Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 3, 2014

SaLuSa, 3 Ιανουαρίου 2014

Σας συντροφεύουμε στο συναρπαστικό αυτό καιρό που εισέρχεστε στις δονήσεις της Νέας Χρονιάς. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία παντού πάνω στον κόσμο για τους επερχόμενους καιρούς και τις υπέροχες αλλαγές που αυτοί θα φέρουν. Θα υπάρξουν καιροί που θα αναγγέλλουν καθαρά ότι μια νέα εποχή βρίσκεται καθ' οδόν. Εξωτερικά θα φαίνεται πως το χάος ακόμα καλά κρατεί, παρόλα αυτά όμως αυτό ξεδιαλύνει και αποκαλύπτονται οι μακρά αναμενόμενες αλλαγές. Είναι η ώρα για ν' αρπάζετε τις ευκαιρίες αμέσως μόλις παρουσιάζονται, ώστε να αποκαλυφθεί ο νέος τρόπος αντάμωσης των ανθρώπων που θα αποκαταστήσει την αρμονία. Η Αγάπη θα καταστεί η ορατή ενέργεια, μέσω της οποίας θα απομακρυνθούν όλα τα ίχνη των παλιών που σας κρατούσαν πίσω τόσες χιλιετίες.

Παντού πάνω στον κόσμο τελείται κάθαρση, και η οι παλιές ενέργειες διασκορπίζονται αργά καθώς πλέον δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό. Σύντομα δε θα μπορούν να επεμβαίνουν πάνω στις αλλαγές που επιτελούνται, αποδεικνύοντας έτσι πως πέρα από κάθε αμφιβολία μια νέα εποχή έρχεται για να μείνει. Σας υπόσχονταν μεγάλες αλλαγές για πάρα πολύ καιρό, και η δουλειά που έχει γίνει προκειμένου αυτές να συμβούν θα αποδώσει τώρα καρπούς. Η χρονιά αυτή θα αποτελέσει κρίσιμη καμπή για πάρα πολλές ζωές, και δε θα υπάρχει αμφιβολία μέσα στο μυαλό σας πως οι ημέρες της καμπάλ είναι μετρημένες. Το ξέρουνε αυτό και είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την ήττα τους, όμως πάντοτε υπάρχουν και άτομα που δεν ξέρουνε να κάνουνε τίποτε άλλο παρά να παλεύουν μέχρι την τελική τους πτώση.

Θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε τυχόν ερωτήματά σας, και θα σας δείξουν το δρόμο για το Φως που προβάλλει. Σας διαβεβαιώνουμε πως οι απαραίτητες αλλαγές για τη διασφάλιση του μέλλοντός σας είναι υπό έλεγχο. Το δίστρατο δεν ήταν ποτέ τόσο ξεκάθαρο, και για πολλές ψυχές είναι η ώρα των αποφάσεων που θα επηρεάσουν το μέλλον τους. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να μετακινηθούν μέσα στο Φως. Ο καθένας ακολουθεί το μονοπάτι που έχει επιλέξει για τον εαυτό του, και με τις ευχές μας πορεύεται να βιώσει ακριβώς όσα απαιτούνται για την εξέλιξή του.

Δεν είναι παράξενο που η ιστορία σας είναι γεμάτη συμπλοκές από ανθρώπους διαφορετικών αντιλήψεων, που ανά καιρούς συγκρούονταν γιατί δεν έβρισκαν κοινό έδαφος μεταξύ τους. Παρ' όλα αυτά, έχουν όλο το χρόνο με το μέρος τους και μπορούν να ξοδέψουν όσον θέλουν στην πορεία της ολοκλήρωσής τους. Πέρα από τη διάστασή σας ο χρόνος δεν υφίσταται όπως τον ξέρετε, και Όλα συμβαίνουν μέσα στο Τώρα. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να πάτε πίσω στο "χρόνο", αλλά και μέσα στο μέλλον, παρότι αυτό αποτελεί προβολή όλων των πιθανοτήτων. Θα συνειδητοποιήσετε πως άπαξ και αφήσετε τη διάσταση του "χρόνου", δε θα αντιλαμβάνεστε τις πράξεις και τις εμπειρίες σας βάση αυτού. Θα απελευθερωθείτε και δε θα έχετε αναστολές στην κατανόηση πως δεν πρέπει να ανακατεύεστε στα ταξίδια των άλλων ψυχών, εκτός και αν ζητήσουν τη βοήθειά σας.

Αγαπημένοι Μας, το ταξίδι σας μέσα στη Δυαδικότητα όπως την ξέρετε φτάνει σχεδόν στο τέλος του, και η απομάκρυνσή σας από τις παλιές δονήσεις θα γίνει ευκολότερη. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα μπορέσετε να αποστασιοποιηθείτε από τις παλιές μνήμες των ζωών σας μέσα στη Δυαδικότητα. Η χαρά και η ευτυχία που θα νιώσετε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις θα είναι πολύ πιο ζωντανές και ευχάριστες από αυτές που είχατε πρωτύτερα. Πολλοί κουβαλάτε ακόμη το βάρος των παλιών, και θα πρέπει να ανυψωθείτε πάνω από αυτές ώστε να διασφαλίσετε μια ομαλή και συνεχή πρόοδο για τον εαυτό σας.

Οι καιροί που ζείτε είναι εξαίρετοι και ξοδέψατε πολλές ζωές προετοιμαζόμενοι για την τωρινή περίσταση. Ξέρατε ότι θα ήσασταν έτοιμοι για το μεγάλο άλμα προς τα μπρος, και πλέον έχετε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σας. Πολλοί θα γυρίσουν τελικά πίσω στο μητρικό τους πλανήτη έχοντας συμπληρώσει το χρόνο τους μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Θα μοιραστούν με τους άλλους τις εμπειρίες που αποκομίσανε προς ωφέλεια του συνόλου. Κάποιοι, έχοντας περάσει τόσο πολύ καιρό επάνω στη Γη, έχουν καταστεί τόσο στενόμυαλοι που σχεδόν ξεχάσανε ότι το Σύμπαν βρίθει παντού με ζωή. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και άλλα τόσα να κάνετε, που ποτέ δε θα βαρεθείτε τις νέες εμπειρίες.

Αφυπνίζεστε και κατανοείτε ότι είσαστε σπουδαία Όντα, και πως μοίρα σας είναι να ξαναβρείτε όλα σας τα τσάκρα και τις κατασταλμένες σας ικανότητες. Μόνο τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε το δυναμικό ενός πλήρως αναπτυγμένου Όντος που κινείται μέσα στις ανώτερες διαστάσεις. Προς το παρόν προετοιμάζεστε για το μεγάλο άλμα εμπρός που θα σας επαναφέρει στην κατάσταση που βρισκόσασταν, πριν το ταξίδι σας μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις.

Οι καιροί αυτοί περιέχουν πολλές δοκιμασίες για εσάς, όμως με τις εμπειρίες σας θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε με ευκολία. Εάν έχετε αμφιβολίες ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και σίγουρα δε θα σφάλετε. Να θυμόσαστε ότι πολλές ψυχές βιώνουν το ταξίδι σας μέσα από εσάς, και ότι την ίδια στιγμή σας βοηθούν όπου μπορούνε. Επίσης να θυμόσαστε ότι οι Οδηγοί σας δεν ανακατεύονται στις ζωές σας εκτός και αν τους το ζητήσετε. Παρόλα αυτά θα χρησιμοποιήσουν κάποιες φορές την επιρροή τους για να σας υποδείξουν τη σωστή κατεύθυνση.

Είμαι ο SaLuSa, και σας ζητώ να αποδεχθείτε τις αλλαγές και να βοηθήσετε αυτούς που δεν είναι και τόσο καλά πληροφορημένοι. Είμαστε μαζί σας και σας δίνουμε την αγάπη και τις ευχές μας για ένα επιτυχές ταξίδι.

Σας ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.

Μετάφραση: Con Tanidis


Share |