Home > > SaLuSa, October 11, 2013

ΣαΛούΣα, 11 Οκτωβρίου 2013

Το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει τον καθένα σας, μαζί και τη Μητέρα Γη, γίνεται ολοένα δυνατότερο και έχει πλέον σταματήσει να συσσωρεύει την αρνητική πλευρά της τρισδιάστατης πραγματικότητας. Το ενεργειακό αυτό πεδίο είναι γεμάτο από Αγάπη και Φως υψηλής συχνότητας και ενεργεί ως ασπίδα εξαγνισμού απέναντι σε αυτά από τα οποία χρειάζεστε να απαλλαχθείτε. Όσοι εξαγνίστηκαν το νιώθουν αυτό ως ένα δυνατό συναίσθημα ανάτασης από όσα πριν τους κρατούσαν κάτω, βοηθώντας τους παράλληλα να συνηθίσουν στην υψηλότερη συχνότητα Ύπαρξης. Να έχετε ετοιμότητα απέναντι στο συναίσθημα αυτό, αφήνοντας στην Αγάπη και στο Φως που σας περιτριγυρίζουν να εισέλθουν μέσα σας διαμέσου της καρδιάς σας, αναμένοντας έτσι στη συνέχεια τη μεγάλη αλλαγή, όταν το σώμα σας θα έχει προσαρμοστεί. Εκείνοι που βρίσκονται στη διαδικασία του εξαγνισμού τους θα αισθανθούν έντονη την επιθυμία να απελευθερωθούν από θέματα που πλέον δε θα αρνούνται την ύπαρξή τους. Και εκείνοι που ακόμη καταλαμβάνονται από το ευτελές παιχνίδι της ψευδαίσθησης θα αισθανθούν εσωτερική πίεση και θα αναζητήσουν περισσότερη ψευδαίσθηση για να κρυφτούν, όμως πλέον δε θα μπορούν να επηρεάζουν τους υπολοίπους με την αρνητική τους σκέψη γιατί αυτή θα παραμένει μόνο μέσα στο δικό τους ενεργειακό πεδίο. Όλοι έχουν ήδη επιλέξει το μονοπάτι τους και την πραγματικότητα μέσα στην οποία θέλουν να είναι, γιατί κανένας δεν ξέρει καλύτερα τι εμπειρίες χρειάζεται από αυτόν που τις ζει.

Όλοι βιώνουν τις αλλαγές αυτές με τον τρόπο που έχουν σχεδιάσει, και νιώθουν ανακούφιση στη σκέψη πως το Σχέδιο είναι τέλειο, σύμφωνα με το οποίο όταν ακούει κανείς την ίδια του την καθοδήγηση δε γίνεται να εξοκείλει. Η δυνατότητά σας στο ν' ακούτε τον Ανώτερό σας Εαυτό και όλους σας τους Οδηγούς έχει αυξηθεί σημαντικά και μπορείτε πλέον να εμπιστεύεστε τους εαυτούς σας ακόμη περισσότερο από ποτέ πριν. Να θυμόσαστε πως δε χρειάζεται να συγκρίνεστε με τους άλλους για να αποδείξετε στους εαυτούς σας πως κάτι τέτοιο συμβαίνει στ' αλήθεια, γιατί οι άλλοι ενδεχομένως να βιώνουν την αλλαγή τους διαφορετικά, αντ' αυτού ακούστε τους με σεβασμό γνωρίζοντας πως υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες για τον καθένα σας σύμφωνα με το πώς μας έφτιαξε όλους ο Δημιουργός μας με άπειρες εκδοχές βιωμάτων, αλλά και ίσους σε όλους τους τύπους έκφρασής μας.

Οι καιροί αυτοί που βιώνουμε είναι πάρα πολύ θαυμαστοί και θα θέλαμε να αισθανθείτε τη χαρά που σας περιτριγυρίζει. Αισθανθείτε αυτές τις πανίσχυρες στιγμές του μετασχηματισμού σας γνωρίζοντας πως όλα έχουν διευθετηθεί με τελειότητα μέσα σας και πάρτε τη διαβεβαίωση που ψάχνατε. Η ζωή σας πλέον δεν είναι μόνο φυσική, και βάλτε το καλά αυτό μέσα στο μυαλό σας και αποδιώξτε τις τελευταίες έγνοιες που περιμένουν την απαλλαγή τους, αφού συνάμα το μυαλό σας είναι έτοιμο να βιώσει νέα πράγματα. Η κάθαρση του νου σας ήταν το δυσκολότερο σημείο, όμως με την καρδιά σας γεμάτη μόνο με Αγάπη, Φως και την Αλήθεια της ζωής, όλα ξεκαθαρίζουν εύκολα, και δε χρειάζεται παρά να έχετε δυνατή τη βούληση για κάτι τέτοιο. Νιώστε τη δύναμη που έχετε μέσα σας την οποία έχετε ήδη κερδίσει και προετοιμαστείτε να αισθανθείτε ακόμα δυνατότεροι, όταν το μυαλό σας θα αρχίσει να δουλεύει με το νέο τρόπο, ανοίγοντας το δρόμο για ακόμη περισσότερες εμπειρίες για σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και διασκεδάζω με τις αλλαγές αυτές πολύ μαζί σας, καθώς μας επιστρέφετε τα πανέμορφα συναισθήματά σας πίσω, κάνοντάς μας να μοιραζόμαστε ακόμα περισσότερα μαζί σας. Είμαστε ακόμα περισσότερο συνδεδεμένοι μεταξύ μας, και η σύνδεση αυτή γίνεται ακόμη ισχυρότερη όσο καταλαγιάζετε μέσα στις υψηλότερες ενέργειες. Κρατήστε την πρόθεσή σας εστιασμένη σε όσα θέλετε να βιώσετε και αυτά θα συμβούν. Σας αγαπάμε όλους.

Διαμέσου:MADAD
Ιστοσελίδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-11102013.html
Μετάφραση : Con Tanidis< previous message | next message >


Share |