Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 23, 2012

SaLuSa, January 23, 2012

Παρατηρούμε ότι τα καταφέρνετε τόσο καλά να φέρνετε στο φως τη Γη, που συνεχίζει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και σας προωθεί γρήγορα προς την Ανάληψη. Έτσι, είστε σε καλό δρόμο για μια μεγάλη νίκη επί των σκοτεινών, για την οποία δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία και έχετε την ισχυρή θέληση και την πρόθεση να την πετύχετε. Στο κάτω – κάτω, αυτός ήταν ο λόγος που ήρθατε στη Γη σαν Εργάτες του Φωτός, σε ένα τόσο σημαντικό χρονικό διάστημα, έχοντας πλήρη επίγνωση στο καθήκον σας και πίστη στη δυνατότητά σας να το πραγματοποιήσετε. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν δύο βασικές σχολές σκέψης που ακολουθούν οι άνθρωποι, η μία θεωρεί ότι η ζωή θα συνεχιστεί ως συνήθως και με κάποιο τρόπο θα ξεπεραστούν τα σημερινά προβλήματα, και η άλλη βλέπει τεράστια αλλαγή και αποκατάσταση των δικαιωμάτων των ανθρώπων. Και οι δύο θα συνεχίσουν να ακολουθούν το δικό τους δρόμο σε μεγάλο βαθμό, και αυτό θα προσδιορίσει προς τα πού θα πάνε στο τέλος αυτού του κύκλου. Το γεγονός παραμένει ότι εσείς δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας την ελεύθερη βούληση σας σαν το δικαίωμα που σας δόθηκε από τον Θεό να καθορίσετε το δικό σας μέλλον.

Όσοι έχουν ξυπνήσει, φυσικά, θα θελήσουν να ανακοινώσουν στον κόσμο την αλήθεια που έχουν ανακαλύψει, και εμείς ενθαρρύνουμε την διανομή αυτών των πληροφοριών. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιβληθούν σε κανέναν, αφού στην τελική ο καθένας θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να πάρει τη δική του απόφαση, χωρίς να αισθάνεται ότι είναι κάτω από οποιαδήποτε πίεση για να δεχτεί. Όσοι είναι του Φωτός εκτιμούν ότι κάθε ψυχή ακολουθεί τις δικές της προσταγές και ότι δεν βρίσκεται κατ 'ανάγκη στο ίδιο ακριβώς σημείο εξέλιξης με μια άλλη. Συνεπώς, είναι πολύ καλύτερα η αλήθεια να βρεθεί μέσα από προσωπικές εμπειρίες που δημιουργούν μια μόνιμη εντύπωση. Με όλα τα μέσα σπείρτε τους σπόρους της αλήθειας, και μια μέρα θα μεγαλώσουν και θα γίνουν τα λουλούδια της κατανόησης.

Φυσικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθει μια χιονοστιβάδα πληροφοριών και συμβουλών σχετικά με την Ανάληψη, και για εκείνους που είναι ανοικτοί στην αλήθεια θα δοθεί η ευκαιρία να κάνουν ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός. Είναι θέμα του κατά πόσον οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δουν πέρα από τις υφιστάμενες πεποιθήσεις τους, και να γίνουν μέρος του νέου προτύπου. Εάν όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα μπορέσουν να παραμείνουν στη δική τους πορεία και να συνεχίσουν τις εμπειρίες τους στις χαμηλότερες διαστάσεις. Δεν μπορεί να γίνει πιο δίκαιο από αυτό, επιτρέποντάς σας τη δική σας επιλογή, και όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οποιαδήποτε άλλη ψυχή, με πολύ φροντίδα και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας. Κανείς δεν είναι απομακρυσμένος από τη βοήθεια, η οποία είναι πάντα εκεί, έτοιμη να δοθεί με την παραμικρή ένδειξη ότι ζητιέται.

Διάφορες επιθυμητές αλλαγές προχωρούνε παράλληλα και μπορούμε να καταλάβουμε ότι μπορεί να υπάρξει μια γρήγορη σειρά από αποκαλύψεις που θα σας προωθήσουν πολύ γρήγορα. Θα είναι συγκλονιστικές για πολλούς ανθρώπους και θα προκαλέσουν σοκ σε εκείνους που είναι απροετοίμαστοι, αλλά θα φροντίσουμε μέσω των συμμάχων μας να γίνει κατανοητή η αναγκαιότητα τους. Η ανακοίνωση των πλεονεκτημάτων θα οδηγήσει σε μεγάλη στήριξη και προθυμία από πολλούς ανθρώπους να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λάβετε μέρος και θα χρειαστούμε οπωσδήποτε την υποστήριξη όλων εσάς που είστε έτοιμοι να παίξετε το ρόλο σας μαζί μας. Η εργασία σε κοινότητες θα είναι απαραίτητη για να καθοδηγηθεί η φύση των αλλαγών και ο τρόπος υλοποίησης τους με την ελάχιστη ταλαιπωρία. Να είστε σίγουροι ότι σας ξέρουμε όλους σας και τα συγκεκριμένα ταλέντα σας, και αυτό που ήρθατε να κάνετε σε αυτή τη ζωή.

Βλέπουμε πολύ Αγάπη και Φως να εξαπλώνονται πάνω στη Γη, κάτι που μεταφέρει την ενέργεια που θα τραβήξει πολλούς έξω από το σκοτάδι. Στις φτωχότερες χώρες του κόσμου, πολλοί έχουν χάσει την ελπίδα, αφού βλέπουν τα δεινά τους να αγνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Χρειάζονται προμήθειες και την κάλυψη των βασικών τους αναγκών, έτσι ώστε να μπορούν να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες στις οποίες βρίσκονται. Η συζήτηση για την Ανάληψη δύσκολα θα έχει κάποιο νόημα για αυτούς και η πίστη τους στο Θεό και την ανθρωπότητα είναι σε παρακμή. Υπάρχουν άνθρωποι και οργανισμοί που ενδιαφέρονται, αλλά το έργο είναι τόσο μεγάλο που χρειάζεται μια συνεργασία των εύπορων χωρών που έχουν την οικονομική δυνατότητα να δράσουν. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί στο μέλλον να σταματήσει και να επιτρέψει να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες, και πρέπει να αντιληφθεί την αλήθεια ότι Όλα Είναι Ένα. Τούτου λεχθέντος, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είναι πολύ συμπονετικοί και επιθυμούν σε μεγάλο βαθμό να δοθεί βοήθεια στους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου.

Θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι τα μέσα για την αντιμετώπιση της πείνας και της απελπισίας, είναι έτοιμα να δοθούν, αλλά προς το παρόν αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς την άδεια των ατόμων που βρίσκονται στην εξουσία. Υπάρχουν επίσης καρμικοί λόγοι που αποτρέπουν την άμεση παρέμβαση, αλλά θα αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση μόλις αναγνωριστούμε επίσημα. Ξέρουμε ότι έρχεστε μερικές φορές σε αμηχανία από αυτά τα προβλήματα με τη χορήγηση βοήθειας, αλλά σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να αναλάβουμε δράσεις που θα αρνούνταν σε οποιαδήποτε ψυχή να ακολουθήσει το σχέδιο της ζωής της. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, αλλά προς το παρόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα χέρια μας είναι δεμένα εν μέρει. Υπάρχει βέβαια μια θεϊκή ημερομηνία μετά την οποία θα προχωρήσουμε ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις πιθανότητες έχοντας προγραμματίσει για όλα τα πιθανά σενάρια.

Πρέπει να φαίνεται αρκετά εκπληκτικό σε σας ότι το Σύμπαν περιμένει τον πολιτισμό της μικρής σας Γης να ολοκληρώσει τον κύκλο της δυαδικότητας, έτσι ώστε να μπορούν και οι άλλοι να ανέβουν. Αυτός είναι και ο λόγος που η πρόοδος σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον άλλης ζωής, που όπως και εσείς βρίσκεται σε μια πορεία επιστροφής στην Πηγή. Η εις-πνοή του Θεού έλκει τα πάντα προς τα πίσω, αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο στάδιο από πάρα πολλούς κύκλους με τους οποίους θα ολοκληρώσετε τελικά την "επιστροφή σας στο σπίτι". Εν τω μεταξύ παραμείνετε στο καθήκον σας να εκλάβετε αυτή τη ζωή σαν μία που μπορεί να περάσει από την Ανάληψη. Ζήστε σύμφωνα με αυτό που καταλαβαίνετε καλύτερα σαν ανεβασμένη Ύπαρξη. Αυτό θα σας κάνει να επιπλεύσετε τις υπόλοιπες μέρες και μήνες και να είστε σίγουροι για την επιτυχία. Τίποτα άλλο δεν έχει πραγματικά σημασία και θα είναι μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία που θα τελειώσει με μια χαρούμενη και ευτυχισμένη κατάληξη.

Είμαι ο SaLuSa, από τον Σείριο και αισθάνομαι προνομιούχος να είμαι ένας από εκείνους που ορίστηκαν από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να συνδιαλλαγεί άμεσα μαζί σας. Η προοπτική του να είσαι μεταξύ εκείνων που θα είναι οι πρώτοι που θα επικοινωνήσουν μαζί σας είναι αρκετά συναρπαστική. Ακόμα και για κάποιον που είχε τόσες πολλές εμπειρίες και περιπέτειες στο Σύμπαν, είναι το μέγεθος του τι συμβαίνει, και η Ανάληψη ψυχής και σώματος μαζί που καθιστά μοναδική αυτή την ευκαιρία. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι ως προς το πώς θα είναι, αφού κάθε εξύψωση προς τις υψηλότερες δονήσεις είναι κάτι στο οποίο κάποιος προσβλέπει και επιδιώκει. Θα είμαστε εκεί μαζί σας, και η Αγάπη και το Φως θα σας περιβάλλουν στο ταξίδι σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |