Home > > Sheldan Nidle - September 10, 2013

Sheldan Nidle - 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf091013.htm

Dratzo! Ερχόμαστε φέρνοντας καλές ειδήσεις! Εκείνοι που εργάζονται επιμελώς για να φέρουν την αλλαγή σε αυτήν την πραγματικότητα,
έχουν τελειώσει τα ειδικά καθήκοντά τους, ώστε τώρα μια νέα εποχή είναι έτοιμη να εκδηλωθεί. Ένας λαμπρός και πλούσιος κόσμος πρόκειται να δημιουργηθεί για όλη την ανθρωπότητα! Δεν απομένει παρά ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πριν όλα αυτά πάρουν σάρκα και οστά μπροστά σας. Κοιτάζοντας γύρω, αντιλαμβάνεστε έναν κόσμο, που φαίνεται να είναι στα πρόθυρα νέων επιπέδων βίας, με ένα νομισματικό σύστημα, που συνεχίζει να κρατάει τους περισσότερους από εσάς στο να μοχθούν αδιάκοπα, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την εναλλακτική πιθανότητα: τη ζωή στην απόλυτη ένδεια. Και όλο αυτό το διάστημα αντιλαμβάνεστε τους λίγους αλαζόνες, που απολαμβάνουν έναν τρόπο ζωής ευημερίας, αίγλης και δύναμης. Αυτός ο διχασμός τώρα θα σταματήσει. Η σφαίρα της βασικής ευημερίας της ανθρωπότητας θα εξομαλυνθεί από ένα νέο οικονομικό σύστημα, το οποίο θα θέσει τέρμα σε αυτές τις ανισότητες. Μια κατάσταση παγκόσμιας ευημερίας θα προετοιμάσει το έδαφος για έναν πλανήτη, του οποίου οι κοινωνίες θα ανακατευθυνθούν και θα ανανεωθούν από τα θεία έργα των Αναληφθέντων Διδασκάλων σας, που θα έχουν τη βοήθεια των τεράστιων πόρων της Αγκάρθα (Έσω Γης) αλλά και της θαυμαστής τεχνολογίας και των ιερών στόχων του Ουρανού. Οι καιροί αλλάζουν!
Το επερχόμενο πέρασμα στο νέο σύστημα διευκολύνθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη φύση των αυτόκλητων ομάδων, που διοικούν τον κόσμο σας από τα παρασκήνια, κατά το ότι η απληστία τους, η ύβρις, και το περιορισμένο οπτικό τους πεδίο τους εξέθεσε σε καταστάσεις, οι οποίες τελικά θα έστρεφαν εναντίον τους τις συνέπειες των δικών τους σχεδίων. Αυτές οι ομάδες κατά μεγάλο βαθμό έθεσαν οι ίδιες απέναντί τους τις παρούσες αντιξοότητες, παίρνοντας αποφάσεις που αψηφούν κάθε λογική. Αυτό άφησε ανοίγματα στους συμμάχους μας, για να κάνουν επιδρομές εναντίον της τεράστιας, σκοτεινής δομής ελέγχου τους και στη συνέχεια να επωφεληθούν από την αναπόφευκτη πτώση εκείνου που είχε γίνει ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα. Όπως είναι σαφές τώρα σε όλους, ο κόσμος στον οποίο μεγαλώσατε δεν λειτουργεί πλέον, και οι προσεκτικοί παρατηρητές δεν μπορεί παρά να αναρωτιούνται, γιατί αυτό το πεδίο δεν έχει ακόμη καταρρεύσει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να επιτρέψουμε στον καθένα από εσάς να προχωρήσει στη ζωή που πραγματικά του αξίζει. Αυτό περιλαμβάνει την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση, καθώς όλες οι συμβάσεις των ζωών σας έχουν τις προβλέψεις, προκειμένου να σας παρασχεθεί αυτή η θαυμάσια ευκαιρία στον χρόνο που βρίσκεται μπροστά σας. Το Θείον αποφάσισε για εσάς ένα ιερό πεπρωμένο, σύμφωνα με το οποίο εσείς θα εδραιώσετε τη γαλαξιακή ειρήνη και θα μεταμορφώσετε τις πρώην σκοτεινές κοινωνίες σε κοινωνίες του Φωτός.
Ο στόλος μας παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την Γαία και αναφέρει ότι είναι πολύ ανήσυχη για να ξεκινήσει τις αλλαγές της επιφανείας της. Ομοίως, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας είναι περισσότερο από έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα παγκόσμιο πρόγραμμα, που θα σας διδάξει για το Φως και γενικά θα σας προετοιμάσει για την πλήρη συνείδηση. Εμείς, επίσης, επιθυμούμε θερμά να βάλουμε τέλος στην ανόητη συγκάλυψη των «ΑΤΙΑ» και να αρχίσουμε μια σειρά από ειδικές εκπομπές, οι οποίες, βεβαίως, μπορεί να είναι συγκλονιστικές για εκείνους που είναι προσκολλημένοι στις παράξενες πεποιθήσεις, που φυτεύτηκαν στην κοινωνία σας, πριν από λίγο καιρό, από τα τσιράκια των Ανουννάκι. Όλα είναι σε ετοιμότητα και αυτή η ενδιάμεση περίοδος θα είναι σύντομη. Όσο διαρκεί, να είστε σε εγρήγορση για το αισθητό «κάτι μεγάλο στον αέρα», καθώς τα θαύματα που πλησιάζουν κάνουν τους εαυτούς τους όλο και περισσότερο αισθητούς. Είναι εύκολο να δείτε, ότι η απερχόμενη τάξη γλιστράει γρήγορα στον «σκουπιδοτενεκέ των αιώνων» και ότι το κέντρο μόλις και μετά βίας αντέχει. Αυτά τα γεγονότα είναι παντού όλο και πιο προφανή, παρά τις αποφασιστικές ενστάσεις περί του αντιθέτου από τα ελεγχόμενα μέσα σας μαζικής ενημέρωσης. Οι βασισμένες στη χρέωση οικονομίες του πλανήτη σας είναι εγκλωβισμένες σε μια απέραντη θάλασσα χρέους, που δημιουργήθηκε από τα ολοένα διευρυνόμενα δίκτυα ενός, φανερά πλέον, απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Παρακολουθείτε τους επιθανάτιους σπασμούς ενός συστήματος, που έχει υποκύψει στο βάρος του πελώριου χρέους του και της υπερβολικής φιλοδοξίας της τοπικής και εθνικής διακυβέρνησής του. Επί πλέον, ξεφτίζει η νομιμότητα, που για καιρό διατήρησε αυτό το κατασκεύασμα σε συγκρότηση, επιτρέποντας στους υποστηρικτές μας, με τη βοήθειά μας, να νικήσουν το σύστημα στο δικό του παιχνίδι. Έτσι, με κάθε σκληρά κερδισμένο βήμα, ο κόσμος σας έχει φτάσει στο κατώφλι, που από καιρό έχουμε προβλέψει. Τώρα οι μυστικές κοινότητες αυτού του κόσμου και οι πολλές αρχαίες οικογένειες μεγάλης δύναμης και πλούτου έχουν επιτύχει τελικά μια θέση, η οποία τους επιτρέπει μια πλήρη νίκη επί της συμμορίας και η οποία έχει πάρει δεκαετίες για να επιτευχθεί. Η σκοτεινή εξουσία είναι σαν ένα γέρικο σκυλί χωρίς δόντια, που θέλει να γαβγίζει άγρια για τη φύλαξη της περιοχής του, αλλά μπορεί μόνο να κλαψουρίζει και να βήχει. Επομένως, το τέλος αυτού του κάποτε πανίσχυρου πλάσματος είναι εγγυημένο και, μαζί με αυτό, ένας καιρός για να αναπτυχθεί και να απορροφηθεί από εσάς ένα ευρύ πανόραμα νέας γνώσης και αλήθειας. Εκτιμήστε την αξία αυτών των τελευταίων στιγμών και συνειδητοποιήστε ότι η θεία χάρη είναι έτοιμη να σας τυλίξει με υπέροχα, μεταμορφωτικά δώρα. Λάβετέ τα και χαρείτε! Η εποχή των θαυμάτων και της ουράνιας ομορφιάς έχουν φτάσει για σας!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε αυτή την ένδοξη ημέρα για να σας ενημερώσουμε, ότι μια εξαίσια σειρά γεγονότων μπαίνει σε υλοποίηση. Οι συνεργάτες μας, με τη βοήθεια της πνευματικής και της διαστημικής οικογένειάς μας, είναι έτοιμοι να μεταμορφώσουν τον τρόπο που λειτουργεί η πραγματικότητά σας. Μέχρι πρόσφατα η εξουσία της σκοτεινής συμμορίας ήταν παντοδύναμη, αλλά τώρα έχει φτάσει στο σημείο, όπου δεν θα μπορεί πλέον να σας αρνείται το ιερό πεπρωμένο σας! Μια μεγάλη ευημερία συνδεδεμένη με μια παγκόσμια ανατίμηση των διαφόρων εθνικών νομισμάτων σας είναι έτοιμη να συμβεί. Αυτό το μεγάλο γεγονός θα είναι η σθεναρή απαίτηση, που θα απομακρύνει την παλιά διακυβέρνηση από την εξουσία και την επιρροή. Θα σας ελευθερώσει από τις πολλές παράνομες δανειακές υποχρεώσεις σας με την εφαρμογή καθολικής άφεσης του χρέους και αυτό περιλαμβάνει την απαλλαγή σας από οποιαδήποτε προκληθείσα χρέωση προς αυτήν την παλιά διακυβέρνηση. Πρόκειται να κληρονομήσετε όχι μόνο αυτό το θεϊκό δώρο της ελευθερίας, αλλά και μια ατέρμονη παροχή ευημερίας.
Αυτή είναι μια ιερή διαδικασία, που στηρίζεται στα θεία διατάγματα του Κυρίου Σούρηα. Αυτά διακηρύσσουν την ελευθερία σας και την επιστροφή στην έμφυτη κυριαρχία και το δικαίωμά σας στην πλήρη συνείδηση. Το σκότος επανειλημμένα τοποθέτησε παράνομα εμπόδια μπροστά σας και ακόμη επινόησε απόλυτα ψεύδη για να συνεχίσει να σας στερεί αυτά τα ιερά δικαιώματα. Οι ανίεροι εμποδισμοί του αφαιρούνται, και θα βρεθείτε πάλι σε μια πορεία, που περιλαμβάνει όχι μόνο την ευημερία, αλλά και την επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Θα αρθεί η κατάσταση της αμνησίας σας και θα σας δοθούν οι ιερές αλήθειες, που θα σας προετοιμάσουν για αυτό που τώρα βρίσκεται μπροστά σας. Έχουμε έρθει για να σας διδάξουμε. Θα σας παρασχεθεί μια νέα μαθητεία, η οποία θα ξεπλύνει όλα τα ψέματα και τις παρανοήσεις, που διαχειρίστηκε το σκότος για να σας ελέγχει και να σας χειραγωγεί. Θα μάθετε επίσης για την αληθινή φύση αυτού του ηλιακού συστήματος και τη θεία φύση του μεγάλου κηδεμονικού ρόλου σας.
Εμείς, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, έχουμε την τιμή να σας υπηρετήσουμε ανιδιοτελώς και να σας διδάξουμε σχετικά με τη φύση αυτού του σύμπαντος. Θα σας καθοδηγούμε με αγάπη και θα σας επιβλέπουμε, ενώ θα μαθαίνετε και θα χρησιμοποιείτε τις νέες συμπαντικές Αλήθειες σας. Κάθε ένας από σας διαθέτει ένα ειδικό συμβόλαιο ζωής, που στην κατάλληλη στιγμή θα πρέπει να σας εξηγηθεί. Επιπλέον, καθώς θα αποκτάτε πρόσβαση στα Ακασικά αρχεία σας, θα μάθετε πώς εσείς, ως πλήρως συνειδητά όντα, θα μπορείτε να θέσετε αυτή τη γνώση σε χρήση, με ένα συνετό και εποικοδομητικό τρόπο. Με λίγα λόγια, θα προετοιμαστείτε για να ενταχθείτε σε μια συμπαντική κοινότητα, η οποία περιλαμβάνει κάθε άνθρωπο, που υπάρχει σε όλο αυτό το σύμπαν. Επίσης, θα ανακαλύψετε πόσο εκτεταμένες και ποικίλες είναι οι μορφές ζωής, που δημιουργήθηκαν στην φυσική δημιουργία από τον Δημιουργό. Θα βρείτε χαρά στην ευρεία αλληλεπίδραση με αυτή την τεράστια και υπέροχη παρέλαση των έλλογων όντων. Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τι απίστευτη σειρά θείων εμπειριών σας περιμένει;

Σήμερα σας φέραμε άλλο ένα μήνυμα. Η στιγμή που τόσον καιρό περιμέναμε έχει φτάσει. Εμείς χαιρόμαστε για την ελευθερία σας και γιορτάσουμε για την ευημερία, που αυτή η στιγμή περιέχει. Σύντομα θα συναντήσετε τις διάφορες πνευματικές και διαστημικές οικογένειές σας και θα μάθετε ότι δεν είστε μόνοι! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |