Home > > Montague Keen, September 24, 2012

Montague Keen, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η 23η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που παντρευτήκαμε. Η ευτυχία μας ήταν τέτοια, που νομίζαμε ότι θα συνεχιστεί για πάντα. Θα κρατήσει για πάντα, αλλά όχι αρκετά με τον τρόπο που φανταζόμασταν. Τώρα, σε βοηθώ στο έργο σου στη Γη και έτσι πρέπει να θεωρηθεί αυτό. Θα υπάρξουν φορές που δεν θα είσαι σε θέση να γράψεις μαζί μου. Οι άνθρωποι θα το καταλάβουν αυτό. Σας προειδοποίησα ότι δεν θα είναι εύκολο, ότι θα υπάρξουν εμπόδια στην πορεία. Η αποφασιστικότητά σας να πετύχετε είναι αξιέπαινη. Αυτή είναι η θεϊκή σας πορεία. Εγώ μπορώ μόνο να βοηθήσω. Υπάρχουν πολλοί άλλοι σε αυτήν την πλευρά της ζωής, που ρίχνουν το φως τους σε αυτό που πρέπει να γίνει. Παρακαλώ, βεβαιωθείτε ότι είστε συνεχώς γειωμένοι. Η επίθεση που δεχθήκατε την περασμένη Κυριακή, στο φως της ημέρας, και με τους άλλους γύρω σας, θα πρέπει να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για να είστε πάντα σε επιφυλακή. Οι σκοτεινοί μάχονται για την ύπαρξή τους. Θα καταπολεμήσουν τον καθένα που ρίχνει φως πάνω τους. Χρειάζεσαι ξεκούραση. Δεν μπορείς μόνη σου να σηκώνεις αυτό στους ώμους σου. Είμαι ευτυχής που βλέπω ότι τα πάντα γίνονται σαφέστερα. Ποτέ δεν είχατε υποψιαστεί τη σύνδεσή σας με ορισμένα μέρη κατά τη διάρκεια των πολλών ζωών σας στον Πλανήτη Γη.

Όλες οι προσπάθειες για το ξεκίνημα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με το Ιράν έχουν αποτύχει. Ο λαός του Ιράν δεν έχει καμία επιθυμία να εμπλακεί σε πόλεμο με κανέναν. Είναι μόνο οι λίγοι που θέλουν τον πόλεμο. Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η δολοφονία. Δεν θα υπάρξει χώρος για τους πολεμοκάπηλους, όταν η ανθρωπότητα επιστρέψει στο Φως. Δεδομένου ότι αυξηθεί η δόνηση της πλειοψηφίας, θα βλέπουν καθαρά τον χειρισμό των λίγων και θα τους απορρίψουν. Δεν είναι πλέον πρόθυμοι να εξαπατηθούν με την αποδοχή των ψευδών «λόγων» για που δικαιολογούν την ύπαρξη πολέμου. Η σφαγές των αθώων δεν θα γίνουν δεκτές, δεν θα έχουν σημασία οι λόγοι που θα προβάλουν. Γνωρίζετε ότι σας προβάλουν τους ίδιους «λόγους» κατά τη διάρκεια των αιώνων· την ίδια παλιά φόρμουλα ξανά και ξανά. Αλλά αυτό ακριβώς δεν θα λειτουργεί πια. Μερικοί λιγόψυχοι θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Ποιος θα πιστέψει ότι στη Γη πρόκειται να υπάρξει μια «εξωγήινη εισβολή» ! Ποιος θα ήθελε να εισβάλει σε έναν πλανήτη φυλακή, εκτός από το να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τη σκλαβιά που προκαλείται σε αυτόν από τη σκοτεινή κλίκα. Θα πρέπει να τους υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες ως σωτήρες σας αυτούς που «εισβάλουν». Η σκοτεινή κλίκα έχει προγραμματίσει την εισβολή, - με το «Έργο Μπλε Ακτίνα» - για χρόνια. Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν το δρομολογήσουν. Έχουν προετοιμάσει μια τεχνολογία που είναι έτοιμη για δράση. Αλλά οι άνθρωποι έγιναν σοφότεροι και τώρα είναι πλέον έτοιμοι να μη ξεγελαστούν από την ψευδή προπαγάνδα και την υστερία που δούλεψαν στο παρελθόν. Το φως της αλήθειας λάμπει στον κόσμο σας και αυτό γίνεται πιο έντονο κάθε μέρα. Η Μεγάλη Αφύπνιση συμβαίνει. Δεν μπορεί να σταματήσει. Το 2012 είναι το έτος σας για να συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε και για τι είστε ικανοί, αφού σας αφαιρεθούν τα δεσμά. Θα είστε ελεύθεροι να απολαύσετε τη ζωή σε έναν πλανήτη της ειρήνης και της αρμονίας. Δεν είναι πλέον ένα όνειρο. Αυτό συμβαίνει. Το θάρρος και η προθυμία σας να εξερευνήσετε την αλήθεια έφερε αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει επιστροφή.

Θα είναι διασκέδαση η εκμάθηση της αληθινής ιστορίας σας. Αυτό από μόνο του θα κάνει μια τεράστια διαφορά. Η ιστορία πρέπει να βασίζεται στην πραγματικότητα και όχι στο μύθο. Οι λίγοι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της φαντασίας θα εκτεθούν για τις απάτες που διέπραξαν. Θα αναστατώσει κάποιους ότι αυτοί ήταν οι ολοκληρωτικά υπεύθυνοι για την απάτη, και πράγματι αυτό πίστευαν. Δεν είναι οι μόνοι: τόσοι πολλοί την αποδέχονταν ή τους επιβλήθηκε βίαια. Δυστυχώς, εκείνοι που αντιστάθηκαν οδηγήθηκαν στο θάνατο. Η επιθυμία της επιβίωσης ανάγκασε πολλούς να δεχθούν το ψεύτικο δόγμα. Δυστυχώς, αυτό πέρασε στη συνέχεια από γενιά σε γενιά. Έτσι αυτό επέζησε. Όταν το σκοτάδι αρθεί εντελώς, θα δείτε και θα βιώσετε τη ζωή όπως ποτέ πριν. Θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία. Το σκοτάδι δεν μπορεί και δεν θα επιβιώσει στο φως. Εσείς, από την άλλη πλευρά, θα γίνετε Όντα του Φωτός που εσείς είστε.

Πολλά πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή για να το επιτύχετε αυτό. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Και οι δύο πλευρές της ζωής εργάζονται μαζί ως μία. Πρόκειται για μια κοινή επιχείρηση. Είμαστε σχεδόν εκεί. Είναι ο σωστός χρόνος. Περιμέναμε πολύ καιρό για να το επιτύχουμε αυτό. Χρειαζόμασταν ορισμένους ανθρώπους να είναι σε θέση, έτσι ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση.

Η Ιρλανδία θα παίξει τεράστιο ρόλο στην αποκατάσταση της αλήθειας. Όλα θα αποκαλυφθούν ως Άγιοι Τόποι των Άριαν - ανθρώπων του Φωτός. Το φως τους θα λάμψει για μια ακόμη φορά, καθώς ταξιδεύουν στις τέσσερις γωνιές της Γης, όπως έκαναν σε άλλες εποχές, για να μοιραστούν το φως τους με άλλους. Η Ιρλανδία είναι έτοιμη να δώσει τα μυστικά της, που ήταν τόσο βάναυσα κρυμμένα ή καταστράφηκαν από αυτούς που πήραν τον έλεγχο. Οι Ιρλανδοί θα αγκαλιάσουν παντού την αλήθεια. Όλα τα έθνη θα έρθουν φιλικά μαζί, ποτέ ξανά δεν θα κηρύξουν πόλεμο ή θα καταπιέσουν άλλους από απληστία ή για έλεγχο. Ο ιρλανδικός λαός πρέπει να ελπίζει ότι ο κύριοςKenny δεν θα εγκαταλείψει τα αθώα παιδιά που υπερασπίστηκε πριν λίγο καιρό, όπως ο ίδιος είχε συνθλιβεί πανηγυρικά από εκείνους τους κακοποίησαν και κατέστρεψαν ανελέητα. Έχετε να διανύσετε πολύ δρόμο σε αυτό το έτος του 2012. Υπάρχουν μόνο τα τελικά στάδια για να περάσετε και τώρα που είστε ανοιχτοί και σοφότεροι, μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα, είναι μέσα στις δυνατότητές σας.

Η αγαπητή μου γυναίκα έχει πολλά που στηρίζονται στους ώμους της. Παρακαλώ να κατανοήσετε αν και περιστασιακά εκείνη πρέπει να είναι αλλού εργαζόμενη για λογαριασμό σας. Θα είναι σε θέση να εξηγήσει μια μέρα, και θα ξέρετε την αλήθεια της συνεργασίας μας. Η Βερόνικα και εγώ είμαστε μαζί σε πολλές ζωές, έτσι η συνεργασία ήρθε φυσικά σε εμάς.

Αγαπητή μου, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη γείωσή σου. Θα σε βοηθήσουν οι άλλοι. Γνωρίζεις τι πρέπει να γίνει. Έχε εμπιστοσύνη και όλη η απαραίτητη βοήθεια θα σου παρασχεθεί. Εγώ και οι άλλοι θα είμαστε στο πλευρό σου ανά πάσα στιγμή.

Για πάντα ο αγαπητός σου Μόντι.


Κανάλι: Veronica Keen
Website: Montague Keen Foundation
Μεταφραστής: Luda
http://lightworkers.org/channeling/168095/monty-keens-anniversary

< previous message | next message >


Share |