Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 28 Φεβρουαρίου 2014

SaLuSa, 28 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπημένοι Μας, ερχόμαστε για να σα πούμε καλά νέα και για να σας πληροφορήσουμε πως η αφοσιωμένη εργασία που έχετε κάνει θα φέρει σε λίγο τις ανταμοιβές που δικαιωματικά έχετε κερδίσει. Οι συνδυασμένες προσπάθειές μας επιτάχυναν τα όσα πρέπει να γίνουν ώστε να επέλθει ένα ευδιάκριτο επίπεδο στις διαδικασίες που απαιτούνται για να προκύψουν οι αλλαγές. Οι προσπάθειές σας οδήγησαν σε ανασκόπηση της προόδου που έχει επιτευχθεί, και έχει παρθεί η απόφαση να κινηθείτε γρήγορα προς τα μπρος. Αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν συγκεκριμένα γεγονότα των οποίων θα έχετε την επίγνωση, και τα οποία θα αποκαλύψουν καθαρά την απαρχή ενός άλλου σταδίου που θα οδηγήσει στο «Γεγονός». Σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα θα έχετε αδιάψευστες αποδείξεις της προόδου που έχει συντελεστεί, μην περιμένετε όμως να τις δείτε στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Οι σκοτεινοί θα συγκαλύψουν την αλήθεια και θα κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να σταματήσουν την πρόοδο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάξετε τριγύρω για να βρείτε τις αποδείξεις των όσων συμβαίνουν.

Μετά από τόσο καιρό αναμονής, όλες οι προσπάθειες εκείνες που έχουν καταβληθεί αποφέρουν τις απαραίτητες αλλαγές, και πλέον έχει επιτευχθεί το επίπεδο εκείνο στο οποίο το Φως είναι σε υπεροχή. Οι σκοτεινοί δεν έχουν πλέον τη δύναμη που είχαν. Το Φως έχει ξαφνικά κινηθεί σε θέση εξουσίας και η πρόοδός του τώρα θα επιταχυνθεί. Ζητείται από τους εργάτες του Φωτός να συνεχίσουν να εστιάζουν επάνω στο στόχο στον οποίο εργάζονται. Απαιτείται ακόμα και τώρα εστιασμένη αφοσίωση για να συνεχίσει η ορμή τη ροή της, καθώς ο δρόμος που πρέπει να διανυθεί είναι ακόμη πολύς. Εντούτοις, τα καλά νέα είναι ότι ο δρόμος πλέον είναι κατηφορικός και δε θα αντιμετωπίσετε τόσες δυσκολίες στο μονοπάτι σας όπως πριν. Οι περισσότεροι πλέον ξέρετε τι αναμένεται από εσάς, και είναι πολλοί εκείνοι που περίμεναν ειδικά τον καιρό αυτό για να αρχίσουν να εργάζονται επάνω στην επίτευξη του σκοπού τους. Εάν είσαστε ένας από αυτούς που νομίζει ότι δεν έχει συγκεκριμένο σκοπό, μπορείτε να συνεισφέρετε καλά συνεχίζοντας να διαδίδετε το Φως.

Θα ανακαλύψετε ότι το Φως συνεχίζει να αυξάνεται για να μπορούν οι ζωές σας να κυλάνε πιο εύκολα. Οι αγώνες που κάνατε στο παρελθόν σταδιακά θα γίνουν λιγότεροι, και θα έρθει η ώρα όπου όλα θα κυλάνε γαλήνια και ικανοποιητικά. Η εμπειρία της εκπλήρωσης των προσδοκιών σας είναι η μοίρα σας, οπότε χαρείτε την ανάταση των δονήσεών σας. Και καθώς το κάνετε, θα δείτε ότι επεκτείνεται επίσης και η συνειδητότητά σας και δε θα απέχετε πολύ από την πλήρη συνειδητότητα. Όλο το ταξίδι σας αφορούσε την αναζήτηση του δρόμου σας πίσω σε αυτό που ήσασταν χιλιετίες πριν, όταν το ξεκινήσατε.

Θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει έως τώρα ότι δεν είσαστε το σώμα σας, το οποίο είναι απλά κάτι που «φορέσατε» προκειμένου να μπορέσετε να βιώσετε την χαμηλότερη διάσταση. Ούτε είσαστε αληθινοί «Γήινοι» γιατί η εστία σας βρίσκεται ανάμεσα στ’ αστέρια, όπου και θα επιστρέψετε και θα διαμείνετε ως Όντα του Φωτός. Όλοι σας θα τιμηθείτε και θα λάβετε σεβασμό για το ότι αναλάβατε το έργο του να ζήσετε μέσα στις πυκνές διαστάσεις, καθώς ταυτόχρονα κρατούσατε το Φως. Έχετε εξυψώσει Όντα που αλλιώς θα είχανε πλήρως καταβληθεί από τις χαμηλότερες δονήσεις. Ανυπομονώντας, και δίχως σκέψη για τον εαυτό σας, αναλάβατε την πρόκληση να βοηθήσετε τις ψυχές που είχανε χαθεί, γνωρίζοντας ότι δε θα σας επιτρέπονταν να χάσετε το δρόμο σας για πάντα. Πάντοτε οι ζωές σας είχαν συνοδεία και βοήθεια, όποτε αυτό ήταν δυνατό.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε μην κρίνετε αυτούς που φαίνεται ότι έχουν ξεπέσει από το Φως. Χρειάζονται αμέριστη βοήθεια και κατανόηση για να ξαναμπούν στο μονοπάτι τους, και εσείς έχετε προθυμοποιηθεί να τους βοηθήσετε σε αυτό. Στο στάδιο αυτό δε γνωρίζετε ποιες από τις εμπειρίες που περάσατε σας έφεραν εδώ που είσαστε τώρα. Παρόλα αυτά, όταν θα αναταθούν τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας θα μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας μέσα στον «Καθρέφτη της Αλήθειας» και αναμφίβολα θα χαρείτε βλέποντας ότι εκπληρώσατε τις προσδοκίες σας. Η αλήθεια σας θα πρέπει να σας αποκαλυφθεί σταδιακά και σύμφωνα με το πόσο δυνατοί είσαστε να την αποδεχθείτε. Δεν υπάρχει τίποτε συγκλονιστικό γύρω από το θέμα αυτό, όμως απλά εκπλήσσει και σε αρκετούς από εσάς θα φανεί και απίστευτη.

Να έχετε ανοιχτό μυαλό ενόσω συνειδητοποιείτε περισσότερο την αλήθεια, και να ξέρετε ότι πάντοτε θα έχει εκείνη την ιδιαίτερη αίσθηση που δεν την αρνείσαι. Εάν σας φανεί υπερβολική για να την πιστέψετε, να ‘χετε υπόψη πως με το χρόνο θα την αποδεχθείτε γι’ αυτό που είναι. Αν μπορούσατε να ξέρετε το πόσο καταπληκτικοί είναι οι καιροί που σας περιμένουν, δε θα ανησυχούσατε καθόλου για το μέλλον, αφού οι ζωές σας τώρα βρίσκονται σε διαφορετική τροχιά, παρότι μπορεί δύσκολα να το αποδέχεστε αυτό βάση των τρεχουσών συνθηκών. Οι καιροί αυτοί εμπεριέχουν αναταραχές λόγω των απαιτούμενων αλλαγών που συντελούνται, όμως από αυτές θα προκύψει η ειρήνη και η αρμονία που αναζητούσατε.

Η ζωή από δω και μπρος θα είναι ευκολότερη με σας και δε θα υπολείπεται ενθάρρυνσης. Πράγματι, πολλοί από εσάς θα χρειαστούν πολύ λίγα, αν όχι τίποτε, γιατί θα παρακινείστε από τις εξελίξεις που σύντομα έρχονται. Θα καταφθάσουν με τη μορφή επιβεβαίωσης των τελούμενων γεγονότων, για τα οποία κανονικά δε θα είχατε επίγνωση, αλλά που τώρα σας αποκαλύπτονται. Κάποια θα συγκλονίσουν κόσμο, όμως η πλειοψηφία θα τα βρει εξυψωτικά. Οι εργάτες του Φωτός μπορούν να παρέχουν αμέριστη βοήθεια διαφωτίζοντας ευγενικά τον κόσμο για την αλήθεια. Διατηρείστε την προσοχή σας στις εξελίξεις γιατί μπορεί κάποιες να συνεπάγονται την άμεση δράση σας. Να είσαστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε και να είσαστε πάντοτε επάνω στο μονοπάτι της πλήρους συνειδητότητας. Ευελπιστούμε να έχουμε περισσότερη επαφή μαζί σας, όμως δεν είναι ακόμα η ώρα για περισσότερο ανοιχτή επαφή. Φυσικά και θα έρθει η ώρα αυτή, και δε βρίσκεται και τόσο μακρυά στο μέλλον.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι που τα τελευταία νέα είναι περισσότερο διαφωτιστικά και που εξυψώνουν με τρόπο θετικό. Θα συνεχίσουν να έρχονται με αρκετά γρήγορο ρυθμό και οι εξελίξεις θα σας αρέσουν και θα σας εξυψώσουν. Όπως πάντοτε, θα συνεχίσουμε την επιτήρηση στις δραστηριότητες των σκοτεινών, γιατί μπορεί ακόμα και λίγοι από αυτούς να σας προκαλέσουν προβλήματα. Σας αφήνουμε με την αγάπη και τις ευχές μας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis


< previous message | next message >


Share |