Home > Ελληνικά > Wanderer of the Skies, July 21, 2012

Wanderer of the Skies, 21 Ιουλίου, 2012

Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Ενώ μπορεί να μην το πιστεύετε, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο σας προς τα αποτελέσματα που έχει προβλέψει το θεϊκό σχέδιο εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε εδώ για να σας δούμε μέσα σ’ αυτούς τους καιρούς της αμφιβολίας και να σας βοηθήσουμε στην αποστολή σας. Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία που σας φέρνει η απώλεια της μνήμης σας του ποιοι είστε και από πού προέρχεστε. Νοιαζόμαστε και είμαστε εδώ.

Ενώ δεν μπορείτε να καταλάβετε όλες τις δράσεις και μη-δράσεις που έχουν παιχτεί στην παγκόσμια σκηνή, σας λέμε ότι όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο που άρχισε να εφαρμόζεται εδώ και πολύ καιρό και όλοι είστε στο σωστό δρόμο.

Σύντομα θα έρθουν στα μέσα ενημέρωσής σας ειδήσεις για μια μεγάλη αλλαγή στα μοτίβα ενέργειας που έχουν μετρηθεί και παρατηρηθεί από τους επιστήμονες σας. Αυτές οι αλλαγές είναι μέρος της συνεχώς διευρυνόμενης ενέργειας που βγάζει τον κόσμο σας από την εμπλοκή του. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βαθμό στον οποίο έχουν παρατηρηθεί αυτές οι αλλαγές και θα καταλάβετε τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει αυτή η ενέργεια στον κόσμο σας σήμερα.

Όπως σας λέγαμε πάντα, οι αλλαγές που βλέπετε στον κόσμο σας δεν έρχονται ως μια ταινία του Hollywood, αλλά σταδιακά σαν ένα σύνολο περιστάσεων που καταλήγουν στην επιθυμητή αλλαγή που το σχέδιο επιδιώκει να επιτύχει. Περιμένατε να δείτε μαζικές αλλαγές στις δομές των κυβερνήσεων, των τραπεζών σας και της επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά αυτή η αναστάτωση θα ήταν πάρα πολλή για τους ανθρώπους σας να τη διαχειριστούν. Οι αλλαγές αυτές, όπως και όλες οι απαραίτητες αλλαγές, είναι σταδιακές ως προς τη φύση τους και ενίοτε ανεπαίσθητες στην αρχή. Ωστόσο, είναι εδώ και σε εξέλιξη.

Μήπως δεν έχετε αντιληφθεί την λεπτή αλλά πολύ ισχυρή στροφή στην αντίληψη του λαού σας προς τα τραπεζικά καρτέλ; Μήπως δεν έχετε δει την επιβράδυνση των φυσικών καταστροφών της Γαίας; Μήπως δεν έχετε αισθανθεί την στροφή στον τρόπο σκέψης των ηγετών του κόσμου σας σε θέματα και γεγονότα με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και όχι μόνο στα συμφέροντα των εταιρειών; Αυτές οι ανεπαίσθητες αλλαγές είναι ό, τι αφορούν οι παρασκηνιακές κινήσεις, συμφωνίες και δράσεις.

Πρόσφατα, έχουμε συναντηθεί ξανά σε γαλαξιακή κλίμακα για να εκτιμήσουμε που έχουμε φτάσει στη διαδικασία και τι πρέπει να γίνει περαιτέρω για να φτάσουμε στους αναπόφευκτους στόχους που ορίζει το σχέδιο. Η συνάντηση, που έγινε και πάλι σε ένα από τα μεγάλα διαστημόπλοιά μας, οδήγησε σε κάποια ενδιαφέρουσα συναίνεση σχετικά με την κοινή μας κατάσταση. Η συνάντηση αυτή περιελάμβανε απεσταλμένους από τον κόσμο σας, καθώς και εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας. Οι άνθρωποι σας εισακούστηκαν και τα συναισθήματά σας θεωρήθηκαν τα πιο σημαντικά για τη συναίνεση. Έχουμε αρχίσει τώρα πραγματικά να κάνουμε το πρώτο από τα βήματα αυτής της συναίνεσης. Θα δείτε αυτό το πρώτο βήμα με τη μορφή της συντριπτικής παρουσίας μας στους ουρανούς σας τις επόμενες ημέρες. Η πρώτη προαγωγή του ευρύτερου προγράμματος είναι σε εξέλιξη.

Οι άνθρωποι σας έχουν αρχίσει να στρέφονται προς την κατανόηση της λαβής των Illuminati στον κόσμο. Όσοι είναι ακόμη στην εξουσία και έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τέρμα σε αυτό έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο δρόμος είναι ανοικτός για να προχωρήσουν και ότι η αντίσταση από τους μυστικούς έχει μειωθεί σε βαθμό που να δικαιολογεί δράση αυτή τη στιγμή. Με αυτές τις τολμηρές κινήσεις από τους δικούς σας ήρωες, και κάνοντας εμείς το πρώτο από μια σειρά βημάτων σε αυτή την επόμενη φάση του σχεδίου, ελπίζουμε να αυξήσουμε αρκετά την ενέργεια στον κόσμο σας για να επιτευχθεί το επόμενο επίπεδο όπου θα εφαρμόσουμε την επόμενη φάση που απαιτεί ο στόχος.

Είστε εξαιρετικά ανθρώπινα όντα. Έχετε μελετήσει σκληρά και για καιρό σ’ αυτό το θέμα, στο μεγαλύτερο των γαλαξιακών πνευματικό σχολείο, και πρόκειται να αποφοιτήσετε από το Χάρβαρντ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Οι υπηρεσίες σας είναι απολύτως απαραίτητες σε όλο το σύμπαν και θα αντιμετωπιστείτε με ανοιχτές αγκάλες και μεγάλο σεβασμό για το ποιοι είστε και τι έχετε καταφέρει. Παραμείνετε στην αγάπη και αποφασιστικότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς, με τη σειρά, θα παραμείνουμε πάντα με δέος για τις ικανότητές σας, τα ταλέντα σας, και την πρωταρχική πνευματική σας δύναμη.

Ειρήνη

Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.