Home > > Sheldan Nidle - September 3, 2013

Sheldan Nidle - 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf090313.htm

Selamat Balik! Ερχόμαστε σήμερα με πολλά να σας πούμε. Όπως γνωρίζετε, διάφορα γεγονότα βρίσκονται σε εξέλιξη, που θα οδηγήσουν στη μεγάλη νίκη σας. Η απαιτούμενη γραφειοκρατική δουλειά και οι υπογραφές που αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα έχουν την απαραίτητη παρακολούθηση. Οι σύμμαχοί μας διαχειρίζονται τις διάφορες καταστάσεις στην παγκόσμια σκηνή, και εμείς ζητήσαμε από τον στόλο παρατήρησης να σταματήσει τις προσπάθειες του σκότους να επιβάλει την έκρηξη μιας μεγάλης ανάφλεξης. Το να επιτευχθεί κάτι σημαντικό στον κόσμο σας είναι πολύ δύσκολο, λόγω των εμποδίων που θέτουν οι πολιτισμικές πεποιθήσεις σας και οι διοικητικές συνήθειές σας, που έχουν τοποθετηθεί εκεί από το σκότος, επιπροσθέτως στις περίεργες πολυπλοκότητες, που δημιουργούνται από τις διάφορες ανά τον πλανήτη κοινωνίες σας. Πάντως, αυτά τα εν δυνάμει εμπόδια ξεπεράστηκαν με τη βοήθεια ενός πολύ λεπτομερούς σχεδίου, το οποίο επεξεργάστηκαν από κοινού οι σύμμαχοί μας και οι προξενικοί σύνδεσμοί μας, και αυτές οι δημιουργικές λύσεις υλοποιούνται τώρα και αναμένεται πλήρως να οδηγήσουν σε μια ολοκληρωτική επιτυχία. Εν τω μεταξύ, το παρόν οικονομικό σύστημά σας διέρχεται ένα μεταβατικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της οικονομικής κατάρρευσης, που τέθηκε σε κίνηση από τη σκοτεινή συμμορία πριν από περίπου δέκα χρόνια. Στην πραγματικότητα, αυτή θα έχει τώρα περισσότερο τον χαρακτήρα μιας «ανατροπής» των συστημάτων σας, και θα εγκαινιάσει μια νέα οικονομική εποχή για όλους.

Αυτή η νέα οικονομική εποχή θα δει το τέλος της αυτο-διαιωνιζόμενης δουλείας του χρέους. Στη θέση της θα έρθει η παγκόσμια διαγραφή χρέους, την οποία ορισμένοι στη Δύση ονομάζουν οικονομικό ιωβηλαίο. Το χρήμα τότε θα βασίζεται σε μια κλίμακα πραγματικής αξίας. Η τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών θα ξεφουσκώσουν στα προ του υπερπληθωρισμού επίπεδα, για να αντικατοπτρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την πραγματική αξία τους στην κοινωνία σας. Ωστόσο, αυτές οι τιμές που θα διαμορφωθούν, πρόκειται να είναι μόνο προσωρινές, διότι, καθώς οι νέες τεχνολογίες θα μπαίνουν σε εφαρμογή, αυτές, μαζί με τη νέα αφθονία, θα κάνουν τελικά αυτές τις τιμές να μην έχουν νόημα. Κάθε νοικοκυριό θα έχει παραλάβει έναν «οικιακό επεξεργαστή Φωτός», ο οποίος θα είναι σε θέση να δημιουργήσει σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεστε, βάζοντας ένα απότομο τέλος στις επιταγές του κόστους παραγωγής και της ζήτησης των καταναλωτών, που υπονομεύουν το σημερινό παγκόσμιο οικονομικό σύστημά σας. Σε αυτό το σημείο, οι οικονομικές θεωρίες και ιδέες σας θα καταστούν άχρηστες. Η παραμορφωτική υποδομή της βιομηχανικής βάσης σας θα μπορεί να καταργηθεί. Και, το σημαντικότερο, η καταστροφή επί των οικοσυστημάτων της Γης, που προκλήθηκε από μια οικονομία βασισμένη στα ορυκτά καύσιμα, θα μπορεί να σταματήσει.

Αφού πλέον δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για βασικά αγαθά και υπηρεσίες, θα είστε ελεύθεροι να στρέψετε πλήρως την προσοχή σας στη δημιουργία και στη λειτουργία της κοινωνίας σας. Θα έχετε απελευθερωθεί από τις αγχωτικές απαιτήσεις της επιβίωσης, που το σκότος αξιοποίησε στο έπακρο, ώστε να σας ελέγχει με τον υποβιβασμό σας στην απάθεια της δουλείας. Η απάθεια είναι ένα προϊόν της παλιάς τάξης πραγμάτων και θα εξαφανιστεί από τη νοοτροπία σας, καθώς θα εγκαθιδρύεται η νέα πραγματικότητα. Η νέα πραγματικότητά σας, η οποία εμφανίζεται γύρω σας, χρειάζεται την ενθουσιώδη συμμετοχή και συμβολή σας. Θα είναι το γόνιμο έδαφος από το οποίο θα διαμορφωθεί η γαλαξιακή κοινωνία σας, και στο οποίο κάθε μέλος θα συνεισφέρει δημιουργικά για το σύνολο. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία, για την οποία ο Ουρανός έχει απλά παράσχει ένα θείο πρότυπο. Κάθε κοινωνία παίρνει αυτό το πρότυπο και το τροποποιεί σύμφωνα με την ιδιαίτερη κλίση της. Ως αποτέλεσμα, κάθε αστρικό έθνος γίνεται ένας λόγος εορτασμού, καθώς τα μέλη του χρησιμοποιούν δημιουργικά και από κοινού τα ταλέντα τους, για να παραγάγουν μια γαλαξιακή κοινωνία που «εργάζεται». Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο, εμείς θα σας χορηγήσουμε μια πανοπλία από πιθανές εκδοχές, από τις οποίες θα δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική προσαρμογή. Βλέπουμε ότι αυτό το μεγάλο σχέδιο πρόκειται να αποφέρει κάτι πραγματικά υπέροχο!

Αυτή η νέα πραγματικότητα θα είναι, φυσικά, μια πραγματικότητα πλήρους συνείδησης. Θα αποτελείται από άτομα, που θα δέχονται τα θαύματα της πλήρους συνείδησης και θα κατανοούν την κοινωνική εθιμοτυπία, που θα είναι αυτονόητη σε μια τόσο καταπληκτική κατάσταση ύπαρξης. Εισέρχεστε σε μια πραγματικότητα, που είναι τόσο πολύ διαφορετική από εκείνη, στην οποία τώρα διαμένετε. Παντού θα αντανακλά τη μοναδική της μορφή της Ενότητας και θα τυπώνει την ατομική σφραγίδα της στον τρόπο που θα λειτουργεί. Αφού μπορέσουμε να έρθουμε σε ανοιχτή επαφή μαζί σας, θα μπορούμε να σας προετοιμάσουμε γι’ αυτό που πρόκειται να λάβετε. Κάθε τι που σήμερα γνωρίζετε θα μετατοπιστεί προς τα πάνω και θα ανανεωθεί εντελώς. Σε μια γαλαξιακή κοινωνία, ο καθένας είναι πλήρως γνωστός και η μοναδικότητά του γιορτάζεται. Τα μυστικά είναι αδύνατα. Εμείς απολαμβάνουμε το να είμαστε ανοικτοί μεταξύ μας και να μαθαίνουμε για τη ζωή ο ένας από τον άλλον, και χαιρόμαστε για τα θαύματα της μεγάλης συλλογικότητάς μας. Για να το εκφράσουμε αυτό ψέλνουμε, τραγουδάμε και χορεύουμε. Μπορούμε πραγματικά να βλέπουμε το πώς η Αγάπη μας επηρεάζει τον καθέναν από εμάς και μπορούμε να καταλάβουμε πώς αυτή επηρεάζει ολόκληρο το θαυμαστό σύμπαν. Είναι αυτός ο απερίγραπτος κόσμος, στον οποίο σύντομα θα προβιβαστείτε, με ό,τι αυτό τόσο ένδοξα συνεπάγεται.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε φέρνοντας καλά νέα. Ο σκοτεινός κόσμος, στον οποίο κατοικείτε, χάνει την εξουσία του επάνω σας. Η κύρια υποστήριξη για την δομή του ελέγχου του είναι ένα συρρικνούμενο, διαρκώς αποδιαρθρούμενο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που είναι εγκλωβισμένο σε μια κρίση, από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει. Ένα νέο νομισματικό σύστημα, με βάση την πίστωση, έχει αρχίσει να αντικαθιστά το ψεύτικο σημερινό, με βάση την χρέωση, και αυτό το τελευταίο δεν έχει καμία πιθανότητα να ξεπεράσει την απεραντοσύνη του χρέους που έχει προκύψει. Ο Ουρανός, στο έλεός του, επιτρέπει σε αυτό το σκληρό, πληθωριστικό σύστημα απλά να μαραζώσει. Ήδη, διάφοροι νέοι τραπεζικοί κανόνες βρίσκονται σε ισχύ και αυτοί θα επιταχύνουν την κατάρρευση του παλιού συστήματος. Καλωσορίζουμε εκείνα τα γεγονότα, που θα διώξουν αυτό το κακό από την εξουσία και από τον νέο κόσμο σας, και υμνούμε και δοξολογούμε τις μεταμορφώσεις, που είναι έτοιμες να εκδηλωθούν και θα σας απελευθερώσουν από την απεχθή δουλεία του χρέους, δίνοντάς σας πίσω την προσωπική κυριαρχία σας. Ο Ουρανός ενορχηστρώνει γεγονότα, που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας για πάντα!

Οι αλλαγές αυτές απαιτούν να μάθετε ορισμένες αλήθειες, που το σκότος έχει για καιρό κρατήσει μυστικές από εσάς. Το πιο σημαντικό, ο σκοπός πίσω από τις διδασκαλίες των Διδασκάλων είναι να σας δείξουν την θαυμαστή δύναμη που κατέχετε, η οποία σας επιφορτίζει με θεία υπευθυνότητα έναντι της Γαίας και όλων των εκδοχών αυτού του ιερού ζώντος σύμπαντος. Τα μαθήματά μας θα διερευνήσουν πραγματικά τα «αιώνια μυστήρια» πολύ βαθύτερα απ’ ότι οι φιλοσοφίες σας. Ο «θάνατος» δεν έχει κανένα νόημα για ένα Ανελιχθέν Ον του Φωτός. Κινούμαστε όπως απαιτείται μεταξύ των πεδίων του φυσικού και εκείνων του Πνεύματος. Σε αυτές τις διαδρομές μαθαίνουμε για την ίδια την ουσία της Ζωής και για τη σχέση της με την άφατη σοφία του Δημιουργού. Θα ανακαλύψετε, όπως εμείς, τη φύση της δικής σας θείας υπηρεσίας προς την Δημιουργία, και καθώς η σοφία σας θα μεγαλώνει, θα τη χρησιμοποιείτε για να αναδείξετε το θείο σχέδιο και να βοηθήσετε όλα τα όντα, που απαρτίζουν τη θαυμαστή έκρηξη, που είναι η Ζωή.

Για εμάς, η θεία υπηρεσία είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση και το να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας είναι μια μεγάλη χαρά. Κάθε στοιχείο από αυτά που κάνουμε έχει το ταίρι του στους τρόπους των άλλων, και απ’ αυτά ο Δημιουργός υφαίνει ένα πανέμορφο μοτίβο. Βασιζόμενοι στην κατανόησή μας γι’ αυτό, θα μοιραστούμε τη σοφία μας μαζί σας και θα σας καθοδηγήσουμε να υλοποιήσετε τη συνεισφορά σας στην πλήρη μετακίνηση αυτού του πεδίου στο Φως. Η σοφία μας προέρχεται από την υπέρτατη Πηγή όλων των πραγμάτων. Όταν θα επιτύχετε αυτήν την κατάσταση της ενότητας, θα είστε σε θέση να βιώσετε τον ενθουσιασμό, που θα προέρχεται από τη συνεισφορά της δικής σας ουσίας στο σύνολο, και ολόκληρη η ύπαρξή σας θα πλημμυρίζει από μια αίσθηση βαθιάς ευτυχίας στη σκέψη του τι πρόκειται να επιτύχετε. Αυτή είναι η κατάσταση της ευδαιμονίας, που ο Δημιουργός έχει με τόση αγάπη διατάξει για σας, και η επόμενη περίοδος της ζωής σας θα επικεντρωθεί στο να γίνετε ένα με αυτήν την απερίγραπτη κατάσταση ύπαρξης! Αυτό θα συνδυαστεί με την περιπέτεια της γνωριμίας σας με την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας.

Σήμερα, συνεχίσαμε με το εβδομαδιαίο μήνυμά μας περί του τι συμβαίνει γύρω σας. Μια μεγάλη αλλαγή συμβαίνει στον κόσμο σας και σε όλο αυτό το ηλιακό σύστημα. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο «τράνταγμα», που θα σας επιστρέψει στην φυσική σας κατάσταση των πλήρως συνειδητών όντων! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |