Home > > Sheldan Nidle - November 12, 2013

Sheldan Nidle - 12 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf111213.htm

Selamat Bratzo! (Σειριανή έκφραση του «Να είστε σε ικανοποίηση!») Πολυάριθμα γεγονότα συνδυάζονται, ώστε αληθώς συναρπαστικά πράγματα μπορούν να εκδηλωθούν. Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία είναι η νέα διακυβέρνηση και οι παραδόσεις της ευημερίας. Εργαζόμαστε επιμελώς για να πραγματοποιήσουμε αυτές τις αλλαγές. Οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων αυτών συνειδητοποιούν, ότι η σημερινή κατάσταση των πολλών πλανητικών κοινωνιών σας και το υπό κατάρρευση παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν μπορούν πλέον να γίνουν ανεκτά. Οι υπερβολές των μεγάλων τραπεζών του κόσμου συνεχίζονται. Έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα γεγονότα, που οδήγησαν στην οικονομική κατάρρευση του 2008. Επιπλέον, οι τομείς της διαφθοράς τώρα περιλαμβάνουν ουσιαστικά όλες τις αγορές μετοχών και αγαθών. Μια ευρέως εφαρμοσμένη τακτική «καθορισμού των τιμών» είναι τόσο κοινή και ο βαθμός των παράνομων κερδών τόσο μεγάλος, που κάτι πολύ δραστικό πρέπει να γίνει. Οι γήινοι σύμμαχοί μας γνωρίζουν τι πρέπει να συμβεί τώρα. Είναι καιρός να «κρούσουν την σφύρα» και να βάλουν γρήγορα ένα τέλος σ’ αυτούς τους παράνομους χειρισμούς. Είναι καιρός, επίσης, και για μια μαζική αναδιανομή του πλούτου σ’ αυτόν τον κόσμο. Τα πράγματα που για καιρό έχουν καθυστερήσει πρέπει τώρα να υλοποιηθούν.

Έχουμε συζητήσει μαζί σας τον ζωτικό χαρακτήρα της «σωστής θείας στιγμής». Κατά τη γνώμη μας, η στιγμή αυτή έχει φτάσει. Δεν είναι μόνο ότι οι σκοτεινοί προσπαθούν με ζήλο να ανακαλύψουν κάθε τρόπο που θα τους φέρει πλούτο, αλλά και οι κυβερνήσεις σας είναι σε συμπαιγνία μαζί τους! Γι’ αυτό ο βαθμός της παγκόσμιας κακοδιαχείρισης και της φιλαργυρίας είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών. Αυτοί οι σκοτεινοί συν-συνωμότες έχουν κατά κάποιον τρόπο την αίσθηση, ότι, στις τελευταίες ημέρες τους, πρέπει να σπάσουν τα ρεκόρ της απόλυτης αλαζονείας και των απίστευτων επινοήσεων, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία. Ο βαθμός της παγκόσμιας εγκληματικής δραστηριότητας έχει πράγματι φτάσει στο ζενίθ του. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε πει στους γήινους συμμάχους μας ότι έχει έρθει η ώρα για δράση. Όλοι υποφέρετε άσκοπα. Ο συνεχής καθημερινός πόνος και η αγωνία που υπομένετε απαιτούν άμεσο τερματισμό. Είναι απαραίτητη μια μαζική παρέμβαση για λογαριασμό σας. Γι’ αυτό εξακολουθούμε να την ζητάμε. Είναι έτοιμη να συμβεί και έχουμε την πρόθεση να πιέσουμε τους συντρόφους σας να την πραγματοποιήσουν το συντομότερο δυνατόν!
Ο βαθμός της προετοιμασίας που απαιτείται για την αντικατάσταση της σημερινής διακυβέρνησης και της θέσπισης ενός νέου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος έχει υπάρξει μια μακρά και επίπονη επιχείρηση. Η σκοτεινή συμμορία μας πολέμησε όταν αρχίσαμε να συναρμολογούμε τα μέρη, που θα γίνουν το νέο οικονομικό σύστημα. Οι γήινοι σύμμαχοί μας βοήθησαν να κερδηθούν οι απαιτούμενες νομικές επιτυχίες. Εμείς βοηθήσαμε να διασφαλιστούν τα κρυμμένα αποθέματα χρυσού, που είναι η σημερινή ραχοκοκαλιά ενός νέου νομισματικού συστήματος. Επί του παρόντος, ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες, που απαιτούνται για την ταχεία και ομαλή κυβερνητική μετάβαση. Με λίγα λόγια, η σκοτεινή συμμορία έχει υπερνικηθεί. Αυτό που επιθυμούμε για όλους είναι αυτή η επιμελημένη και αποδοτική δουλειά να εκδηλώσει την έναρξη της νέας πραγματικότητάς σας. Για δεκατρείς χιλιετίες έχετε παρακολουθήσει από γενιά σε γενιά την αποτυχία της απελευθέρωσης από τον ζυγό της καταπίεσης και της δουλείας, που έχει συσταθεί από το σκότος. Αυτή η καταπίεση πρέπει τώρα να μετατραπεί στην ελευθερία σας, στην ευημερία και στην προσωπική κυριαρχία σας. Αυτά τα πράγματα είναι οι ύψιστοι στόχο μας για εσάς!

Τόσο η πλήρης συνείδηση όσο και η αποκάλυψη πρέπει να συμβούν. Είστε σε ένα σημείο του χρόνου, στο οποίο θα αναπτυχθείτε στη συνείδηση και θα αποδεχθείτε μια νέα, γεμάτη από Φως πραγματικότητα. Από τα μέσα Οκτωβρίου συμβαίνουν τα γεγονότα, που θα διευκολύνουν αυτούς τους υψηλούς στόχους. Εμείς πιέζουμε για να επιτραπεί σ’ αυτά τα στοιχεία, που είναι στην κατοχή των επίγειων συμμάχων μας, να εκδηλωθούν. Όπως προαναφέραμε, έχετε εξαναγκαστεί να αποδεχθείτε όλη τη συνεχιζόμενη κατάχρηση και τα ψέματα, που η σκοτεινή συμμορία και οι ευθυγραμμισμένες εταιρείες της έχουν ρίξει στον δρόμο σας. Αυτό δεν είναι πλέον αποδεκτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχει σε ανάπτυξη ένα βίαιο υπόγειο επαναστατικό κίνημα, το οποίο το σκότος ελπίζει να σφετεριστεί, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την παραμονή του στην εξουσία. Ως εκ τούτου, είναι ακόμη πιο ουσιαστικό το να εκδηλωθεί η παρούσα μη βίαιη αλλαγή, που υποστηρίζεται από το Φως. Έχουμε διεισδύσει σε αυτό το βίαιο κίνημα, καθώς και οι σκοτεινοί. Θέλουμε να αποφύγουμε αυτή τη βίαιη επανάσταση. Έρχεται η ώρα για να εκδηλωθεί μια νέα πραγματικότητα!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε με κάποιες πληροφορίες, που αφορούν στην τρέχουσα κατάσταση αυτού του πλανήτη. Αυτή τη στιγμή, διάφορα μέλη των ιερών μυστικών κοινοτήτων μας ολοκληρώνουν γεγονότα, που θα οδηγήσουν στην εκδήλωση της νέας διακυβέρνησης και της ευημερίας σας. Εν τω μεταξύ, μια ειδική επιτροπή έχει θέσει σε λειτουργία προγράμματα για τον τερματισμό της παγκόσμιας διαφθοράς και την απελευθέρωση μιας γενικής ευημερίας σε αυτόν τον βασανισμένο κόσμο. Έχουμε δεσμευθεί να αποκαλύψουμε μια σειρά από θεία διδάγματα, που θα επανορθώσουν τα διάφορα ψέματα, την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση των αληθειών, που χαρακτηρίζουν τα θεμελιώδη έργα των μεγάλων φιλοσοφιών αυτού του κόσμου. Αυτά τα μαθήματα απλά θα αποδείξουν τη μεγάλη ενότητα της σκέψης, που υπάρχει στον πυρήνα των πολλών φιλοσοφιών. Το ιερό έργο μας θα προετοιμάσει τον δρόμο για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και για τις συναντήσεις σας με τις πνευματικές και διαστημικές οικογένειές σας.

Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι από τον Ουρανό. Οι μεγάλες διοικήσεις που κοιτάζουν πάνω από εμάς έχουν προβεί σε μια σειρά παραχωρήσεων, που μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε ορισμένες αλήθειες, τις οποίες σας αρνήθηκαν πρώτα οι Ανουννάκι και στη συνέχεια η σκοτεινή συμμορία. Μια μεγάλη συνωμοσία σας έχει εμποδίσει να κατανοήσετε τη φύση εκείνου που είστε και τη συλλογική δύναμη που έχετε, να μεταβάλετε την ίδια τη φύση αυτής της πραγματικότητας. Εμείς, μαζί με το έθνος των κητοειδών, θα κυβερνούμε αυτόν τον κόσμο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξυπηρετούμε τα πολλά οικοσυστήματα που βρίσκονται εδώ. Το έργο αυτό γίνεται πιο δύσκολο από τις συνεχείς παραβιάσεις της σκοτεινής συμμορίας. Ως εκ τούτου, έρχεται η ώρα να αλλάξει αυτό και να επιτραπεί στους τρόπους του Ουρανού να γίνουν δικοί μας. Ένα νέο σύνολο οικοσυστημάτων θα αναδυθεί σε αυτό το βασίλειο της επιφάνειας, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η μετατόπιση στη συνείδηση.

Αυτή η μεγάλη μετατόπιση στη συνείδηση θα είναι το πρώτο ευλογημένο βήμα για την επαναφορά της Γαίας. Μέσω αυτού, θα δημιουργηθεί μια αλυσιδωτή αντίδραση για να αλλάξει δραματικά ολόκληρο το ηλιακό σύστημα. Έχουμε ιερό καθήκον, να είμαστε οι ευλογημένοι θεματοφύλακες αυτού του νέου πεδίου, και να χρησιμοποιήσουμε τις πρόσφατα ανακτηθείσες συνδέσεις μας με το θείον, για να φέρουμε σε πέρας μια εκτύλιξη του θεϊκού σχεδίου σε αυτόν τον φυσικό τομέα. Ως θείο καθήκον μας παραμένει να επιβλέπουμε αυτές τις λαμπρές δραστηριότητες και να αποκαταστήσουμε τις απευθείας συνδέσεις σας με τα κυβερνητικά κλιμάκια του Ουρανού. Σε αυτό το μεγάλο Φως εμείς θα λειτουργήσουμε και θα διαδώσουμε αυτό το θείο Φως σε όλο το μήκος και το πλάτος του Γαλαξία. Αυτό σημαίνει, ότι, σύμφωνα με τις επιταγές του Ουρανού και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, θα διδάξουμε και θα βοηθήσουμε όλους, ώστε να επιτύχουν την πλήρη συνείδηση. Θα έχουμε, επίσης, μεγάλες κλειστές συνεδριάσεις για να βοηθήσουμε τη φυσική δημιουργία.

Σήμερα, μέσα από το σύντομο μήνυμά μας, διερευνήσαμε τι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο. Παίρνουμε αναφορές τόσο από τους εκπροσώπους της ομάδας πρώτης επαφής όσο και από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους. Κάνουμε αυτό για να σας δώσουμε μια καλύτερη αίσθηση του πόσο κοντά είστε όλοι στα γεγονότα που θα αλλάξουν αυτήν την σημερινή πραγματικότητα. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |