Home > > SaLuSa, August 9, 2013

ΣαΛούΣα, 9 Αυγούστου 2013

Βλέπουμε πόσο εξυψώνεται το Φως κάθε ημέρα επάνω στον πλανήτη σας και το πώς αισθάνεστε μπαίνοντας ολοένα και περισσότερο μέσα στη μοναδικότητα με αυτόν, επιτρέποντας στη Μητέρα Γη να καθαρίσει το υπόλοιπο των αρνητικών ενεργειών. Θα συμβούν ορισμένες αλλαγές στον καιρό, σίγουρα όμως όχι καταστροφικές όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν. Εστιάστε τον εαυτό σας στις θετικές ενέργειες που έρχονται στο δρόμο σας και αφήστε σε όλες σας τις αμφιβολίες να καθαρίσουν και να φύγουν, αφού όλοι βρίσκονται ακριβώς στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή για να το βιώσουν αυτό, όπως το προγραμμάτισαν πριν να έρθουν στη ζωή ετούτη. Όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι και οι κατακρίσεις και οι κατηγόριες σε βάρος των άλλων δε βοηθάνε κανέναν, ειδικά εκείνους που εμπλέκονται στην αντίστοιχη εμπειρία. Αντιθέτως, στείλτε Αγάπη και Φως σ’ αυτούς ή στα μέρη που τελούνται οι αλλαγές αυτές και σίγουρα θα δείτε αμέσως το αποτέλεσμα. Κρατήστε την εστίασή σας πάνω στην άνευ ορίων αγάπη, γιατί η ενέργεια αυτή είναι αυτή που θα σας κουβαλήσει μπροστά. Είχατε αρκετές εμπειρίες με το θυμό και το μίσος γι’ αυτό και μπορείτε τώρα να δείτε τη διαφορά της έκβασης.

Είμαστε μια σκέψη μακριά και είμαστε πάντοτε μαζί σας. Βλέπουμε κάποιους να αγκομαχείτε ακόμα με το πότε και το πως θα έρθουμε και σας λέμε πάλι πως θα έρθουμε τη σωστή στιγμή και πως πρέπει να αφήσετε πίσω τις ανησυχίες σας. Αυτή είναι η στιγμή και όλα έχουν στηθεί και είναι έτοιμα και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιτρέψετε σε αυτά να συμβούν. Οι αμφιβολίες φυσικά δε βοηθούν και πολύ στη διαδικασία αυτή, γι’ αυτό αφήστε στους εαυτούς σας να νιώσουν την ομορφιά και τη δόξα αυτών που θα έρθουν. Αφήστε το μυαλό σας να δει μέσα στο μέλλον για κάποιες στιγμές μέσα στην πολυάσχολή σας μέρα, και ξέρουμε πως θα αισθανθείτε πως όλα βρίσκονται τόσο κοντά, που θα χαμογελάσετε. Χαρείτε τις στιγμές αυτές, γιατί θα τις θυμάστε για πάρα πολύ καιρό ως την ομορφότερη εμπειρία που είχατε κατά τη διάρκεια των τόσων ζωών σας.

Προετοιμαστείτε για το επόμενο τμήμα της ανάλυψής σας γιατί η ζωή σας θα αλλάξει ήρεμα και δίχως άσκοπα σταματήματα, φυσικά εάν εσείς δεν το επιθυμήσετε να γίνει έτσι. Θα είναι μια καταπληκτική κούρσα προς τα πάνω προς την κατάσταση της πλήρους συνειδητότητας και στην κατάσταση της ύπαρξης μέσα σε ευδαιμονία για την οποία σας έχουμε τόσες φορές μιλήσει. Θυμηθείτε όλα όσα σας έχουμε πει, και συνεχίζουμε να σας λέμε, και νομίζουμε πως θα νιώσετε τον ενθουσιασμό του να είστε τμήμα σε όλα αυτά. Σύντομα θα σας μιλούμε απευθείας, μην αμφιβάλετε, καθώς ξέρουμε πόσο σημαντικές σας είναι οι πληροφορίες. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας που έκανε ένα τέτοιο άλμα μπροστά και που τώρα είσαστε έτοιμοι να λάβετε περισσότερη πληροφόρηση δίχως να ανησυχείτε. Όσοι δε θέλουν να τις λάβουν απλά θα τις αγνοήσουν, όπως και κάθε άλλη πληροφορία, μέχρι να είναι έτοιμοι και αυτοί για κάτι τέτοιο. Μην ανησυχείτε για κανέναν, αφού αυτοί θα έχουν επιλέξει να παραμείνουν για περαιτέρω βιώματα στις χαμηλότερες δονήσεις αφού δε θα αισθάνονται άνετα με τις υψηλότερες, η αγάπη όμως θα παραμείνει και εσείς θα τους βοηθάτε με τις υψηλότερες δονήσεις σας ώστε να κατανοήσουν τις επιλογές τους, ακόμα και όταν θα φαίνεται πως έχουν απολύτως κλείσει το μυαλό τους στην αποδοχή τους. Συνεχίστε να τους στέλνετε την αγάπη σας και να ξέρετε πως αυτό τους βοηθάει στη δική τους εκμάθηση.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και μοιραζόμαστε την κατάπληξή σας σε όσα είναι να έρθουν. Σας στέλνουμε όλους την αγάπη μας και χαιρόμαστε που τη νιώθετε και μας την επιστρέφετε.

Διαμέσου: MADAD

Ιστοσελίδα : SaLuSa με Αγάπη και Φως
Μετάφραση: Con Tanidis

Πηγή: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.ptShare |