Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 20, 2012

SaLuSa, January 20, 2012

Η κουβέντα ότι το έτος 2012 είναι σημαντικό εξαπλώνεται, αλλά δυστυχώς, επειδή το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου, εκλαμβάνεται από ορισμένα άτομα ως το τέλος του κόσμου. Αυτό βέβαια, προκαλεί φυσιολογικά φόβο ανάμεσά σας, αλλά με την κάλυψη που δίνεται από το Διαδίκτυο έχουμε την αίσθηση ότι σύντομα θα γίνει κατανοητό ότι το «τέλος» δεν είναι παρά η αρχή ενός νέου κύκλου. Είναι σίγουρα ένα γεγονός που θα συνεχίσει να προσελκύει μεγάλη προσοχή, αλλά θα εξηγηθεί ξεκάθαρα όταν θα έχουμε ανοιχτή επαφή μαζί σας. Εν τω μεταξύ, οι εργάτες του Φωτός μπορούν να εξηγήσουν την διαδικασία της Ανάληψης σε εκείνους που έχουν παραπληροφορηθεί, ή δεν κατάλαβαν καλά τη σημασία της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, καθώς τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα και φαίνεται ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν απελευθερωθεί από τη λογοκρισία και τον έλεγχο, θα επιστρέψει η ελευθερία του λόγου και θα καλύπτονται με ειλικρίνεια από τα μέσα ενημέρωσης.

Παραδόξως, το θέμα των UFO που αν και συζητείται ευρέως και υποστηρίζεται από πάρα πολλές αποδείξεις, δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτό από πολλούς ανθρώπους. Η Αποκάλυψη θα θέσει τέλος σε όλες τις αμφιβολίες και θα κάνει την επαφή μας μαζί σας σχεδόν μια τυπική διαδικασία. Έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε για να δημιουργήσουμε τη σωστή εικόνα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, χωρίς να πιέζουμε πολύ σκληρά, και πιστεύω ότι στην πραγματικότητα είχαμε εξαιρετική επιτυχία. Ό, τι γίνεται για να αποδειχθεί η ύπαρξη των UFO και η νοημοσύνη πίσω τους, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα εξακολουθούν να διστάζουν να το αποδεχθούν. Ωστόσο, όταν η ύπαρξή μας ανάμεσα σας θα εκλαμβάνεται σαν φυσιολογική, αμφιβάλλουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί ή και καθόλου, που θα εξακολουθούν να διατηρούν τη δυσπιστία τους.

Πολλά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και περιμένουμε την ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική κρίση να εξαντληθεί από μόνη της, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το νέο σύστημα το οποίο έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό αποδεκτό από τις περισσότερες χώρες. Η παρουσία μας θα διασφαλίσει ότι οι σύμμαχοί μας θα έχουν την υποστήριξη που θα χρειαστεί για να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές στις οποίες εμπλέκονται. Ταυτόχρονα, οι σκοτεινοί οδηγούνται σε μια γωνία, που θα μας επιτρέψει επιτέλους να θέσουμε τέρμα στις δραστηριότητές τους. Η απομάκρυνση των Illuminati θα είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα και θα αφαιρέσει τη δυνατότητά τους να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα, και αυτό είναι ψηλά στην λίστα μας. Μπορούμε μόνο να κάνουμε υπομονή εξαιτίας του περίγυρου, καθώς κάποια από αυτά τα καθήκοντα είναι πολύ εκλεπτυσμένα και με λεπτές ισορροπίες. Όπως πάντα, κρατήστε το βλέμμα σας στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε και μην αφήσετε την εστίαση σας να ταλαντευτεί.

Ήδη πλησιάζετε στο τέλος του μήνα, και πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος εξακολουθεί να επιταχύνεται. Είναι μια παράξενη εμπειρία για εσάς, και σημαίνει ότι θα νιώσετε σαν να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε όλες τις δουλειές σας. Θα υπάρξουν επίσης περίεργα συμπτώματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, τα οποία προκύπτουν από τις σωματικές αλλαγές σας, συμπεριλαμβανομένων και συναισθηματικών σκαμπανεβασμάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι μικρής διάρκειας, ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχουν ήδη επίγνωση του τι να περιμένουν. Η κόπωση πιθανότατα θα καταλάβει πολλούς από εσάς, και η επαρκής ανάπαυση είναι πολύ σημαντική εάν θέλετε να λειτουργήτε κανονικά. Μπορεί επίσης να έχετε παρατηρήσει πως το γούστο σας σε διάφορα πράγματα έχει αλλάξει, και αν αναλογιστείτε το λόγο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έλκεστε από τρόφιμα, μουσική, λογοτεχνία και ούτω καθεξής που ικανοποιούν τις υψηλότερες δονήσεις σας. Όταν ήταν χαμηλότερες δεν είχε σημασία, αλλά τώρα ζητάτε όλα όσα είναι πιο εκλεπτυσμένα και καθαρά.

Όλες οι εμπειρίες σας θα τροφοδοτήσουν την επιθυμία σας για πρόοδο και θα είστε πιο υπεύθυνοι για το τι μπορεί να είναι αυτές, αλλά και θα έχετε περισσότερο τον έλεγχό τους. Υπήρξε κάποια εποχή που είχατε πολύ μικρή σκοπιμότητα στη ζωή σας, και σας έπαιρνε απλά η ροή αλλά όχι σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τώρα έχετε αναλάβει υπευθυνότητα και έχετε ξεκάθαρες ιδέες για το πού θέλετε να πάτε και πώς θα πάτε εκεί. Εμείς και οι οδηγοί σας θα σας υποστηρίξουμε και, αν τη χρειαστείτε η βοήθεια δεν θα είναι ποτέ μακριά. Δεν μπορείτε να έχετε όμως ό, τι θέλετε, και θα πρέπει να ταιριάζει με το σχέδιο της ζωής σας που έχει πρώτη προτεραιότητα. Θα πρέπει να ξέρετε από την αίσθηση του πώς εξελίσσεται η ζωή σας, αν αντιμετωπίζετε εκπλήρωση. Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές θα έχετε επιλέξει να περάσετε τραυματικές εμπειρίες, και αυτές είναι εξίσου σημαντικές όσο οποιεσδήποτε άλλες.

Ακόμα κι αν είχατε μια ζωή που ήταν προγραμματισμένη να σας δώσει πλούτο και όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να προσφέρει, θα εξακολουθεί να φέρει μαθήματα για την εξέλιξη σας. Μερικές φορές ο πλούτος μπορεί να είναι ένα βάρος και μια βαριά ευθύνη, ακόμα και να δημιουργήσει απληστία και εγωισμό. Φέρνει, επίσης, δύναμη, και έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από τις σκοτεινές δυνάμεις για να ελέγχουν τους ανθρώπους ώστε να εκτελούν τις διαταγές τους, αλλά και να χρηματοδοτούν τις μυστικές τους επιχειρήσεις. Αυτός ο πλούτος έχει εντοπιστεί, και δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του αποκτήθηκε παράνομα, θα πρέπει να επιστραφεί στο λαό. Δεν θα περάσει καιρός πριν να μάθετε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο αυτό. Θα ισχύσει το ίδιο και στην περίπτωση που είχαν αρπάξει τον πλούτο μιας χώρας, ο οποίος θα επιστραφεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Θα διαπιστώσετε ότι, μετά την ολοκλήρωση αυτών των ενεργειών, θα υπάρχουν περισσότερα από επαρκή για να έχει ο καθένας σας ευημερία. Θα είναι ένα ακόμη βήμα στην πορεία προς την ισότητα και την κατανομή του πλούτου, έτσι ώστε όλοι να ωφεληθούν.

Αυτή η χρονιά θα περάσει γρήγορα και θα σας μεταφέρει αρκετά γρήγορα, έτσι ώστε να ανεβείτε στο επίπεδο που θα έπρεπε να έχετε ήδη φτάσει αν δεν ήταν η σκόπιμη παρέμβαση των Illuminati. Στη συνέχεια, θα προχωρήσετε εξίσου γρήγορα σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα και θα σας δούμε να εγκαθίσταστε στην 5η διάσταση. Οι αλλαγές θα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες και θα σας προετοιμάσουν για το Γαλαξιακό Όν που είναι το πεπρωμένο σας. Η διαφορά ανάμεσα σε αυτό που είστε τώρα με το νέο Όν που θα είστε, θα είναι καταπληκτική. Προς το παρόν σας είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς είναι να έχεις ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας. Ακόμα και τώρα είστε κάπως πιο αφυπνισμένοι από ό, τι ήσασταν μόλις 20 έτη πριν. Πολλοί από εσάς μπορούν να βεβαιώσουν αυτές τις αλλαγές, οι οποίες θα συνεχίσουν με τη βοήθεια πιο ισχυρών ενεργειών που κατευθύνονται στη Γη.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και Αγαπημένοι Μας πρέπει να πω ότι ανεξάρτητα από το πώς σκέφτεστε οι αλλαγές έρχονται, πολλές έχουν ήδη έρθει σε σας και τα επίπεδα του Φωτός που προβάλλετε γύρω σας. Αυτό οφείλετε και στην ισχυρή πρόθεσή σας να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, και να διασφαλίσετε ότι αυτοί που σας αντιπροσωπεύουν είναι ειλικρινείς και εργάζονται για τα συμφέροντα και την ευημερία σας. Δεν έχει δηλωθεί, αλλά θα προτιμούσαμε να ήσασταν εσείς που θα πετυχαίνατε τους στόχους που θα σας οδηγήσουν στην Ανάληψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι η βοήθεια της αγάπης μας θα συγκρατηθεί, αλλά είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε όταν χρειαστεί, και αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος των εργασιών που πρέπει να γίνουν. Είμαστε Ένα στις υπηρεσίες μας προς εσάς και τον Θεό, και η αγάπη μας είναι πάντα μαζί σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |