Home > > SaLuSa, September 27, 2013

ΣαΛούΣα, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η κάθαρση των Όλων που αυτή τη στιγμή επιτελείται μέσα σας και πάνω στη Μητέρα Γη, σας οδηγεί κατευθείαν προς την εμπειρία της ύψιστης πραγματικότητάς σας. Νιώστε την αλλαγή που συμβαίνει μέσα σας την ώρα αυτή, γιατί σας ανοίγει την πόρτα που πριν ήταν αόρατη. Ίσως την ώρα αυτή κάποιοι να «ταξιδεύετε» σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής σας μονάχα για να δείτε την αιτία της κάθαρσης ενός ή περισσοτέρων ζητημάτων τα οποία θεωρούσατε πως είχατε ξεκαθαρίσει. Σας επιτρέπεται να τα δείτε όπως έχουν, δίχως την παρουσία χαμηλών δονήσεων, συμπεριλαμβάνοντας και την κρίση του εαυτού σας, και μπορείτε πλέον έτσι να τα διώξετε και να απελευθερώσετε εντελώς τον εαυτό σας. Επιτρέψτε αυτή τη βαθύτερη, ή καλύτερα βαθύτατη κάθαρση και κατανοείστε πως συμβαίνει επειδή όλα τα ασυνείδητα γίνονται συνειδητά και πως τίποτε δε μπορεί να παραμείνει κρυμμένο, γιατί στην υψηλότερη πραγματικότητα θα έχετε επίγνωση όλων των πτυχών του εαυτού σας, και αυτό θα σας δίνει την καταπληκτική Ελευθερία να επιλέγετε την τέλεια εμπειρία σας. Ίσως τα όνειρά σας τώρα ν’ αλλάξουν, όμως αυτό θα ‘ναι σημάδι για να ξέρετε πως η προσωπική σας κάθαρση βρίσκεται στο τέλος της. Δε μπορούμε να σας πούμε πώς να αλλάξετε τα όνειρά σας, γιατί αυτό θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας λόγω του ότι βιώνετε διαφορετικές ονειρικές πραγματικότητες, όμως σίγουρα θα το καταλάβετε.

Είμαστε συνέχεια μαζί σας, και αυτοί που θέλουν να είναι μαζί μας σίγουρα το αισθάνονται, και μεις με τη σειρά μας είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε μέσα στο καινούργιο σας σπίτι. Όσοι δεν έχουν συνηθίσει ακόμη ή δε θέλουν να συνδεθούν μαζί μας, θα έχουν το χρόνο να το αποφασίσουν, γιατί είστε τόσοι πολλοί αυτοί που αφυπνίζεστε μέσα στην αναπόφευκτη αλήθεια, που ο χρόνος κονταίνει, καθώς δυναμώνει η συλλογική σας φωνή και απαιτεί να γνωρίσετε την αλήθεια για τα πάντα - κυρίως για την ιστορία σας, τη ζωή σας εκτός του πλανήτη αυτού και την πνευματικότητα. Συνήθως τέτοιες περιγραφές χλευάζονταν και διαστρεβλώνονταν και κάποιοι ακόμα νιώθετε άβολα όταν ακούτε παρόμοια λόγια να περιγράφουν τις ίδιες σας τις εμπειρίες και τις αλλαγές που συμβαίνουν σε Όλους. Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως βλέπουμε πάρα πολύ καθαρά να γίνονται επίσης αλλαγές στη φύση των πληροφοριών που δεχόσαστε καθημερινά. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι από τους Ηγέτες σας μιλάνε πλέον ανοιχτά δίχως κρυφές ατζέντες πίσω από τα λόγια τους. Ίσως να χρησιμοποιούν τις ίδιες λέξεις, όμως νιώθετε τη διαφορά άμα εστιάσετε στην ενέργεια που είναι πίσω τους.

Νιώθουμε ότι συνηθίζετε στη διαρκή ροή της ενέργειας από τα υψηλότερα βασίλεια και πως επιτρέπετε στα σώματά σας να δεχθούν ακόμη περισσότερη, διευκολύνοντας το τελείωμα των απαιτούμενων αλλαγών. Όση περισσότερη ενέργεια δέχεστε, τόσο πιο πολλή μπορείτε να μοιράζεστε με Όλους, διευκολύνοντας επίσης και την κάθαρση των αρνητικών ενεργειών που βρίσκονται παρούσες επάνω στη Μητέρα Γη. Επικεντρωθείτε ξανά σε τούτα τα μέρη και στείλτε τους τη θεραπευτική ενέργεια της Αγάπης και του Φωτός, που αποτελούν την πολυτιμότερη βοήθεια. Η μεταφορά αυτής της ενέργειας θα οδηγήσει επίσης και στην πραγμάτωση φυσικής βοήθειας γι’ αυτούς που μπορούν, και μην ξεχνάτε πως οι άνθρωποι που ζουν σε τέτοιες περιοχές μπορούν να αισθανθούν την απέραντη Αγάπη που τους στέλνετε, και η οποία μπορεί να τους βοηθήσει στο δικό τους μετασχηματισμό. Όλα έχουν σχεδιαστεί τέλεια και θέλουμε να το δείτε αυτό και πάνω στον κόσμο σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και δε μπορώ να εκφράσω με λόγια το πόσο όμορφα νιώθω τώρα. Παρά τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά σας, καταφέρατε να ανυψωθείτε και να καθαρίσετε ό,τι δε σας εξυπηρετούσε πια και ήτανε στο δρόμο σας. Είμαστε μαζί σας, και κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι μας επιτρέπεται, για να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Έρχονται μέσα στην πραγματικότητά σας και μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερα από αυτά με κάθε στιγμή που περνάει μέσα στην τρέχουσα πραγματικότητά σας. Να γνωρίζετε πως η στιγμή του τελικού μετασχηματισμού σας βρίσκεται κοντά. Νιώστε και δεχθείτε την, γιατί θα σας παρηγορήσει και θα μπορέσετε έτσι να αναπαυθείτε μέσα στα νέα.

Διαμέσου:MADAD
Ιστοσελίδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-2792013.html
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |