Home > > Montague Keen, April 8, 2012

Montague Keen, 8 Απριλίου 2012

Σε αυτήν την περίοδο των μεγάλων αλλαγών, είναι σημαντικό το ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης. Θα πρέπει να είστε σε συντονισμό με το ποιος είστε. Στις καρδιές σας, έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Το μεταφέρετε μέσα σας, από όλες τις ζωές που έχετε ζήσει. Μάθετε να συνδέεστε με αυτό. Χρησιμοποιήστε όποια μέθοδο σας βολεύει. Αφήστε όλες τις τριτοδιαστατικές σκέψεις, είναι καιρός να αναδυθείτε πάνω από αυτό. Συνειδητά συγχωρείστε όλους όσους σας έχουν πληγώσει και όλους όσους προσπαθούν να σας κρατήσουν σε κατάσταση φυλακής.

Ακολουθήστε τις συμβουλές του Τομ Ράιαν. Μοιραστείτε το με όλους, τότε θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν.

Τομ Ράιαν


Αποδεχθείτε την πλήρη ευθύνη, χωρίς την απόδοση υπαιτιότητας σε κανέναν, για τις ενέργειες του προσώπου, των προσώπων ή συλλογικά, που εκφράζουν την αρνητικότητα προς το μέρος σας.

Ρωτήστε "Τι είναι αυτό, που βρίσκεται μέσα μου, που τους προκαλεί να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο". Αποδεχτείτε πλήρως την ευθύνη γι 'αυτό, τώρα. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ.

Στη συνέχεια, στον άπειρο εαυτό σας και το σύμπαν, πείτε: "Σ' ΑΓΑΠΩ". Αυτό είναι για τον εαυτό σας, το σύμπαν και τη θετική ενέργεια, πίσω από τη δημιουργία εκείνου που είναι αρνητικός.

Αφού εκφράσετε την ΑΓΑΠΗ, η συγχώρεση είναι αναπόφευκτη. Στη συνέχεια πείτε, από τα βάθη της καρδιάς σας, "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ".

Αυτό θέτει ένα αναπόφευκτο τραίνο, συγχώρεσης και της επούλωσης σε κίνηση. Ξέρετε ότι τόσο εσείς, όσο και ο δράστης, συγχωρείστε. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ. Έτσι, στον εαυτό σας και το σύμπαν, πείτε "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" και αφήστε το να φύγει.

Μπορείτε να το επαναλάβετε, έως ότου αισθανθείτε την ανακούφιση. Θα πρέπει να γίνει με μια καθαρή, μη κατηγορηματική, μη επικριτική κατάσταση του μυαλού. Είναι πιο ισχυρή όταν γίνεται όπως αναφέρεται. Λειτουργεί πάντα. Κάντε το.

________________________

Ο Τομ καταλαβαίνει τη δύναμη του ανθρώπινου νου. Θέλει να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί σας, για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, για όλη την ανθρωπότητα. Αν όλοι σας, σε όλο τον κόσμο, το κάνετε αυτό, τότε θα αφαιρέσετε την αρνητική δομή, που σας κρατά στη δουλεία. Θα βοηθήσετε στη δημιουργία μιας πιο ζεστής και στοργικής κοινωνίας, όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

Ζητώ, να συγχωρήσετε συνειδητά, όλους εκείνους που σας έχουν πληγώσει, όλους όσους προσπαθούν να σας κρατήσουν, σε κατάσταση φυλακής. Αφήστε όλη την οργή και το κακό, γιατί αυτό είναι ότι σας κρατά, στην κατάσταση της τρίτης διαστάσεως. Μόλις γίνει αυτό, η ζωή σας θα αλλάξει. Η αγάπη θα γίνει το κέντρο της ύπαρξής σας.

Έχω πει, πολλές φορές, ότι η ΑΓΑΠΗ είναι το ισχυρότερο όπλο σας, εναντίον της αρνητικότητας. Συνδεθείτε με αυτούς που αγαπάτε. Όταν η αγάπη γεμίζει τη ζωή σας, δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα. Δεν υπάρχει περιθώριο για εκδίκηση: η ενέργειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη, για να καταναλωθεί στις αρνητικές σκέψεις. Όσοι έχουν προσπαθήσει να ελέγξουν και να καταστρέψουν τον πλανήτη, θα είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη δημιουργία φωτός και αγάπης. Τα υλικά πράγματα δεν έχουν αξία. Στην υψηλότερη διάσταση, δεν θα απασχολείτε τον εαυτό σας, με τα υλικά αγαθά.

Μάθετε να εμπιστεύεστε την καρδιά σας, δεδομένου ότι το κεφάλι σας έχει αναστατωθεί με την εκπαίδευση σας, τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις σας. Ήταν προς το συμφέρον τους, να σας αποτρέψουν από το να μην μάθετε ποτέ, ποιοι πραγματικά είστε. Συνεχώς βομβαρδιζόσαστε με την αρνητικότητα. Μην εξαγοράζεστε σε αυτό. Δεν είστε ρομπότ που υπακούουν όλες τις εντολές. Σκέφτεστε, αισθάνεστε, ως ανθρώπινα όντα, που αρνούνται να συμμορφωθούν, με όλη τη θανάτωση και την εισβολή στις χώρες, που έχουν κάθε δικαίωμα να υπάρχουν όπως επιθυμούν. Οι καταστάσεις αυτές δημιουργούνται, για να ξεγελαστούν κάποιοι από εσάς, στο να πιστέψετε ότι κινδυνεύετε από επίθεση. Είστε αρκετά έξυπνοι, τώρα, ώστε να γνωρίζετε ότι όλα είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου, που θέλει να πάρει τον έλεγχο του πλανήτη σας και να μειώσει τον πληθυσμό. Μηχανεύθηκε ο οικονομικός πανικός, οι ελεγχόμενες καταθλίψεις, κλπ., για να σας αναγκάσουν να αποδεχτείτε, τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ τους. Πιστεύουν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και είναι διατεθειμένοι να κάνουν χρήση βίας και δύναμης. Αλλά απέτυχαν να αναγνωρίσουν, τη δύναμη της αγάπης και την βασική ανθρωπιά του ανθρώπου. Δεν κατάφεραν να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα. Κάθε ανθρώπινη ζωή είναι σημαντική, η ψυχή είναι παντοτινή.

Στη νέα πραγματικότητα σας, τα χρήματα δεν θα υπάρχουν. Δεν θα έπρεπε ποτέ να τους δοθεί η δυνατότητα, να αναλάβουν τον έλεγχο. Αυτό οφείλεται στην ανοησία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, και ποτέ δεν έχει ανακληθεί. Είναι καιρός να το σκεφτείτε. Οι τράπεζες σχεδιάζουν να κρατήσουν τις μάζες στην φτώχεια και την αέναη εργασία. Αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω, πως πλησιάζει στο τέλος.

Καθώς μεγαλώνετε με αγάπη και φως, η δύναμη τους και ο έλεγχος τους, θα εξασθενίζει. Δεν μπορούν να υπάρχουν στην αγάπη. Η Αγάπη είναι πιο ισχυρή, από όλα τα όπλα τους και δεν κοστίζει τίποτα.

Είναι καιρός να αφυπνιστείτε πλήρως, να αναλάβετε δράση ώστε να προστατεύσετε αυτούς που αγαπάτε και νοιάζεστε. Δεν υπάρχει χώρος για το εγώ στο φως. Αφήστε το, μαζί με όλες τις παγίδες της τρίτης διάστασης, πίσω σας.

Σας φοβούνται. Είστε το 99%. Μαζί, θα λήξετε την εξουσία του τρόμου μονομιάς. Χωρίς τη βοήθειά σας, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ.

Ακολουθήστε τις συμβουλές του Τομ και μοιραστείτε το με όλους τους γνωστούς σας, και μαζί, θα δημιουργήσουμε μια Νέα Πραγματικότητα. Εργαζόμαστε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Έχουμε δουλειά να κάνουμε και πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους, για τη βοήθειά σας. Μαζί, κάνουμε μια μεγάλη ομάδα. Όλο και περισσότερα αναδύονται από αυτή τη συνεργασία, κάθε μέρα και είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα.
Θα είμαι για πάντα ο λατρευτός σου σύζυγός, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |