Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 22, 2012

SaLuSa, 22 Οκτωβρίου 2012

Θα είμαστε ικανοποιημένοι να σας βλέπαμε να διαδηλώνατε για τα δικαιώματά σας, τα οποία είναι μια επίκαιρη υπενθύμιση στις αρχές σας ότι βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις για να σας εξυπηρετούν. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα μικρός αριθμός από καλόβουλες ψυχές, οι οποίες κρατούν τις αποστάσεις τους, αυτός είναι ένας από τους λόγος που πρέπει να γίνουν οι εκτεταμένες αλλαγές. Εάν οι εκπρόσωποί σας δεν κρατούν το όρκο τους τότε δεν θα πρέπει να έχουν κανένα παράπονο όταν θα απομακρυνθούν. Το πρόβλημα είναι ότι η διαφθορά και η απληστία εξαπλώνονται σαν τον καρκίνο, και πριν από καιρό αυτή η κατάσταση είχε γίνει αποδεκτή και λειτουργούσε κανονικά. Μελλοντικά στη διαδικασία λήψεων αποφάσεων θα λαμβάνετε ενεργό μέρος, και θα παρέχετε τις υπηρεσίες συμβούλου προτού να δραστηριοποιηθούν. Φυσικά θα χρειαστεί να έχετε σωστούς χαρακτήρες ανθρώπων που θα ηγούνται μπροστά, οι οποίοι θα είναι προνοητικοί και θα γνωρίζουν πώς να σας μεταφέρουν στη Νέα Εποχή. Η τελευταία σκοτεινή κλίκα ήταν εντελώς ακατάλληλη να παρεμβαίνει ή να επηρεάζει στο τι θα συμβεί.

Η πνευματική σας άνοδος είναι έτοιμη να ξεκινήσει και η πρόοδός σας θα είναι εκπληκτική και πολύ γρήγορη. Φανταστείτε πόσο υπέροχα θα αισθάνεστε όταν εμπιστεύεστε όλους τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί θα γνωρίζετε ότι θα είναι αναληφθέντες υπάρξεις όπως και εσείς. Η Αγάπη και το Φως θα έχουν διεισδύσει παντού, και δεν θα υπάρξει καμία αμφιβολία ότι θα έχετε φτάσει στις υψηλότερες διαστάσεις. Η ζωή δεν θα συγκρίνεται με αυτή που ζείτε τώρα, θα είναι εντελώς αντίθετη. Θα ζείτε ειρηνικά χωρίς καμία απειλή μέσα σε ένα υπέροχο συναίσθημα της ελευθερίας και της χαράς. Δεν θα σας ταλανίζουν πλέον τα προβλήματα υγείας και η πρόκληση της ύπαρξής τους όπως συμβαίνει στον τρισδιάστατο κόσμο σας, καθώς δεν θα θεωρούνται πλέον ως παράγοντες της ζωής σας. Είναι δύσκολο να σας εκφράσουμε την απόλυτη αίσθηση της ευτυχίας και της ικανοποίησης, χρειάζεται να την βιώσετε για να την εκτιμήσετε.

Το Λογικό σκηνικό εκείνων που αντιτίθενται στην εξέλιξή σας και αποσκοπούν στην πρόληψη στην Ανάληψη, επικεντρώνεται στην προσωπική τους ισχύ επειδή δεν έχουν κατανοήσει την δύναμη της Ενότητας, και ως εκ τούτου την αγάπη για τον συνάνθρωπό τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν το Θεϊκό Σπινθήρα μέσα τους, ακόμα και αν αυτός είναι πολύ αμυδρός, μια μέρα θα ανάψει και πάλι. Έχουν τις ίδιες ευκαιρίες να γίνουν μέρος του Φωτός όπως κάθε άλλη ψυχή, και ο Θεός θα τις υποδεχτεί στο σπίτι όπως και τις άλλες. Όλες ξεκινήσατε από κοινού, αλλά από τι στιγμή που αποφασίσατε να βιώσετε το δικό σας μονοπάτι, μερικοί καταποντιστήκατε από τις χαμηλότερες δονήσεις και πέσατε στο κράσπεδο. Πάντα θα υπάρχει ένας τρόπος να γυρίσετε πίσω στο Φως, αλλά όσο χαμηλότερα πέφτετε τόσο πιο δύσκολο γίνεται το ταξίδι. Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα με κάθε ψυχή πάντα υπάρχουν πολλοί εθελοντές πρόθυμοι για να σας καθοδηγήσουν προς το σπίτι. Ο καθένας από εσάς χωρίς εξαίρεση παρακολουθείτε στενά από υψηλότερα όντα που σας καθοδηγούν στη ζωή σας.

Στο μέλλον εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός θα συνεργαστούμε με τις αναληφθείσες ψυχές, μέχρι να εξισωθείτε μαζί μας. Στη συνέχεια, θα γίνετε πολύ ανεξάρτητοι και θα αποφασίζετε για το μέλλον σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε την επαφή μαζί σας. Κυριολεκτικά, ανά πάσα στιγμή, θα είμαστε μόνο μια σκέψη μακριά, και αυτό θα ισχύει για κάθε ψυχή που θα έχει δεσμούς μαζί μας. Πράγματι, όπως προαναφερθήκαμε, υπάρχει πιθανότητα να ενωθείτε με εκείνες τις ψυχές του ανάλογου συνειδησιακού επιπέδου. Η εμπειρίες σας θα είναι απεριόριστες, ακόμη και η μετάβαση σας από το ένα σύμπαν στο άλλο θα επεκταθούν σε νέους τομείς. Στη Γη θα είστε προφανώς πολύ πιο περιορισμένες, καθώς το χαμηλότερο επίπεδο της συνειδητότητάς σας θα έχει χάσει την επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Κατά συνέπεια, η αλήθεια του πραγματικού εαυτού σας θα θολώνει από την ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης ζωής σας.

Είστε οσονούπω, να δείτε με τα μάτια σας την πραγματική αρχή του τέλους, καθώς το παλιό σύστημα θα οδηγείται στο χάος. Καμία προσπάθεια δεν θα λειτουργήσει για να το αποκαταστήσει, καθώς ο χρόνος προορίζεται να ολοκληρωθεί στη παρούσα διάσταση. Έχει εξυπηρετήσει καλά το σκοπό του, όσον αφορά εσάς και τη Μητέρα Γη, καθώς το νέο πρότυπο κινείται να πάρει τη θέση του. Δεν θα χάσετε την τελική έκβαση, καθώς οι αλλαγές θα είναι τόσο εκτεταμένες που θα επηρεάσουν όλους. Όλες οι ψυχές θα επιτύχουν αυτό που επιθυμούν και οι περισσότερες έχουν ήδη ασκήσει την επιλογή τους με την ελεύθερη βούληση τους. Είναι ο λόγος που σας ζητάμε να μην επιχειρήσετε να παρακάμψετε τις αποφάσεις των άλλων ψυχών, αλλά να τους επιτρέψετε να ικανοποιήσουν αυτό που έχουν δημιουργήσει νοητικά για το μέλλον τους. Το γεγονός είναι ότι δεν θα μπορέσετε να ανέβετε υψηλότερα από αυτό που θα σας επιτρέψουν οι δονήσεις σας, και σαφώς αυτό θα είναι το επίπεδο στο οποίο θα αισθάνεστε πιο άνετα.

Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο θα είμαστε πάντα για να παίξουμε το ρόλο μας στην εξασφάλιση της εμπειρία σας προς την Ανάληψη. Η συμμετοχή μας θα είναι σύντομα εμφανής, και ήδη θα γνωρίζετε ότι έχουμε διατήρηση την ειρήνη στη Γη. Αυτό έχει σχέση με τις δραστηριότητές μας για την αποτροπή του παρόντος προβλήματος της κλιμάκωσης ενός άλλου παγκοσμίου πολέμου. Είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε πιο ενεργά και να συμβάλουμε στη διασφάλιση των σύμμαχων μας ώστε να είναι σε θέση να φέρουν τα πράγματα στην επιφάνεια. Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι ένα βασικό σημείο εστίασης, οι οποίες θα καθορίσουν πότε θα ασκήσουμε την Θεϊκή Εξουσία μας για να επιφέρουμε τις ευεργετικές κυβερνητικές αλλαγές. Ένα μεγάλο μέρος εξαρτάται από το αποτέλεσμα αυτών και αυτό θα είναι μια νίκη του Φωτός.

Από εδώ και στο εξής κάθε εβδομάδα που περνάει, θα πρέπει να αποκαλύπτονται κορυφαία θέματα, που θα δηλώνουν την εκπλήρωση των γεγονότων που είναι απαραίτητα να φέρουν την ειρήνη στον κόσμο σας. Καθώς μπορείτε να φανταστείτε ότι τίποτε δεν συμβαίνει που να μην πέσει στην αντίληψή μας ακόμα κι αν δεν το βλέπουμε. Γνωρίζουμε την πραγματική πρόθεση των διαφόρων εθνών, ανεξάρτητα από το τι λένε στον εξωτερικό κόσμο. Είναι στην πραγματικότητα μοιρασμένοι, σε εκείνους που ενθαρρύνουν τον πόλεμο, και εκείνους που αναζητούν τώρα την ειρήνη, ακόμη και αν η ιστορία τους δείχνει το αντίθετο. Αυτό που συμβαίνει επάνω στη Γη, είναι ότι το φως μετουσιώνει τις χαμηλότερες δονήσεις, και ολόκληρα έθνη έχουν αφυπνιστεί στην αλήθεια. Υπάρχει μια ισχυρή κινητικότητα για την συνένωση εκείνων των χωρών που επιθυμούν την ειρήνη, και επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από εκείνους που δεν την επιδιώκουν. Οι πολεμοκάπηλοι σταδιακά απομονώνονται και χωρίς υποστήριξη τα σχέδιά τους είναι καταδικασμένα σε αποτυχία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και βλέπουμε ότι τα διάφορα κινήματα ειρήνης αγγίζουν περισσότερους ανθρώπους όσο ποτέ πριν. Είναι η άνθιση της δύναμης του λαού που θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι, επίσης, η συνεχής ενίσχυση της εισροής υψηλοτέρων ενεργειών από το εξωτερικό της Γης σας. Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, έχετε ήδη κερδίσει τη μάχη με τις σκοτεινές δυνάμεις, και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσετε τα υπολείμματα των δραστηριοτήτων τους και να προχωρήσετε με την επιτάχυνση της Ανάληψης. Αυτό Αγαπητοί μου είναι υπό έλεγχο, όπως θα δείτε πριν από πολύ καιρό.

Πηγή: http://lightworkers.org/channeling/169834/salusa-22-october-2012

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light


Share |