Home > > Montague Keen, April 15, 2012

Montague Keen, 15 Απριλίου 2012

Ναι, αγαπητή μου, είστε όλοι αναληφθέντα Όντα του Φωτός. Επιλέξατε να είστε στη γη αυτές τις μέρες της αλλαγής, έτσι ώστε να ανάψετε το Θείο Φως, να σώσετε τον συνάνθρωπό σας από τα νύχια της Cabal. Η ενέργεια που χρησιμοποιούν, για να σας κρατήσουν υποτονικούς, ξεθωριάζει. Χάνουν την ικανότητα του ελέγχου τους. Φυσικά, αυτό είναι που τους κάνει πιο επικίνδυνους! Εξάλλου, όπως φαίνεται, τι έχουν να χάσουν που δεν έχει ήδη χαθεί;

Εμείς, μαζί με τους φίλους σας από άλλους πλανήτες, προλαμβάνουμε τους πολέμους, από την περαιτέρω κλιμάκωση τους. Η Cabal βρίσκεται σε άγνοια, ως προς το πώς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα. Πάντα έλεγα, ότι θα πέσουν μαχόμενοι. Τώρα, το βλέπετε αυτό να συμβαίνει. Σχεδίαζαν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτοί, και μόνο, είχαν τον έλεγχο, και ότι είστε υποκείμενα των εντολών τους. Πίστεψαν στην πραγματικότητα τη δική τους προπαγάνδα. Πίστεψαν οι ανόητοι, ότι με πλούτη και μόνο, θα κερδίσουν τη μάχη. Τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός, ότι μπαίνετε στον κόσμο με τίποτα και τον αφήνετε με τίποτα. Κατέστρεψαν συστηματικά, όλα αυτά που ήταν αγνά και καλά. Δημιούργησαν την καταστροφή, στην οποία υπάρχετε σήμερα, όπου η ΑΠΛΗΣΤΙΑ είναι σε ημερήσια κλίμακα.

Όταν η ανθρωπότητα περάσει στο Φως, όλα θα καθαρίσουν. Τα χρήματα και ο πλούτος, θα γίνουν μια μακρινή ανάμνηση, από τις παλιές κακές ημέρες. Σε όλους - και το εννοώ όταν λέω όλοι - θα σας δοθεί μια μηχανή, που θα παρέχει όλα τα τρόφιμα, που θα μπορούσατε ενδεχομένως να επιθυμείτε! Απλώς θα πληκτρολογείτε σε αυτό, ότι θελήσετε και σε δευτερόλεπτα, θα εμφανίζετε. Αυτό θα εξασφαλίσει, ότι όλοι, θα καλύπτονται από τις ανάγκες τους. Δεν θα υπάρξουν, άλλα ψώνια ή μαγείρεμα - αυτό θα ικανοποιήσει, πολλούς από εσάς! Η ζωή στη Γη θα γίνει η ευχάριστη εμπειρία, που ήταν γραφτό να γίνει.

Οι άνθρωποι, επιτέλους, βλέπουν μέσα από το πέπλο του σκότους. Είναι πλέον σε θέση να δουν, τους Σκοτεινούς όπως είναι, όχι όπως παριστάνουν πως είναι. Είναι εκτεθειμένοι. Δεν έχουν που να κρυφτούν. Ουσιαστικά, είναι στο έλεος σας. Τα σχέδια τους, να πάνε υπόγεια, ή εκτός του πλανήτη, έχουν ματαιωθεί και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες, των πράξεών τους. Ο Προσεγμένος σχεδιασμός τους, για την κατάληψη του πλανήτη σας, απέτυχε λίγο πριν την επίτευξή του! Ήταν εντελώς, απροετοίμαστοι για αυτό. Τώρα τους βλέπουμε να κινούν απεγνωσμένα χρήματα, τριγύρω, για να κάνουν δυνατή τη διαφυγή τους! Αλλά αυτό, επίσης, θα αποτύχει παταγωδώς. Δεν μπορούν να υπάρξουν στο Φως. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν κάνει τόσα πολλά, για να το αποτρέψουν και να καταστρέψουν, όλους, όσους είναι του Φωτός, όσους μιλούν για το Φως και εκείνους, που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν, προς το Φως.

Αν και πολλοί τραπεζίτες, φεύγουν πριν να παρακινηθούν για αυτό, σας παρακαλώ, να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε αυτούς. Είναι χωρίς σημασία. Μην αφεθείτε σε εκδικητικά συναισθήματα. Αυτό θα σας ρίξει στο επίπεδό τους. Επιτρέψτε μας, να ασχοληθούμε μαζί τους. Γνωρίζουν, πολύ καλά, σε τι είναι ένοχοι. Συγκεντρωθείτε στη νέα πραγματικότητα, που είναι πολύ κοντά να συμβεί. Αφήστε το παρελθόν στο παρελθόν, καθώς είναι καιρός να προχωρήσουμε στην ειρήνη, την αγάπη και την αρμονία.

Να ξέρετε ότι οι φίλοι σας, από άλλους πλανήτες, είναι όλοι γύρω σας, περιμένοντας την στιγμή που θα γίνετε μέλος και θα σας καλωσορίσουν πάλι, στην Συμπαντική Οικογένεια. Ξέρω ότι σας αρέσει, να συνδέεστε μαζί τους τη νύχτα. Η αγαπητή φίλη μας, ενθουσιάζετε τόσο πολύ, όταν στέλνουν μια τεράστια ακτίνα φωτός, στην κρεβατοκάμαρά της και στέκεται στο παράθυρο και συνδέεται μαζί τους. Είναι οι φίλοι σας. Έχουν έρθει να σας βοηθήσουν, να επιστρέψετε. Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Άικ στο νέο του βιβλίο, είναι καιρός να «ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ» και να συνδεθείτε με αυτό.

Ζητάμε, από τον καθένα από εσάς, να βοηθήσετε όσους είναι γύρω σας, να συνδεθούν με το Φως, να αφαιρέσετε το ΦΟΒΟ από τις ζωές σας και να βοηθήσετε άλλους, να προχωρήσουν προς το Φως. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους, που προσφέρουν το χρόνο τους και την ενέργειά τους, σε αυτή τη δραστηριότητα! Εκπληρώνουν πραγματικά τον σκοπό τους. Θα ήταν πολύ δύσκολο, χωρίς τη βοήθειά τους. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό έτος, όπου όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ανοίξουν το μυαλό τους στην αλήθεια, να καλωσορίσουν τις πολλές αλλαγές που πρέπει να συμβούν.

Εμείς, ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψουμε. Ότι πρέπει να συμβεί θα συμβεί, να είστε μόνο ανοικτοί σε αυτό. Ζείτε σε μια ψεύτικη πραγματικότητα, που σας επιβλήθηκε, αλλά σύντομα θα είστε ελεύθεροι να ζήσετε τη ζωή σας, όπως θα θέλατε.

Σας έχουμε πει, στο παρελθόν, για τις πολλές αλλαγές που θα συμβούν στη Γη! Σεισμοί, κλπ. Βλέπετε τις αναφορές για αυτές, κάθε μέρα. Η Γη σας προετοιμάζετε, για τις αλλαγές. Μην φοβάστε, είναι γραφτό να συμβούν. Οι πλάκες της Γης, θα κινηθούν λίγο. Αυτή η αναδιοργάνωση του πλανήτη σας, είναι απαραίτητη. Πολλοί από το μακρινό παρελθόν, έχουν επιστρέψει στη γη, για να είναι παρόντες σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Θυμήσου, αγαπητή μου, λίγο μετά το θάνατό μου, σου είπα "Θα κάνουμε τώρα την δουλειά, που ήρθαμε στη Γη να κάνουμε".

Έπρεπε να φύγω, καθώς έπρεπε να δουλέψω σε αυτή την πλευρά της ζωής, για να σας βοηθήσω στην Γήινη πλευρά. Έχουμε συνεργαστεί μαζί, εσύ και εγώ, από την αρχή του χρόνου. Έχουμε ζήσει πολλές αλλαγές στο παρελθόν, αλλά αυτό, αγαπητή μου, είναι το πιο σημαντικό. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Οι κατάλληλοι άνθρωποι έρχονται, κοντά σας για να επιτευχθούν όλα αυτά που έχουμε προγραμματίσει. Εμείς δεν θα αποτύχουμε!

Έχετε μια πολυάσχολη και συναρπαστική εβδομάδα, μπροστά σας. Προσπαθήστε να την περάσετε ήρεμα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Θα είμαστε όλοι εκεί, να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σας μαζί σας, ακριβώς όπως και στο παρελθόν, όταν ήμασταν μαζί στη ζωή. Θα μου άρεσε να δω, τα χαρούμενα πρόσωπα και να ακούσω το γέλιο να γεμίζει το σπίτι μας, για μια ακόμη φορά, επαναφέροντας ευχάριστες αναμνήσεις και για τους δυο μας, αγαπητή μου.

Είμαι παντοτινά παρόν στη ζωή σου, περιβάλλοντας σε με την αγάπη μου. Ο λατρευτός σου, Μόντι.

Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Saradis

Share |