Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 23, 2011

SaLuSa, December 23, 2011

Θέλετε να δείτε στοιχεία για την πρόοδο που έχουμε κάνει, και αυτό είναι κατανοητό αφού περιμένατε υπομονετικά για αρκετό καιρό για κάτι που να δείχνει το στάδιο στο οποίο έχουν φτάσει τα γεγονότα. Αυτό το είδος των αποδείξεων το κατέχουν μόνο αυτοί που εμπλέκονται ενεργά και που είναι φυσικά οι σύμμαχοί μας, και θα τους βρείτε σε πολλές διαφορετικές χώρες. Βρίσκονται όμως κυρίως στις ΗΠΑ, που είναι το κέντρο πολλών μυστικών επιχειρήσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Είναι επίσης, η χώρα όπου βρίσκονται οι Illuminati και για το λόγο αυτό, είναι και η χώρα απ’ όπου μπορείτε να περιμένετε τις πρώτες ειδήσεις της σύλληψης τους. Είναι σαφές ότι κανένα από αυτού του είδους τα γεγονότα και αυτής της σημασίας δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς να διαρρεύσουν πληροφορίες στον έξω κόσμο. Έτσι αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε επαφή με αξιόπιστους συνδέσμους στο Διαδίκτυο οι οποίοι είναι μυημένοι σε τέτοιες ειδήσεις. Με αυτό τον τρόπο αυτοί που διασπείρουν παραπληροφόρηση θα είναι στο περιθώριο και δεν θα μπορούν να μπερδέψουν τον κόσμο.

Καθώς οι εβδομάδες περνούν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λαμβάνετε υπ’ όψιν ότι οι σκοτεινές Δυνάμεις διώκονται, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκονται. Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα καθοριστεί πότε μπορούμε να προχωρήσουμε το σχέδιό μας σε υψηλότερο επίπεδο, και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στην Αποκάλυψη. Τα πάντα είναι πολύ κοντά στο στάδιο της επίλυσης, και περιμένουμε με έντονη προσμονή. Όλοι οι παίκτες στο παιχνίδι της δυαδικότητας πρέπει να τηρούν τους κανόνες, και πιο πολύ απ’ όλους πρέπει εμείς να φαινόμαστε ότι τους τηρούμε. Εμείς του Φωτός πρέπει να διατηρούμε υψηλό το επίπεδο μέσα στην Αγάπη και το Φως που δραστηριοποιούμαστε. Η κύρια ώθηση προέρχεται από την αποδοχή των επιλογών της ελεύθερης βούλησης, η οποία υπαγορεύει πάνω απ’ όλα την πραγματικότητα που δημιουργούν οι Άνθρωποι για τον εαυτό τους. Έτσι, δεν μπορούμε να παρέμβουμε, παρόλο που μπορεί να βλέπουμε ότι έχετε πάρει μια ανεπιθύμητη πορεία. Η αλήθεια πρέπει να ανακαλυφθεί μέσα από εμπειρίες, και δεν μπορούμε να σας αρνηθούμε αυτό που έχετε επιλέξει.

Ωστόσο, δεν εννοούμε να συμπεράνετε ότι εξακολουθείτε να παραμένετε στα βάθη των χαμηλών ενεργειών. Στην πραγματικότητα, η αφύπνιση εξελίσσεται πολύ καλά, και με τις αποκαλύψεις που πρόκειται σύντομα να ακολουθήσουν την περιμένουμε να γίνει ακόμα πιο γρήγορα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αλήθεια που να παρακινεί τους πολίτες σε δράση, και να τους φέρνει σε μια διαφορετική πορεία που θα οδηγήσει στην Ανάληψη. Είναι ένας δρόμος προς το μέλλον που έχει όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να επιθυμήσετε, καθώς προσπαθείτε και οραματίζεστε πώς θα είναι αν μετακινηθείτε μόνιμα στο Φως. Να θυμίσουμε ότι το υλικό επίπεδο στο οποίο έχετε συνηθίσει, είναι μόνο μια χλωμή αντανάκλαση του τι πραγματικά μπορεί να είναι η ζωή. Το υψηλότερο επίπεδο θα εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά συμπαγές, αλλά η ενέργεια θα είναι πιο εκλεπτυσμένη, και αυτό που αντιλαμβάνεστε ως ύλη θα έχει ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας και θα ανταποκρίνεται αναλόγως. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι μιλούν ήδη στα φυτά τους, αλλά όπως θα θέλατε θα μπορείτε να πετύχετε την ανταπόκρισή τους και να "συνομιλείτε" με όλες τις μορφές της ζωής. Όλα αυτά θα έρθουν εν ευθέτω χρόνο, αλλά αφού έχετε αναληφθεί.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν πώς μπορεί να γίνουν οι αλλαγές μέσα στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει πριν από το τέλος του έτους 2012. Με το κλείσιμο του κύκλου της δυαδικότητας και το κβαντικό άλμα στα επίπεδα συνειδητότητας, θα προχωρήσετε με τις δικές σας δυνάμεις δημιουργίας και έχοντας το πλεονέκτημα των προηγμένων τεχνολογιών, θα προχωρήσετε γρήγορα στη Νέα Εποχή. Η Ανάληψη κατ’ ουσίαν δεν είναι μοναδική, και είναι μια φυσική κατάληξη της ανοδικής κίνησης από το ένα επίπεδο στο άλλο. Γι’ αυτό κάθε ψυχή που επιλέγει να παραμείνει στην παρούσα διάσταση, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να ανέβει κατά το κλείσιμο του επόμενου κύκλου. Πρέπει να προσθέσουμε πάντως ότι κάθε ψυχή μπορεί με τις δικές της προσπάθειες, να αναληφθεί ανά πάσα στιγμή δεδομένου ότι έχει φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο συνειδητότητας.

Αγαπημένοι μας, δεν έχετε φτάσει μέχρι εδώ για να μείνετε κάτω, και οι υποσχέσεις που σας δόθηκαν θα εκπληρωθούν. Θα έχετε την εμπειρία της αφθονίας και θα γνωρίσετε πώς είναι να είστε Ένα και να ζείτε ειρηνικά και ευτυχισμένα, πριν αναληφθείτε. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά από εδώ που είστε τώρα και θα γίνει πολύ γρήγορα. Πραγματικά, μόλις η σκοτεινή ελίτ και η παρεμβολή της βγουν από τη μέση, θα έχετε μια πολύ συναρπαστική περίοδο στη ζωή σας. Η αλήθεια θα αφθονεί και η ζωή θα αποκτήσει μια νέα απόχρωση του ανθισμενου κόκκινου της αγάπης που θα διαποτίζει τα πάντα γύρω σας. Ακόμη και αυτοί που θα παραμείνουν στις χαμηλότερες δονήσεις θα αισθανθούν τις αλλαγές, και οποιεσδήποτε επιθετικές τάσεις θα ηρεμήσουν. Κανείς δεν μπορεί να παραμείνει σε τέτοιες περιόδους, χωρίς να αισθάνεται την επίδραση, και αυτό θα βοηθήσει όσους άργησαν να αφυπνιστούν.

Ο κόσμος θα παραμείνει σε αναταραχή για κάποιο ακόμη διάστημα σε ότι αφορά τα οικονομικά προβλήματα, και τα προβλήματα του Ευρώ απέχουν πολύ από το να διευθετηθούν. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αυτό θα έχει σημαντικές συνέπειες στο τι συμβαίνει σε άλλα μέρη του κόσμου. Μερικά νομίσματα θα πεθάνουν, και άλλα θα είναι θύματα της κίνησης που θα επιστρέψει, για νόμισμα με βάση το χρυσό. Θα υπάρξουν προειδοποιήσεις για το αποτέλεσμα, και ανάκατες συμβουλές από εκείνους που έχουν έννομα συμφέροντα. Είναι σαφές ότι δεν μπορούν όλοι να έχουν δίκιο, αλλά να είστε βέβαιοι ότι εμπλέκονται οι σύμμαχοί μας και θα ληφθούν οι σωστές αποφάσεις.

Αυτό το μήνυμα θα είναι τελευταίο μας για μια εβδομάδα από σήμερα, έτσι σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία σύμφωνα με τους εορτασμούς σας αυτή την περίοδο, αφού πολλοί κάνουν ένα διάλειμμα για τα Χριστούγεννα. Μπορεί να μας ρωτήσετε αν γιορτάζουμε ειδικές περιστάσεις, και η απάντησή μας είναι ναι, αλλά συνήθως για Κοσμικές εκδηλώσεις όπου μπορούμε να συμμετέχουν και να δίνουμε την ενέργεια μας. Έχουμε φυσικά μεγάλη αγάπη και σεβασμό για τον Δημιουργό, και ποτέ μην ξεχνάτε ότι δύναμη της ζωής μας είναι ένα και το αυτό. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η ζωή μας είναι ένας συνεχής διαλογισμό προς τιμή του Δημιουργού. Και εσείς επίσης είναι βέβαιο ότι θα αναγνωρίσετε τελικά το Δημιουργό, ως την Πηγή Όλης της Ύπαρξης. Μια τέτοια διαπίστωση θα φέρει όλες τις ψυχές πολύ πιο κοντά μεταξύ τους, και θα χαθούν οι προσπάθειες να εξυψωθεί ένας Θεός πάνω από έναν άλλο. Καταλάβετε ότι κάθε Σύμπαν έχει το δικό του Θεό μέσα στον οποίο έχετε την ύπαρξη σας, έτσι οι διαμάχες που έχετε σχετικά με το ποιος είναι ο υπέρτατος Θεός είναι άσχετες και εντελώς περιττές. Ας καταστήσω επίσης σαφές για μια ακόμη φορά, ότι ο Θεός είναι όλος αγάπη, και μόνο οι κατώτεροι θεοί προωθούν τον πόλεμο και επιδίδονται σε τιμωρία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας έχω εμπιστοσύνη ότι μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι απαραίτητο για τον καθένα να είναι προετοιμασμένος να εξετάσει με προσοχή οποιεσδήποτε σθεναρές πεποιθήσεις, σε περίπτωση που αντικρούονται με την αλήθεια που σύντομα θα σας δοθεί. Εμείς που προερχόμαστε από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία μαζί με τους Δασκάλους, δεν έχουμε καμία πρόθεση να σας παραπλανήσουμε, αλλά η επιθυμία μας είναι να σας ανεβάσουμε στο επίπεδό μας, όπου υπάρχει μόνο Αγάπη και Αλήθεια, και αυτό είναι το πραγματικό σας σπίτι.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.