Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 24, 2014

SaLuSa, 24 Ιανουαρίου 2014

Όπως πάντοτε ο χρόνος κυλάει και οδεύει γρήγορα προς τους καιρούς των σημαντικών αλλαγών, που είναι οι προάγγελοι μιας νέας περιόδου στην ιστορία σας, που αφήνει πίσω το παρελθόν. Όλα γίνονται όπως πρέπει, και πριν το καταλάβετε θα αρχίσετε να δεχόσαστε τις αποδείξεις που ζητούσατε. Δε θα έχετε καμία αμφιβολία για το ότι όλον αυτόν τον καιρό οι δυνάμεις του καλού εργάζονταν για τις αλλαγές που σας έχουνε υποσχεθεί, και πως επίκειται η Νέα Εποχή. Εξωτερικά πολλοί θα αντικρίσετε σύγχυση και πολλά μέρη του κόσμου να είναι σε αναβρασμό. Πρόκειται για τους τελευταίους σπασμούς των σκοτεινών που τώρα υποχωρούν. Και σύντομα εκείνοι που εργάζονταν σιωπηλά για το Φως θα αποκαλυφθούν, και τότε θα ξέρετε ότι αληθινά ξεκίνησε η Νέα Εποχή.

Εν τω μεταξύ ζητείται από τους εργάτες του Φωτός να παραμείνουν διαλλακτικοί και επικεντρωμένοι στην εργασία τους, που θα διασφαλίσει τη συνέχιση της ενδυνάμωσης του Φωτός. Για πάρα πολύ καιρό ζητούσατε αποδείξεις για τις αλλαγές που ξέρετε ότι πρέπει να γίνουν, εάν είναι να έρθει η Νέα Εποχή. Αυτές για λίγο καιρό ακόμα θα είναι περιορισμένες, μέχρι την ώρα που θα είναι ασφαλές να αποκαλυφθεί το Φως σε σχέση με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αμέτρητα σημάδια παντού για το ότι οι αλλαγές επιταχύνονται, και αυτές μπορούνε να τις βρουν όσοι τις ψάχνουν στα σοβαρά. Ήδη κάποιες ψυχές γνωστοποιούν τον εαυτό τους ως Εργάτες του Φωτός, και σας διαβεβαιώνουμε πως θα έχουν την προστασία μας.

Καθώς το Φως αυξάνει την ισχύ του, θα αρχίσουν να αφυπνίζονται ολοένα και περισσότερες ψυχές, και τα επίπεδα της συνειδητότητάς τους θα τους επιτρέψουν να αυξήσουν τις δονήσεις τους. Ήδη βλέπουμε ακόμη περισσότερο κόσμο να μιλάει ανοιχτά για τη νέα κατανόηση που έχουν ανακαλύψει, και υπάρχει μια νέα ανυπομονησία στο να συζητηθούν όσα συμβαίνουν επάνω στη Γη. Η αφύπνιση θα συνεχίσει να μεγαλώνει με αύξουσα ταχύτητα, η οποία και θα συγκεντρώσει μαζί τις όμοιες ψυχές. Θα δημιουργήσει, επίσης, ένα μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ αυτών του Φωτός και αυτών που δεν πιστεύουν, και να το περιμένετε αυτό. Παρόλα αυτά, δε συνηγορούμε σε οποιεσδήποτε εσκεμμένες προσπάθειες διαπλάτυνσής του. Οι Εργάτες του Φωτός θα γίνουν περισσότερο περιζήτητοι από πριν, για να βοηθούν αυτούς που ψάχνουν μια εκτενέστερη κατανόηση όσων συμβαίνουν.

Ο καιρός που περίμεναν κάποιοι από εσάς ήτανε πάρα πολύς, προκειμένου να υποστηρίξετε τους συνταξιδιώτες σας επάνω στο μονοπάτι του Φωτός. Ο καιρός αυτός ήρθε πια, και πολλοί θα κληθούν να εκπληρώσουν το συμβόλαιο της ζωής τους. Σας διαβεβαιώνουμε πως δεν περπατάτε ποτέ μονάχοι σας, και ότι πάντοτε σας συνοδεύουν διάφορες ψυχές που βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν. Γι’ αυτό μη διστάζετε να τις επικαλείστε όταν χρειάζεστε βοήθεια. Εάν ψάχνετε κάποια ένδειξη για το ποιος είναι ο ρόλος σας, μην ανησυχείτε για το πότε θα είναι σωστός ο χρόνος σας και μην αμφιβάλετε για το τι απαιτείται από εσάς. Ο ρόλος σας θα αυτός για τον οποίο προετοιμαζόσασταν επί τόσες πολλές ζωές και δε χρειάζεται να αμφιβάλετε για τις δυνατότητές σας.

Όπως θα συνειδητοποιείτε, στους καιρούς αυτούς θα καθαρθεί πάρα πολύ κάρμα, και αυτός είναι και ο λόγος που παρατηρείται τόση μεγάλη δραστηριότητα. Παρόλα αυτά, με τον καιρό αυτή θα μειωθεί, και θα βοηθηθεί έτσι ώστε να φέρει κοντά πολλές ψυχές που έως τώρα κρατούνταν επίτηδες μακρυά. Οι σκοτεινοί έχουν δημιουργήσει πολλούς τρόπους προκειμένου να σταματήσουν την επανένωσή σας ως Ένα, αλλά αυτό θα αλλάξει καθώς θα συνειδητοποιείτε πόσα πολλά έχετε από κοινού μεταξύ σας. Οι θρησκείες διαίρεσαν τον κόσμο και οι πόλεμοι που έγιναν εξαιτίας των διαφορετικών ιδεολογιών ήτανε πάρα πολλοί. Θα ξεπεραστούν και αυτά τα προβλήματα όταν θα γνωστοποιηθεί η αλήθεια, και όταν θα υπάρξει η συνειδητοποίηση πως Όλα είναι Ένα.

Γι’ αυτό μη σκοτίζεστε για το πώς μπορούν να ξεπεραστούν οι φαινομενικά αδύνατες διαφορές μεταξύ τους. Όταν θα σας δοθεί η αλήθεια από αυτούς που εμπιστεύεστε, οι διάφορες δυσκολίες απλά θα εξαφανιστούν. Κατά βάθος οι περισσότεροι από εσάς αποζητάτε μια ειρηνική ζωή, και χαίρεστε να ζείτε και ν’ αφήνετε και τους άλλους να ζουν. Το να επιτρέπετε στους άλλους να επιλέγουν το δικό τους Φωτεινό μονοπάτι είναι κάτι που θα γίνει γενικά αποδεκτό, και έτσι θα έχουν τη δυνατότητα και αυτοί να προοδεύσουν όσο αργά ή γρήγορα τους ταιριάζει. Όλοι στο τέλος θα βρούνε το Φως και οι δρόμοι στο να το πετύχουν αυτό είναι άπειροι

Να έχετε θετική πρόθεση απέναντι σε όλα όσα κάνετε και μην αφήνετε να τρυπώνει μέσα σας η αμφιβολία, καθώς οι σκοτεινοί θα επιχειρήσουν να σας κάνουν να αποστρατήσετε μέχρι την τελευταία στιγμή. Σταδιακά θα εξασθενίσουν και δε θα μπορούν να επεμβαίνουν στην πρόοδό σας. Σιγά-σιγά τους έχει αφαιρεθεί η δύναμή τους, και ήδη δε δύνανται να δίνουν εντολές με την εξουσία που κάποτε είχαν. Τους έχουμε από κοντά, σε τέτοιο βαθμό που δε μπορούν να κρυφτούν πουθενά από εμάς. Δεν υπάρχει διαφυγή και θα αρχίσουν να εκλιπαρούν εις μάτιν προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και είμαι τόσο ευτυχής που σας παρέχω βοήθεια στις δύσκολες αυτές περιόδους των έντονων αλλαγών. Σας διαβεβαιώνουμε πως όσο και αδύνατες και να σας φαίνονται οι γήινες καταστάσεις, όλες τους θα ξεπεραστούν σύντομα με τη βοήθειά μας. Και ενώ για καρμικούς λόγους θα πρέπει εσείς να περπατήσετε τα μονοπάτια που στρώσατε για τους εαυτούς σας, εμείς θα έρθουμε στην κατάλληλη στιγμή να βοηθήσουμε να αποκαταστήσετε τις χώρες σας. Γι’ αυτό μην αποκαρδιώνεστε και μην απελπίζεστε από το «χάος» που άφησαν οι πολύχρονοι πόλεμοι σε κάποιες χώρες σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, και για να καθαρίσουμε το δρόμο προς ένα θαυμαστό Χρυσό μέλλον.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey.

Μετάφραση: Con Tanidis


Share |