Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 17, 2014

SaLuSa, 17 Ιανουαρίου 2014

Από τη δεσπόζουσα θέση που βρισκόμαστε, βλέπουμε τη Γη σας να λάμπει σαν ένα κόσμημα μέσα στο στερέωμα, γνωστοποιώντας σ’ όλους τους παρατηρητές την επιστροφή ξανά του Φωτός. Με τη συνδρομή και τη βοήθειά σας θα συνεχίσει να το κάνει, και καμία επιρροή από τα έξω δε μπορεί να εμποδίσει ή να το σταματήσει αυτό. Ο κύκλος αυτός έχει διαταχθεί να κλείσει με το Φως νικητή, κι αυτό είναι κάτι που προγραμματίστηκε πριν από αιώνες.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να αφήσετε τα παλιά που εξυπηρέτησαν το σκοπό τους πίσω, και στο τέλος θα μείνουν μόνο οι υψηλότερες δονήσεις. Έως τώρα, οι κύκλοι έκλειναν με τεράστιες αλλαγές στη Γη, τέτοιες που τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν απομείνει από πρότερους πολιτισμούς είναι ελάχιστα. Και τώρα, που τα απαραίτητα μαθήματα έχουν αφομοιωθεί, οι εμπειρίες φέρνουν την επιθυμητή ανάταση μέσα στα επίπεδα της συνειδητότητας. Όλο αυτό χρειάζονταν προκειμένου, οι έτοιμες για ανάληψη ψυχές, να βρεθούν σε ένα επίπεδο όπου θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις εμπειρίες τους μέσα από τις χαμηλότερες δονήσεις. Αυτό είναι κανονικό όταν φτάνει ένας κύκλος σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ολοκλήρωσης.

Τώρα Αγαπημένοι Μας μπορείτε να εστιάσετε στο μέλλον, ξέροντας πως οι αλλαγές που θα έρθουν είναι πολλές και οι οποίες θα σας προετοιμάσουν να υπάρξετε σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Είναι φυσικό να αναρωτιέστε για το μέλλον της οικογενείας και των φίλων σας, πολλές δε από τις ομάδες σας θα παραμείνουν μαζί για κάποιον καιρό στο μέλλον. Εάν θα πρέπει κάποια μέλη να πορευτούν προς διαφορετική κατεύθυνση αυτό θα είναι και το σωστό γι’ αυτούς, και θα πρέπει να τους απελευθερώσετε με την αγάπη και τις ευχές σας. Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίσαμε σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα, ο σύνδεσμος της αγάπης είναι ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ των ψυχών, και παραμένει ανεξάρτητα από την απόσταση που μπορεί να σας χωρίζει.

Για να πούμε την αλήθεια, η ενέργεια της Αγάπης είναι η κόλλα του Σύμπαντος και είναι ακατάλυτη. Όντως, σε τελική ανάλυση, η Αγάπη είναι όλα όσα υπάρχουν. Κάποιοι από εσάς που αναγνωρίζετε τη δύναμη της αγάπης, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως αυτή αποτελεί την ενέργεια η οποία κρύβεται πίσω από αυτά που αποκαλείτε «θαύματα». Παράδειγμα η «Αγάπη της Μάνας» για τα παιδιά της και γιατί κουβαλάει τόση πολλή δύναμη μέσα της για να θεραπεύει όταν το καλεί η ανάγκη. Όλοι σας έως ένα βαθμό έχετε τέτοιες ικανότητες, όμως παραμένουν σε αδράνεια μέχρι να τις αφυπνίσετε.

Καθώς προχωράει ο καιρός θα ανακαλύψετε πως οι ενέργειές σας έχουν πολύ περισσότερη επιρροή επάνω στον κόσμο τριγύρω σας από όσο φαντάζεστε. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι για το καλύτερο ή όχι, αλλά σύντομα θα μάθετε να παίρνετε την πλήρη ευθύνη γι’ αυτές. Εάν μια ομάδα από ανθρώπους συμμετάσχει σε ένα διαλογισμό θεραπείας έχοντας στο μυαλό τους μιαν απλή εστίαση, η δύναμή τους αυξάνεται κατά πολύ. Ίσως ήδη να το ξέρετε, αλλά πρέπει να ειπωθεί πως όπου αποτυγχάνει η θεραπεία, δε φταίει απαραίτητα ο Θεραπευτής. Υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράγοντες, όπως πχ το κάρμα της ψυχής που δέχεται τη θεραπεία, γι’ αυτό μην αποκαρδιώνεστε εάν αποτυγχάνετε.

Καθώς εκπαιδεύεστε από τον τρόπο με τον οποίο σας έλεγχαν, καταλαβαίνετε γιατί επί τόσες ζωές ζούσατε την ψευδαίσθηση. Παρότι αποτελεί αλήθεια ότι δημιουργείτε αυτά που σας συμβαίνουν σε καθημερινή βάση, την ίδια στιγμή όταν έχετε επίγνωση της Αλήθειας δεν το κάνετε. Οδηγηθήκατε επί αιώνες από ψυχές βάση των δικών τους διατάξεων, που σας κράτησαν κυριολεκτικά μέσα στο σκοτάδι. Σας τάισαν επίσης ψέματα και παραπληροφόρηση κάνοντάς το τρομερά δύσκολο για σας να γνωρίζετε την αλήθεια. Παρ’ όλα αυτά, μην απελπίζεστε, γιατί σύντομα οι σκοτεινές δυνάμεις θα χάσουν την επιρροή και την ισχύ από πάνω σας.

Να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως, και με το ένστικτό σας να πετάτε την πληροφόρηση που δεν την «αισθανόσαστε σωστή». Να εμπιστεύεστε τις δοκιμασμένες και ελεγμένες πηγές πληροφόρησης που έχετε και να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι σ’ αυτές που δημιουργούν φόβο, καθώς ο τρόπος αυτός δεν αντιστοιχεί στις μεθόδους των υψηλότερων που δουλεύουν για το Φως. Όπως φαντάζεστε, οι σκοτεινοί κατέχουν μια τεράστια κλίμακα ελευθερίας προκειμένου να πετύχουν τις διατάξεις τους, όπως επίσης και ελεύθερη βούληση. Εντούτοις, δε μπορούν να αποτρέψουν τη διείσδυση του Φωτός από όλα τα επίπεδα, και αυτός είναι ο λόγος που η επιτυχία τους είναι πάντοτε περιορισμένη.

Πολλές ψυχές έχουν ζήσει τις ζωές τους δίχως την παραμικρή υπόνοια ότι είχαν χειραγωγηθεί. Οι σκοτεινοί είναι πολύ έξυπνοι στο να κρύβουν την επιρροή τους πίσω από την αξιοπρέπεια ή δρώντας διαμέσου κατώτερων Όντων. Είναι πλέον πολύ αργά για να μπορέσουν να σταματήσουν την προέλαση του Φωτός, και ο αγώνας που παλεύουν είναι χαμένος. Ήδη βλέπουν τη δύναμή τους να παρακμάζει και δεν υπάρχει τρόπος να ανακάμψουν. Γι’ αυτό να μη φοβόσαστε τους σκοτεινούς, γιατί σύντομα θα χάσουν τον έλεγχο της δύναμης που οικοδομήσανε.

Συνεχίστε να κοιτάτε εμπρός, ξέροντας ότι το μέλλον σας είναι διασφαλισμένο μέσα στο Φως. Με το πέρασμα του καιρού το κράτημα της θέσης σας θα γίνει ευκολότερο, καθώς θα κόβετε αργά τους τυχόν συνδέσμους σας που δε διασυνδέονται με το Φως.

Πολλοί κουβαλούν ανεπιθύμητα φορτία επί μια σειρά ζωών, όμως μέσα τους ξέρουν τι είναι αυτά και θα τα φέρουν στην επιφάνεια για κάθαρση. Στ’ αλήθεια, οτιδήποτε έχει χαμηλότερες δονήσεις θα σας έλκει ολοένα και λιγότερο, και σύντομα θα το αντιμετωπίσετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και με χαρά δίνω τον εαυτό μου για την ανάτασή σας, και σας αφήνω με Αγάπη από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey.

Μετάφραση: Con Tanidis


Share |