Home > > SaLuSa, September 3, 2013

ΣαΛούΣα, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Βλέπετε πόσο δυνατοί ήσαστε; Αυτοί που ευχήθηκαν να παραμείνετε μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις του φόβου και του μίσους ξέμειναν από ενέργεια για να τραφούν, και αυτό φαίνεται καθαρά από τις τρέχουσες πολυσυζητημένες συγκρούσεις στον κόσμο σας. Δείξατε τόσο δυνατά τις προθέσεις σας, που δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει οπουδήποτε πόλεμος πάνω στη Γη. Οι παλιοί σας Ηγέτες καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και οι νέοι απλά δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα, καθώς επιδιώκουν να φέρουν την επιθυμητή και μόνιμη Ειρήνη επάνω στον πλανήτη, που οι περισσότεροι τώρα καταλαβαίνετε πως αποτελεί το μόνο τρόπο για να συνεχίσετε, μακριά από τα παλιά και τα άχρηστα που τάχιστα διαλύονται. Αγαπημένοι μας, αυτές είναι οι εσωτερικές αλλαγές που βλέπετε στον έξω σας κόσμο και οι οποίες δε μπορούν να παραβλεφθούν, και αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πετυχαίνετε οτιδήποτε μέσα στις ζωές σας. Επικεντρωθείτε στα καινούργια, γιατί τώρα βρίσκεστε στη μέση του ωκεανού των αλλαγών, και πρέπει να προετοιμάσετε το καράβι σας ώστε να πλεύσετε με ευτυχία στο επιθυμητό σας λιμάνι. Πετάξτε οτιδήποτε θεωρείτε βαρύ ή που σας καθυστερεί και δείτε με πόση μεγαλοπρέπεια μπορείτε να σαλπάρετε και να πλοηγηθείτε μέσα στα μεγάλα κύματα, χωρίς να ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε την ενέργεια που κουβαλάνε τα κύματα αυτά και που μπορούνε να σας πάνε σπίτι σας μια ώρα αρχύτερα. Δείτε τους εαυτούς σας ως τμήμα του ωκεανού αυτού και νιώστε τη θαυμαστή σύνδεση των Όλων Όσων Είναι.

Κάποιοι από εσάς ήδη συλλογίζεστε «την εγκατάλειψη του χρόνου» και αναρωτιέστε πώς θα είναι, πώς θα την αισθάνεστε και ακόμα περισσότερο από όλα, πώς θα μπορείτε να υπάρχετε δίχως να χρειάζεται να ξέρετε τι μέρα, τι ημερομηνία και τι ώρα είναι τώρα. Δε μπορούμε να σας το περιγράψουμε αυτό επαρκώς, γιατί ο καθένας σας θα έχει τη δική του εμπειρία επ’ αυτού, όμως μιλώντας γενικά, θα χάσετε την αίσθηση πως κάτι λείπει, πως κάτι δεν είναι πλήρες ή ότι χρειάζεται την άμεση προσοχή σας, ή την αίσθηση πως κάτι σημαντικό βρίσκεται μπροστά σας που περιμένει να το κάνετε, μιλώντας δε πιο απλά, θα λέγαμε πως θα αισθάνεστε άνετα με μόνο που είσαστε ζωντανοί εκεί που είστε και με αυτούς που θέλετε να είσαστε μαζί, καθώς όλα θα ανήκουν στο ίδιο πακέτο, γιατί δε θα μπορείτε να νιώθετε αληθινά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εάν κάποιος ή κάτι δεν ταιριάζει στις δονήσεις σας. Πολλοί άνθρωποι ανταμώνουν εξαιτίας καρμικών θεμάτων τα οποία άπαξ και επιλυθούν με αγάπη και συγχώρεση, τους ελευθερώνουν για να επιλέξουν άλλη πορεία, νιώθοντας δυνατά την επιθυμία να αποχωρήσουν από τις σχέσεις αυτές που εκπλήρωσαν τις ανάγκες τους, όμως σας παρακαλούμε να θυμάστε πως η αγάπη θα παραμένει πάντοτε μεταξύ σας, καθώς τώρα μπορείτε να κοιτάξετε στο τι συνέβη κατά τη διάρκεια που ήσασταν μαζί, που είναι κάτι που πολλοί από σας το κάνατε περισσότερο από μία φορά να διασυνδέεστε μέσα σε τέτοιες σχέσεις, έχοντας υψηλότερη επίγνωση για τη μάθηση των μαθημάτων που σας έφεραν εδώ που είστε τώρα. Νιώστε Αγάπη άνευ ορίων μεταξύ σας, συγχωρέστε και αφήστε να φύγει η παλιά συνήθεια ότι ευθύνεστε για τη δυστυχία των άλλων.

Δείτε τους εαυτούς σας ως όμορφα και λαμπερά Όντα του Φωτός και όλα όσα θέλετε να κατανοήσετε θα σας έρθουν μέσα σε τόσο σπουδαίες στιγμές διαφώτισης, που θα νιώσετε οι ίδιοι πως λάμπετε με όλο εκείνο το Φως που πηγάζει από μέσα σας και τότε θα στραφούν πολλοί να σας κοιτάξουν, αναρωτώμενοι τι είναι αυτό που προκαλεί την τόση έντονη έλξη προς το μέρος σας. Θα ξεκινήσει αλυσιδωτή αντίδραση μέσα τους, και συνειδητά ή ασυνείδητα θα μοιραστούν την ενέργεια της Αγάπης και του Φωτός τους μαζί με όλους τους άλλους. Έτσι εξαπλώνετε η Αγάπη και το Φως και σας ζηλεύουμε τόσο που το αφήνετε να λάμπει με χαρά από μέσα από την Καρδιά σας προς όλους.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και χαίρομαι πολύ που μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας αυτές μου τις σκέψεις. Αν νιώθετε πως ήρθε η ώρα για αλλαγή, κάντε την πρόθεσή σας και επικεντρωθείτε σε αυτήν, και ευθύς θα δείτε τα σημάδια του ερχομού της, και σίγουρα θα καταλάβετε τι σημαίνουν και θα δράσετε ανάλογα.

Διαμέσου: MADAD

Ιστοσελίδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-03092013.html

Μετάφραση : Con Tanidis

Share |