Home > > SaLuSa, August 16, 2013

ΣαΛούΣα, 16 Αυγούστου 2013

Ο τρόπος με τον οποίο βιώνετε την πραγματικότητα αλλάζει και αν καθίσετε και το σκεφτείτε, θα δείτε πως έχουν επίσης αλλάξει κατά πολύ οι αισθήσεις και οι αντιλήψεις σας. Με το που θα αποδεχθείτε τις αλλαγές αυτές, θα έρθουν ευθύς άλλες που θα τις ακολουθήσουν, γιατί αυτό είναι το θέλημά σας και για το λόγο αυτό βρισκόσαστε και εδώ. Οδηγούμε το δρόμο σας και χαιρόμαστε να σας βλέπουμε να έχετε δουλέψει τόσοι πολλοί επάνω στην επίτευξη ενός νου δίχως αμφιβολίες, αφού οι αμφιβολίες υπάρχουν μόνο μέσα στο μυαλό, και επειδή η καρδιά σας είναι η κύρια πηγή όλων των πληροφοριών και όλης της σκέψης, το τόσο πολύ Φως και η Αγάπη που σας έχουν αποσταλεί, σίγουρα δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολίες. Γι’ αυτό σας λέμε τόσες πολλές φορές ότι χρειάζεται να ακούτε την καρδιά σας, γιατί το ξέρετε και το αισθάνεστε πως δεν υπάρχουν χαμηλότερες δονήσεις, ή φόβος. Εάν δεν είσαστε σίγουροι πώς να αντιμετωπίσετε κάποια περίσταση που εμφανίζεται μέσα στη ζωή σας, απλά ελέγξτε την με την καρδιά σας και θα βρείτε την καλύτερη λύση. Τη μέθοδο αυτή μπορείτε να την εφαρμόσετε σε οτιδήποτε σας «προβληματίζει» και επειδή η καρδιά σας έχει τόσο πολύ μεγαλώσει πια, έχει τέτοια δύναμη που καιρός είναι να θυμάστε πώς να την χρησιμοποιείτε για το δικό σας καλό, αλλά και για το καλό Όλων.

Είμαστε μαζί σας και μοιραζόμαστε τη χαρά σας όταν καταφέρνετε να συνδεόσαστε με την ανώτερη κατάσταση της συνειδητότητας, όπου μπορείτε να αισθανθείτε πώς είναι να είσαι δίχως τις ανησυχίες και τα άλλα παλιά συναισθήματα που σας συνόδευαν για τόσο καιρό. Έχετε υπόψη σας πως αυτό θα συμβαίνει ολοένα και συχνότερα μέχρι να μπορείτε να παραμείνετε μέσα σας μόνιμα πια . Εργαζόμαστε για να σας φέρουμε τη σωστή πληροφόρηση και να ξέρετε τι να περιμένετε όταν θα συμβεί η επόμενη αλλαγή. Ξέρουμε πως δε μπορείτε όλοι σας να συνδεθείτε απευθείας με εμάς, ή δεν το θέλετε για δικούς σας λόγους, γι’ αυτό σύντομα θα εγκαινιάσουμε ένα νέο κανάλι με τις πληροφορίες που ζητάτε προκειμένου να μπορέσετε να συνεχίσετε τη διαδικασία ανάληψής σας, καθώς απαιτούνται ίσες ευκαιρίες για όλους να ακούσουν αυτά που έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Όσοι δε θέλουν να ακούσουν, απλά θα αγνοήσουν, αυτοί όμως που θέλουν περισσότερη πληροφόρηση θα οδηγηθούν «αυτόματα» στην πηγή αυτή. Έτσι, να μείνετε συντονισμένοι στην ενέργειά μας και πολύ σύντομα όλη αυτή η πληροφορία θα αρχίσει να ρέει απ’ ευθείας προς τα σας.

Η Μητέρα Γη έχει προσκολληθεί σταθερά στη «νέα» υψηλότερή της πραγματικότητα και σας καλωσορίζει να τη συνοδέψετε. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί της και θα σας βοηθήσει και αυτή να απελευθερώσετε τα παλιά. Συνεχίστε να της στέλνετε την αγάπη σας, που περίχαρα τη μοιράζεται με όλους, σκεφτείτε τα μέρη εκείνα που ξέρετε πως τη χρειάζονται και σύντομα όλη η βία θα σταματήσει, και θα έρθει η από καιρό προσδοκώμενη ειρήνη για να μείνει, καθώς αυτό είναι αυτό που τόσο ένθερμα εύχεστε και που είναι επίσης η ευχή του Δημιουργού μας. Όλα θα τακτοποιηθούν με τόση τελειότητα, που δε θα δοθεί καμία ευκαιρία σε κανέναν για ν’ αρχίσει οποιαδήποτε άλλη σύγκρουση πουθενά επάνω στην πολυαγαπημένη Γη. Αισθανθείτε ότι οι πολυαναμενόμενες αλλαγές είναι εδώ και μη δίνετε σημασία στις παλιές ειδήσεις που ακόμη λένε τα ίδια, αλλά αντ’ αυτού δείτε και νιώστε τη νέα ενέργεια που υπάρχει γύρω σας και συνειδητοποιήστε πως γινόσαστε ακόμη πιο δυνατοί, όσο λιγότερες κάνετε μέσα σας τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας. Το επαναλαμβάνουμε τόσες πολλές φορές, γιατί θέλουμε να το καταλάβετε αυτό, σε τούτο το σημείο της εξέλιξης του μυαλού σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και νιώθω ευλογημένος που μπορώ να είμαι ένας από τους οδηγούς σας, καθώς περιμένω θερμά να συναντηθούμε. Θα είναι μια τόσο όμορφη στιγμή μέσα στις ζωές μας που όλοι μας θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό. Συνεχίστε να μοιράζεστε το Φως σας και να αναμένετε τα όσα έχετε σχεδιάσει για τους εαυτούς σας, αφού ήδη μπορείτε να τα δείτε να συμβαίνουν.

Διαμέσου: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-16082013.html

Ιστοσελίδα : SaLuSa με Αγάπη και Φως
Μετάφραση: Con Tanidis

Πηγή: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.ptShare |