Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 21, 2011

SaLuSa, December 21, 2011

Η φυσιολογική διάρκεια της ζωής σας είναι πολύ μικρή σε σύγκριση με Όντα σαν εμάς, που βρίσκονται στις υψηλότερες διαστάσεις. Παρόλα αυτά μαζεύετε τόσα πολλά μέσα σ’ αυτήν και ουσιαστικά κάθε μέρα φέρνει καινούριες προκλήσεις, που όλες μαζί φέρνουν εμπειρίες που επιταχύνουν την πνευματική σας εξέλιξη. Δεν υπάρχει άλλον μέρος ακριβώς ίδιο με την Γη που να προσφέρει συνεχώς τόσο μεγάλο αριθμό εμπειριών, που απαιτούν και θέτουν σε δοκιμασία ισχυρές δυνάμεις αντοχής. Οι άνθρωποι της Γης μας εκπλήσσουν με την αποφασιστικότητα τους να πετύχουν ξεπερνώντας κάθε πρόκληση που εμφανίζεται. Είστε πραγματικά οι νικητές στην μάχη ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι για της ψυχές πάνω στη γη. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό σας πήρε, επρόκειτο πάντα να ξεπεράσετε τους Σκοτεινούς και στο κάτω κάτω ήταν αποφασισμένο ότι αυτός ο κύκλος θα έφερνε ένα σταθερό αποτέλεσμα υπέρ σας.

Το μόνο που μένει πριν δρέψετε τις ανταμοιβές της νίκης σας, είναι να απομακρύνετε αυτούς που θα κατέστρεφαν τον εορτασμό αν μπορούσαν, αλλά δεν θα τους επιτραπεί κάτι τέτοιο. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να νοιώθετε φόβο όταν μάθετε για τις προσπάθειες που έγιναν για την έναρξη ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας έχουμε πλήρη εξουσιοδότηση να σταματούμε τέτοιες προσπάθειες και οι σύμμαχοι μας καθοδηγούνται να παρεμβαίνουν εκ μέρους μας. Μια σειρά από γεγονότα διαδραματίζονται ακόμη και θα ολοκληρωθούν μέσα στον μήνα, και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να δείτε την αρχή του τέλους ισχυρών ατόμων που είναι οι «Illuminati». Δεν υπάρχει διέξοδος γι’ αυτούς, τους έχουμε κάτω από το βλέμμα μας συνεχώς και δεν υπάρχει κρυψώνα που να μην την ξέρουμε. Έτσι βλέπετε αγαπημένοι μας, δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνετε την ενέργεια σας ανησυχώντας για την παρουσία τους ή τα σχέδια τους. Έχει έρθει η μέρα που θα τους αφαιρεθούν οι δυνάμεις τους και τα παράνομα κέρδη τους που τα απέκτησαν εις βάρος σας.

Ο Δημιουργός σας έδωσε την ελεύθερη βούληση να καθορίσετε τις εμπειρίες σας και με το πέρασμα από πολλές ζωές δεν έμειναν και πολλά που δεν έχετε δοκιμάσει. Τώρα γίνατε πολύ πιο σοφοί και οι περισσότεροι από σας διατηρήσατε το Φως σας και δεν το αφήσατε ποτέ να σβήσει. Τώρα στέκεστε περήφανα με το Φως σας να λάμπει σαν δάδα που φέρνει το φως στη ζωή άλλων ανθρώπων. Η αφύπνιση προχωράει με μεγάλη ταχύτητα και πολλές ψυχές αρχίζουν να καταλαβαίνουν το σκοπό της ζωής. Είναι η διαπίστωση ότι είστε περισσότερα από το σώμα σας, ότι η ζωή είναι άπειρη και ότι οφείλετε την ύπαρξη σας στην ενέργεια πολύ λέγεται Θεός. Αυτό οδηγεί ακόμη στην αποδοχή του ότι όλοι είστε Ένα, και μπορείτε να δείτε ότι όλες οι ψυχές συνδέονται μεταξύ τους και φτιάχνουν το σύνολο. Σας διδάσκει ότι η κρίση είναι ανακριβής και άσοφη γιατί δεν ξέρετε τις συνθήκες που οδήγησαν μια ψυχή να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι στη ζωή. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζετε το υπόβαθρο σας, πέρα από μια πιθανή αναδρομή σε μια προηγούμενη ζωή.

Η ζωή είναι ένα μυστήριο μέχρι να φτάσετε σε μια υψηλότερη διάσταση και να αποκτήσετε ένα μεγαλύτερο βαθμό συνειδητότητας. Μερικά πράγματα δεν μπορείτε να τα κατανοήσετε στην κατάσταση που είστε τώρα και εμείς αρκετές φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε αρκετές ή τις κατάλληλες λέξεις για να σας αποκαλύψουμε την αλήθεια. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν σε όχι και τόσο πολύ καιρό, αφού εσείς που πρόκειται να αναληφθείτε θα έχετε αυτό το μεγαλύτερο επίπεδο συνειδητότητας που απαιτείται για κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα ήρθε η ώρα για σας να έρθετε στα υψηλότερα επίπεδα και η εξύψωση σας τα αμέσως επόμενα χρόνια θα είναι εκπληκτική σε σχέση με τώρα. Θα συναντηθούμε τελικά σαν ίσοι και θα σας καλωσορίσουμε πίσω εκεί που ανήκετε πραγματικά. Ευχόμαστε να προωθήσετε τις ενέργειες που κλιμακώνονται με την προσδοκία ενός ασυνήθιστου έτους επιτευγμάτων, που θα μείνει στην αξιοσημείωτη ιστορία σας σαν μια εκπληκτική επιτυχία. Αυτή η ενέργεια καθορίζει πόσο γρήγορα θα έρθει το τέλος της δυαδικότητας, αφού όλες οι χρονικές γραμμές είναι ευέλικτες. Μερικές όμως, που οδηγούν στα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε, είναι αρκετά ανεπτυγμένες και τίποτε δεν θα τις εμποδίσει να εκδηλωθούν. Η αποκάλυψη είναι ακόμη πιο ουσιώδης για την περαιτέρω ανάπτυξη που μας ανοίγει ευκαιρίες να συναντηθούμε ανοιχτά με τους αρχηγούς σας. Μας γνωρίζουν, αφού είμαστε σε επαφή εδώ και πολύ καιρό, αλλά τηρήσαμε το δικαίωμα τους να παίρνουν αποφάσεις εκπροσωπώντας τον λαό τους. Όπως τους βλέπουμε και αυτά που κάνουν, μπορεί να θεωρηθούν ότι δεν λειτουργούν και τόσο προς το συμφέρον σας, αλλά πρέπει να δεχτούμε τις επιλογές της ελεύθερης βούλησης. Ανταποκρινόμαστε όμως και στις εκκλήσεις των ανθρώπων, οι οποίοι ζητάνε πολύ την ειρήνη, μετά από χρόνια αδιάκοπων πολέμων. Σας υποσχόμαστε ότι κάθε προσπάθεια έναρξης ενός ακόμη πολέμου θα αποτύχει, και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προωθήσουμε τις ειρηνικές σχέσεις.

Για μας, η μεταχείριση σας από τους αρχηγούς σας απαιτεί εξηγήσεις, όσον αφορά το γιατί τόση πολλή ενέργεια και πόροι ξοδεύονται σε μη παραγωγικές δραστηριότητες. Αν χρησιμοποιούνταν με τον σωστό τρόπο θα μπορούσατε εύκολα να είχατε ζήσει σε σχετική πολυτέλεια, αφού θα υπήρχαν περισσότερα από αρκετά για όλους. Πραγματικά, θα καταλάβετε την αλήθεια αυτής της δήλωσης, καθώς θα αναδιανείμουμε τον πλούτο και θα εξασφαλίσουμε ότι οι πόροι σας χρησιμοποιούνται σωστά. Μαζί με τις καινούριες τεχνολογίες που σας τις αρνούνταν για πολλά χρόνια θα βρείτε τη ζωή γεμάτη ικανοποίηση και εκπληρώσεις. Ακόμη και τότε δεν θα έχετε φτάσει με κανένα τρόπο στο ιδανικό επίπεδο, όπου η ζωή είναι χαρούμενη, ευχάριστη και γεμάτη ευτυχία. Θα σας πάρει χρόνο να το πετύχετε, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να έρθουν όλα αμέσως. Καθώς εξελίσσεστε στο μεγάλο Κοσμικό Όν που προορίζεστε να γίνετε, θα έρθουν και τα επίπεδα εξύψωσης.

Έτσι φίλοι μου βάλτε τα δυνατά σας να μην αποσπάστε από τα προβλήματα που προκύπτουν από το ξεκαθάρισμα που έχει ήδη αρχίσει ή το βαριανάσαιμα από αυτούς που είναι μέρος των Illuminati και μάχονται μέχρι το τέλος. Να θυμάστε πάντα ότι η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένη και όλοι εσείς που θέλετε να αναληφθείτε θα το πετύχετε. Επίσης, να μην σας απασχολεί αν τα γεγονότα δεν παίρνουν την τροπή που θεωρούσατε ότι θα πάρουν, αφού το πιο σημαντικό ζήτημα είναι η Ανάληψη. Σας θυμίζουμε ότι είναι μοναδική και θα είναι τουλάχιστον μια θετική εμπειρία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και παρακολουθώ στενά όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη γη. Στην πραγματικότητα, παρακολουθούμε τα προγράμματα της τηλεόρασης σας αλλά το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στις υπηρεσίες των παγκόσμιων ειδήσεων σας. Καταλαβαίνουμε τα παιχνίδια που παίζονται και τις πολιτικές από τις οποίες διέπονται, αλλά επίσης ξέρουμε και τον πραγματικό σκοπό πίσω απ’ αυτά. Δεν ξεγελιόμαστε και γι’ αυτό οι διαπραγματεύσεις μαζί μας θα είναι θετικές και θα ολοκληρωθούν κατά γράμμα, αφού έχουμε τα συμφέροντα σας στην καρδιά μας. Μακάρι να λάβετε όλο όσα θα θέλατε για τους άλλους.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.