Home > > SaLuSa, August 27, 2013

ΣαΛούΣα, 27 Αυγούστου 2013

Μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε την Αγάπη παντού τριγύρω σας, να την αποδεχθείτε και να την αφήσετε να κινηθεί μέσα σας σαρώνοντας και απομακρύνοντας τα τελευταία υπολείμματα των παλιών, που ξέρετε πως δεν έχουν καμία δύναμη επάνω σας και που πλέον δε μπορούν άλλο να σας βοηθήσουν. Ξέρουμε πως καταλαβαίνετε τα μηνύματά μας, γιατί σας τα στέλνουμε με αγάπη και με ενσωματωμένη ενέργεια που βοηθάει στο μετασχηματισμό σας. Δεν είναι μόνο λέξεις, γιατί οι λέξεις δε μπορούν να εκφράσουν το επιθυμητό νόημα και την πληροφορία που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Για το λόγο αυτό, με κάθε μήνυμα που διαβάζετε να εστιάστε επίσης και στην ενέργεια που αυτό κουβαλάει και θα μπορείτε έτσι να καταλαβαίνετε περισσότερα και να διαβάζετε και τα «κρυφά μηνύματα». Σας είναι πλέον δυνατό να καταλαβαίνετε επίσης και αυτά που δε γράφονται με λέξεις, καθώς οι υψηλότερες δονήσεις σας, σας επιτρέπουν να νιώθετε και να αισθάνεστε τόσα πολλά περισσότερα από ποτέ πριν. Με τον τρόπο αυτό εμείς επικοινωνούμε μεταξύ μας, αισθανόμενοι τις ενέργειες που μας περικυκλώνουν και αυτό θα αρχίσετε να το κάνετε και εσείς, γιατί για πολύ καιρό τώρα δεν αισθανόσασταν και δε νιώθατε τους άλλους παρά επικεντρωνόσασταν στη διαβίωσή σας. Είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να μην αισθάνεστε, αφού το μυαλό και τα σώματά σας άλλαξαν τόσο πολύ, και μόνο αυτοί που επέλεξαν να παραμείνουν στις χαμηλότερες δονήσεις αρνούνται το γεγονός αυτό, όμως θα έρθει και η δική τους ώρα που θα αποφασίσουν να κινηθούν προς τα μπρος και πίσω στην Εστία.

Σας περιμένουν πάρα πολλές εκπλήξεις στο δρόμο σας και παρότι πολλοί από σας είσαστε προετοιμασμένοι για όλες τις αλλαγές που σας έχουμε μιλήσει, εντούτοις θα εκπλαγείτε από τα τόσα πολλά που θα συμβούν και θα αλλάξουν την πραγματικότητα και τις ζωές σας. Δε μπορούμε να σας μιλήσουμε γι’ αυτά αφού αποτελούν τις δικές σας επιλογές και επιθυμίες τις οποίες θα ακολουθήσετε, γι’ αυτό έγκειται σε σας να διαλέξετε μεταξύ των άπειρων δυνατοτήτων που θα απλωθούν μπροστά σας. Όταν δείτε καθαρά το δρόμο σας, θα σας εμφανιστούν πολλές δυνατότητες, από τις οποίες θα κάνετε τμήμα της ζωής σας αυτές από τις οποίες έλκεστε περισσότερο. Εάν δεν είσαστε σίγουροι ποια θα ήταν η καλύτερη για να τη βιώσετε, τότε θα υπάρχει πάντοτε κάποιος που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε, αλλά να μην περιμένετε πως θα υπάρξει κάποιος άλλος που θα σας πει τι ακριβώς να κάνετε, καθώς πλέον θα είσαστε αφυπνισμένοι και θα χρειάζεται να αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη των δικών σας βιωμάτων. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε μέχρι να μπορείτε να εμπιστεύεστε πλήρως τον εαυτό σας σε ό,τι επιλέξετε να κάνετε, και βλέπουμε καθαρά πως πολλοί ήδη επιτρέπετε στον Εαυτό σας να σας καθοδηγήσει και πως η εμπιστοσύνη χτίζεται μέσα σας, κάτι που αρχίζει επίσης να φαίνεται και προς τα έξω. Αυτό θα καταστεί ευκολότερο για όσους αφυπνίζονται τη στιγμή αυτή με όλες τις αλλαγές που αναμένονται, και θα δείτε τους καρπούς της σκληρής τους δουλειάς στο χαμόγελο και τις στοργικές τους εκφράσεις.

Είναι θαυμαστοί οι καιροί αυτοί για να βρίσκεται κανείς τώρα πάνω στη Μητέρα Γη, η οποία αισθάνεται την επιστροφή της αγάπης της από τόσους πολλούς ανθρώπους που κυριολεκτικά αρχίζει να λάμπει, και όλοι μας παρατηρούμε την όμορφη αυτή αλλαγή με θαυμασμό και χαρά. Σύντομα θα μπορείτε να τη δείτε και κάποιοι από εσάς, και αυτό μας επιτρέπει να έρθουμε προς τα σας και να κάνουμε την εμφάνισή μας σε όσους είσαστε έτοιμοι, επιτρέποντας έτσι και σε άλλους να προετοιμαστούν εξίσου. Παραμείνετε μέσα στις καταπληκτικές αυτές ενέργειες και στα αισθήματα, όπως συχνά σας λέμε, και αφήστε όλα όσα δε σας εξυπηρετούν πίσω σας. Πείτε το αυτό στο νου σας όσες φορές χρειαστεί και θα δείτε γρήγορα πως δουλεύει, αφού πάντα η πρόθεσή σας είναι αυτή που μιλάει στις Δημιουργικές Δυνάμεις.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και μοιράζομαι την αγάπη και την ενέργειά μου με τόση χαρά μαζί με όλους σας και σας ευχαριστώ που μου τα στέλνετε πίσω, νιώθοντάς τα από τον καθένα σας που το κάνει, νιώθοντας επίσης τόσο ευλογημένος που βρίσκομαι σε σύνδεση μαζί σας. Όλοι μας εδώ από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία χαιρόμαστε την παρουσία μας εδώ, τόσο κοντά σε σας, και είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε μέσα στην πραγματικότητά μας.

Διαμέσου: MADAD
Ιστοσελίδα : http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-27082013.html
Μετάφραση : Con Tanidis
Share |