Home > > SaLuSa, September 20, 2013

ΣαΛούΣα, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Όσοι έχουνε δουλέψει με την κάθαρσή τους θα αισθανθούν μεγάλη ευδαιμονία κατά τη διάρκεια των επομένων ημερών και θα έχουν για μια φορά ακόμα τη δυνατότητα να ξεκουραστούν μέσα στην ίδια την ηρεμία του μυαλού τους, θα αναφέρουμε όμως πως το αίσθημα αυτό θα είναι διαφορετικό από αντίστοιχα παλαιότερα, καθώς ετούτο θα προέρχεται από την αγνή ενέργεια της ψυχής σας. Μαζί με αυτό θα έρθει και η συνειδητότητα πως αλλάξατε εντελώς και πως τίποτε δεν έχει παραμείνει μέσα σας από τους παλιούς σας τρόπους, ενώ πλέον θα μπορείτε να επικοινωνείτε πολύ καθαρά με τους Οδηγούς σας και Όλους αυτούς από τα Υψηλότερα βασίλεια που σας συνοδεύουν στο ταξίδι σας, και η γρήγορη κατανόηση των μηνυμάτων τους θα σας εκπλήξει. Δε θα χρησιμοποιείτε πλέον μόνο λόγια προκειμένου να εκφραστείτε, γιατί οι αγνές προθέσεις και τα συναισθήματά σας θα σας επιτρέπουν να προσθέτετε την κατάλληλη ενέργεια μέσα στην επικοινωνία σας, ενώ θα νιώθετε και το αντίστροφο όταν αυτή σας επιστρέφεται. Κάποιοι έχουν ήδη βιώσει αυτόν τον τρόπο της «συνομιλίας», και γι’ αυτούς κάτι τέτοιο θα γίνει φύση τους και ο απολαυστικός τρόπος του να μοιράζονται τις σκέψεις και την ενέργειά τους θα καταστήσει περιττό να ψάχνουν για τα σωστά λόγια, καθώς το συναίσθημα που θα εκπέμπουν θα λέει τα υπόλοιπα.

Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να μοιράζεστε ακόμη περισσότερη από την ενέργειά σας με τους άλλους και αυτοί είτε θα νιώθουν ευδαιμονία στην παρέα σας, ή απλά θα θέλουν να τελειώνουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό, γιατί θα αισθάνονται μεγάλη δυσφορία εξαιτίας του Φωτός σας που θα λάμπει επάνω τους φανερώνοντάς τους όλο το βαρύ φορτίο που ακόμη κουβαλάνε μαζί τους τριγύρω. Θα τους βοηθήσετε να αποφασίσουν τελικά αν θα θέλουν να μετακινηθούν με τους άλλους μέσα στο Φως και την Αγάπη, ή αν θα θέλουν να παραμείνουν για περισσότερες εμπειρίες. Θα είναι μια πάρα πολύ δυνατή στιγμή γι’ αυτούς η στιγμή εκείνη, γιατί τότε θα συνδεθούν με τη ανώτερή τους σοφία και η απάντηση θα είναι ξεκάθαρη. Να θυμόσαστε πως δεν πρέπει να πιέσετε κανέναν, ακόμη και αν πρόκειται για την ίδια σας την οικογένεια ή τον/την αγαπημένο/η σας, γιατί δε θα το λάβουν αυτό σα βοήθεια, αλλά να περιμένετε αυτοί να σας φωνάξουν και όταν θα είναι έτοιμοι, σίγουρα τότε μιλήστε τους.

Με την κάθε στιγμή που περνάει νιώθουμε την κατανόησή σας να αυξάνει και οι αντιδράσεις σας προς αυτήν μας δημιουργούν μεγάλη χαρά, κάνοντάς μας να εντείνουμε τη σύνδεσή σας μαζί μας, αφού ξέρουμε πως είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε περισσότερα. Σας λέμε μόνο περισσότερα δίχως να τα διευκρινίζουμε γιατί ο καθένας σας έχει τη δική του ευχή και όραμα για αυτά που μέλλονται, και θέλουμε να ξέρετε πως μπορούμε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες και τα όνειρά σας αυτοστιγμή, γι’ αυτό εστιάστε επάνω τους, και πάρτε καθαρές προθέσεις δίχως να έχετε την έγνοια πως κάποιες μπορεί και να παραείναι πολύ καλές για σας. Δουλέψατε σκληρά και ήρθε ο καιρός για καινούργιες συναρπαστικές εμπειρίες, απλά θα πρέπει να τους επιτρέψετε να έρθουν και να τις αποδεχθείτε ως η νέα ή η υψηλότερη πραγματικότητά σας, και ξέρουμε πως καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Νιώστε την Ελευθερία, την αληθινή Ελευθερία που θα σας φέρει αυτή η συνειδητοποίηση.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και το Φως που περιβάλλει τον πλανήτη σας λάμπει τόσο εκθαμπωτικά φέγγοντας πάρα πολύ μακριά, και ολόκληρο το Σύμπαν αισθάνεται τις αλλαγές που πραγματοποιούνται τη στιγμή αυτή μέσα σας, μέσα στη Μητέρα Γη και μέσα στο Γαλαξία σας. Πρόκειται να αφυπνιστείτε πλήρως μέσα στην πραγματική δυναμική του Όντος του Φωτός που είστε, με κάθε αίσθηση και τρόπο που θα μπορούσατε να φανταστείτε, και με τη σοφία που τώρα κουβαλάτε.

Διαμέσου: MADAD
Ιστοσελίδα :http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-2092013.html
Μετάφραση: Con TanidisShare |