Home > > Montague Keen, March 11, 2012

Montague Keen, March 11, 2012

Αγαπητοί μου, υπάρχει μεγάλη χαρά και στις δύο πλευρές της ζωής, όταν λέγεται η αλήθεια και όταν η αδικία αποκαλύπτεται ανοικτά. Ο MIKO PELED (http://www.youtube.com/watch?v=c4ZfnpN4Dfc) σας έχει υποβάλει τώρα να ενταχθείτε μαζί με τις τάξεις του Gilad Atzmon και να αναζητήσετε μια ειρηνική λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σας, με την βοήθεια των φίλων μας σε άλλους πλανήτες που ουσιαστικά αυτοί είναι που εμποδίζουν την εξόντωση του πλανήτη σας. ‘Έχει καμία σχέση η δύναμη των αδίστακτων σκοτεινών με τους ανθρώπους; Μετά από όλα αυτά, μπορούν να ξεφύγουν στις βάσεις τους που έχουν εκτός αυτού του πλανήτη. Οι άνθρωποι αφυπνίζονται σε αυτά τα γεγονότα και τα πιο θαρραλέα άτομα θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους από τα πλανητικά τους ταξίδια γι’ αυτούς που ονομάζουν εξωγήινους. Όταν πολλοί άνθρωποι αποφασίσουν να μιλήσουν για την πραγματική αλήθεια, η οποία έχει κρατηθεί μυστική από τον φόβο αντιποίνων των κυβερνήσεων, τότε η πλειοψηφία θα δει ξεκάθαρα, ότι υπήρξε θύμα μιας κολοσσιαίας συνωμοσίας για να κυριεύσουν τον κόσμο σας.

Τις Αρχές των Θρησκειών που για χρόνια έχετε αποδεχτεί ως αξιόπιστες, είναι όλες σκηνοθεσία των σκοτεινών. Σκεφτείτε στο παρελθόν τον αείμνηστο Ρόμπερτ Μάξγουελ, μεγιστάνα της σιωνιστικής εφημερίδας να δηλώνει: «Είμαι έτοιμος να αποκαλύψω την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ από τότε που επεβλήθη να πιστεύετε ως Θεός ο γιός ενός ξυλουργού και ο κόσμος να συνεχίζει να πληρώνει». Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Μάξγουελ «πέθανε», κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες σχεδόν αμέσως! Αυτοί οι άνθρωποι δια μέσου των αιώνων έλκονται από αυτό που αποκαλούν «απάτη». Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μία απάτη, όπως και τόσοι πολλοί από εσάς αθώα πιστεύετε, όταν στην πραγματικότητα είναι απλώς ένα τέχνασμα για να δημιουργούν φόβο ώστε να έχουν την δυνατότητα ακόμα περισσότερο να σας φορολογούν και να σας ελέγχουν. Αυτό είναι μια χρόνια πρακτική και είναι πολύ έξυπνοι. Έγραψαν την Αγία Γραφή, έτσι ώστε να μη φαίνεται αυτή η καθοδήγηση. Αυτό ήταν όλο το μέρος του μεγάλου σχεδίου για τον έλεγχο των μαζών. Θα πρέπει να το παραδεχτείτε ότι λειτούργησε καλά μέχρι όπου αξιόλογοι άνθρωποι ξύπνησαν και συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί.

Για να συνειδητοποιήσουν από μόνοι τους οι άνθρωποι και να δουν την αλήθεια, θα χρειαστεί μια συντονισμένη προσπάθεια σε αυτή την πλευρά της ζωής τους. Να ξέρετε ότι είσαστε όλοι ίσοι στα μάτια του Υπέρτατου Όντος. Εκείνοι από εσάς που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα, σας λέμε ότι γνωρίζετε μόνο αυτά που οι σκοτεινοί σας επιτρέπουν. Ελέγχουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμιά σας, κλπ. ‘Έτσι, αυτά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα που έχετε αποδεχθεί. Θα πρέπει «να μη μάθετε» τόσα πολλά και στη συνέχεια ξεκινήστε πάλι από την αρχή. Γι’ αυτό σας καθοδηγούμε πίσω στην αρχαία γνώση και την ιερή γεωμετρία, γιατί εκεί είναι που θα βρείτε την πραγματική αλήθεια.

Προσπαθούμε να περιορίσουμε τη ζημιά που μπορούν να κάνουν οι σκοτεινοί της ελίτ πριν τελικά αποδεχθούν ότι το σχέδιό τους καταλύεται. Δεν κατάφεραν να προβλέψουν την αφύπνιση των ανθρώπων οι οποίοι τόλμησαν να βάλουν τα κεφάλια τους πάνω από τη ζωή τους όταν έβλεπαν την αδικία. Κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να σώσουν συνανθρώπους τους και τον πλανήτη τους. Αυτό το κίνημα έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, και τώρα, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν γίνει όλοι ένα μεταξύ τους. Ποτέ μη ρωτάτε «Τι μπορείτε να κάνετε» Όταν αφυπνιστείτε και δείτε το ποιοι και τι είσαστε, θα καταλάβετε ότι εσείς, στην πραγματικότητα, είσαστε οι ισχυροί. Αλλά θα επιτρέπετε στους διεφθαρμένους να χρησιμοποιούν δεισιδαιμονίες και φόβους για να σας υπονομεύσουν. Μην αφήνετε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή σας από το δρόμο του φωτός και της αλήθειας.

Όσοι προσπαθούν να προβλέψουν το μέλλον έχουν πέσει επάνω σε τοίχο με τούβλα. Δεν μπορούν να πάνε πέρα από το 2012, γιατί αυτό είναι το τέλος της τρισδιάστατης ζωής. Οι τρισδιάστατοι άνθρωποι δεν μπορούν να προχωρήσουν περισσότερο ή ακόμη και να δουν μακρύτερα από το 2012. Ακόμη και με όλη την τεχνολογία τους, δεν μπορούν να δουν πέρα από αυτό το χρόνο – όταν αυτός ο διεφθαρμένος κόσμος τελειώνει. Η ανθρωπότητα θα προχωρήσει στο φως, όπου θα βασιλεύει η ειρήνη και η αγάπη. Αυτή η μετάβαση μπορεί να τόσο εύκολη ή τόσο σκληρή, όσο εσείς θέλετε να την κάνετε: όμως σίγουρα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Έχετε αναλογιστεί πώς θα είναι η ζωή χωρίς πόλεμο; Όταν θα αισθάνεστε ασφαλείς να ταξιδέψετε και να διερευνήσετε όλες τις κρυμμένες γνώσεις που σας έχουν αποκρύψει. Οι Ανδρομέδιοι σας έχουν ανακοινώσει, ότι η τεχνολογία που προτίθενται να μοιραστούν μαζί σας θα είναι τέτοια που θα μπορέσετε όλοι να ζήσετε τη ζωή σας με ειρήνη. Αυτό θα είναι πέρα από οτιδήποτε γνωστό στον κόσμο σας. Η ζωή σας θα μοιάζει με περιπέτεια, όταν όλες οι πόρτες θα σας είναι ανοικτές.

Η διαδικασία της αλλαγής συμβαίνει τώρα, παρ’ ότι αυτή η είδηση σας αποκρύπτετε. Βασιζόμαστε στην καλή πρόθεση των ανθρώπων της Γης σας για να σας κρατάμε ενήμερους. Η βοήθειά τους είναι ανεκτίμητη. Παρά το γεγονός ότι έχουν δεχτεί επιθέσεις κατά καιρούς, συνεχίζουν απτόητοι την αποστολή τους. Όσο περισσότερο φως δημιουργούν τόσο λιγότερο ισχυρή γίνεται η Cabal. Τώρα επιτίθεται ο ένας στον άλλον και αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Δεν υπάρχει εντιμότητα ανάμεσα σε κλέφτες. Τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας είναι τεράστια, όταν δείτε θα καταλάβετε τι έχουν κάνει για την ανθρώπινη φυλή. Θα σας είναι επώδυνη η αντιμετώπιση, αλλά εσείς να επικεντρώνεστε στο γεγονός ότι όλα τελείωσαν. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο σ’ αυτούς, Γιορτάστε την αναχώρησή τους.

Μάθετε να ζείτε κάτω από τον ήλιο για ακόμη μία φορά. Αναγνωρίστε ότι για να έχετε αυτό το αποτέλεσμα σε όλη την ανθρωπότητα, ο καθένας σας πρόσφερε το δικό του μερίδιο. Είστε όλοι μέρος αυτής της μεγάλης αφύπνισης.

Προχωρήστε αγαπητοί μου με εμπιστοσύνη μπροστά. Όλα τα σχέδιά μας θα καρποφορήσουν. Συνεχίστε να επιτρέπετε στην αγάπη να καθοδηγεί το φως σας. O λατρευτός σας Μόντι

Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Voula

Share |