Home > > Sheldan Nidle - November 5, 2013

Sheldan Nidle - 5 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf110513.htm

Selamat Balik! Ερχόμαστε τώρα να εξηγήσουμε μια σειρά από γεγονότα, που συμβαίνουν σε όλον τον πλανήτη σας. Το σκότος παραμένει σε υποχώρηση. Οι μυστικοί αξιωματούχοι του είναι έτοιμοι να παραδοθούν, όταν τους ζητηθεί. Οι διάφοροι σύνδεσμοί μας ολοκληρώνουν μια σειρά από κλειστές συζητήσεις με τις ποικίλες ηγεσίες των γήινων συμμάχων μας. Οι συνομιλίες αυτές έχουν ορίσει μια σειρά από πρόσφατες ημερομηνίες για την οριστικοποίηση όλων των προ των προσγειώσεων γεγονότων, που πρόκειται να ανακοινωθούν από την νέα διακυβέρνηση. Οι συνομιλίες θα καθορίσουν επίσης την ημερομηνία για το τέλος της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ και για το πότε θα μπορούμε να μεταδώσουμε επισήμως το πρόγραμμά μας για την ανθρωπότητα της επιφάνειας. Είμαστε πολύ αγχωμένοι με την ολοκλήρωση όλων αυτών που πρέπει να γίνουν πριν καταστεί δυνατόν να σας συναντήσουμε. Οι σύμβουλοί μας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια ειδική συνεργασία με τον καθένα από εσάς, αλλά αυτό προϋποθέτει να σας πούμε προηγουμένως μερικά πράγματα για το τι αφορά αυτή η καθοδήγηση. Επιπλέον, θα πρέπει να περιγράψουμε εν συντομία την ιστορία σας και το πώς πέσατε στην περιορισμένη συνείδηση. Είμαστε η οικογένειά σας και επιθυμούμε έντονα να ξεκινήσει ένας δρόμος, που θα σας πάει πίσω, στην προηγούμενη συνειδησιακή σας κατάσταση. Πρόσθετα, έχουμε τεχνολογίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή την μετάβαση σε έναν τρόπο ζωής πλήρους συνείδησης.
Η πλήρης συνείδηση θα ανοίξει μια πολύ διευρυμένη πραγματικότητα – μια πραγματικότητα που εύκολα θα μπορείτε να ακούσετε, να οσφρανθείτε, να γευθείτε και να αισθανθείτε. Η πραγματικότητα αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο το εύρος του κανονικού τρισδιάστατου πεδίου σας, αλλά και μια σειρά από άλλες διαστάσεις. Αυτό το αυξημένο σύνολο δυνατοτήτων θα ανοίξει έναν κόσμο, που ακόμα δεν μπορείτε να φανταστείτε πλήρως! Το πρωταρχικό καθήκον των συμβούλων μας θα είναι να σας προετοιμάσουν για αυτά που είναι να έρθουν. Αυτό θα περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από συνεδρίες «πρακτικής εφαρμογής», στις οποίες θα μπορέσετε να βιώσετε προσωρινά αυτά που είναι να έρθουν. Επιπλέον, έχουμε την πρόθεση να βοηθήσουμε αυτή τη διαδικασία, όταν θα περιοδεύετε τα πολλά μητρικά σκάφη μας. Έχουμε εκπαιδευτικά εργαλεία στα σκάφη, που μπορούν να βοηθήσουν στις εμπειρίες σας του τι πρόκειται να γίνετε. Ως μέρος αυτής της μεγάλης σειράς των διεργασιών, θα σας παρουσιάσουμε στα ξαδέλφια σας της Έσω Γης, τους Αγκαρθινούς. Πλησιάζει η ώρα για το τέλος αυτού του μεγάλου μυστικού, που το σκότος έχει κρατήσει για πολύν καιρό κρυφό από εσάς. Όλοι οι πλανήτες και τα αστέρια είναι κούφια. Κάτω από την επιφάνεια της Γαίας είναι ένας άλλος κόσμος, που ήταν πάντα μέσα στο πεδίο της πλήρους συνείδησης. Αυτός ο κόσμος της πέμπτης διάστασης είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερος από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Γαία πρόκειται να επεκταθεί, όταν ο πλανήτης σας επανέλθει σε ενότητα, ως μια πλήρης πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης. Αυτό το διευρυμένο πεδίο θα δει, επίσης, την επιστροφή δύο φεγγαριών, που είναι τα τρία τέταρτα του μεγέθους του σημερινού «Φεγγαριού» σας. Το καθένα θα περιφέρεται σε περίπου 180 μοιρών απόσταση από το άλλο. Η μετακίνηση του σημερινού δορυφόρου σας θα συνοδευτεί από μια σειρά ομιλιών από εμάς, που θα εξηγήσουν την πραγματική αρχαία ιστορία του κόσμου σας. Υπό το πρίσμα αυτό, θα μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα το περίπλοκο συνονθύλευμα, που είναι το σύνολο των σημερινών φιλοσοφικών πεποιθήσεών σας. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το θεωρείτε ιερό, αλλά να αναγνωρίσετε ότι ήταν απλά ένα μέσο που χρησιμοποιήθηκε από τους πρώην Ανουννάκι αφέντες σας, τόσο για την εξαπάτηση όσο και για τη χειραγώγησή σας. Αυτό θα αντικατασταθεί από την αλήθεια και από μια αίσθηση του τι είναι πραγματικά θείο. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας θα σας δώσουν μια ακόμα βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να είσαι αθάνατος αλλά και ένα πλήρους συνείδησης Ον του Φωτός. Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν μια βάση, που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να αποκτήσετε μια αίσθηση του ποιοι πραγματικά είστε!
Η αληθινή ταυτότητα είναι πολύ ενθαρρυντική, και μπορεί να δώσει μια ιδέα του τι είναι πραγματικά ο Ουρανός και της θείας σχέσης μεταξύ των φυσικών και πνευματικών πεδίων. Αυτή η ιερή αλληλεπίδραση είναι η κινητήρια δύναμη για το σύνολο των κοινωνικών δράσεών μας. Πρόκειται να εισαχθείτε σε ένα πεδίο γεμάτο αλήθεια, τελετουργικά και ειδικές δράσεις. Είμαστε συγχρόνως άτομα και συλλογικότητα. Θα μάθετε ακριβώς πώς όλα τα πράγματα είναι ένα, και για τις δόξες που διαπερνούν όλες τις πραγματικότητες. Θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαβουλεύεστε με τους πνευματικούς και τους φυσικούς οδηγούς σας. Αυτό είναι κάτι που εμείς θεωρούμε ιερό. Θα μάθετε από αυτό και θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο καθένας από εσάς διαθέτει ένα πραγματικά μοναδικό σύνολο πνευματικών και φυσικών σχέσεων. Αυτές αποτελούν τη βάση των καθημερινών μας αλληλεπιδράσεων στις γαλαξιακές κοινωνίες μας. Ο σύμβουλός σας θα σας δώσει μια μικρή «γεύση» από αυτό, και θα αναγνωρίσει την ανάγκη να σας προετοιμάσει για το ξεκίνημα της νέας σας ζωής ως επιτυχημένα γαλαξιακά Όντα.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε να σας φέρουμε πολύ ευλογημένα νέα! Είστε πολύ κοντά στις αλλαγές, που τελικά θα σας ελευθερώσουν. Οι συνεργάτες μας και εκείνοι που τους βοηθούν να δημιουργήσουν το νέο οικονομικό σύστημα, έφτασαν σε μια σειρά θεμελιωδών συμφωνιών. Οι ευλογημένοι αυτοί καθορίζουν τις τελικές ημερομηνίες, που θα εκδηλωθούν οι ιερές ευλογίες σας. Επιπλέον, συμφωνήθηκε το σενάριο που θα επιτρέψει στη νέα διακυβέρνηση να εμφανιστεί. Συνεπώς, είστε τώρα στην τελική περίοδο πριν από το τέλος αυτής της πολύ σκοτεινής και δύσκολης πραγματικότητας. Η αλλαγή στα νομίσματα, καθώς και οι συλλήψεις που θα συμβούν, θα είναι το προμήνυμα της ανόδου του Φωτός και της μετάβασης σε μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδησης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για τα δημόσια μαθήματα που πρέπει να δώσουμε. Υπάρχει πολλή γνώση και σοφία, που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη μετάβαση στη νέα αυτή πραγματικότητα. Οι μεγάλες ευλογίες μας εκπέμπονται προς εσάς!
Όταν θα λαμβάνετε, να έχετε συνεχώς την επίγνωση του γιατί συμβαίνει αυτό. Η σκοτεινή συμμορία χάνει τον πλούτο της, ενώ εσείς κερδίζετε τον δικό σας. Υπάρχει θείος σκοπός στο παιχνίδι. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε με σύνεση αυτά τα κεφάλαια και επιτρέψτε στους αδελφούς σας να απολαύσουν τους καρπούς αυτής της νέας ευημερίας. Συνειδητοποιήστε ότι ξημερώνει μια νέα πραγματικότητα και αντανακλά τον νέο πλούτο σας. Να είστε έτοιμοι, όταν απαιτηθεί, να εξηγήσετε γιατί προέκυψε η νέα διακυβέρνηση. Αυτή θα αλλάξει ριζικά τις ζωές σας σε αυτόν τον κόσμο και είναι μέρος της δράσης των διαταγμάτων, που εκδίδονται με καθαρή Αγάπη από τις υψηλότερες περιοχές της Δημιουργίας. Θα λάβετε μηνύματα όχι μόνο από τις οικογένειες του διαστήματος και εμάς, αλλά και από τις πνευματικές οικογένειές σας. Η απομόνωσή σας θα τελειώσει επίσημα και θα αντικατασταθεί με μια μεγάλη επανένωση του συνόλου της ανθρωπότητας σε αυτόν τον γαλαξία.
Ερχόμαστε ως εκπρόσωποι του Πνεύματος και εκφράζουμε το Φως – το Φως που συνεχώς αφθονεί στα ύψη! Θέλουμε να εξηγήσουμε τις μεγάλες ευθύνες, που θα προκύψουν από αυτή τη μεγάλη επανένωση. Η ζωντανή ψυχή που είναι η Γαία, επιθυμεί βαθιά να επιστρέψει στις πρώην δόξες της και γνωρίζει ποια πρόκειται να είναι τα μελλοντικά καθήκοντά σας. Είναι περήφανη για όλους σας και θέλει να παίξει τον ρόλο της, στο να γίνει η βάση για τις πολύ ηρωικές και μεγάλες γαλαξιακές κοινωνίες σας. Πολλά πρόκειται να συμβούν μετά τη δημιουργία αυτού του νέου αστρικού έθνους. Ο Ουρανός μας δίνει πολλές εντολές σχετικά με τις ευθύνες που θα αναλάβουμε ως συλλογικότητα. Πράγματι, ολόκληρη η οικογένεια της ανθρωπότητας αναμένει μεγάλες πράξεις από εμάς! Πρόκειται να φέρουμε χαρά και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πράξεις για την περαιτέρω εξέλιξη της Δημιουργίας σε όλον τον φυσικό κόσμο. Λέμε αυτό και φωνάζουμε Ωσαννά στον Κύριο Δημιουργό όλων μας!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα μηνύματά μας. Όπως βλέπετε, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που όλοι επιθυμούμε. Έρχεται η ώρα να δεχθούμε όλοι αυτή τη νέα πραγματικότητα με ευχαρίστηση και να κατανοήσουμε πλήρως τι αναμένεται από εμάς. Αυτή η μεγάλη επανένωση πλησιάζει. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε όλα αυτά που συνεπάγεται! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |