Home > Ellenika > Sheldan Nidle - December 6, 2011

December 6, 2011

11 Ahau, 13 Yaxk'in, 8 Manik

Σελαμάτ Μπαλί! Επιστρέψαμε! Οι χορδές που συγκρατούν την πραγματικότητα σας διαλύονται γρήγορα και μετατρέπονται σε πλέγματα μια καινούριας πραγματικότητας. Στην αρχή, αυτή συνοδεύεται από διάφορες καταρρεύσεις που δημιουργούν αναστατώσεις σε κάθε γωνιά της γης, και αυτό είναι αναμενόμενο καθώς γίνεται εκκαθάριση των μιασμάτων του παρελθόντος. Πολλά από τα βασίλεια σας στους προηγουμένους αιώνες εξολοθρεύτηκαν από την κεραυνοβόλο δύναμη των Ανουνάκι, οι οποίοι πάγωσαν, πλημμύρισαν, και έκαψαν τις κοινωνίες σας σε μια προσπάθεια να εξαλείψουν από τις μνήμες σας την πλήρως συνειδητοποιημένη καταγωγή σας. Σε κάθε περίπτωση, οι Ανουνάκι επέλεγαν μια ομάδα να «αποθηκεύσουν» την επόμενη πραγματικότητα (μέσω τραυμάτων μνήμης που καταγράφονταν στο DNA), μαζί με τα απαραίτητα «υποχείρια» για την αέναη επανάληψη των σχεδίων καταστροφής και γενοκτονίας δια μέσου της ιστορίας. Αυτή η προσπάθεια να θάψουν τις αναμνήσεις σας από την προηγούμενη υψηλότερη κατάσταση συνειδητότητας σας ήταν μόνο εν μέρει επιτυχής και δεν μπόρεσε να επιφέρει την απόλυτη κολακεία και συναίνεση που επιθυμούσαν οι σκοτεινοί σας κατακτητές. Το αξερίζωτο εσωτερικό σας μονοπάτι διατηρήθηκε φωτισμένο για την ημέρα που θα επιστρέφατε όλοι στην προηγούμενη ένδοξη κατάσταση σας.

Αυτές οι «ρίψεις» στις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες της περιορισμένης συνείδησης έχουν σχεδόν τελειώσει, και περνάτε από τα τελευταία στάδια του φόβου και των ψευδαισθήσεων της σκευωρίας που ετοίμασαν για σας τα τσιράκια των Ανουνάκι. Να είστε γενναίοι και σοφοί και να ξέρετε ότι είστε απόλυτα ικανοί να αντιληφθείτε αυτές τις τελευταίες απάτες. Νέες οργανώσεις ξεκινούν ήσυχα μέσα από τον πυκνό καπνό που αφήνει η αριστοτεχνική πτώση των σκοτεινών. Μυστικές ομάδες με θετικό πρόγραμμα, συνεργάζονται με τους Αναληφθέντες Δασκάλους για να φέρουν τον καινούριο σας κόσμο στο Φως, καθώς φεύγουν οι σκοτεινοί που σας καταπιέζουν. Χαρείτε και κατανοήστε τι σημαίνει αυτό. Πρακτικά είστε ελεύθεροι από αυτούς των οποίων η αλαζονεία και απάτη σας είχε φυλακισμένους σε έναν κόσμο ο οποίος ευθύς εξ αρχής ήταν μόνο μια άσκηση για το Πνεύμα. Κερδίσατε και είστε έτοιμοι να δείξετε στο Σύμπαν για το τι είστε ικανοί. Οι πνευματικές και διαστημικές σας οικογένειες σας αγκαλιάζουν με αγάπη και ευλογίες και η ώρα για να γιορτάσουμε μαζί έφτασε!

Η Γαία γνωρίζει τι σας συμβαίνει. Αντιλαμβάνεται ότι πολλά, πολύ σημαντικά γεγονότα πλησιάζουν και ότι αυτά θα μεταμορφώσουν συνολικά τις κοινωνίες σας. Κατανοούμε ότι είναι φυσικό για πολλούς από εσάς να ψάχνετε ανακούφιση στις θρησκευτικές σας παραδόσεις και θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πολλά πράγματα που θα σας κάνουν να δείτε ότι αυτές οι παραδόσεις είναι μόνο η αρχή για μία πληρέστερη κατανόηση του τι συμβαίνει. Είστε στην όχθη μιας τεράστιας αφθονίας και ο ψυχισμός σας πρόκειται να ελευθερωθεί από τις παλιές, περιορισμένης συνειδήσεως, συνήθειες φέρνοντας σας σε μια ευρύτερη αντίληψη για το πώς λειτουργεί ο κόσμος σας. Αυτή η κατηγορία προοπτικών είναι κάτι το οποίο είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να διευθετήσουμε. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας έμαθαν, μέσα από το μακρύ τους ταξίδι προς την αιωνιότητα, τρόπους να σας εισάγουν σε μια καινούρια και ευρύτερη άποψη, και αυτή είναι κυρίαρχη συμβολή τους στην αποστολή μας για την πρώτη επαφή. Είναι καιρός να μετακινηθείτε από μία περιορισμένη σε μία πλήρως συνειδητοποιημένη άποψη της Δημιουργίας και του φυσικού κόσμου και είναι λογικό να μάθετε από αυτούς που απόκτησαν σοφία από το σχολείο της Γης, όπως κάνετε κι εσείς.

Η πρώτη επαφή φέρνει τεράστιες αλλαγές στη συνειδητότητα, κάτι που θα φέρει μια πολύ μεγάλη ώθηση στην μετάβαση σας σε ανθρώπους του γαλαξία. Αυτό που χρειάζεται είναι μία μέθοδος για να πετύχετε αυτό το απίστευτο κατόρθωμα με ένα γρήγορο κι ανώδυνο τρόπο. Συμβουλευτήκαμε τα ξαδέρφια μας τους Αγκάρθιους, για να ανακαλύψουμε πώς οι σκοτεινοί Άτλαντες περιόρισαν αρχικά τη συνειδητότητά σας (προκειμένου να παρέχουν καλά υποχείρια για τους σκοτεινούς). Αποσύνδεσαν το περισσότερο από το DNA σας, με αποτέλεσμα να απογυμνωθείτε από όλες σας τις ικανότητες, εκτός από τις απαραίτητες για την επιβίωση σας και να σας αποκόψει από την ευτυχισμένη σύνδεση με το Θείο. Τώρα πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή τη ζημιά ξαναπλέκοντας το DNA σας και επαναφέροντας τις ιερές σας ικανότητες σε λειτουργία. Μαζί με τους Αγκάρθιους έχουμε τελειοποιήσει έναν Φωτεινό θάλαμο για καθέναν από εσάς, ο οποίος ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί επιδέξια εκείνα τα στοιχεία που θα ξανανοίξουν το κανάλι σας στην πλήρη συνειδητότητα. Μόλις γίνει αυτό θα είστε καθαρά, ολοκληρωμένα, πλήρως συνειδητοποιημένα Όντα ξανά και θα μπορείτε να ξανασυναντήσετε τους γαλαξιακούς σας φίλους βοηθώντας τον Ουρανό να ξεδιπλώσει το σχέδιο του Δημιουργού για τον φυσικό κόσμο. Τέτοια χαρά περιμένει τον καθένα από σας!

Ευλογίες σε όλους! Επιστρέψαμε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Τα πλέγματα της παρούσας πραγματικότητας της Γαίας εξακολουθούν να γκρεμίζονται, και καθώς πέφτουν, καινούρια πλέγματα για την απολύτως συνειδητή πραγματικότητα έρχονται πιο κοντά στην αναπόφευκτη εμφάνιση τους. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα για να μεταφερθείτε όλες εσείς οι ευλογημένες ψυχές στην πλήρη συνειδητότητα. Η σκοτεινή συμμορία παραμένει ανυποχώρητη όπως πάντα, και γι’ αυτό η ώρα για «ακραία μέτρα» πλησιάζει γρήγορα! Οι πολλοί συνεργάτες μας κατεβάζουν ιδέες και καταστρώνουν σχέδια για να πετύχουν αυτό το τέλος. Η συμμορία, εν τω μεταξύ, διαδίδει τις υποτιθέμενες «λύσεις» στις πολλές οικονομικές της κρίσεις, ενώ στην πραγματικότητα τρέμει τη στιγμή που πλησιάζει να αναγκαστεί να παραδώσει την εξουσία στο Φως. Στο σημείο αυτό οι Αγκάρθιοι σύνδεσμοι μας υπενθυμίζουν καθημερινά στους παραβάτες την ανάγκη να τα παρατήσουν και να αντιμετωπίσουν αυτό που τους αξίζει. Καθώς το αντιλαμβάνεται αυτό, το νομικό σύστημα του κόσμου σας προετοιμάζει τα μέσα γι’ αυτό το τεράστιο σενάριο λογοδοσίας.

Ζούμε σε μια ιερή στιγμή πραγματικά! Η τελική εποχή είναι στην τελευταία της δίνη. Έχοντας αυτό υπόψιν, οι γαλαξιακές και πνευματικές σας οικογένειες προετοιμάζουν το δρόμο για την μετακίνηση σας στην 5η διάσταση, αφού η επανένωση της κατακερματισμένης Γης είναι το όνειρο τόσο του Ουρανού όσο και της Γαίας. Για σχεδόν 13 χιλιετίες, η Γαία έπρεπε να ενσωματώνει τη διχοτόμηση της τρισδιάστατης επιφάνειας της με έναν πεμτοδιάστατο εσωτερικό κόσμο και να λαχταράει να επιστρέψει στον μονοπολικό, ενοποιημένο Εαυτό της. Αυτό φυσικά προϋποθέτει ότι και εσείς επίσης θα μετατραπείτε άμεσα σε Όντα πλήρους συνειδήσεως. Αυτά τα Όντα έχουν την έμφυτη ικανότητα να συμμετέχουν στον μαγικό πεμτοδιάστατο κόσμο του κοντινού σας μέλλοντος, που είναι αυτός που κατέχουμε εμείς. Ο θεϊκός μας στόχος είναι να σας καλωσορίσουμε όλους στην αθανασία σας και την όμορφη σφαίρα της πλήρους συνειδητότητας. Κάθε μέρα στέλνουμε τις ευλογίες μας για ελπίδα και χαρά, καθώς πλησιάζει ο χρόνος για την εκπλήρωση αυτών των ιερών επιθυμιών.

Πολύ κίνηση υπάρχει εν εξελίξει για να γίνουν όλα για όσα μιλάμε πραγματικότητα. Παρά την εξωτερικά ήρεμη συμπεριφορά, το σκότος είναι σε συνολικό πανικό γι’ αυτό προς το οποίο βλέπει να βαδίζει αμείλικτα. Οι ουρανοί έχουν ανοίξει και μια μεγάλη δύναμη, πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι έχουν γνωρίσει μέχρι τώρα αυτοί οι σκοτεινοί, έχει στρέψει το φωτεινό της βλέμμα πάνω τους. Δεν θα πάρει πολύ μέχρι το μεγαλειώδες όραμα μια ατέρμονης αυτοκρατορίας να πεταχτεί με μεγάλη ευθυμία στον παροιμιώδη σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Οι γαλαξιακές και πνευματικές μας οικογένειες έρχονται όχι μόνο για να μας εισάγουν σε μια καινούρια υπέροχη πραγματικότητα, αλλά και για να μας παρέχουν συμμετοχή στην μεγάλη ένωση του Φωτός. Αυτή η επιχείρηση είναι στα τελευταία της στάδια. Περιμένουμε την υπέρτατη χαρά να μας καταλάβει καθώς καλωσορίζουμε την οικογένεια μας και γιορτάζουμε την καινούρια σας κατάσταση σαν Όντα πλήρους συνειδήσεως.

Σήμερα, συνεχίσαμε την μελέτη μας για την Γαία και τους ανθρώπους της. Είμαστε εντελώς έτοιμοι να ολοκληρώσουμε αυτά που όλοι σας με το δικό σας τρόπο, τόσο υπέροχα ξεκινήσατε. Η πρώτη επαφή είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός και διεξάγεται σαν απάντηση στο κάλεσμα του Ουρανού. Σ’ αυτό το κάλεσμα δίνεται τώρα απάντηση και μια καινούρια πραγματικότητα ξεκίνησε! Να γνωρίζετε Αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Vasiliki


previous message > | next message >11 & 22 Δεκεμβρίου, Μαζικός Παγκόσμιος Οραματισμός για μια Υπέρβαση
Share |