονοπάτι σας, και να βοηθήσετε το Φως να υπερνικήσει ολοκληρωτικά τις σκοτεινές ενέργειες.

Το ταξίδι ήτανε μακρύ και επίπονο μέχρι να φτάσετε σε τούτο το επίπεδο της εξέλιξής σας. Παρόλα αυτά το Φως ήτανε πάντοτε παρών και εργάζονταν με προσοχή για να ξεδιπλώσει την Αλήθεια που ήρθε σταδιακά στο φως. Για κάποιους η κατανόηση αυτή ήτανε δύσκολη, αλλά η Αλήθεια πάντοτε στέκει σταθερά και κρατάει ενώ κάθε τι λιγότερο φθίνει. Τώρα είναι η ώρα της αφύπνισης και οι δυνάμεις του Φωτός θα βοηθήσουν ενεργά τις ψυχές ν' ανυψωθούν και ν' αποδεχτούν το ότι οι πραγματικοί τους εαυτοί προέρχονται επίσης από Φως. Είσαστε πανίσχυρες ψυχές δίχως πραγματική κατανόηση των δυνατοτήτων σας, κι όσο βαδίζετε βαθύτερα μέσα στο Φως οι εμπειρίες και οι αποκαλύψεις που θα έχετε θα είναι καταπληκτικές.

Οι σύντομα μέλλουσες συναντήσεις μας θα ανοίξουν την πόρτα της αλήθειας όπως θα την καταλαβαίνετε, και θα σας επιτρέψουν να απορρίψετε οτιδήποτε λιγότερο. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το εκφράσετε αυτό με τα λόγια που χρησιμοποιείτε γιατί αυτά έχουν τους περιορισμούς τους, αλλά οτιδήποτε λιγότερο από το Φως δε θα το νιώθετε σωστό και θα μπορείτε να το πετάξετε. Επί τόσο πολύ καιρό σας έτρεφαν με όλων των ειδών τις ψευτιές, αλλά τώρα είσαστε σοφότεροι και έχετε μεγαλύτερη πείρα και μπορείτε να ξεχωρίζετε την αλήθεια από οτιδήποτε λιγότερο. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας κι όταν ακόμα αμφιβάλετε να περιμένετε τις εμπειρίες σας να σας ωθούν προς το σωστό μονοπάτι. Οι ψυχές σε Πνεύμα που παρακολουθούν στενά την πρόοδό σας είναι πάρα πολλές, και έρχονται συχνά κοντά σας για να σας εντυπώσουν την αλήθεια.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και απολαμβάνω σε μεγάλο βαθμό την ελευθερία να σας περνάω πολλές αλήθειες που θα κάνουν την πρόοδό σας πολύ ευκολότερη. Μονάχα πρόσφατα υπήρξε ικανοποιητική ανάπτυξη της συνειδητότητάς σας έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε ακόμη περισσότερη πληροφόρηση για να την αφουγκράζεστε. Κι αυτό τώρα αξίζει καθώς τόσες πολλές ψυχές αφυπνίζονται στην αλήθεια. Σας αφήνω με τις ευλογίες και την αγάπη μου.

Σ' ευχαριστώ SaLuSa

Mike Quinsey

Μετάφραση: Con Tanidis

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός

Share |