Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 20, 2013

SaLuSa, 20 Δεκεμβρίου 2013

Με την προετοιμασία του να γιορτάσει πολύς κόσμος, σύμφωνα με την πίστη του, παραμερίζει το σάλο της χρονιάς. Οι εορτασμοί αυτοί έχουν γίνει παράδοση που την αποδέχονται ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τις αντίστοιχες θρησκευτικές αντιλήψεις. Αποτέλεσμα είναι να συνευρίσκονται όλων των ειδών οι άνθρωποι μαζί, θέτοντας στην άκρη τις διαφορετικές τους αντιλήψεις και απόψεις, ώστε να γιορτάσουν την ενότητα όλης της Ανθρωπότητας. Οι ενέργειες υφίστανται ανάταση και ένα αίσθημα αγάπης βγάζει το καλύτερο μέσα από όλους τους ανθρώπους. Και έτσι ξαφνικά προκύπτει μια ιδιαίτερη έγνοια για όλους τους φτωχούς και τους άπορους, που συχνά ζουν μέσα σε κοινωνίες που δύνανται πάντοτε να τους υποστηρίζουν όλους.

Τέτοιες καταστάσεις προκύπτουν επανειλημμένα και αργά, όμως σίγουρα οι άνθρωποι συνειδητοποιούν πως είναι κηδεμόνες των αδελφών τους. Εκείνοι που έχουν εμβαθύνει στην κατανόησή τους βλέπουν επίσης πως όλη η ζωή είναι Ένα, πως είναι άλυτα συνδεδεμένη και πως οι πράξεις του κάθε ατόμου ξεχωριστά επηρεάζουν όλους. Τότε είναι που ο κόσμος αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του και βοηθάει στην ανύψωση των δονήσεων επάνω στη Γη. Μονάχα να μπορούσες να κρατήσεις την καλή σου θέληση, αυτή που εγείρεται σε τέτοιους καιρούς όπως τώρα, και τότε θα έφευγαν ακόμη πιο σύντομα οι χαμηλότερες δονήσεις οι οποίες δε θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στην υψηλότερη κατάσταση. Και καθώς οι αλλαγές συνεχίζονται, βοηθάνε στην ανύψωση των ψυχών εκείνων που μόλις άρχισαν να προβάλουν μέσα από το σκοτάδι. Οι ψυχές αυτές χρειάζονται ένα χέρι να τις βοηθήσει για να μπουν στο δρόμο της επιτυχίας, και αυτό είναι ευκολότερο όταν άλλοι έχουν χαράξει το μονοπάτι.


Μυριάδες καταστάσεις σας έχουν βοηθήσει στην πρόοδό σας, διαμέσου των πολλών ζωών που ζήσατε. Οργανώθηκαν έτσι σε όλες τις ζωές, ώστε να σας βοηθήσουν να υπερνικήσετε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζατε. Τίποτε απολύτως δε συμβαίνει χωρίς θετική πρόθεση, παρά τη δυσκολία που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο μυαλό να δει πέρα από όσα συμβαίνουν στη φυσική σφαίρα. Ο καθένας σας διαθέτει πολυάριθμους υπηρέτες των οποίων το μόνο ενδιαφέρον είναι να διασφαλίσουν την πρόοδό σας διαμέσου των εμπειριών σας. Πρόκειται για τα συμβάντα κλειδιά στη ζωή σας, ενορχηστρωμένα έτσι, ώστε να σας προάγουν σταδιακά επάνω στο μονοπάτι της εξέλιξης. Παρόλα αυτά, εσείς ωθείστε συχνά μέσα σε χαώδεις συνθήκες που δε μοιάζουν να έχουν κανένα πραγματικό σκοπό. Πιστέψτε μας Αγαπημένοι Μας, πως τίποτε δε συμβαίνει στην τύχη και ότι από όλα όσα τυγχάνει να εμπλέκεστε προκύπτει κάποιο κέρδους, όχι μόνο για σας, αλλά και για κάθε ψυχή που συμμετέχει.

Μην ανησυχείτε εάν πιαστείτε μέσα σε κάτι που προκύπτει καθαρά λόγω μιας αρνητικής αιτίας, αφού εκεί απαιτείται η παρουσία σας για τη διαχείριση των εν λόγω δονήσεων. Μπορεί συχνά η με επάρκεια προσφορά σε Φως να απαλύνει ή να απομακρύνει κάποιες από τις αρνητικές ενέργειες. Να είσαστε σίγουροι πως θα χρησιμοποιηθείτε για τη δική σας εμπειρία και την αφοσίωσή σας στη διασκόρπιση του Φωτός, και πως ποτέ δε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να διαχειριστείτε. Μπορεί συχνά να βρεθείτε επίσης και από τη μεριά του λήπτη, αυτό όμως αποτελεί συχνά δοκιμή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ξέρετε να διαχειρίζεστε τον εαυτό σας. Σας το επαναλαμβάνουμε, «τίποτε δε συμβαίνει τυχαία», γιʼ αυτό να αναζητείτε πάντοτε το μάθημα που συνοδεύει την κάθε εμπειρία.


Να διασφαλίζετε τα διαλείμματα μέσα στη ζωή σας, γιατί δεν αναμένεστε να υπηρετήσετε το Φως δίχως αυτά. Είναι καίριο να γνωρίζετε πού στεκόσαστε όταν πηγαίνετε με το ρεύμα, εκπληρώνοντας το πλάνο της ζωής σας. Εντούτοις, να θυμόσαστε πως πάντοτε, όπως το λέτε, θα προλαβαίνετε το κάρμα που εκκρεμεί, καθώς αυτό θα σας παρουσιάζεται όταν θα μπορείτε να το διαχειριστείτε. Γιʼ αυτό μη θορυβείστε σε τέτοιες καταστάσεις και αποδεχθείτε την εμπειρία με καλή καρδιά, και κυρίως διασφαλίστε πως μαθαίνετε από αυτές.

Σε τούτη την περίοδο της εξέλιξής σας προοδεύετε πολύ γρηγορότερα από ποτέ, και κάθε ψυχή βρίσκεται στον τελευταίο γύρο του πλάνου της ζωής της σε τούτη την ενσάρκωση. Ίσως αυτό να σας φαίνεται απίθανο καθότι βρισκόσαστε σε διαφορετικά σημεία της εξέλιξής σας, αλλά να θυμάστε πως δεν είναι έτοιμες όλες οι ψυχές να αναληφθούν, και ούτε και το θέλουν. Το τέλος ενός Ηλιακού Κύκλου πλησιάζει και αυτό είναι ιδιαίτερο αφού το τέλος των καιρών έχει ήδη αποφασιστεί, παρά τις τυχόν προσπάθειες των σκοτεινών, που θα αποτύχουν. Η Ανάληψη έχει διασφαλιστεί και αναμένεται στο τέλος του Ηλιακού Κύκλου.

Στο μεσοδιάστημα αυτό βοηθήστε τον συνταξιδιώτη σας όταν το χρειάζεται, δίχως εν τω μεταξύ να του ασκείτε πίεση επιβάλλοντας συμβουλές. Τα μαθήματα κάποιες φορές μαθαίνονται μέσω άμεσου βιώματος, παρότι δεν είναι σπάνια και τα ομαδικά βιώματα. Προσπαθήστε να μην είσαστε άκαμπτοι στη σκέψη σας και να έχετε ευλυγισία, παρότι αρκετοί από εσάς έχετε αρκετό ένστικτο ώστε να γνωρίζετε πότε να κινηθείτε σε διαφορετική κατεύθυνση. Να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται και να μη ζορίζετε καταστάσεις, εκτός κι αν είσαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ξέρετε πως όταν τα πράγματα ρέουν με αρμονία, δε χρειάζεται να κάνετε πολλά.

Προετοιμαζόσασταν για τούτη την περίοδο του χρόνου επί χιλιετίες, γιατί πάντοτε ξέρατε πως θα έρθει για να σας τραβήξει έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις. Πολλοί έχετε αφυπνιστεί σε σχέση με το γεγονός αυτό, και τώρα προχωράτε εμπρός με χαρά και μεγάλες προσδοκίες. Παρότι δεν κατανοείτε πλήρως πόσο υπέροχοι θα είναι οι καιροί που ανοίγονται μπροστά για όλους σας, η γνώση της νέας εποχής που καταφθάνει σας γεμίζει με αίσθηση ενθουσιασμού. Σας επιτρέπει να συλλογιστείτε πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή με την απομάκρυνση των σκοτεινών. Μια τέτοια ελευθερία από παρεμβολές θα είναι κάτι νέο, κι είναι πολύ δύσκολο να το συλλάβετε όταν θα ανυψώνεστε από τις χαμηλότερες δονήσεις.

Επί χιλιετίες βιώνατε τη δυαδικότητα σε τόσο υψηλή ένταση, που είναι δύσκολο να συλλάβετε τις δραματικές και έσχατες αλλαγές που σας περιμένουν. Παρόλα αυτά, αυτές βρίσκονται κοντά στην υλοποίησή τους, και θα σας φέρουν τις πιο υπέροχες εκπλήξεις μαζί με ύστατες αλλαγές που θα σας καταπλήξουν και θα σας χαροποιήσουν.

Σας αφήνω τώρα με ένα αισιόδοξο αίσθημα χαράς, ξέροντας πως τα ταξίδια σας στις χαμηλότερες δονήσεις βρίσκονται στο τελείωμά τους. Διατηρείστε τη γαλήνη σας και συνεχίστε να μοιράζετε αγάπη και ειρήνη όπου κι αν είστε.

Σας ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.

Μετάφραση: Con Tanidis< previous message | next message >


Share |