Home > > SaLuSa, October 1, 2013

ΣαΛούΣα, 1 Οκτωβρίου 2013

Πώς αισθάνεστε τώρα; Συμβαίνουν τόσες πολλές αλλαγές τη στιγμή αυτή μέσα σας, που μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι και να αναρωτιέστε εάν αυτές ήταν οι ενέργειες που θα σας έφερνε ο Σεπτέμβριος. Η σύγχυση αυτή οφείλεται στην ευθυγράμμισή σας με την ίδια σας την υψηλότερη δόνηση και την υψηλότερη πραγματικότητα ύπαρξης στην οποία εισέρχεστε τη στιγμή αυτή. Αποδεχθείτε τη σύγχυση αυτή, καθώς ακόμη σας υποδεικνύει με τι να δουλέψετε, γιατί με την πετυχημένη κάθαρση αυτών των ζητημάτων βοηθάτε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Ίσως να μην κατέχετε ακόμη μια τέτοια επίγνωση, όμως εμείς και οι Οδηγοί σας σας οδηγήσαμε σε αυτό το σημείο, και όταν συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο για κάθαρση πια, και πως δε θα υπάρχει πλέον ούτε και τίποτε άλλο που να σας προκαλεί φόβο ή αμφιβολίες, τότε θα είσαστε έτοιμοι να εισέρθετε στο υψηλότερο βασίλειο των νέων, γεμάτων με αγάπη, δυνατοτήτων. Με λίγα λόγια, ο Σεπτέμβριος ήταν ένας καταπληκτικός μήνας για σας, γιατί μπορέσατε να συγχωνέψετε όλα τα ασυνείδητα με τα συνειδητά και να απελευθερωθείτε από τόσα πολλά ζητήματα που σας κρατούσαν πίσω, και αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο να γίνει, γνωρίζοντας τη φύση των τρισδιάστατων εμπειριών. Όμως τα καταφέρατε με τέτοια χάρη, μη επιτρέποντας στους εαυτούς σας το πισωγύρισμα ούτε για ένα λεπτό, αποδεχόμενοι διαρκώς το γεγονός πως αυτό έπρεπε να πράξετε πριν μπείτε σε όλες αυτές τις πραγματικότητες που δημιουργήσατε. Συγχαίρουμε όλους όσους πέτυχαν αυτό το μετασχηματισμό με επιτυχία, και θέλουμε να ξέρετε ότι το πολύ κοντά είναι ακόμη κοντύτερα από όσο νομίζετε.

Έχοντας καθαριστεί από τον φόβο στις καθημερινές ζωές και σκέψεις σας, μπορείτε να αισθανθείτε μόνο ενέργειες αγάπης και θα αισθανθείτε και τη δική μας ενέργεια ακόμη πιο δυνατά νιώθοντας καθαρά τι μοιραζόμαστε μαζί σας, ακόμη και όταν ησυχάζετε στο νου και δεν επιζητείτε τη συνήθη μετάφραση μέσα στα λόγια. Φυσικά και χρησιμοποιούμε λόγια για την επικοινωνία μας, μα θα θέλαμε να σας στείλουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας και σε κατάσταση καθαρής ενέργειας. Με μια τέτοια "ενεργειακή γλώσσα" δεν υπάρχουν περιθώρια για παρεξηγήσεις γιατί η μόνη διεργασία της πληροφορίας γίνεται από την καρδιά σας η οποία στη συνέχεια στέλνει τη μετάφραση στο μυαλό σας. Εάν επιτρέψετε στους εαυτούς σας μια τέτοια επικοινωνία αυτή θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία και ακόμη περισσότερη κατανόηση, γιατί τίποτε δε θα στέκεται μεταξύ μας και το ξέρουμε πως πλέον καταλαβαίνετε το λόγο που χρειάζονταν η κάθαρση του νου σας. Παρότι η κάθαρση αυτή μπορεί να φαίνεται "ατελείωτη" για πολλούς από εσάς, θα θέλαμε να ξέρετε πως όσοι είσαστε έτοιμοι να μετακινηθείτε υψηλότερα αυτό θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες. Θα το νιώσετε ως μια καταπληκτική ευδαιμονία που θα εισέλθει στο μυαλό σας μέσω της καρδιάς σας και τότε θα ξέρετε με σιγουριά πως άξιζε όλη η σκληρή δουλειά.

Να θυμάστε να ακούτε το σώμα σας και να ξεκουράζεστε αρκετά και να κοιμάστε, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει στη διαδικασία της κάθαρσής σας και θα την κάνει ευκολότερη. Σύντομα δε θα χρειάζεστε τόσο πολύ ύπνο, καθώς η ενέργεια που θα λαμβάνετε θα σας κρατάει φρέσκους και ξεκούραστους την περισσότερη ώρα. Θα διασκεδάσετε αυτή την αλλαγή πάρα πολύ, αφού ξέρουμε πως δεν έχετε αρκετό χρόνο για δικές σας χαρές και απολαύσεις. Θα αλλάξει επίσης εξαιτίας και των κοινωνικών αλλαγών που συμβαίνουν παντού, αλλά όχι με την ταχύτητα που κάποιοι επιθυμούν. Μην μειώνετε την προσπάθειά σας στο αίτημά σας για αλλαγές, αφού άπαξ και η Ανθρωπότητα ως σύνολο φτάσει στο σημείο να έχει αρκετή ενέργεια για γρήγορες αλλαγές οι οποίες αποστέλλεται στις Δημιουργικές Δυνάμεις, θα τις δείτε να συμβαίνουν σε σειρά η μία μετά την άλλη, μέχρι που όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να δουν καθαρά την επιλογή της ίδιας τους της πραγματικότητας δίχως καθόλου ψευδαίσθηση.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και μέσα από τα μηνύματά μας μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμη περισσότερη πληροφόρηση, που πριν δεν ήταν εφικτή. Αισθανθείτε πώς μετακινείστε ακόμη κοντύτερα στην υψηλότερή σας πραγματικότητα, φυσικά ο καθένας με τη δική του ταχύτητα, και νιώστε πώς η ενέργεια που σας στέλνουμε μετατρέπεται σε κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή αίσθηση στο σώμα σας. Απολαύστε τις στιγμές αυτές και επιτρέψτε στους εαυτούς σας να αισθανθούν την ευδαιμονία που ήδη υπάρχει μέσα και τριγύρω σας.

Δια μέσου:MADAD
Ιστοσελίδα:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-1102013.html
Μετάφραση: Con TanidisShare |