Home > > SaLuSa, September 6, 2013

ΣαΛούΣα, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Με το που θα αρχίσουμε να καταφθάνουμε μέσα στην πραγματικότητά σας, όλες οι αμφιβολίες, που ενδεχομένως έχετε, θα χαθούν για πάντα. Ξέρουμε ότι δουλεύετε πολύ σκληρά για να εναρμονιστείτε με το «νέο» τρόπο σκέψης, και μετά από μια φαινομενικά μακρά χρονική περίοδο, μπορείτε πλέον να δείτε και να αισθανθείτε την αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας. Είναι πιο ήπιος, πιο θετικός, περιέχει περισσότερα συναισθήματα αγάπης και δοτικότητας και σας χαρίζει έτσι την αίσθηση της χαράς και της ικανοποίησης που επιτέλους καταφέρατε να αντεπεξέλθετε απέναντι στην παραζάλη, που προκάλεσε η ίδια αυτή η αλλαγή. Νιώστε τη χαρά της κάθε όμορφης σκέψης που έρχεται στο μυαλό σας, και αν για κάποιο λόγο σας περάσει μια άσχημη σκέψη από το μυαλό ή κάποια με χαμηλές δονήσεις, τότε να μη ξεχάσετε να την αποδεχθείτε και αυτήν και να την αφήσετε να φύγει, γιατί αυτές πρέπει απλά να φύγουν καθώς δεν έχουν θέση ανάμεσα στις σκέψεις αγάπης που πηγάζουν από την καρδιά σας, και καταλήγουν στο μυαλό σας. Πολλοί θα νιώθετε πως «συμβαίνουν πολλά μέσα στο κεφάλι σας» τις μέρες αυτές και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εμείς, οι Οδηγοί και οι Άγγελοί σας επιβλέπουμε προσεκτικά τη διαδικασία αυτή και την οδηγούμε ήρεμα προς την αλλαγή που επιθυμείτε. Η ταχύτητα των αλλαγών αυτών εξαρτάται από το θέλημά σας, γι’ αυτό αποδεχθείτε το γεγονός πως η αίσθηση της αφύπνισης δεν είναι η ίδια για όλους ανά πάσα στιγμή. Καθησυχάστε ξέροντας πως όλα συμβαίνουν στη μοναδική στιγμή που πρέπει, χαριζόντάς σας τις πιο πλούσιες εμπειρίες τους.

Οι αλλαγές στις κοινωνίες σας αρχίζουν να επιταχύνονται και αυτό μπορείτε να το δείτε παντού τριγύρω. Ως συλλογικότητα ψυχών, ζώντας μαζί σα Κοινωνία του πλανήτη Γη, αποφασίσατε να ξανακινηθείτε προς τα μπρος, μη επιθυμώντας να παραμείνετε στην προηγούμενη θέση των αρνητικών συναισθημάτων και της παρεξήγησης της πραγματικής σας πραγματικότητας και καταγωγής. Είμαστε έτοιμοι να σας δείξουμε την ιστορία σας όπως αυτή συνέβη, καθώς αυτό αποτελεί βασικό σημείο στην αφύπνισή σας, ενώ η πίεση που ασκείται τώρα επάνω στους Ηγέτες σας είναι πάρα πολύ μεγάλη για να δημοσιεύσουν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ειπωθούν πριν από τις αποκαλύψεις αυτές. Να μείνετε ήσυχοι γιατί όταν φτάσει η σωστή στιγμή, θα εκπλαγείτε από τη ροή όλων των πληροφοριών που θα απορρεύσουν από τις διάφορες πηγές, επιβεβαιώνοντας αυτά που ήδη νιώθετε ως αλήθεια. Θα το αισθανθείτε απευθείας, γιατί τότε θα ξέρετε με ακρίβεια το είδος της ενέργειας που κουβαλάει η κάθε πληροφορία, και κανείς δε θα μπορεί να σας προδώσει με ψέματα και αρνητικότητα κρυμμένα πίσω από όμορφες λέξεις. Βλέπετε επίσης, πως χρειαζόσασταν να μεγαλώσετε για να φτάσετε σε τούτη τη στιγμή, επειδή για πολύ καιρό το παλιό σύστημα προσπαθούσε να μειώνει τα πραγματικά σας συναισθήματα προς την ελάχιστη δυνατή κατάσταση ύπαρξής τους, μη επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε πως αυτό γίνονταν μόνον προς εξυπηρέτηση των αφεντικών του.
Το Φως σας τώρα λάμπει τόσο φωτεινά, που δεν είναι δυνατόν να σας κρατάνε όλους κάτω από τέτοιες περιστάσεις και να σας λένε τα συνηθισμένα τους ψέματα. Έχετε πλέον αποκτήσει τόση σοφία που η αλήθεια δε θα εγείρει μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, αφού τώρα καταλαβαίνετε πως αυτό δε θα σας βοηθήσει και πως ανήκει στον παλιό τρόπο σκέψης, τον οποίο τώρα αντικαθιστάτε, ή έχετε ήδη αντικαταστήσει, με τον καινούργιο τρόπο της αγάπης. Θα αισθανθείτε τόση ευτυχία που επιτέλους θα γνωρίζετε τι πραγματικά συνέβη, το πώς εξελιχθήκατε, πώς ήρθαμε εμείς σε σας και τι ρόλο παίξαμε στην εξέλιξή σας, που δε θα έχετε «χρόνο» να γυρίσετε στα παλιά αυτά θυμωμένα και μισητά συναισθήματα που πιθανόν να είχατε στην αρχή της αφύπνισής σας. Η αλήθεια αυτή σας έρχεται γιατί εσείς την ευχηθήκατε, και χαιρόμαστε να σας ομολογήσουμε πως είσαστε έτοιμοι γι’ αυτήν.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας χαιρετώ εκ μέρους όλης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, όπου όλοι μας είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τις επερχόμενες ημέρες που θα σας πλημμυρίσουν με άπειρη ευτυχία και θα μας φέρουν τόσο πολύ κοντά σας, όσο ποτέ δε μπορέσαμε να είμαστε πριν. Νιώστε τη σύνδεσή μας μαζί σας.

Διαμέσου: MADAD

Ιστοσελίδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-06092013.html

Μετάφραση: Con Tanidis
Share |