Home > > SaLuSa, September 17, 2013

ΣαΛούΣα, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ένταση των τελευταίων εξαγνισμών είναι πλέον ορατή και πάνω στον καιρό τώρα, και όταν απελευθερωθούν οι παλιές ενέργειες, θα καλμάρει και ο καιρός πάλι. Αισθανθείτε αυτή τη στιγμή του δικού σας εξαγνισμού με ευγνωμοσύνη, γιατί όταν θα καλμάρει ο καιρός θα ηρεμήσετε και σεις, και μέσα από τα βάθη σας όλα όσα ονειρευτήκατε θα βρεθούν μπροστά σας, και θα τα δείτε με όραση εξαγνισμένη από τη ψευδαίσθηση που σας τα έκρυβε όλα αυτά, και που δεν τολμούσατε να αντικρίσετε. Όντας τώρα πιο δυνατοί, ακόμα και εκείνες οι βαθιά θαμμένες αλήθειες μέσα σας θα αναταθούν για να τις αποδεχθείτε και να τις απελευθερώσετε μέσα στο δυνατό Φως. Η εκκαθάριση αυτή θα σας αφήσει καθαρούς και εξαγνισμένους και θα αισθανθείτε σα νεογέννητοι, δίχως «σκοτεινές» μνήμες και σκέψεις και εκείνη, Αγαπημένοι Μας, θα είναι η στιγμή που όλοι περιμένατε. Θα έχετε μονάχα όμορφες σκέψεις και συναισθήματα αγάπης, και τότε, εκείνη τη στιγμή είναι που θα μετακινηθείτε προς το υψηλότερο βασίλειο. Αδημονούμε για τους πρώτους από εσάς που είναι να καλωσορίσουμε και να γιορτάσουμε μαζί τους την επιστροφή τους. Κάποιοι από εσάς έχετε ήδη οράματα για το τι θα κάνετε αφού εκπληρώσετε τη συμφωνία σας με τη Μητέρα Γη, και ανυπομονούμε να χαιρετίσουμε νέα μέλη από την κοινωνία των διαστημικών μας ταξιδιών.

Είμαστε πάντοτε μαζί σας και μοιραζόμαστε τη χαρά σας για όλα τα νέα και στοργικά συναισθήματα που αισθάνεστε, αλλά είμαστε επίσης μαζί σας και όταν είσαστε απογοητευμένοι, γιατί θέλουμε να σας εμπνεύσουμε και να σας παρακινήσουμε να κάνετε αυτό που προγραμματίσατε για τον εαυτό σας όταν ενσαρκωθήκατε στη ζωή αυτή. Δε μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις με τον τρόπο που θα θέλατε, γιατί κάποιες από τις απαντήσεις αυτές θα πρέπει να τις βρείτε μόνοι σας, καθώς αποτελούν τμήμα της ίδιας σας της εξέλιξης, και οι εμπειρίες σας είναι αυτές που σας ωθούν προς τις σωστές σας απαντήσεις. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να τις αποδέχεστε όλες καθώς αυτές έρχονται σε σας, γιατί σχεδιάστηκαν από το Θείο Κύριο Πλάνο για την αποδοτικότερη εμπειρία εκμάθησης. Όλοι μας βιώνουμε αυτό για το οποίο δημιουργηθήκαμε, και αποδεχόμενοι την πραγματική φύση της εμπειρίας του καθενός, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας, θα φανερωθούν καταπληκτικές δυνατότητες που κανείς ποτέ δεν είχε δει, και οι οποίες θα μπορούν να συμβούν μέσα στις ζωές σας. Γι’ αυτό να μην αμφιβάλετε καθόλου ούτε λεπτό πως δεν υπήρχε η ανάγκη για κάποιες από τις εμπειρίες σας ή για τη σωστή επιλογή σας σε αυτές. Όλα όσα συμβαίνουν σας καθοδηγούν επάνω στο μονοπάτι που έχετε διαλέξει, δίχως εξαιρέσεις.

Δείτε τους εαυτούς σας τώρα, που μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, το Φως σας αυξήθηκε κατακόρυφα και ο κόσμος σας μετασχηματίζεται σε ειρήνη και αγάπη συναντώντας τους άλλους κόσμους του Γαλαξία σας και του Σύμπαντος. Κάποιοι ενδεχομένως να βρίσκονται ακόμη μέσα στις ίδιες τους τις δημιουργίες του πόνου με δική τους θέληση, όμως και αυτοί έχουν διάπλατα ανοιχτές δυνατότητες για όταν θα είναι έτοιμοι να τις αποδεχθούν. Αισθανθείτε αυτές τις πανίσχυρες στιγμές, με επίγνωση πως όλοι σας βοηθήσατε να υλοποιηθούν μέσα στην πραγματικότητά σας, και να θυμάστε πως η πραγματικότητα αλλάζει σύμφωνα με τις ευχές και τις επιλογές σας και πάντα θα το κάνει, από δω και πέρα δε, ακόμα περισσότερο από όσο θα περιμένατε. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε πως γινόσαστε οι πραγματικοί και ισχυροί δημιουργοί της πραγματικότητάς σας και πως κανείς και τίποτα δε μπορεί να σας εξουσιάσει, όπως το βιώνατε πιο πριν. Ήτανε μαθήματα που όλοι σας έπρεπε να πάρετε, και ξέρουμε πως τα μάθατε τα μαθήματά σας πάρα πολύ καλά, και στο εξής μπορείτε να βοηθήσετε άλλους με τη δική τους μάθηση.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και νιώθω μεγάλη χαρά που μοιράζομαι τα δικά μου μαθήματα που έχω μάθει μαζί με όλους σας. Όλοι μας δουλεύουμε μαζί επάνω στα ίδια και χαιρόμαστε που μας αποδέχεστε όπως πραγματικά είμαστε, και έτσι μπορούμε να μοιραστούμε ακόμα περισσότερα μαζί σας. Δείτε μας σαν τη δική σας Οικογένεια, γιατί αυτό είμαστε και σας βοηθάμε να φέρετε πίσω την αγνή Αγάπη και Ευτυχία, που όλοι βιώνατε πριν βάλετε το τρισδιάστατο μέσα στις ζωές σας.

Διαμέσου: MADAD
Ιστοσελίδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-1792013.html
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |