Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 21 Νοεμβρίου 2014

SaLuSa, 21 Νοεμβρίου 2014

Ο χρόνος προχωράει και μπορείτε τώρα πλέον να προσαρμόζεστε στον ταχύτερο ρυθμό με τον οποίο αυτός κυλάει, εκτελώντας ταυτόχρονα και τις εργασίες που οι ίδιοι θέσατε στους εαυτούς σας. Θα δείτε ότι αυτός θα κυλάει ακόμα γρηγορότερα στο μέλλον κι ότι θα συμπλέετε μαζί με τις αλλαγές. Όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος της διαδικασίας που θα σας ωθήσουν μέσα στη Νέα Εποχή. Όμως, η αντίδρασή σας συνοδεύεται συχνά από σύγχυση λόγω του ότι συμβαίνουν πάρα πολλά την ίδια στιγμή. Εφόσον κρατήσετε τους εαυτούς σας επικεντρωμένους επάνω σ’ αυτό που γνωρίζετε ότι όλ’ αυτά αποσκοπούν, θα δείτε να ξεπροβάλει από μέσα τους αργά ένα μοτίβο που θα σας δείξει την κατεύθυνση προς την οποία βαδίζετε, παίρνοντάς σας μαζί του στο δρόμο προς τη Νέα Εποχή. Τίποτε δε μπορεί πλέον να σταματήσει την πρόοδο που έχει γίνει, και η οποία θα φέρει την επιτυχία ανυψώνοντάς σας έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις.

Και καθώς οι αλλαγές των εποχών γίνονται ολοένα και πιο έντονες, θα καθίστατο προφανές για σας ότι οι ακρότητες που βιώνετε μετριάζουν. Αντιθέτως, οι συνθήκες τώρα είναι πολύ ευνοϊκότερες κι αρχίζετε να κινείστε ευκολότερα από τη μια εποχή στην άλλη. Όλο αυτό θα καταλήξει με αλλαγές μέσα στο φυτικό και ζωικό βασίλειο, αφού και αυτά αλλάζουν. Στην πραγματικότητα έχουν ήδη αναφερθεί τέτοιες αλλαγές, και θα συνεχιστούν μέχρι τελικά η διαφοροποίηση των εποχών να απογίνει ελάχιστα νοητή. Ταυτόχρονα επηρεάζονται και οι ωκεανοί του πλανήτη, και καθώς αυτοί θερμαίνονται, συγκεκριμένα είδη ζωής θα μεταναστεύσουν σε άλλα μέρη που θα τους ταιριάζουν καλύτερα. Για παράδειγμα, οι αλλαγές που αντιμετωπίζετε κάποιες φορές στις πολύ πιο κρύες περιοχές είναι δραματικές. Τα παγόβουνα λιώνουν σε πολύ ταχύτερους ρυθμούς και είναι γνωστό ότι με τον καιρό το επίπεδο της θάλασσας θα ανέβει, με τις αντίστοιχες αυτές αλλαγές. Παρόλα αυτά έχετε προηγμένα συστήματα που σας ειδοποιούν για το τι μπορούν να επιφέρουν οι αλλαγές, δίνοντάς σας την ευκαιρία έτσι να δράσετε κατάλληλα.

Προετοιμαστείτε προκαταβολικά για το μέλλον και όλες οι πλευρές της ζωής θα ανταπεξέλθουν στις αλλαγές. Όμως να είσαστε έτοιμοι ν’ αποδεχθείτε ότι η ζωή δε γίνεται να συνεχίσει ως έχει, και εάν προετοιμαστείτε προκαταβολικά θα μπορείτε να πείτε ότι ‘ξεφύγατε από την καταιγίδα’. Έχετε το πλεονέκτημα της καλής πληροφόρησης σχετικά με τη φύση των αλλαγών, και μπορείτε να προετοιμαστείτε έγκαιρα. Υπάρχουν επίσης τόσες πολλές προηγμένες εφευρέσεις και τεχνολογίες που μένουν γενικά να δημοσιευθούν, που θα κάνουν επίσης τη ζωή πιο ανεκτή. Πιστέψτε μας Αγαπημένοι Μας ότι δε καθόμαστε με σταυρωμένα τα πόδια μας δίχως να σας υποστηρίζουμε όποτε αυτό είναι δυνατό, και εμπνέουμε και καθοδηγούμε κόσμο ώστε οι γνώσεις και η ειδικότητά τους να μπορούν να σας βοηθήσουν κατά τις αλλαγές. Υπάρχουν επίσης προκλήσεις που κατά φύση άπτονται μιας προσέγγισης δίχως περιστροφές, και μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπισή τους. Όπως ενδεχομένως έχετε καταλάβει, η περισσότερη από την εργασία μας εκτελείται δίχως να τη γνωρίζετε, θα έρθει όμως η ημέρα που θα δουλεύουμε ανοιχτά μαζί σας. Οι μέρες αυτές δεν είναι και τόσο μακρυά όσο νομίζετε, και ανυπομονούμε κι εμείς πότε θα έρθουν.

Τοποθετηθήκατε επάνω στη Γη πριν από αιώνες και σας δόθηκε η ελεύθερη βούληση να δημιουργήσετε το μέλλον που θέλατε. Και το κάνατε αυτό, κοιτώντας όμως πίσω σας, καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι ακόμα δεν έχετε βρει την ολοκληρωτική γαλήνη και ευτυχία. Η ιστορία σας είναι όντως βρωμισμένη από πολέμους ή απειλές αυτών, και με μεγάλο τίμημα σε ανθρώπινες ζωές, κι έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε την ανάγκη του να ζείτε ειρηνικά μεταξύ σας. Είδατε τι συμβαίνει όταν επικρατούν η απληστία και η πλεονεξία, κι αυτό δε σας παρηγορεί και τόσο, τα μαθήματα όμως αυτά φέρνουν σταδιακά καρπούς. Για τις ψυχές εκείνες που χρειάζονται ακόμα περισσότερο χρόνο για να βρουν το σωστό μονοπάτι προς την ειρηνική συνύπαρξη, έχει ξεκινήσει ένας άλλος κύκλος, κι έχουν κάθε ευκαιρία ν’ ανυψωθούν.

Ζήσατε διαμέσου της ψευδαίσθησης της υλιστικής ζωής όπως αυτή θα ήταν δίχως την πλήρη ενέργεια της Αγάπης να σας καθοδηγεί. Παρόλα αυτά όμως, το Φως κατάφερε να διαπεράσει τη ψευδαίσθηση και να μειώσει το αποτέλεσμα του σκότους που δημιούργησαν αυτοί που δεν πιστεύουν παρά μονάχα στην δική τους αύξηση του πλούτου. Κάποιες από τις ζωές σας ήταν ιδιαίτερα δύσκολες κι άλλες σας έδωσαν μια γεύση από τη γαλήνη και την ευτυχία που κείτεται παραέξω. Άπαξ και γευτήκατε την πραγματική ζωή δεν ικανοποιείστε πια με τίποτε λιγότερο, και η ευκαιρία που έχετε για κάτι τέτοιο είναι στο χέρι σας. Ήδη συμβαίνουν διακριτικές αλλαγές και θα σας ανοίξουν τις πόρτες προς το μέλλον που σας περιμένει. Κανένα κατώτερο Ον δε θα μπορέσει να χαλάσει την ευτυχία που σας έρχεται, γιατί η θέση τους είναι μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις μέσα στις οποίες βρίσκει αρμονία η ζωή τους.

Γνωρίζοντας τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, μπορείτε να το αντικρίσετε ήρεμα και με σιγουριά, και να μη φοβόσαστε για το αποτέλεσμα. Να έχετε την επίγνωση, για μια φορά ακόμα, ότι το μέλλον είναι ήδη γνωστό, και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ταχύτητα των αλλαγών. Οι σκοτεινοί δεν είναι πλέον τα αφεντικά και δημιουργούν μονάχα το δικό τους μέλλον. Η επιρροή τους γίνεται ολοένα και λιγότερη, αφού πλέον δεν κρατάνε τη δύναμη και την εξουσία που κάποτε είχαν. Γι’ αυτό μη χολοσκάτε ιδιαίτερα για τις δραστηριότητές τους, καθότι είναι τόσο δεμένοι με το δικό τους μικρόκοσμο που δεν πιστεύουν πιά ότι θα αποτύχουν. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουν αντιστάσεις και μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει, θα είναι πολύ αργά να ανακάμψουν.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να κρατηθείτε στο δρόμο σας αυτό που σας φέρνει στα επίπεδα του Φωτός των ανωτέρων δονήσεων. Και καθώς το κάνετε, θα δείτε ότι αποσπάστε ολοένα και λιγότερο κι ότι δεν επηρεάζεστε απ’ οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω σας. Μπορείτε επομένως να πείτε, ότι αφήνετε τον κόσμο να περνάει καθώς εσείς απολαμβάνετε τη γαλήνη που έχετε δημιουργήσει για τους εαυτούς σας. Όσο περισσότερο νιώθετε απομονωμένοι από τα γεγονότα που διαδραματίζονται τριγύρω σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους που παλεύουν με τη ζωή. Αυτή θα είναι η δοκιμασία σας για το πόσα πολλά έχετε κερδίσει κι έχετε μάθει από το χρόνο σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, και πώς να δουλεύετε για τις ανάγκες της ημέρας. Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται για να βοηθήσετε μιαν άλλη ζωή ν’ ανυψωθεί, είναι μια ευγενική λέξη ή πράξη που βοηθάει να έρθει το Φως μέσα στη ζωή τους.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και νιώθω την αυξανόμενη έκπληξη μπροστά στη συνειδητοποίηση της τέλεσης των αλλαγών που θα φέρουν σε ύπαρξη τη Νέα Εποχή για σας. Φτάσατε επιτέλους στο τέλος του κύκλου και το μόνο που παραμένει είναι να χαθεί η παλιά Εποχή, για να δώσει χώρο στα νέα που θα σας φέρουν τους πιο χαρούμενους καιρούς και την ύστατη ευτυχία.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |