Home > > Montague Keen, March 4, 2012

Montague Keen, March 4, 2012

Αγαπητοί μου, τα πράγματα δεν πάνε πάντα με κάποιο σχέδιο. Μερικές φορές, οι αλλαγές πρέπει να γίνονται την τελευταία στιγμή. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό είναι ό,τι και όλοι όσοι εργάζονται μέσα από το Φως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις και στις δύο πλευρές της ζωής, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν την επιστροφή της φώτισης στον κόσμο σας. Επιτίθενται σε κάθε επίπεδο. Αν είσαστε προστατευμένοι για λίγο μπορεί να σας επηρεάσει μέχρι να προστατευτείτε για άλλη μία φορά. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πως λειτουργεί το σκοτάδι στον κόσμο μας και πώς να προστατεύουμε τον εαυτόν μας Αυτός είναι ο λόγος που ανέφερα την Ιερή Γεωμετρία. Αυτή είναι μια θαυμάσια μέθοδος αυτοπροστασίας. Όπως γνωρίζετε, η δομή του σώματος αλλάζει και χρειάζεται υποστήριξη. Γι’ αυτό η σκοτεινή ελίτ εισάγει μία νέα μέθοδο ελέγχου του νου μέσω των τηλεοπτικών συσκευών σας. Πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα. Ουσιαστικά η τηλεόρασή σας γίνεται δεσμοφύλακας σας και οι περισσότεροι από εσάς το αγνοείτε εντελώς.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές στη ζωή σας που θα σας φέρει η 5η διάσταση. Διαβάστε και συνδεθείτε με την φύση. Θα λατρέψετε τις μνήμες των περιπάτων σας, όταν είμαστε εντελώς ένα μεταξύ μας και με την ίδια την ζωή, απολαμβάνουμε την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Αυτό είναι ανεκτίμητο αγαπητοί μου.

Υπάρχει τόση πολλή συνεχιζόμενη αναταραχή. Σε τίποτα δεν γίνεται ειλικρινής αναφορά, έτσι ώστε να αφήνεται η αλήθεια να την ερευνήσετε μόνοι σας. Η πραγματική αλήθεια είναι εκεί: ξύστε την επιφάνεια και θα εκπλαγείτε με το τι θα βρείτε. Ελεγκτές εργάζονται για να σας κρατήσουν στο σκοτάδι. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία της αλήθειας από όλες τις πλευρές. Θα ανακαλύπτετε πράγματα που ποτέ δεν περιμένατε. Θα ήταν συγκλονιστικό το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις σας είναι στην πραγματικότητα εταιρείες που λειτουργούν ως επιχειρήσεις – ακόμη και οι αστυνομικές σας δυνάμεις, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι «τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται». Τίποτα από ότι είχατε αποδεχθεί ως αλήθεια δεν ήταν όντως αλήθεια. Είναι ένα μεγάλο σοκ όταν βλέπετε αυτές τις αποδείξεις στον εαυτό σας. Έχετε όλοι υποστεί πλύση εγκεφάλου για να δέχεστε αυτό που σας λένε χωρίς καμία απόδειξη.

Οι ερωτήσεις θα πρέπει να τεθούν και να απαντηθούν τώρα. Η ψευδαίσθηση πρέπει να εκτεθεί. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, με το χρόνο να πάρετε πίσω τον έλεγχο της ζωής σας και τον πλανήτη σας. Οι σφετεριστές είχαν τον τρόπο να τα έχουν όλα δικά τους για πάρα πολύ χρόνο. Καθώς εξαπλώνεται η φώτιση, φανερώνονται οι σκοτεινοί και όλα τα κακά σχέδιά τους. Θα είναι εκτεθειμένοι καθημερινά γι’ αυτό που είναι.

Οι συλλήψεις γίνονται στον τραπεζικό κόσμο. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν άνθρωποι καλοί, έτοιμοι και πρόθυμοι να οργανώσουν τα πάντα προς όφελος της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει χώρος για διαφθορά στη νέα φωτισμένη εποχή που πρόκειται να ξεκινήσει. Προσπαθήστε να φανταστείτε τη ζωή, όταν όλα είναι αληθινά με φως και αγάπη να περιβάλλει τους πάνες και τα πάντα. Αυτό είναι αυτό που δημιουργεί – όλους εσάς που εργάζονται με το Φως. Μη τους φοβάστε, αυτοί σας φοβούνται, ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ βρίσκοντας την πραγματική αλήθεια. Μην περιμένετε μέχρι να περάσετε στο Πνεύμα, προτού να δείτε την πραγματική φρίκη της διαφθοράς που σας περιβάλλει. Δυστυχώς είναι παντού, όχι μόνο οι τράπεζες, αν και έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν, τη μεγαλύτερη ζημιά. Δεν αξίζουν το σεβασμό σας. Οι εταιρείες που διαχειρίζονται τον κόσμο σας είναι εντελώς διεφθαρμένες. Δεν κρύβουν τις πληροφορίες αυτές. Αισθάνονται τόσο σίγουροι ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν θα τις μάθουν. Πιστεύουν ότι είναι καλύτερα κρυμμένες ακριβώς κάτω από τη μύτη σας, επειδή έχουν κάνει κάποιους από εσάς ζόμπι, να υπακούετε και να ζείτε με τους κανόνες τους και να είστε οι δούλοι τους, δεν έχουν σεβασμό για κανέναν από εσάς. Σας χρησιμοποιούν καταχρηστικά και στη συνέχεια σας απορρίπτει η ιδιοτροπία τους.

Μην δέχεστε τίποτα, χωρίς να το αμφισβητείτε. Να απαιτήσετε τα δικαιώματά σας στο πλαίσιο του Κοινού Νόμου. Το πόσο γρήγορα θα συμβούν οι αλλαγές είναι στο χέρι σας. Αν συνεχίσετε να ενεργείτε σαν πρόβατα, τότε θα συνεχίσουν να σας αντιμετωπίζουν ως πρόβατα. Είναι καιρός να κοιτάξετε να εμπνεύσετε τις γενναίες ψυχές που έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση τα πάντα και επέζησαν για να πουν την ιστορία. Μόλις μπείτε στο σωστό μονοπάτι, ποτέ δεν θα γυρίσετε πίσω για να είστε ένα ανόητο πρόβατο.

Αγαπητή μου, έχεις έναν επισκέπτη. Έχω πει τι χρειάζεται να πω σήμερα. Γύρνα στον επισκέπτη σου, γνωρίζοντας ότι είστε στον σωστό δρόμο. Το έργο μας θα πετύχει, άσχετα με τι προσπαθεί να κάνει η Σκοτεινή Ελίτ για να το αποτρέψει. Αυτό θα συμβεί, δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι ‘ αυτό. Μπορεί να καθυστερήσει, αλλά ποτέ δεν θα εμποδιστεί. Θα τα καταφέρουμε.

Όταν μιλάμε για την αγάπη που μοιραστήκαμε, δημιουργούμε την ενέργεια της αγάπης. Θα θέλαμε ο καθένας να μπορούσε να το βιώσει. Αυτό είναι ό,τι μπορούμε να προσδοκούμε όταν όλα είναι εν ειρήνη. Με αγάπη στις καρδιές σας και την ειρήνη στις ψυχές σας, θα αλλάξετε την ενέργεια για όλους.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Voula


< previous message | next message >


Share |