Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 21 Φεβρουαρίου 2014

SaLuSa, 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι καιροί στους οποίους βρισκόσαστε επάνω στη Γη είναι πολύ σημαντικοί, και ως φορείς του Φωτός έχετε συγκεκριμένους ρόλους να παίξετε για να βοηθήσετε στην πραγμάτωση των αλλαγών. Όλοι σας προθυμοποιηθήκατε να υπηρετήσετε το Φως τον πολυσήμαντο αυτό καιρό, και η συνεισφορά σας προς το σύνολο είναι ουσιώδης. Εφόσον μένετε επικεντρωμένοι στο σκοπό σας, θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που σας αντιστοιχεί για να βοηθήσετε στις αλλαγές που είναι απαραίτητες για την εκδήλωση του Φωτός. Είναι γεγονός πως εξαιτίας των τόσων ατόμων που βοηθούν με τον τρόπο αυτό, οι σκοτεινοί χάνουν τη μάχη για τη διατήρηση της εξουσίας τους. Παρότι αυτοί επικεντρώνονται στη γενικότερη εικόνα, βρίσκονται υπό την επιτήρησή μας και έχουμε πλήρη γνώση των όσων σχεδιάζουν. Οι συνδυασμένες προσπάθειές μας θα φέρουν ως τελικό αποτέλεσμα ένα αναίμακτου χτύπημα που θα αναγκάσει τους σκοτεινούς να αποδεχθούν την ήττα τους και να καταβληθούν ολοκληρωτικά από την πρόοδο που έχουμε κάνει, και ξέρουμε πότε ακριβώς θα πρέπει να βάλουμε χέρι.

Η κατάσταση επάνω στη Γη απαιτεί πολλά από εσάς, να έχετε όμως υπόψη σας πως συντελούνται τεράστιες αλλαγές. Εφησυχάσετε γιατί γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, το οποίο καθορίζεται με τη βοήθειά μας. Γι' αυτό μην αποσπάστε από αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας, και να ξέρετε πως το επιτυχές του αποτελέσματος έχει ήδη δρομολογηθεί. Φυσικά το γνωρίζουμε ότι οι σκοτεινοί θα παλέψουν μέχρι εσχάτων, όμως διατηρούμε τον έλεγχο των πραγμάτων και δε θα τους επιτρέψουμε να ξεφύγουν από τον έλεγχό μας. Για καρμικούς λόγους δε μπορούμε να παρέμβουμε σε κάποια ζητήματα που θα πρέπει να διαδραματιστούν από μόνα τους προκειμένου να καθαρθούν από τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις.

Καθώς αρχίζουν να αυξάνουν οι δονήσεις επάνω στη Γη κάποιοι θα ανακαλύψετε ότι δυναμώνουν οι ψυχικές σας δυνάμεις, και ότι γενικά αποκτάτε περισσότερη διαίσθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίζετε τι να κάνετε όταν θα αντιμετωπίζετε διάφορες επιλογές, και θα σας επιτρέπει να προχωράτε μπροστά με σιγουριά. Να θυμόσαστε επίσης ότι είμαστε και εμείς διαθέσιμοι και πάντα κοντά να σας παρέχουμε τη βοήθειά μας. Εντούτοις, μην αδημονείτε για το πώς ακριβώς αυτή θα σας δοθεί ή πότε, αλλά απλά αποδεχθείτε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς. Έχουμε το πλεονέκτημα να μπορούμε να δούμε τη γενικότερη εικόνα και να δρούμε ανάλογα. Για παράδειγμα, κάποιες φορές χρειάζεται να φέρουμε αλλαγές στη ζωή σας, και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Οι άνθρωποι τείνουν να είναι πεισματάρηδες και να μην καλωσορίζουν πάντοτε τις αλλαγές.

Ο χρόνος συνεχίζει να επιταχύνεται και εσείς έχετε αρχίσει να το συνηθίζετε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι οργανώνετε τα πράγματα καλύτερα και ότι τον χρησιμοποιείτε αποδοτικότερα. Στο μέλλον θα ζείτε σε έναν εντελώς διαφορετικό χρόνο, όπου οι καθημερινές συνήθειες που τώρα βιώνετε δε θα είναι πλέον απαραίτητες. Οι περισσότερές σας ανάγκες θα καλύπτονται με μια απλή σκέψη και αυτό θα είναι ακαριαίο. Ακόμα και τώρα προβάλετε συχνά ακούσια ισχυρές σκέψεις οι οποίες φέρνουν τα αποτελέσματα που επιζητάτε. Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη σας συμβουλεύουμε να είσαστε προσεκτικοί στις σκέψεις σας, γιατί έχετε περισσότερη δύναμη από αυτήν που τώρα συνειδητοποιείτε. Εν καιρό θα μπορείτε να τις ελέγχετε, και σε δεδομένο επίπεδο υψηλής δόνησης μόνο θετικές σκέψεις θα έρχονται μέσα στο μυαλό σας. Ήδη οι ψυχές εκείνες που βρίσκονται επάνω στο μονοπάτι του Φωτός συνειδητά ή ασυνείδητα εργάζονται προς μια κατάσταση που αποκλείει οτιδήποτε είναι αρνητικής φύσης.

Εάν αυτά που αναμένονται από εσάς σας ακούγονται δύσκολα ή απαιτητικά, να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα εκδηλωθούν όταν εσείς θα είσαστε έτοιμοι. Κανένας δεν πρόκειται να σας σπεύσει με τη βία στο να αναταθείτε μέχρι να το κάνετε μόνοι σας, και η βοήθεια που έχετε είναι άφθονη. Το γεγονός ότι βρισκόσαστε εδώ αυτούς τους πολύ σημαντικούς αυτούς καιρούς, αποτελεί από μόνο του σαφή ένδειξη για τη δυνατότητα σας να πετύχετε πρόοδο με επάρκεια. Δε χρειάζεται να πούμε, ότι κάθε συνεισφορά βοηθάει στην εκδήλωση του Φωτός και στη διάδοση της γνώσης που θα καθιερώσει την αλήθεια της ιστορίας σας και το μέλλον που σας περιμένει. Σας έχουμε πει τόσες πολλές φορές ότι τίποτε από αυτά που επηρεάζουν τη ζωή σας δε συμβαίνει στην τύχη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και έχουν σκοπό να προωθήσουν την πρόοδό σας προς το Φως.

Θα σας το επιβεβαιώσουμε για ακόμη μια φορά ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα παίζει σημαντικό ρόλο για την έλευση του Φωτός επάνω στη Γη και ότι βρίσκεται σε μια θέση κλειδί που θα διασφαλίσει το να βγει η αλήθεια προς τα έξω. Ακόμα περισσότερο, παίζει ένα παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ του σκότους και του Φωτός, μέχρι η στιγμή να είναι σωστή για να παρθεί το επόμενο βήμα. Όπως θα το έχετε καταλάβει βάση της παρελθούσας εμπειρίας σας, έχουμε ανεξάντλητη υπομονή και δε θα κάνουμε κανένα βήμα μέχρι να μπορεί να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα. Μετά από τόσον πολύ καιρό εργασίας στο να αντιστρέψουμε τη ροή, δεν πρόκειται να κάνουμε λάθη τώρα που φαίνεται το τέλος. Κατά καιρούς η υπομονή σας λιγόστεψε, όμως χαιρόμαστε για τα αυξανόμενα επίπεδα κατανόησης που έχετε πετύχει.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και με χαρά σας λέμε πως έχουμε σφίξει τον έλεγχό μας γύρω από τις δραστηριότητες των σκοτεινών. Εάν σας δίνεται η εντύπωση ότι δεν είναι έτσι, να ξέρετε ότι παρότι φαινομενικά μοιάζει να συνεχίζουν με τα σχέδιά τους, εμείς τους στήνουμε παγίδα. Μέχρι να το καταλάβουν ότι έχουν εξαπατηθεί, θα είναι αργά να ανακάμψουν. Τότε επιτέλους το σκηνικό θα είναι δικό μας και θα προχωρήσουμε ταχέως με τις αλλαγές που τόσο καιρό περιμένετε. Θα είναι οι πιο χαρούμενοι καιροί με πολλή ευτυχία και χαρά.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |