Home > > SaLuSa, August 23, 2013

ΣαΛούΣα, 23 Αυγούστου 2013

Τα ενεργειακά επίπεδα βρίσκονται ακόμη σε αύξηση και όταν μπορέσετε να τα αποδεχθείτε, θα σας αποσταλούν ακόμη υψηλότερες ενέργειες δημιουργώντας ένα περιβάλλον με τέτοια ανάταση τριγύρω σας, που θα μπείτε στην πολυπόθητη κατάσταση ευδαιμονίας του νου, όπου πλέον οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες δε θα μπορούν να σας φτάσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είσαστε ανοιχτοί στις ενέργειες αυτές και να αποδεχθείτε όλα όσα είναι να ακολουθήσουν με αγάπη και κατανόηση, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνετε μέσα στη ροή του Τώρα. Αρκετοί έχετε βρει τον τέλειο τρόπο για τον εαυτό σας, και χαιρόμαστε που βλέπουμε τη σπουδαία ανάπτυξή σας μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Ο καθένας σας έχει διαλέξει το δικό του μονοπάτι, και έγκειται πάλι στον καθένα σας να αποφασίσετε τι δουλεύει και τι δεν αρμόζει στην πορεία σας προς τα μπρος. Αισθανθείτε πόσο φωτίζει με Φως το μονοπάτι σας η αποδοχή αυτή, δείχνοντάς σας πως έχει περάσει ο καιρός της μη θέλησης για επίλυση θεμάτων, γιατί θυμόσαστε καλά τι έκανε μέσα σας η άρνηση. Είναι η πιο όμορφη στιγμή στις τρέχουσες ζωές σας, γι’ αυτό να απολαμβάνετε κάθε λεπτό ξέροντας πως έπρεπε να καθαριστούν οι χαμηλότερες ενέργειες πριν μπορέσετε να μπείτε στις υψηλότερες.

Διαισθανόμαστε πως αυτές οι μέρες θα γεμίσουν χαρά και άπειρη αγάπη που θα ρέουν μεταξύ μας, και απολαμβάνουμε τη σύνδεσή μας μαζί σας, πιο πολύ από όσο μπορείτε εσείς να το καταλάβετε. Όλοι όσοι θέλετε τη σύνδεση την έχετε ήδη κάνει, και δεχόσαστε την ενέργεια και την επικοινωνία μας απευθείας, ή σύντομα θα συνδεθείτε, γιατί άπαξ και καταλάβουμε πως έχετε προετοιμαστεί γι’ αυτήν και πως αυτή βρίσκεται και στο μονοπάτι που έχετε επιλέξει, μας επιτρέπεται και μας να σας καλέσουμε για να ενωθούμε. Δε μπορούμε να το κάνουμε νωρίτερα από την ετοιμότητά σας γιατί αυτό θα αντίβαινε με την ελεύθερή σας βούληση, και η κατανόησή σας γι’ αυτήν ίσως να μην ήταν αυτή που ελπίζατε. Σεβόμαστε απλά την απόφαση και την ανάγκη σας στο να βρείτε αυτό που επιθυμείτε με τις δικές σας δυνατότητες. Σας καθοδηγούμε πάντοτε, στέλνοντάς σας την αγάπη μας και αφουγκραζόμαστε το κάλεσμά σας. Δεν πιέζουμε κανέναν να μας αποδεχθεί δίχως να είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, γι’ αυτό αν αισθάνεστε έτοιμοι και σίγουροι πως θέλετε να συνδεθείτε, καλέστε μας και θα είμαστε εδώ. Αυτοί που ήδη το έκαναν προετοιμάζονται για τη συνάντησή μας, κάνοντας δυνατό να συμβεί το ίδιο και για άλλους όταν θα αισθάνονται και αυτοί έτοιμοι. Είμαστε η οικογένειά σας και όταν μας αποδεχθείτε ξανά, θα εμφανιζόμαστε συχνότερα στους ουρανούς σας και επίσης θα μας επιτραπεί και να προσγειωθούμε. Σας παρακαλούμε να θυμόσαστε πως δρούμε πάντοτε σύμφωνα με τη θέληση και την ετοιμότητά σας, σεβόμενοι την ελεύθερη βούληση και τις αποφάσεις σας.

Ακόμη δουλεύουμε επάνω σε όλες τις αλλαγές που αφορούν τα οικονομικά σας συστήματα, ενώ εσείς μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά γι’ αυτά, και οι επερχόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες δραστηριότητα, καθώς οι δονήσεις σας έχουν φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα που ήταν ποτέ, ενώ εσείς είσαστε έτοιμοι να αποδεχθείτε τις αλλαγές δίχως ανησυχία ή θυμό. Αποδεχθείτε τες με κατανόηση και μην κατρακυλήσετε πίσω στα παλιά. Δε χρειάζεται άλλο να προσκολλάστε σε αυτά γιατί δε μπορούν να σας δώσουν τίποτε άλλο πια από όσα σας έχουν ήδη δώσει. Αφήστε απλά στους εαυτούς σας να «πετάξουν» με τη γνώση πως όλα έχουν το σκοπό τους και πως συμβαίνουν για να βελτιώσουν τις ζωές σας, και σας παρακαλούμε να γνωρίζετε πως η «σκοτεινή πλευρά» δεν έχει πια τη δύναμη να βάλει φρένο και να αλλάξει την κατάσταση.

Είμαι SaLuSa από τον Σείριο και είμαστε συγκινημένοι όπως και σεις γιατί η συνάντησή μας βρίσκεται τόσο κοντά, καλωσορίζοντάς σας με ανοιχτές αγκάλες και με την αγάπη μας να ρέει άπειρα προς όλους σας. Αφεθείτε για να την νιώσετε και ενωθείτε μαζί μας, γιατί μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία τόσο θαυμαστή για όλο το Σύμπαν.

Διαμέσου: MADAD
Ιστοσελιδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-23082013.html
Μετάφραση: Con Tanidis

Ιστοσελίδα : SaLuSa με Αγάπη και ΦωςShare |