Home > > SaLuSa, October 8, 2013

ΣαΛούΣα, 8 Οκτωβρίου 2013

Ο κόσμος σας αλλάζει με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα την οποία εσείς δε μπορείτε αντιληφθείτε από την οπτική γωνία σας, γιατί μέσα στην πραγματικότητά σας όλα προσμετρούνται κάτω από συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, και αφού λειτουργείτε μέσα στην πραγματικότητα αυτή, θα πρέπει να συνεχίζετε να μετράτε όσα συμβαίνουν με τον αντίστοιχο χρόνο. Όταν ενταχθείτε στην υψηλότερή σας πραγματικότητα, θα πρέπει ο νους σας να συνηθίσει σε διαφορετική μέτρηση του χρόνου, αλλιώς δε θα μπορεί να λειτουργήσει πλήρως εκεί μέσα. Καθώς τώρα συνδέεστε με την υψηλότερη αυτή πραγματικότητα, μπορεί κάποιες φορές να αισθάνεστε σύγχυση σε σχέση με το χρόνο, με τη μια μέρα όλα να συμβαίνουν πολύ γρήγορα και την άλλη, ό,τι και αν κάνετε, όλα να πηγαίνουν αργά. Τέτοιες αλλαγές μπορούν να συμβούν εξίσου και μέσα σε μία ημέρα, και αυτό να σας μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Να γνωρίζετε πως τη στιγμή αυτή επιτελούνται επίσης και αρκετές φυσικές αλλαγές στα σώματά σας, που μαζί με τις υπόλοιπες αλλαγές δημιουργούν ένα τέλειο σύμπλεγμα ικανό να σας μετακινήσει προς την υψηλότερη πραγματικότητα που επιλέξατε για να βιώσετε. Να έχετε υπομονή με τον εαυτό σας και να διασκεδάζετε με την κάθε αλλαγή που πέφτει στην αντίληψή σας, επιτρέποντας έτσι στα υπόλοιπα να συμβούν μέσα στην τέλεια στιγμή που αντιστοιχεί στον καθένα σας.

Ακόμα δουλεύουμε πάνω στα σχέδια και τις επαφές μας με τους ανθρώπους εκείνους «στις σωστές θέσεις» για τις οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές , οι οποίες διευρύνονται καθημερινά. Οι περισσότεροι από αυτούς που υπηρετούσαν το παλιό σύστημα αντιλαμβάνονται πλέον καθαρά πως αυτό δεν οδηγεί πουθενά, και δε βλέπουν το λόγο να συνεχίζουν να παραμένουν μέσα του, και επιλέγουν να υποστηρίξουν το καινούργιο αρχίζοντας να ψάχνουν για τις σωστές επαφές. Πάντοτε ανακαλύπτουν αυτό που ψάχνουν και δεν ξεμένουν ποτέ από υποστήριξη γιατί όλα έχουν ενορχηστρωθεί πάρα πολύ καλά και κανένας από αυτούς που επιθυμούν την αλλαγή δε μένει ξεχασμένος, αφού όλοι μαζί δημιουργείτε την πραγματικότητα της αλλαγής. Αν βλέπετε ειδήσεις σχετικές με το πολιτικό σας περιβάλλον, θα δείτε την αλλαγή αυτή να πραγματοποιείται σε μεγάλη κλίμακα, εφόσον δώσετε προσοχή στις ομιλίες των ηγετών σας. Να θυμόσαστε πως υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι ακόμα μέσα στο σύστημά σας που είναι αόρατοι και που δουλεύουν σιωπηλά μέχρι να νιώσουν πως ήρθε η ώρα για να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά προς τα έξω. Η ώρα αυτή πλησιάζει και τίποτε δε γίνεται να σταματήσει τη διαδικασία αυτή, ούτε ακόμα και οι απειλές προς τις ζωές τους, αφού πλέον ζείτε μέσα σε ένα υψηλότερο ενεργειακό πεδίο Αγάπης και Φωτός, που εκ φύσεως σας προστατεύει Όλους. Κάποιοι ίσως να έχουν επιλέξει να το βιώσουν διαφορετικά, να θυμάστε όμως πως ήταν δική τους η επιλογή.

Εστιάστε τώρα στις δικές σας αλλαγές, γιατί με την είσοδό σας στην υψηλότερη πραγματικότητα θα μπορέσετε να βοηθήσετε καλύτερα και τους άλλους. Δε θα αισθανθείτε απλά μια διαρκή χαρά και ευτυχία, που ξέρουμε ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο, αλλά θα φέρετε και πολλή περισσότερη εσωτερική δύναμη σε όσους ακόμη αναζητούν τους πραγματικούς τους εαυτούς, όπως επίσης και περισσότερη Αγάπη προς τη Μητέρα Γη, βοηθώντας έτσι στην επιτάχυνση των αλλαγών που απαιτούνται προκειμένου να σταματήσει η ερήμωση του σώματός της και να γίνει μια απαρχή ξανά στη θεώρηση πως είναι ένα ζωντανό Όν. Γι’ αυτό δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων προετοιμασιών σας προκειμένου να εισέλθετε στην υψηλότερη πραγματικότητά σας και μην αφήνετε τίποτε να σας αποσπάσει από αυτό. Ξέρουμε και το αισθανόμαστε πως «περιμένατε» αρκετά και σας βοηθάμε όσο μπορούμε. Γι’ αυτό κάντε το.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο που πάντοτε σας στέλνουμε την αγάπη μας, και ήδη βλέπουμε τους εαυτούς μας να εργάζονται πλάι σας μέσα στην κοινή μας πραγματικότητα που φτιάξαμε μαζί για όλους μας κατά τη διάρκεια χιλιάδων Γήινων χρόνων. Μέσα σε αυτή τη θαυμάσια στιγμή θα μπορέσουμε τελικά να αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε ακόμα περισσότερα από όσα ήδη κάνουμε τη στιγμή αυτή.

Διαμέσου: MADAD
Ιστοσελίδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-8102013.html
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |